Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
Lehet, hogy nem egy index cikk alapján kellene ezt megítélni 😊
Az, hogy az upgrade-elt népköztársasági alkotmányt lecseréljük egy teljesen új verzióra még talán jó is. Eddig kicsit kommunista volt, most kicsit vallásos lesz, utóbbinak jobban örülök.
Esküket is istenre tesszük.
Másrészt a vallás értéke szerintem kicsit meg fog emelkedni a jövõben, süllyedõ hajón ugye nincsenek nagyon ateisták 😊

Lengyelektõl inkább a rendszerváltást kellett volna ellesni, mert ott legalább tényleg megtörtént.

Én inkább az ígért határtalan költekezéstõl tartok, az tud majd hosszú távon igazán nagy kárt csinálni.

De ugye ez már masszívan pártpolitika, ami annyira nem túl szerencsés itt.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ejj, de szépnek ígérkezik a következõ min. 4 év... :-/
(Nem feltétlenül a konkrét üggyel van bajom - bár Istennek tényleg semmi köze az Alkotmányhoz -, hanem azzal, hogy ahonnan ez az ötlet származik, onnan bizony más baromságok is elõ fognak tudni pattanni.)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

joebacsi
Bajnai beszélt a válságról tegnap este
Nem rövid, ellenben pártpolitika mentes.

2 érdekesség:
- Asimov rajongó 😊
- Prezi-t használtak a bemutatóhoz, ami egy magyar fejlesztésû, eléggé újszerû (bár lassan másfél éves) bemutatókészítõ program.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

"Minden szentnek maga felé hajlik a keze"

a.carkey
birdo
Több alagutat is csináltak a " dombos tájra a sztráda érdekében....olyan aranyosak madártávlatból ))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

immovable
Nálunk ezek a dolgok úgy mûködnek, mint a seregben. Ami kerek azt cipeljük, ami kocka alakú azt gurítjuk.
angelslie
Én örülök neki 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Totti5
😄😄😄😄😄 gondolom így több pénzt tudtak elsikkasztani, mert az semmibõl nem állt volna hogy egy enyhe hosszanti emelkedõvel felvezessék a pályát erre a kis "hegyre" meg persze azt is lehetett volna egy kicsit igazítani és csökkenteni a méretét hisz ugyis kell felszíni igazítás és föld elhordás, mert ez nem 100 méter magas, hogy alagutakat kelljen rajta fúrni...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tikal
m2-t meg kéne szüntetni, minek három közszolgálati? kettõ is bõven elég lenne...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ha igy nézzük akkor nincs igazság.. de gondolom a srácnak nem ez volt az elsõ.. állítson csak meg minden nap egy autost aki le is fizeti, az elég jó kis pénz, nem?

Vlala, persze mindenki szeret jól kijönni a dolgokból, csak már elegem van abból hogy mindenhol azt kell fürkésznem kit hol kell már megint lefizetnem vagy jattolnom hogy elintézõdjenek a dolgok

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

joebacsi
igen, végkielégítést 😊

a.carkey
autoszimulator
na, nézzük hát azért a súlyokat egy picit.
átengedett egy román tagot az ellenõrzésen, ezért kapott 5 ezer forintot. Most meg két évet. Felsõbb rétegnek ennek pár tízezerszeresét teszik el emberek, kapnak valamit?

.: mobilize.hu :.

Nem, de emberek vagyunk, és mindannyian szeretünk "jól kijönni" a dolgokból.

Vagy az is lehet, hogy itt mindenki szereti a feljelentgetést, beidézést, bírságot, mindenki talpig becsületes, csak én szóltam el magam csúnyán. 😊

Nekem õszintén szólva nincs félnivalóm, pl. az autóm nem megy annyit, hogy bárhol gyorshajtani lehessen vele. 😊

Tikal
öö, miért is? bocs, de nálad alap a lefizetés?

Ne legyünk álszentek.

Tikal
jó lenne ha még több ilyen rendõr kocsog lebukna...

