Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az, hogy az upgrade-elt népköztársasági alkotmányt lecseréljük egy teljesen új verzióra még talán jó is. Eddig kicsit kommunista volt, most kicsit vallásos lesz, utóbbinak jobban örülök.
Esküket is istenre tesszük.
Másrészt a vallás értéke szerintem kicsit meg fog emelkedni a jövõben, süllyedõ hajón ugye nincsenek nagyon ateisták 😊
Lengyelektõl inkább a rendszerváltást kellett volna ellesni, mert ott legalább tényleg megtörtént.
Én inkább az ígért határtalan költekezéstõl tartok, az tud majd hosszú távon igazán nagy kárt csinálni.
De ugye ez már masszívan pártpolitika, ami annyira nem túl szerencsés itt.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(Nem feltétlenül a konkrét üggyel van bajom - bár Istennek tényleg semmi köze az Alkotmányhoz -, hanem azzal, hogy ahonnan ez az ötlet származik, onnan bizony más baromságok is elõ fognak tudni pattanni.)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nem rövid, ellenben pártpolitika mentes.
2 érdekesség:
- Asimov rajongó 😊
- Prezi-t használtak a bemutatóhoz, ami egy magyar fejlesztésû, eléggé újszerû (bár lassan másfél éves) bemutatókészítõ program.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A medve nem játék.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vlala, persze mindenki szeret jól kijönni a dolgokból, csak már elegem van abból hogy mindenhol azt kell fürkésznem kit hol kell már megint lefizetnem vagy jattolnom hogy elintézõdjenek a dolgok
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A medve nem játék.
átengedett egy román tagot az ellenõrzésen, ezért kapott 5 ezer forintot. Most meg két évet. Felsõbb rétegnek ennek pár tízezerszeresét teszik el emberek, kapnak valamit?
.: mobilize.hu :.
Vagy az is lehet, hogy itt mindenki szereti a feljelentgetést, beidézést, bírságot, mindenki talpig becsületes, csak én szóltam el magam csúnyán. 😊
Nekem õszintén szólva nincs félnivalóm, pl. az autóm nem megy annyit, hogy bárhol gyorshajtani lehessen vele. 😊
Újgazdag orosz fiatalok rendeztek autóversenyt a Genf-Lausanne úton méregdrága autókon, majd balesetet okoztak és cserben hagyták áldozatukat. A karambolt okozó Lamborghini vezetõje részeg volt.
A péntek éjszakai "futamon" egy Lamborghini Murcielago, egy Bugatti Veyron, egy Mercedes McLaren és egy ezek mellett olcsó vacaknak tûnõ Porsche Cayenne vett részt.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
azt nem értem, hogy varga miki hogy a picsába tudott odaállni az eredeti förmedvényben...

lol, nekem ez anno kimaradt... mekkora ciki fõleg a kórusnak, szégyen 😄D
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
De az a poén, hogy ezek is büszkén hangoztatják, hogy igen ezt innen loptam, azt onnan.... úgysem tesznek ellenük semmit.
Hányingert keltõ az egész
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Benzinlopásnál még annyira sem, hiszen a benzin nem marad az elkövetõnél, így nem lopás, csak hosszabb távra, felhasználásra történõ jogosulatlan kölcsönvétel" lesz a vád... 😊
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
.: mobilize.hu :.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Egyébként sem értem, miért kell még rádió nekik. Aki pártrádiót akar hallgatni, akkor jobboldalról ott a lánchíd rádió, balról meg a klubrádió.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem