Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Igaz, rakjunk inkább vörös csillagot, az jobban néz ki egy iskolában...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

immovable
Tõlem lehet kereszt, de ha nincs ott az sem érdekel különösebben.
autoszimulator
miért? az sem tudja mi az, kivéve ha elõtte te nem mesélted el neki. akkor pedig már mindegy a kereszt ott van-e, vagy nincs.
Az itt a gond, hogy mindenki hirdeti a nagy szabadságot, aztán lassan már fele annyit dolgot sem tehetsz, mint eddig. És mielõtt bármit teszel, át kell bújni a paragrafusokat, hogy ezért hány év börtön járhat. Így készül futószalagon az egysíkúan gondolkodó ember. De legalább könnyen befolyásolhatóak.

.: mobilize.hu :.

Én egyetértek a feszülettel, az én gyerekem iskolájában se legyen.
Pluskast
Szép... Ez az únió is csak egy nagy nagy falanxter. Egyre kevésbé gondolom azt, hogy nekünk - és úgy egyáltalában Európának - szükségünk van erre a new world order szervezetre.....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

a.carkey
Pluskast
Erröl a Hull a pelyhes címû film jut eszembe amiben a Schwarzenegger játszik és a fiának akar karácsonyra egy turbomen babát venni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Íme a bizonyíték, hogy rosszabbul élünk, mint 4 éve: az embereknek már csak 80 rugós plazmára futja.<#vigyor1>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

autoszimulator
egy szó: VÁLSÁG

desigo
autoszimulator
na igen, laptopok, okostelefonok, PNA-k vásárlásánál a TOP-ban vannak a "meddig bírja" kérdések, így érdeke lesz minden gyártónak használni, egyébként nem lesz túl kelendõ a termékük..

GregSB
Nem hiszem hogy hátráltatnának egy ilyen új technológiát, mindenkinek szüksége van rá nagyon. Leginkább a hand-held, PDA, okostelefonok piacán.

Mai okostelefonok alig bírnak ki 1 napot a mai akksikkal, sõt, ha valaki intenzíven telefonál, netezik, emailezik velük akkor jó ha fél napot kihúznak. És jelenleg ez az az ágazat, amire a kereslet egyre inkább nõ, mág a válság alatt sem csökkent a növekedése.

Szóval jelenleg az akksi az egyik legjobban fejlõdõ és profitáló szektrornak az Akhillesz-sarka, kb mindenki azon van hogy javítson ezen, maguk az akksi gyártók is. Hülyék lennének ellenálni egy ilyen új technológiának. Nem megakadályozni fogják az elterjedését, hanem fel fogják vásárolni kilóra amint tudják 😊

Bandee1987
Ez egy igen hasznos, forradalmi újítás. Csak sajnos attól félek, a jelenlegi akkumulátorokat gyártó cégeknek erõsebb lesz a lobbijuk...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
"ha kereskedelmi forgalomba kerül"
0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

trident
Új helyzetek, új problémák, új kihívás: új megoldáskeresés.
Tizenhatvanötször jobb, mint hitelt rakni a nyakába, hogy úgy kezdje a pályáját, hogy milliós tartozásai vannak. (#19421)

Semmi gond nincs az elsõ ingyenes diplomával. (Más és külön kérdéskör, hogy milyen kvalitást várunk el és milyen mennyiségben kell engedni a hallgatót a felsõoktatásban, plusz kellenek-e divatszakok)

A "lehet" egy opció, hogy kevesebb pályaelhagyó legyen.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Lehet, de amíg ingyenes a diploma (Magyarország gyõzött), addig minek?

trident
Lehet akár -ilyen- tanulmányi szerzõdést is kötni. Ez lehet egy egyszerû megoldás.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

na ezaz amit én sem értek.

Aki katonai egyetemet végez, annak úgymond tanulmányait, ellátását a Honvédség fizeti, s avatás/diploma után ha kilép a Honvédségtõl akkor X millát kell visszafizetnie. Romániában ugyanez, csak ott még az egészségügyi iskoláknál is ez van. Magyarul, tanulhat, s diploma után mehet külföldre, de akkor visszafizeti a tandíját. Na de ez logikus, s valszeg valamiért egyik pártnak sem érdeke.

Danny1987
Ne haragudj de nem tudok olyat komolyan venni aki tényleg az a bizonyos szint alatt mozog.

"napi 6-7 vesszenekacigányok-hír mellett én nem szólnék egy sxzót sem... "

1,mutass egy olyan hírt aminek az a mondanivalója hogy vesszenek a cigányok
2,mutass egy olyan napot amikor 6-7 ilyen hírt raktam be
3,miért kéne szégyelnem magam azért,hogy egy hír topikba olyan hírt rakok ami magyarország egyik elég fontos kérdésérõl szól?
4,Bocs,hogy nem olyan k.rva érdekes híreket rakok be hogy a 70 centis nõ terhes

Live for nothing or die for something.

laca133
Én a szomszédos gimiben tanulok és de sárgák most a szemeim, ejj.. 😄
De szerintem nekünk is, lesz egy hét szünet... annak most örülnék 😊
predator1982
hát bent még nem volt szerencsém járni, de jah tudom. meg mehetnek iskolába diploma meg ilyenek.kérdem én minek? a büdös életbe nem veszik fel sehová priusszal, tök mindegy hány diplomája van

pred

Ilyet hol mondtam?