Friday <#eljen><#vigyor>
kuci06
Lamborghinit törtek az orosz újgazdag ifjak Svájcban

Újgazdag orosz fiatalok rendeztek autóversenyt a Genf-Lausanne úton méregdrága autókon, majd balesetet okoztak és cserben hagyták áldozatukat. A karambolt okozó Lamborghini vezetõje részeg volt.

A péntek éjszakai "futamon" egy Lamborghini Murcielago, egy Bugatti Veyron, egy Mercedes McLaren és egy ezek mellett olcsó vacaknak tûnõ Porsche Cayenne vett részt.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

joebacsi
hát jobb mint az eredeti, az biztos 😊

azt nem értem, hogy varga miki hogy a picsába tudott odaállni az eredeti förmedvényben...

Tikal
ja bocs, nekem vérkomolynak tünt 😄

desigo
mi a ciki?
poénból írták a rádió deejayn még anno
Tikal
Akkor most ilyen lesz?

Tikal
speak, the hungarian rapper

lol, nekem ez anno kimaradt... mekkora ciki fõleg a kórusnak, szégyen 😄D

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

birdo
Pont egy éve zárták be ... hasonló okokból..." védekezésül Salgótarján környékén is egy Tescot...vagy Tarjánban..

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Bandee1987
fail 😄

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

kuci06
Nevetséges...
De az a poén, hogy ezek is büszkén hangoztatják, hogy igen ezt innen loptam, azt onnan.... úgysem tesznek ellenük semmit.
Hányingert keltõ az egész

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Sehogy.
Benzinlopásnál még annyira sem, hiszen a benzin nem marad az elkövetõnél, így nem lopás, csak hosszabb távra, felhasználásra történõ jogosulatlan kölcsönvétel" lesz a vád... 😊

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Azt nyilatkozták, hogy még nincs készen az összes tartalmuk, csak próbaüzem megy mindkét rádiónál. (viszont ami elkészült az is szánalmas szerintem)
autoszimulator
Jáksó nem szokott politizálni a rádiós mûsorában, még a heti hetesben is visszafogottnak mondható, a néhány hatalmas színészóriás mellett...

.: mobilize.hu :.

Sadist
Nincs országos lefedettségük.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bandee1987
Sztem ha az emberek kicsit is többet hallanak a politikáról, mint amennyi max az 5 perces hírekben van, egybõl elhúznak...
Egyébként sem értem, miért kell még rádió nekik. Aki pártrádiót akar hallgatni, akkor jobboldalról ott a lánchíd rádió, balról meg a klubrádió.

Sadist
Ezt ne úgy képzeld, hogy majd 24/7 egy agymosó felvétel fog menni, amitõl az emberek zombi módjára Orbán vagy Bajnai nevét fogják mormogni. A bevételekbõl majd megy egy kicsi(?) a pártkasszákba, a politikai beszélgetõs mûsorokban kicsit majd maguk felé hajlik a kezük, esetleg majd tavasszal kicsit többet lehet hallani az egyik fél térítését, mint a másikét.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bandee1987
Viszont valamit nem értek. Asszongyák a Neo FM az mszp-s, az Class fm pedig fideszes kézben van. Ehhez képest eddig politizálást nem igazán hallottam, illetve furcsállom, hogy Jáksót bevették az állitólag fideszes rádióba, holott köztudott, hogy Jáksó vezeti a heti hetest, õket meg a fidesz nem igazán kedveli.

Ez két dolgot jelenthet: normál árbevétellel számolva (pl. Slágeré, Danubiusé) irreálisan sokat ígérnek, vagy irreálisan alultervezik az árbevételt és úgy lesz elfogadható a fizethetõ összeg. Lehet tippelni, hogy az elõzmények alapján melyik fog bekövetkezni.

Bandee1987
Na ezaz, és itt a bökkenõ, hogy százalékban mondtak összeget, nem pedig konkrét számokat.

Árbevételük 55%-át.

Bandee1987
Lendvait ha már csak meglátom, felszökik a vérnyomásom...

Bandee1987
Nem %-ot ígértek? Vagy konkrét pénzt? Persze így is elég érdekes, hisz nem mind1, hogy 1 milliónak az 50%-át vesszük, vagy 50 milliónak a 15%-át...

Pontosan.