61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • polluxware
    A szociális biztonságot teremtő politika egyik sarokpilléreként nemcsak a nyugdíjas-társadalom szerzett jogokra épülő nyugellátásának védelmét, a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzését rögzíti a program, hanem olyan komplex szolgáltató rendszert, amely ennek a társadalmi rétegnek a megbecsülését és biztonságát hivatott megteremteni. Így nem engedik, hogy az állami nyugdíjak mellett szolgáltatást biztosító magánnyugdíj-pénztári rendszer megtakarításai veszélybe kerüljenek.
  • polluxware
    Demokratikus normák

Ennek a fejezetnek nagy része az elmúlt nyolc évvel foglalkozik, az előző kormányok hibáit sorolja. A kormányprogram, miként a választási program is, azt ígéri: a Fidesz képes lesz visszaadni a demokrácia iránti bizalmat, a törvényeknek járó tiszteletet és a tekintélyt az államnak. A program átláthatóan működő és felelős államot ígér.
  • Willenbrock
    Flóri bá' még a vezérnél is "zömökebb" :)
  • polluxware
  • polluxware
  • Ironman2
    DDD
  • polluxware
  • polluxware
  • polluxware
    bevásárolni mentek.. spar-ben most van akció
  • Willenbrock
    Szerintem az ingatlanadó jön a következő körben,aztán gyerektelenségi adó sincs még...
  • polluxware
    kóószaszem Elvtárs
  • Ironman2
    Ja.Indexen pont az van rajta.Azért kell az MNB törvény,és azért hagyott itt minket ma az IMF
  • Garfield
    De a lényeg az, hogy az emberek szabadon, kényszer nélkül dönthettek úgy, ami szerintük a legjobb nekik.
  • NYUZGA
    fideszes? komcsi?
  • polluxware
    könyvei:
    * Lábadozásunk évei (1991)
    * Sokk (vagy kevés?) (1998)
    * Élő emlékeink (2003)
    * Amerikai birodalom (2004)
    * Éllovasból sereghajtó (2008)
  • polluxware
    na ki vagyok?
  • NYUZGA
    :)
  • polluxware
    ilyet csak a komcsik művelnek
  • Garfield
    Előbb kipakolják az MNB devizatartalékát.
  • polluxware
    1973-ban érettségizett a budapesti Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban,[1] majd felvették a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem ipar szakára. Itt szerzett 1977-ben közgazdászdiplomát. 1981-ben egyetemi doktori fokozatot szerzett. Diplomájának megszerzése után egy évig az Iparszervezési Intézet munkatársa, majd 1981-ig a Pénzügyminisztérium ipari főosztálya, illetve 1985-ig a miniszteri titkárság főelőadója, majd osztályvezetője volt. Ezt követően 1990-ig a Pénzügykutató Intézet (1987-től részvénytársaság) munkatársa, majd tudományos főmunkatársa. Rövid kormányzati kitérő után 1991 januárja és szeptembere között a Privatizációs Kutatóintézet igazgatója volt, ezt követően a londoni székhelyű Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) igazgató-helyettese lett. 1994-ben rövid ideig a bank egyik igazgatója volt. 1995 és 1998 között a Tulajdon Alapítvány Privatizációs Kutatóintézet igazgatója. 1998 és 1999 között, illetve 2002-től a Növekedéskutató Intézet igazgatója. Az MSZMP tagja volt [2].
  • Ironman2
    1 év múlva milyen pénz kel majd nekik.Eljönnek a lakásra,és viszik majd az értéktárgyakat? Még a végén azt is megéljük hogy kijönnek felmérni,kinek mekkora vagyona van
  • polluxware
    Selmeczi majd jól meglesz ugorva ha kiderül a turpiccság;)
  • polluxware
    na várjáá.. akkor én vagyok a fideszes

(ki ne essek már a szerepemből)
  • NYUZGA
    Át vagytok baszva és kész. :)
  • Ironman2
    De akkor minek kellett a Selmeczi féle felhajtás,meg a nyugdíjvédelem? ASD?ASD:ASD
  • NYUZGA
    Én kommunista vagyok. Csak te nem tudod, hogy mit jelent az hogy kommunista.

• polluxware
    tudod ők a kulák kommunisták akik féltik a vagyonukat és ezért komcsik

érted ugye?
  • polluxware
    te amolyan fideszes zsidó vagy?
  • Ironman2
    Elveszik a bentmaradók magánnyugdíját is.Akkor minek kellett nyilatkozni tavaly ilyenkor? Nem lesz dühös az a 100 ezer ember?
  • polluxware
    nem haragszom.. tudom kezelni az érv nélküli vagdalózásokat;)
  • NYUZGA
    ne haragudj, de kénytelen voltam lemenni a színvonaladra
  • polluxware
    fúúúú ez tőled nagyon magas volt;)
  • NYUZGA
    Buta vagy mint a tök, de nem baj.
  • NYUZGA
    Akit a többség akar számítógépes szavazással, az megy a faszba.
  • polluxware
    minek az neked.. 4évente elég ha beleböfögsz
  • polluxware
    ők jól élnek;)
  • Vlala #57904
    DD == FF PP. Azaz Direkt Demokrácia az, amikor Fogsz egy Fideszest, és Pofán Penderíted.
  • NYUZGA
    Direkt Demokráciát. Ha felfogja a kicsi agyad, hogy mi az.
  • Vlala #57902
    Érdekes, 2006-7-8 Karácsionya tele volt kormánygyalázással... most mennyivel békésebb az ünnep?

Kiskarácsony, nagykarácsony, miből él meg a családom...
  • polluxware
    miabajod vele? mindent lehet

"ugatni máár szabad"