- flémoff, nemidevaló -

kuci06
Influenza: bezárták a móri szakképzõ iskolát

Az intézményben 430 gyerek 25-30 százaléka beteg, influenzaszerû tünetekkel. A tanárok között is van beteg.

Zsír, szeretett szülõvárosom H1N1 gócpont lesz? 😄
Mellesleg ha tanárok is betegek, akkor a tõlük párszáz méterre lévõ gimnáziumra is ugyanez a sors vár... a tanárok egy része ott is tanít. Újabb 400-500 diák.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

autoszimulator
tipikus sarkítás, látom más fegyvered nincs. de tényleg, miért nem áll meg mindenki a szakmunkásképzésnél, vagy akár az általános iskolánál, visszamegyünk földmûvelõ stílusba.

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Igaz, de azok, akik komolyan vették a hippokratészi esküt, nem is fognak utcára menni a megélhetésért, csak csinálják tovább, amihez értenek: gyógyítanak.

Fabio Capello
Ne általánosíts, nem minden orvos tartja a kezét a hálapénzért, és nem mindegyik megy ki nagy lóvéért 😊

Épp ez az, azért, hogy egy magyar gyerök megtanuljon olvasni, szívesen adózom pár forinttal többet. De azért, hogy egy orvos megtanulja, hogy kell a kezét tartani a hálapénzért, vagy hogy lehet kimenni külföldre nagy lóvéért, egyáltalán nem.

bizonyíték??? vagy csak egy cikk... mert megint unatkoztak a szerkesztõségben?
<#wow3><#wow3><#wow3>

s nem árt tudni, sosem volt ingyen! Az hogy nem kellett egykor közvetlenül ezért fizetni, az egy eset, az adott lét, besápolták máshonnan. Semmilyen rendszerben sem volt ingyen semmi sem, s nem is lesz.

zsutyesz
<#wilting>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Remélem majd Retkes mellé Gombás lesz az ügyvezetõjük, Gennyes a párttitkár, és Ótvaros esetleg Rohadt a frakcióvezetõ.

immovable
Szerencsétlenek, bármit megtesznek csak a kondér közelében maradhassanak jövõre is. 😄
És ezzel most pontosan mi is a gond?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

joebacsi
Én már egy igazi szélsõközép pártot szeretnék végre látni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bertino
vanpéz.
elvinném egy körre azért 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Köszi a személyeskedést, de a napi 6-7 vesszenekacigányok-hír mellett én nem szólnék egy sxzót sem...

Danny1987
Lehetne arról szó,hogy a retardált szint feletti vitakészségedet hozod elõ?

Te miért adózol?

(közbiztonság,egészség ügy,oktatás és még néhány állami feladat ellátása)

Ha az i9ngyen sör állami feladat akkor te vagy vmi 75-ös IQ val megáldott egyén lehetsz vagy alkesz hippi.

Amúgy adjál vért kapsz ingyen csokit de még azért is egy adófizetõ fizet.

Willenbrock
Nem is muszáj adózni,és a lopás sem olyan nagy dolog-végülis az alkotmányban semmi tisztelnivaló nincs-megmondta Orbán is ma.Megiszod tehát a sört és mondhatod hogy te nem vagy alkotmánytisztelõ ezért nem fogsz fizetni😊

Oké, akkor megyek, és iszom egy ingyen sört a kocsmában. Majd Rád hivatkozom, és erre a mondatra: "adózom én eleget". 😊

Ne nézd már Máltának Magyarországot...

Fabio Capello
Haggyadmár, az egy dolog hogy szar a rendszer, de természetesen a követelmény lófaszt sem változott, csak most három év alatt kell megtanulnom ötévi anyagot.

Valahol Lalának is igaza van, viszont akkor fizessék meg a pályakezdõket is, van két-három frissen diplomázott orvos kollégám, akik éhbérért végeznek mindent, mert a feljebbvalók ugráltatják õket.

Itt, Angliában teljesen fordított a rendszer, hat különbözõ orvosi fokozat van, ha a legalsón vagy, örülhetsz ha beteg közelébe engednek, ahogy egyre feljebb lépsz, úgy lesz egyre több feladatod, nagyobb mozgástered. Itt nem az számít, hogy valaki rendezze már le Józsikát, kit érdekel ha megdöglik a mûtõben, hanem az, hogy az ember tapasztalt embertõl kapjon szakellátást.

Danny1987
"Áramoljon ki, aki akar, de legalább fizesse ki a képzése költségét. "

Hidd el a szüleik adóznak bõven annyit,hogy az ki legyen fizetve.

Danny1987
"Az alap oktatás ingyen van,"

ossz hírem van az sem volt sosem ingyen.

Danny1987
Nem kell a jogvédõt játszani.
Mindenhol a szinesekkel van a gond persze tudom hogy van kivétel de gondolom ha megjelenik egy cikk a népszavában,hogy két család kardokkal kapákkal meg kaszákkal estek egymásnak akkor te is le tudod szürni hogy az norvég vendégmunkások voltak.

http://cikkek.soti.ca/muslim-rape-epidemic-in-scandinavia.html

Ebbõl kiindulhatsz.
Amúgy európa szerte teli van a tökük velük.Nem akarják átvenni az európai kultúrát.
Szoval hozzá kell szokni a rabláshoz gyilkossághoz nemi erõszakhoz.

Áramoljon ki, aki akar, de legalább fizesse ki a képzése költségét.