Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
? igen van tévére, netre, levegõre, vízre, de erre az autós MCmediszinre nincs...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

autoszimulator
Elsõként a helye miatt nem, kinn van a város szélén, tõle 500 méterre ott a tesco mellett egy másik gyógyszertár. másrészt nem mennek annyian kútra gyógyszert venni, hogy sorok állnának ott, és emiatt egy gyógyszerdrive kelljen.

.: mobilize.hu :.

bertino
ennyi 😄
személyre szóló hsz.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

joebacsi
biztos égetõ szüksége van magyarországnak xboxra?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Totti5
Lehetne értelmesebb dolgokara is költeni a pénzt, persze kényelmes meg minden, de tényleg égetõ szüksége van ilyenre MOnak? akik mennek gyógyszertárba azok java része autóval indul el? nem hinném, hogy ez így lenne.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ez miért baj?
Én is útálok a patikában sorban állni, az ügyeleti pluszköltséggel pedig menjenek a fenébe. Ugyanezt a patáliát csapták, amikor a benzinkutakon is bevezették a mindennapos gyógyszerek vásárlását.

immovable
Az hát. Ilyenbõl ember már úgysem lesz.
Bandee1987
"Szép jó napot! Mit parancsol?"

"Öööö nem is tudom...kérnék egy dupla sajtos.....akarom mondani 2 doboz aszpirint és mellé egy közepes immodiumot light kólával"

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

autoszimulator
kuci06
Szánalmas.
A jövõ generációja.

fakkjee

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

a.carkey
autoszimulator
hadd gratuláljak a kedves tv nézõknek, akik ezt végignézték élõben.

a.carkey
a.carkey
Szerintem fejlövésre van szüksége.
ez esetben szerintem sem,egyértelmû hogy beteg a lány,segítségre van szüksége,ráadásul kiskorú is.Ha csak az egyik állna fent hajlanék a súlyos büntetésre,de ez a kettõ elég ok a más elbírálásra

kuci06
vess egy pillantást a kommentelõk neveire

valszeg alulról csapkodják az a 15 éves határt :/

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

autoszimulator
szerintem sem egyértelmû a börtön ilyenkor. biztos hogy valamilyen mentális gondja van a csajnak, ilyet normális ember nem tesz. de õ sem élvezetbõl, haszonszerzésbõl, felindulásból csinálta, mint a sok más börtöntöltelék. Persze nem mentség ez, kérdés, hogy aztán akkor most végül is élvezte-e. ha igen, akkor jobb elzárni, mindegy hogy hol. Fõleg azért gáz, mert nem hirtelen jött ez rá, eltervezte az egészet... Persze elõjelek voltak, öngyilkossági kísérlet, akkor kellett volna vizsgálgatni...

angelslie
A kommentekben meg panaszkodnak, hogy pszihiáter kell neki meg minden nem börtön... Hát szerintem böven megjár a börtön ezért :S

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

kuci06
"ami azt jelenti, hogy valószínûleg élete végéig a börtönben marad."

<#eljen>

angelslie
Na ez azért elég durva <#guluszem1>

http://neon.hu/celeb/celeb-hirek/a-15-eves-lany-kejes-kivancsisagbol-olt-es-darabolta-fel-a-testet/

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

joebacsi
Az ukránok biztos nem mondtak ilyet.

Egy másik cikk, ami kicsit más oldalról közelíti meg ezt a gázmókát.

Ezen kívül meg hallani olyan véleményeket is, hogy ez a gázszappanopera csak egy felszíni cirkusz, a valódi háttér az, hogy az oroszok már nem tudnak annyival több gázt kitermelni, mint amennyi csúcsidõben a megnövekedett igényeket el tudná látni.
A linkelt cikk ábrájával összevetve ezt, eléggé aggasztó, fõleg annak fényében, hogy ha a keleti vezetékeket megépítik, akkor még a kínaiakkal is árversenyeznünk kell. Megyek fát hasogatni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

birdo
Nem azt mondták ...tavaly, idén csökken.... a gáz ára ?

