Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Én is részben saját tapasztalatból beszélhetek amikor elmondhatom:Sosem láttam magyar nyilas masírozást a szomszédban viszont hlinka-gárda felvonulást már igen,ráadásul egy békésnek induló Március 15-i ünnepségen ahol semmi keresnivalójuk nem volt.Félelem és botránykeltés céljából jelentek meg a gárdájuk egyenruhájában.Válaszul gyülekezni kezdtek magyar szélsõségesek is amikor híre ment a provokációnak,de jellemzõ a tót törvénykezésre hogy kizárólag a magyarokat vettek õrizetbe,a hlinka gárdásokat szabadon bocsátották,pedig azok kezdték a provokációt.

Hegi90
most nem arról történt felmérés :-)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Az MSZ(M)P meg a Fidesz is meg inkább bûnszervezet, mintsem párt.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Épp ettõl inkább szekta, mint párt.

DaemoonHunter
hát igen...meg jó lenne egy olyan is amin mellette az is fel van tüntetve hogy mennyit keresnek.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Pedig így van, tetszik, nem tetszik. Nem ostobaság. Tény.

A logóm meg azt jelképezi, amit, a Birodalmat. Az hogy vörös létedre nálad egy sas automatikusan beindítja a kötelezõ rettegést, nem az én bajom.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Danny1987
Olcsóbb a napenergia, mint gondolnánk(csak nem nálunk)

"Magyarországon jelenleg a költség ennek körülbelül duplája az olcsóbb rendszereknél (1,4 euro/W ~ 420 Ft/W), úgyhogy még van hova fejlõdni."

Live for nothing or die for something.

A Jobbik virtuális valósága 😉

"Összességében a jobboldali online hálózat legjellemzõbb sajátossága annak zártsága. A hálózat tagjai szinte kizárólag egymásra hivatkoznak, ugyanakkor az élet szinte minden területét lefedik."

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Ott élsz, rendben van, bizonyos nézeteid elfogadhatóak számomra. DE az, hogy a "...a szlovákok így nevelkednek. Hamis történelmet tanítanak nekik, és alapból bennük van a magyargyûlölet..." ezt én ostobaságnak tartom. Hozzáteszem, tapasztalataim alapján!

De ez tetszett, hogy egy birodalmi sasos zászlót próbálsz Star Wars logóként eladni nekem! Végy példát Pluskatról, õ be merte vállalni a vaskeresztet! 😉
Amúgy Pluskat: Szomorú ez a felmérés, nagyon szomorú.
Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Egyébként meg mi bajod a logómmal?

Ez ismerõs-e?

<#zavart2>

Nem verésekrõl van szó, értsd már meg (omg). Arról van szó, amirõl neked fingod nincs, soha nem kellett átélned, mert volt olyan szerencséd, hogy Magyarországra születhettél. Nekem nem volt. Nem használhatom a nyelvem olyan szabadon, mint MOn, vagy ahol lehetne, ott sem ajánlott. Különbözõ vitákba is folyamatosan bekerül a "xyz maïar", attól függetlenül mirõl van szó. Szisztematikusan asszimilálnak minket. Ezért mi is hibásak vagyunk, meg persze fõleg a tót kormány, és persze a magyar is.

Mellesleg jobbikosokról, nyilasokról, stb.-rõl errefelé még csak nem is hallottam, szerintem sok szlovák azt se tudja, kik ezek. Hiába fogod rájuk, itt nem ezek keltik a feszültséget. A durva igazság az, hogy a szlovákok így nevelkednek. Hamis történelmet tanítanak nekik, és alapból bennük van a magyargyûlölet, ámbár egyesek ezt ügyesen elnyomják, de azért sokszor olyanokból is elõbukkan, akikrõl nem gondoltam volna...

Személyeskedéssel sokkal közelebb kerülnek a vélemények, kérlek ne hagyd abba a felvilágosításomat!

Érdekes, talán Malina Hedvig volt az utolsó bántalmazott magyar, akirõl hallottunk. Biztos a mocskos kis kormány és az õ cenz ura fogja vissza a televíziókat, rádiókat és az on-line/off-line sajtót, hogy a napi szinten sanyargatott, bántalmazott felvidéki magyarokról nehogy írni merjenek.

Irónia off:
Sosem állítottam, hogy nem lehetnek bizonyos feszültségek. Azt is hozzátettem, hogy köszönjé(te)k meg a két ország nagyszerû vezetõinek, hogy két - amúgy teljesen normálisan viselkedõ - ország lakosait folyamatosan egymás ellen uszítják. És ebben nem a "buta vörösök" játszák a fõszerepet, hanem a turbómagyar jobbik és természetesen viktorka.
Lekomcsizhat engem bárki (mondjuk a logód alapján nem tudom, milyen válaszra számítanál), nem érdekel, ez is csak az ostobaság kifejezésének egyik jele.
Jah, ok, így már világos! 😊
Semmi turbómagyarokról nincs szó te ökör. Egyszerû emberek közt is megvan az a magyar/szlovák feszültség, ami a kormányok közt. Szerinted miért fogynak drasztikusan a magyarok évrõl évre? Jókedvükben? Azért mert kellemetlen/hátrányos magyarnak lenni, megszólnak, úgy néznek rád, mint valami bûnözõre. Én is a saját tapasztalataimról beszélek. De szerintem te 1/100-ad annyi idõt sem töltöttél Szlovákiában, mint én. Persze buta vörös módjára a turbómagyarozást tudod nyomatni.

Biztos hallucináltam...de ne lepõdj meg a büntipontodon. 😉
Mi a faszról beszélsz? Milyen magyar nyilas vonulgatások? Te jó ég...

A Nemzeti Együttmûködés Kormánya teszi a dolgát, Viktor megmenti a hazát a kúrcsányi nehéz idõszak átkaitól, meg egy-két hülye grafikon.

A demagógia már lejárt lemez, ezt ötéves szinten az óvodások is mondják egymásnak.

Kell valami új divatkifejezés, rövidítés, amitõl az ember marha okosnak látszik.
Akár azt is írhatnám, "voltam itt zárás elõtt", vagy azt, hogy "csak terroristák kezébe ne kerüljön". 😊

Pluskast
Szerintem a cikk írója nem mutatott rá semmi újra. Ez az ellentét mindaddig fenn fog maradni, amíg létezni fog a határainkon túl élõ kissebség. 1920-ban egy kicsit értelmesebbnek kellett volna lenni és esetleg etnikai alapon kellett volna meghúzni a határokat. Akkor ma nem lenne ez az egész feszültség. Egyébként, csakhogy a nyugat ismételt szakértelmére világítsak rá. Az EU parlamentben, amikor magyar részrõl szóvá lett téve a két ominózus állampolgárságtól való megfosztottság ügye, az egyik nagyszerû nyugat - európai képviselõ feltette azt az elmés kérdést, hogy ha a magyarok olyan rosszul érzik magukat Szlovákiában, akkor minek mentek oda. No comment.... Nem vagyok egy turbó magyar de ha ez fordítva történik akkor már egész Európa farkast kiáltana és le nácizna meg fasisztázna minket. Kettõs mérce az sehol.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Bronx South
Ez most valami vicc ? <#falbav>

Danny1987

Hagyd már abba (és a többiek is) ezt a konteo/nem konteo szöveget! Két héttel ezelõttig még azt sem tudtam, hogy létezik ilyen szó!

Amit a TV Híradó bemond, az hivatalos? Amit az ATV Híradó bemond, az hivatalos? Már megint sikerült megfognod egy hozzászólásom lényegét....
Bronx South
Az a hivatalos ami nem konteó.

És mi neked a hivatalos infó? Kurucinfo?
Ezzel a hírrel kapcsolatban ismét feltenném az unalomig ismételt kérdésem:

Egy EU-s ország állampolgára NEM KÉRHET menedékjogot sem Kanadában, sem az USÁ-ban, sem sehol. Egyszerûen azért, mert mi vagyunk a "fejlett nyugat", itt demokrácia van. Akkor mégis hogy a fenébe kérhetnek cigányok TÖMEGESEN MENEDÉKJOGOT, sõt, most már elõre be is jelentik, hogy kérni fognak.

Akkor most van erre törvény/jogszabály, vagy nincs?! Mert ha ÕK mehetnek, és kérhetnek menedékjogot, akkor semmi akadályát nem látom, hogy ÉN MIÉRT NE kérhetnék.
Bronx South
Nem blogos konteót kértem hanem valami hívatalos körbõl származó infót. Az hogy x vagy y mit gondol nem érdekel.

Pont ma lett Index címlapon, érdekes olvasmány a szlovák-magyar kérdéssel kapcsolatban.

Ne csinálj úgy, mintha nem tudnád mirõl beszélek! Arról, amikor turbómagyarok mennek át szlovákiába ilyen-olyan kamu indokkal (megemlékezés, városnézés, stb.), aztán csodálkoznak, hogy a helyi erõk nem sörrel meg virslivel kínálják õket.
Danny1987
Danny1987
Tömegverekedés a kassai Luník IX lakótelepen

„Kassa városa rendet szeretne tenni a Lunik IX-en, és biztosítani akarja az országban érvényes törvények betartását a lakótelepen. A sok lépés közül az egyik az elektromos áramért való fizetés szabályozása – a villanyáram csak azoknál van bekötve, akik fizetnek érte” – tette hozzá Viktorínová. "

Nagyon helyes. A cigányokat meg le kellett volna lõni.

Bronx South
Linkelj már be légyszíves egy nyilas felvonulást, még nem láttam és érdekelne.

Én a saját tapasztalataimról beszéltem, arra valóban nincsen rálátásom, hogy a határ közelében mi a helyzet. Bár, sok attrocitásról így sem hallok, vagy ha igen, akkor az meg teljesen jogos. (pl. magyar nyilasok vonulgatnak)

Ha tényleg léteznek ilyen-olyan rasszista megnyilvánulások a magyarok felé, hiszem - sõt, TUDOM - hogy azt csak és kizárólag az idióta szlovák/magyar politikusoknak köszönheti mindkét fél.
Attól nem fogok utálni valakit, mert más nyelven beszél! Vagy ha igen, akkor nyilván totálisan idióta vagyok, és megérdemlem a sorsom.
immovable
viktor és az õ plebejus politikája

A 2010-es adóváltozások az alacsony jövedelmûeknek tovább csökkentette, míg a magas jövedelmûeknek tovább növelte a bevételét. A háztartások egy fõre jutó nettó jövedelmét tekintve az alsó kategóriába tartozók 9 ezret buktak, míg a felsõbe tartozók 314 ezret nyertek 2010-ben – derül ki a KSH adataiból.
immovable
Bronx South
<#levele>

Willenbrock
Én pont a határ mellett lakom,sok ismerõsöm lakik a tót oldalon és nagyon nem errõl számoltak be.Gyakran találkoznak különféle atrocitásokkal,inzultusokkal csupán nemzetiségi hovatartozásuk miatt a szlovákok részérõl.Volt olyan is akinek az állása bánta hogy magyarul beszélt a munkahelyén.Ha már a határ mellett a felvidéki magyarság "központjában" is megtörténhetnek ilyesmik akkor mire lehet számítani feljebb?

Ne próbáld megmagyarázni ezt a hülyeséget, mert nekem a szülõföldem és lakhelyem Felvidék, és nem igaz, hogy a kisemberek közt nem mûködik. NAGYON IS MÛKÖDIK. Hidd el, nem szeretnél magyarként felvidéken lakni mostanában, nem egy kellemes élmény...

polluxware
szopják csak azt.. megérdemlik<#taps>

Ez a gyurcsánybérenc tétényi nem tudja már felfogni, hogy fideszuralom van?

Narxis
Egyértelmûen Tétényi a hibás. 😞

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

arty
tétényi 😞((

Forza.

immovable
A Fidesz frakció új tagja: Marx Károly - államosítás-központosítás-tervgazdaság

Láng Zsolt - illetve a megfogalmazó - javaslata szerint az autópályadíj és parkolási díj, az összes közlekedési jegy és minden mobilról is fizethetõ olyan szolgáltatás amihez az államnak bármi köze van, állami monopólium lesz. A jelenlegi szolgáltatók ügyfélkörével a kormány úgy tesz, mint a manyup lóvéval: vagyis einstand, ez már a miénk, lehet menni az Európai Bírósághoz megint panaszra, úgyis visszatérõ vendégek leszünk ott a közeli jövõben. A magánszerzõdésekre ismét teszünk magasról, elvégre az ötvenes években sem holmi alkotmányok meg általunk is aláírt alapjogi charták voltak a mérvadóak.
immovable
Esztergom

Miközben a város gazdálkodása romokban hever, addig a kétharmados többségben lévõ Fidesz frakciónak a legfontosabb dolga az, hogy folyamatban lévõ nyomozások eredményességét befolyásolja visszamenõleges hatállyal meghozandó rendeletekkel. Egy, ma még az interneten fellelhetõ dokumentum szerint Steindl Balázs fideszes frakcióvezetõ indítványozta, hogy az önkormányzat 10 évre visszamenõleg a már foglalkoztatásban nem álló polgármester és az alpolgármesterek ellen, a munkájukkal összefüggésben indult perek költségét fizesse ki.

A tervezetben szintén 10 éves visszamenõleges hatállyal szerepel, hogy a hivatal vezetõit egyszeri díjas, befektetéshez kötött életbiztosítás illeti meg, amellyel kapcsolatban minden költséget az önkormányzat visel.

...kiderült, hogy az úgynevezett Aranyszárny életbiztosítási kötvényeket az elõzõ polgármester, Meggyes Tamás, és két alpolgármestere, Knapp János Pál és Németh József nevére úgy kötötték meg és fizették a havi díjakat, hogy erre semmiféle testületi felhatalmazásuk nem volt. A közel 12 millió forint közpénz olyan jellegû felhasználása, mintha magánvagyon lenne, súlyos bûncselekménynek számít, éppen ezért döbbenetes, hogy a Meggyes-csoport ezzel a visszamenõleges hatályú testületi döntéssel kívánja legalizálni az elõzõ ciklusban elkövetett tettét.

A magánvádas perek ügyében szintén egy feljelentés van folyamatban. Érdekes módon azonnal szükségesnek látta a Fidesz frakció azt, hogy visszamenõlegesen tegyen intézkedéseket az ügyek pénzügyi fedezetének biztosítására.
Tikal
Több mint 200 magántulajdonban lévõ börtön van az USA-ban. Ez kérem szépen egy jó biznisz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hoffmann Rózsa: A munkát meg kell fizetni

Fogadjuk nagy tapssal mai populista benyögés-versenyünk gyõztesét!