Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Az egészben a legszánalmasabb, ahogy Sanyi bátyó magyarázkodik, hogyaszongya:
A provokáció miatt átszólt az asztalhoz, majd odament, és a férfi fülébe súgta, hogy fejezze be, mert a gárdistázás kellemetlenül érinti, ugyanis õ gárdaalapító, majd dulakodás is kialakult közöttük.
<...>
Arra a kérdésre, hogy megütötte-e az alpolgármestert, úgy válaszolt: „mit nevezünk ütésnek? Ha egy gyerek kap egy tockost, az ütés? Ha az az ütés, hogy az arcához hozzáértem és vérzett, akkor nem ütöttem meg.”
Legalább lenne benne annyi gerinc, hogy vállalja a tettéért a felelõsséget; vagy Gárdáéknál csak cigányozás/zsidózás számít erénynek?
Egyébként pedig...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Kérdés: mikor fogsz hozzájutni a 15 milliódhoz?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
.: mobilize.hu :.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ilyen hozzáállással ha pl. államosítanánk a hazai GE-t némi pénzmagért cserébe, akkor másnap már a jogállamiság és a demokrácia nagyjainak csapatai taposhatnának Magyarországon, hogy "helyes mederbe tereljék az elveszett bárányt". Szép új világ... 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Amerikai kongresszusi ügy lesz (lehet) belõle?
Qurvára ráérnek.
A medve nem játék.
Amerikai kongresszusi határozattervezet elítéli a rádiófrekvenciás ügyet, kilenc ország nagykövetsége közös közleményben aggódik amiatt, amit itt látnak.
lol?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
*sóhaj*
Gondolom valami 5000:1-es lány-fiú arány volt a nézõk között 😄
Bár.. ha már valami kell a kiscsajoknak, akkor inkább ez, mint a Hanamontana :S
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"– Engem teljesen megváltoztatott a tanfolyam: korábban egy ordibálós, erõszakos fickó voltam, de amióta elvégeztem a kurzust, a környezetem szerint sokat szelídültem –mondja Horváth Gusztáv önkormányzati képviselõ. – Mondok egy példát: a nyár végén szóltam az egyik roma srácnak, hogy a temetõben kivágott fát az önkormányzat engedélyével nyugodtan vigye haza, jó lesz majd télire tüzelõnek. Persze hozzá sem nyúlt, merthogy hol van még a tél! Aztán amikor hideg lett, az anyósom udvaráról ellopott vagy öt mázsa tûzifát. Hadd ne mondjam meg, hogy korábban mit csináltam volna vele. De a tanfolyamon megtanultam, hogy a romák számára igen nehéz feladat a tudatos életvezetés kialakítása, az elõrelátó cselekvés."
<#taps>#taps><#nyes>#nyes><#banplz>#banplz>
A medve nem játék.
pred
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
hát igen, grat...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Megerõszakolt egy ötéves kisfiút tizenöt és tízéves, szintén fiú szomszédja Pécsen. Az idõsebb feltételezett elkövetõt elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság.
Mik vannak... a politikusok hazudnak, a pénzért focizók bundáznak... ha valaki azt mondja ezek után, hogy Télapó sincs, elsírom magam.
2009 eleje óta kilenc országban több mint kétszáz meccset vett meg egy nemzetközi bûnbanda.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.