Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
hát ez epic.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Danny1987
Belecsempészek egy szójátékot: A Fidesz 73%-a "Csórna".

GregSB
Willenbrock
Tavasszal lesz masírozás ez már nem is vitás,az utána következõ 4 évre leszek kíváncsi.

Willenbrock
Angliában is van egy 440kg-os ember.Arra lennék kíváncsi hogy fogják így a gyereket összehozni,a csávó lapozható hasa meglehet 1-200 kiló.Egyáltalán hogyan intézi el a dolgát a WC-n?Miért nem csapolják le róla a zsírt?Amúgy biztos nemcsak a sok kajától lett ekkora mert egy átlagember ha évekeig zabálna sem tudna 100-130 kiló fölé menni,ez valami genetikai probléma is lehet.

Bandee1987
A sok büdös qrva 😄DDD

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey

A medve nem játék.

GregSB
Egy jobbegyenes megoldja, higgy nekem. <#vigyor>

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Totti5
Felõlem a 125ben is mehet, csak lássam az élmezõnybe, és nem az utolsó helyen mint egy phantom. Moto 2 egy jó kis géposztály lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

a.carkey
a.carkey
Kidobósban (vagy mi volt a neve a filmnek) zseniális volt. Én akkor megkegyelmeztem neki a jövõbeli összes Steven Segal szintü borzalmáért. 😊 (Segalnál az Egetverõ szenzáció után 😊).

A medve nem játék.

5c0rp330n
a lanya vette fel es o dumal hozza. szeret inni, nem nagy titok 😊

Willenbrock
A marha itt még durvábban be van nyomva!"David!No Alcohol!"Ki ez a csaj aki dumál hozzá?Nem is tudtam hogy ennyire szereti a piát😊

5c0rp330n
ki beszel papolasrol? masrol nem is szol az egesz politika. az ellenzek hol plakatoz elorehozott valasztasrol?

Totti5
😊) szerencsétlen...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

autoszimulator
David részegen, megint 😄

.: mobilize.hu :.

Bandee1987
Fegyverrel mindent el lehet érni. Csinálunk úgy, mint az USA, 18 éves kortól lehessen fegyvert adni bárkinek. Viszont az alkoholt meg csak 21 éven felül kaphassák, mert az káros.<#idiota>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sadist
Jó, akkor próbálj meg lebeszélni egy dohányost arról, hogy károsítsa mások egészségét. Szólj ha sikerült.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nem kell láncdohányosnak lenned ahhoz, hogy cigifüstben elhalálozz. Elég, ha passzív dohányos vagy, tehát Te szívod be azt, amit a cigizõk kifújnak.

Hát igen a rákra és az érrendszeri bajokra kellene inkább figyelmet fordítani

Sadist
Próbálj meg egy leendõ tüdõrákost (gyk. dohányost) lebeszélni a cigirõl. Szólj ha sikerült. A hülyeségre nincs orvosság.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

desigo
500 Ft? ugyanmár
nyugatra minimum a 2-3 szorosa
A tüdõrák ellen felléptek, jóárasították a cigarettát. 500 Ft / doboz... Ennek ellenére ugyanúgy elszívja a két dobozt a szerencsétlen honfitárs, aztán meg panaszkodik, hogy nem telik kajára...
"A fejekben kell rendet tenni".

desigo
A járvány minden európai országot sújtani fog
"az EU-ban és az EFTA-ban április óta összesen 389 ember halálát hozták összefüggésbe az új típusú influenzával"

ezzel szemben:

Tüdõrákban évente 8000-en halnak meg az országban. Ezzel Európában és a világon is elsõk vagyunk.

nem tudom melyik ellen kellene jobban fellépni...
Miért, csak az ellenzéknek szabad állandóan elõrehozott választásról papolni? Szerintem az eevtáásak érzik, hogy ez a kõccségvetés nem fog átmenni a rostán 😊

GregSB
Nem mai hír, de nem is tudtam hogy amcsiknak is van Fogarasi Árpádjuk 😄

trident
lang györgyi? Csak kikerestem a videót, amiben verebessel beszélget, de nem tudtam újra végignézni: ep képviselõként indult.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

autoszimulator
szégyen...
mondjuk õk erõsen kispályások, van egy tag, arab beütésû névvel, talán Imad vagy mi a neve, sajna rég olvastam, de a lényeg, hogy neki az adótartozása volt önmagában 5 milliárd!! forint. azért az munka...

