Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lendvait ki veszi még komolyan? Lendvai, Nyakó, Szijjártó elvannak a maguk kis f*szságaikkal, de kit érdekelnek?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Willenbrock
De lehet hogy jobban tette hogy õ nem ütött,mert akkor a szintjére sûllyedt volna rögtön.

Willenbrock
Az alpolgármesternek gyúrnia kéne,én a helyébe rögtön nekimentem volna ennek a Pörzsének-hagyja hogy egy nõ elõtt megalázzák?Vagy ha sokkal erõsebb az agresszor akkor gyúrnék rá pár hónapot,de annyiban nem hagynám az biztos.

berlinboy6329
Azért Lendvai is odateszi magát 😮 :

Tûrhetetlen a Jobbik Horthyra emlékezõ felvonulása

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Willenbrock
Szerintem tavasszal itthon is lesz ilyesmi:antifasiszták vs. fasiszták

Ahh, de úgy látom, hogy Sándorunk randalírozását még senki sem említette.

Az egészben a legszánalmasabb, ahogy Sanyi bátyó magyarázkodik, hogyaszongya:

A provokáció miatt átszólt az asztalhoz, majd odament, és a férfi fülébe súgta, hogy fejezze be, mert a gárdistázás kellemetlenül érinti, ugyanis õ gárdaalapító, majd dulakodás is kialakult közöttük.
<...>
Arra a kérdésre, hogy megütötte-e az alpolgármestert, úgy válaszolt: „mit nevezünk ütésnek? Ha egy gyerek kap egy tockost, az ütés? Ha az az ütés, hogy az arcához hozzáértem és vérzett, akkor nem ütöttem meg.”

Legalább lenne benne annyi gerinc, hogy vállalja a tettéért a felelõsséget; vagy Gárdáéknál csak cigányozás/zsidózás számít erénynek?

Egyébként pedig...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Kötünk egy szerzõdést, melyben vállalom, hogy a tízéves Suzukidat megveszem 15 millió forintért, egyúttal aláírok egy tartozáselismerõ nyilatkozatot is, hogy jogilag rendben legyen.
Kérdés: mikor fogsz hozzájutni a 15 milliódhoz?

Sadist
És azzal mire mennének? Elhúzódna a per több évig, ráadásul az államnak semmi anyagi nyeresége nem lenne rajta, mert ha az egész kócerájt felszámolnák, akkor sem futná ki a beígért kamuösszeget.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Azért csak most lett probléma, mert ennyire nyilvánvalóan nem pofázott bele a politika: az MSZP és a FIDESZ, amelyek amúgy nagyon, de nagyon utálják egymást, roppant látványosan meg tudott egyezni 1-1 rádió fejében.

Már késõ. A két rádió valószínûleg arra játszik, hogy a jövõ évi választások után módosítják a mûsorszolgáltatási szerzõdést, benne a beígért összeget is. Azaz most a két pártrádió tarolt egy irreális vállalással arra játszva, hogy majd jövõre megváltoztatják.

Willenbrock
Akkor kötni kell egy olyan szerzõdést ami alapján ha nem fizetik ki a beígért összegnek legalább X hányadát akkor pert lehessen ellenük nyerni,vagy valami ilyesmi.

Willenbrock
Ki kéne kötni akkor hogy aktív politikus sose lehessen tag.De ha eddig is politikusok ültek a testületben akkor miért most lett ez nyilvánvaló probléma?Nem követtem nagyon ezeket az eseményeket õszintén szólva azért nem egészen vagyok képben.

A probléma pont ott van, hogy csak ígértek több pénzt, amit nagy valószínûséggel soha nem fognak tudni megfizetni.

Willenbrock
Az meg ne ugasson demokráciáról meg jogállamról aki elintézett egy 9/11-et a saját polgárai ellen.Otthon nyomozgassanak mert ha egyszer náluk kiborul a bili akkor elönti majd a szar az egész USA-t.

autoszimulator
ORTT elnöke épp nem akarta, de hát az ORTT delegáltak, mit tesz isten, mind egy-egy párt aktív tagjai - igen, mert ehhez is értenek a politikusok.

.: mobilize.hu :.

Willenbrock
De lehet hogy a pártok nyomást gyakoroltak az ORTT elnökre hogy az õ adóik kapjanak frekvenciát,mert máskülönben tavasztól kereshet új melót.Mert hogy is van?Olyan pletykákat hallani hogy az egyik Fidesz,a másik MSZP közeli rádió,ez tényleg így van?

Willenbrock
Mi a bajuk?Úgy csináljuk csak ahogy máshol is van-aki több pénzt ad az kap frekvenciát.Más szempont nincs,ez az USA-ban is így van,sõt ott volt elõször így.

autoszimulator
de USA-nak be KELL fenyíteni ilyenkor, másképp nem képzelhetnék magukat a világ urának, ha nem pofáznának bele mindenbe. irányítsatok át irakból pár ezer katonát, vagy itt nincs olaj? 😞

Tikal
na, most mindenki ugy csinál mintha nem történt volna még ilyen európában.. az usaban biztooosss nemmm... ki hallott már olyat hogy a politikai belefolyik a businessbe...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

desigo
nem vacakolt a fater...
bertino
nahát.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

0Fritz0
Eddig nem érdekelt ez az egész, de ezt látva már kifejezetten örülök annak, hogy így történt.