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Kiszel Tündés hír, képpel

Én szóltam elõre.

Punker
M6 baleset

Hanyadik ember hal már meg azon az építkezésen? hihetetlen amit ott mûvelnek...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

trident
Ma érdemes fikázni molnár f árpádot (hiszen az õ szavazata is számít), akik meg nem merülnek ki ennyiben azok elgondolkodnak, hogy miért nem laborc, szilvásy vagy ficsor háza elõtt gyülekeznek a romák Sajóbábony helyett.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

0Fritz0
Már marakodnak a koncon.

"...az egész pénz a vakcina kiszállításának biztosítására megy el."
A patikákat tehát csak extra emelt díjas telefonnal lehet felhívni, hogy ugyan intézzék már el saját maguknak a vakcina elszállítását. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ezért hívjuk mindegyvírusnak.

nincs a nevében kettes 😊
Bandee1987
bináris méreg? Az meg mit jelent? 😄DDD Bináris számról hallottam már, de bináris méregrõl. Lehet ezután csak 0-t és 1-t leszünk képesek kimondani, minden mást elfelejtünk. 😊

Vagy ez is olyan, mint a Nyomás utána címû filmben, hogy kitörli az összes számot az emberekbõl? 😄DDD

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sadist
"A H1N1 EGY ÉVEK ALATT GONDOSAN MEGTERVEZETT BINÁRIS KATONAI IDEGMÉREG-FEGYVER!"

Idegméregfegyver, az. Az ilyennek egy kevéske VX gázt kellene adni, hogy szokja a szervezete. Az a legundorítóbb, hogy az ilyen idiótáknak is pontosan annyit ér a szavazati joguk, mint az enyém.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

joebacsi

autoszimulator
úristen, fõleg a kommentek büntetnek, mert az hogy pár ember így gondolkodik, hát legyen, de az a sok kommentezõ, aki a legkisebb fáradtságot sem veszi, hogy utána nézzen a dolgok felének, csak vakon hiszi, amit olvas...

Olyan mint a Drábik... az is addig gyártotta az összeesküvés elméleteket (amiknek eleinte még volt is valóságalapja) amíg el nem gurult a gyógyszere...
birdo
Oks..nem hagyom magam )tekercsnek olvastam

De mindenhol ez van

Amikor a gyógyszer elgurul...

A kommenteket olvasva pedig... igen, ezeknek az embereknek van választójoguk...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

birdo
Kérdés, hogy mikor fognak rájönni....
Hogy nincs az UNIO-ban " egységes agrártámogatási rendszer ???

Fabio Capello
error 😞

birdo

kuci06

birdo
Ááááá nem csak azt olvassuk.... asszem )

Ez kész! 😄!

Köszönjük! <#wave>

Sadist
Köszi, ennyi elég is volt, megkaptam a választ 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

tmp
Csak nem egy monitorharcoshoz van szerencsém ?

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

a.carkey
"Magyarország nem kívánja lehívni sem az IMF-tõl, sem az EU-tól az esedékes hitelrészletet" by Oszkó.

"Eddig a 20 milliárd eurós mentõcsomagból 14,3 milliárd eurót vettünk igénybe, vagyis a következõ szûk egy évben még 5,7 milliárd eurónyi biztonsági tartalékhoz nyúlhatunk"

"Az IMF és az Európai Bizottság vezetõi megdícsérték a kormányt, amiért az állami kiadásokat jelentõsen visszavágta, a pénzügyi szabályozás terén erõsíti a felügyeletet, és azért is, mert elérhetõnek tûnik az idei 3,9 százalékos és jövõ évi 3,8 százalékos GDP-arányos hiánycél"

Muhaha!

A medve nem játék.

Sadist
Csak nem egy frontvonalbeli harcospalántához van szerencsénk?