ezek a "mûvészek","elõadók", inkább bohócok, mint gyõzike, meg is érdemlik, hogy jól elfenekelje õket az apeh. már ha tudja, mert lang györgyikének nem az elsõ éve a listán ez, és azóta is vígan hirdeti, hogy õ leszarja az apeh-ot. Legalább indokolná meg, hogy miért, bizonyítsa, hogy jogtalan az apeh követelése - ezt kétlem - és úgy ugráljon.

Azért ami még jobban tetszik, az a nyugdíjas színészek, haknikirályok siránkozása, amelybõl természetszerûleg most kezd egyre több lenni, borul ki a bili. A világ legtermészetesebb dolgaként elvárják, hogy jöjjön nekik a nyugdíj. Kérdem én: miért jönne? Hol vallották be a sok vidéki, kisvárosi fellépést, a magánakciókat? Vagy akkor jó volt, mikor ment a szekér, és a teljes összeg a saját pénztárcába folyt, míg bejelentve minimálbérre voltak? Sokuk munkája elismerhetõ, de azért ez nem jogosít fel semmire, így mutatnak példát?

a.carkey

A medve nem játék.

autoszimulator
nagyon jó döntés volt

a.carkey
joebacsi

5c0rp330n
akkor ki volt, de most eppen milyen nepszavazas van/volt/lesz?

Az országnak mindig is jól ment, nézz csak végig az utcátokban álló autókon.
Bár nem tudom, nálatok mi van, nálunk azért mindencsaládra jut egy kb. 3 millió érékû autó.
A cuciális népszavazás idején is jól ki volt tapétázva az ország.

5c0rp330n
rosszul lattam, vagy tenyleg mar megint olyan qrvajol megy az orszagnak, hogy csak ugy kiplakatozhatja az mszp a varost, hogy csokkentenek valami jovedelemadot? <#wilting> hol a faszomban elnek azek a fergek?

autoszimulator
kép: nc

trident
Miért rettegtek elõre? Nem agyonverni kell a külföldi befektetõt, cégeket, szimplán csak átgondolni. Nem feltétlen lesz jó az unokáitoknak, ha felvesszük a külsõ hitelt, hogy odaadjuk az x multinak, aki adómentességtõl kezdve minden fittyfenét kap majd lelép vagy csak kifelé "viszi" a zsetont.

A termelõs téma meg nem kérdés. Sok esetben kartelezés, árlenyomás van sõt netán más is. Kép.
Nem elõre hörögni kell meg éh és fagyhalált vizionálni, hanem ebbõl a mocskos spirálból kilépni. És ha már éssel kezdek mondatot: a másik bajunk.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

autoszimulator
persze, próbálja meg elüldözni a magyar multikat, mi maradna? a magyar üzletláncok, a piac? na nem azért, de jelenleg ezek jóval drágábbak, mint bármely multi. Valószínû akkor kicsit tudnának lejjebb menni az árral, de szerintem nem ez a megoldás.
A megoldás az lenne, hogy a multik maradjanak, de amibõl lehet, a magyar termékeket árulják, ne a messzirõl hozott, ilyen olyan szarokat, s akkor nem beszélve a cégekrõl, amik kizsákmányolják a magyar gazdákat, meg lehet nézni mennyiért veszik át tõlük a cuccokat, és mennyiért kerülnek ki a boltok polcaira. Ez ellen kellene tenni, nem a multikat baszogatni - esélytelenül.

Azt, hogy ennyire függünk a külföldi tõkétõl, hát el kell fogadni, ott egy grafikon, a kis országok jórészt jobban függenek ettõl, mint az erõsebb gazdasággal rendelkezõ, nagyobb országok. De hogy pontosan miért, mire kell a pénz, és honnan fogják megkapni, majd kiderül. De azt kurvára remélem, hogy ennek eredménye nem megint egy áfaemelõ megszorító csomag lesz, hogy a hülye népen hozzák vissza...

Na igen, dolgos egy nép vagyunk. 😊