Ilyen hozzáállással ha pl. államosítanánk a hazai GE-t némi pénzmagért cserébe, akkor másnap már a jogállamiság és a demokrácia nagyjainak csapatai taposhatnának Magyarországon, hogy "helyes mederbe tereljék az elveszett bárányt". Szép új világ... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

a.carkey
Rajongói klubja van és sírnak egy (két) kereskedelmi rádió miatt? Sikeres emberek nem lehetnek.
Amerikai kongresszusi ügy lesz (lehet) belõle?
Qurvára ráérnek.

A medve nem játék.

kuci06
Kivívtuk a külföld haragját, Rádiós ügy

Amerikai kongresszusi határozattervezet elítéli a rádiófrekvenciás ügyet, kilenc ország nagykövetsége közös közleményben aggódik amiatt, amit itt látnak.

lol?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Nagyot. Kb. egy méteres elég lesz.

angelslie
Az is ugyanúgy jó <#vigyor>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

kuci06
Rekordot döntött az Alkonyat - Újhold

*sóhaj*

Gondolom valami 5000:1-es lány-fiú arány volt a nézõk között 😄
Bár.. ha már valami kell a kiscsajoknak, akkor inkább ez, mint a Hanamontana :S

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Sadist
Wrong.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bandee1987
"Figyelj igaz, hogy ebben az évben már tizedjére lopnak ki valamit a házukból, ötödszörre fenyegetik meg halálosan, hatodszorra próbálják belészúrni a bicskét, de ezt nézzük el nekik, nyugodjunk meg, próbáljuk meg óvatosan (a rasszizmus árnyékát mégcsak véletlenül se magunkra vetve) megérdeklõdni, hogy miért teszik ezt velünk..."

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

autoszimulator
hát engem ez az utolsó megállapítás kurvára nem nyugtatna meg, ha lopna tõlem 😄

Bandee1987
A konfliktuskezelõ tanfolyamról az alábbi hangok szûrõdtek ki: "SZÚÚÚÚÚÚÚSZÁÁÁÁ"

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a.carkey
Konfliktuskezelés 😄

"– Engem teljesen megváltoztatott a tanfolyam: korábban egy ordibálós, erõszakos fickó voltam, de amióta elvégeztem a kurzust, a környezetem szerint sokat szelídültem –mondja Horváth Gusztáv önkormányzati képviselõ. – Mondok egy példát: a nyár végén szóltam az egyik roma srácnak, hogy a temetõben kivágott fát az önkormányzat engedélyével nyugodtan vigye haza, jó lesz majd télire tüzelõnek. Persze hozzá sem nyúlt, merthogy hol van még a tél! Aztán amikor hideg lett, az anyósom udvaráról ellopott vagy öt mázsa tûzifát. Hadd ne mondjam meg, hogy korábban mit csináltam volna vele. De a tanfolyamon megtanultam, hogy a romák számára igen nehéz feladat a tudatos életvezetés kialakítása, az elõrelátó cselekvés."

<#taps><#nyes><#banplz>

A medve nem játék.

predator1982
hát a fütyi már állhat, cucc születésetektõl fogva termelõdik, innentõl képes lehetett rá.....

pred

Willenbrock
Akkor mégis van új a Nap alatt!Ilyen még nem volt.Arra azért kíváncsi lennék hogy egy 10 éves hogyan erõszakolt mikor annyi idõsen még serdületlen egy fiú,a 15 éves már más,az már képes lehet rá.

immovable
Golyót nekik.
berlinboy6329
Nem is kell büntetni,össze kell verni,akkor megtanulja...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

bertino
"Mivel a tettestárs kiskorú, õ nem büntethetõ."

hát igen, grat...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kuci06
Ötéves fiút erõszakoltak meg tizenévesek

Megerõszakolt egy ötéves kisfiút tizenöt és tízéves, szintén fiú szomszédja Pécsen. Az idõsebb feltételezett elkövetõt elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság.

Sadist
Focit nézni nem menõ.

a.carkey
Nem csak a magyar fociban.

A medve nem játék.

Tényleg? Bunda a magyar fociban? Na ne mondd.
Mik vannak... a politikusok hazudnak, a pénzért focizók bundáznak... ha valaki azt mondja ezek után, hogy Télapó sincs, elsírom magam.

a.carkey
Ha kiderül, remélem Cashteleki lemond!

A medve nem játék.

a.carkey
Vegyük hozzá az Ír-Franciát is. Elég rendesen megbizniszelték a bíró(ka)t.

A medve nem játék.

Sadist
Zseniális érv. Tudod a kapitalizmusban úgy megy, hogy ha valamire nincs igény, akkor szépen tönkremegy és eltûnik.

kuci06
13 bundameccs a magyar NB I.-ben

2009 eleje óta kilenc országban több mint kétszáz meccset vett meg egy nemzetközi bûnbanda.

birdo
Hallucináltam volna, vagy reggel tényleg azt mondták a tévében, hogy emelik a gázárat ???

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Totti5
sejtem...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sadist
Te azt honnan tudod?