Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Sztojka Iván
kötelet neki...
a.carkey

A medve nem játék.

kuci06
<#szomoru1>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

bertino
na, remek...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

a.carkey
a.carkey
0Fritz0
ÁÁÁÁÁ NEEEE! Most halálosan megfélemlítettél!!! EU védj meg!!négy4

😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
1:53-tól

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Inkább SZDSZ PS
Negatív mitizálás, érdekes módon ebben az értelemben nevetséges, "Gyurcsány csinált minden rosszat" és "mindent a romák lopnak el" értelemben viszont vérkomoly.

Totti5
szdsz who?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

5c0rp330n
en meg lattam hogy sokan kozuluk az ordog szarvait viselik es ejszakankent osszegyulnek a satant imadni.

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

a.carkey
Munka! Törvény! Erkölcs! Szappan!

A medve nem játék.

Ezek legalább akkora baromságokat írnak, mint a Magyar Nemzet.

immovable
Népszava. LOL
atlagember
Vezetõ hír a mai Népszavából:

A terror folytatódik:
Ismét fekete terepjáróból ijesztgetik a gárdisták a romákat!

Hosszú idõ után ismét felbukkant egy fekete autó egy romák lakta településrészen.
Ezúttal Miskolcon, a cigánysoron gördült végig egy fekete terepjáró a romák legnagyobb rémületére, és a feltehetõen gárdista utasok a következõ félelemkeltõ, rasszista szavakkal terrorizálták a békés kisebbségieket: Munka! Törvény! Erkölcs! Szappan! Az ügyben a rendõrség nagy erõkkel kezdte meg a nyomozást, a szóvivõ szerint igen súlyos büntetésre számíthatnak az elkövetõk, mivel az ilyen ügyekben példát kell statuálni. A megfélemlített romák az õket ért súlyos inzultus miatt az ombudsmanhoz fordultak, aki megértésérõl és támogatásáról biztosította a sértett kisebbség tagjait és türelemre intette õket. Egyúttal megvizsgálta a romák kérését, és megállapította, hogy nagyobb összegû segélyekkel elejét lehetne venni az ilyen jellegû atrocitásoknak. Az üggyel az Európai Unió is foglalkozik, mivel az ilyen jellegû rasszista kijelentések alááshatják az EU stabilitását az esetlegesen megélénkülõ roma kivándorlási szándékok miatt.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

birdo
Á-á arra vannak a " szakértök..... ki tudja mennyi lovettáért...de lehet, hogy csak ügyvédi szerzõdések serege kell a " tudományhoz ?

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Bandee1987
Tudom hogy manapság nem így van sokszor, de egy politikusnak szakembernek is kéne lennie, nem? És sajna a hangsúly a kéne szón van 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bertino
😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

joebacsi
Persze, bajnai imidzse az, hogy õ csak szakember, nem politikus, miniszterelnöknek is csak a válság miatt kényszerült, bla-bla, és minden lehetõséget kihasznál arra, hogy erre rá is játsszon, mossa kezeit, így most sem maradhatott el 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Willenbrock
Én aztán nem rettegek tõlük.Jogom van hitetlen pogánynak maradni és jogom van annak a vallásnak a tanait vallani amelyik nekem éppen tetszik.Viszont nincs joga senkinek kijelenteni miben kötelezõ hinnem,illetve nincs joga senkinek a különbözõ hitek alapján embereket diszkriminálni vagy hátrányosan feltüntetni.A szekták ellen viszont szigorúbb törvények kellenének mert esetükben a félrevezetés a legaljasabb indítékokkal történik.

a.carkey
"A lengyel preambulum visszapillant a történelmi múltra és elõretekint a jövõ nemzedékekre, kitér az állampolgárok felelõsségére is, és veretes mondatokkal foglalja össze egy nemzet létének és fennmaradásának legfontosabb tartóoszlopait."

A medve nem játék.

a.carkey
Bandee1987
Saját vélemény helyett inkább idéznék egy nol-on olvasható kommentet:

"krumplileves | 2009. november 25. | 19:39:07

Ezt a (pfúj !) klerikáris reakciót!
Mennyivel jobb lenne pedig, ha valamely nyilvánosan szeretkezõ celebecske képe lenne a kereszt helyén. Az fájintos!"

desigo
Bandee1987
újabb "meghökkentõ" tény 😄

birdo
Meg a szerzõdésekkel

Eztg a táblát nem érdemes alumíniumból gyártani.

Bandee1987
ez szintén tény.

autoszimulator
lehet fogni az alkotmányra, de itt az igazi gond akkor is a vezetõkkel van

.: mobilize.hu :.

Bandee1987
Hát, ha azt vesszük, hogy eredetileg az 1936-os szovjet alkotmányra épült...bár upgradelve lett, ez tény.

Nem az Index-szel van problémám, hanem magával az ötlettel...

Egyébként mitõl kommunista a jelenlegi Alkotmány?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Willenbrock
Nem 1 csettintés persze,de a rendszerváltás óta biztos lett volna mód arra hogy a gazdasági önállóságot lépésrõl-lépésre kiépítsük.A közgazdászokat általában csak a gdp és a gyors növekedés érdekli,de mára kiderült hogy gazdasági szinten is szükség lett volna hosszú távú nemzetstratégiára-ez fontosabb a rövid távra érvényes mutatóknál.Úgy tûnik az EU az államhatárokat ha el is tünteti de a nemzetgazdaságok önállósága megmarad.Nem is közös piac a szó szoros érdekében az EU hanem inkább csak egy gazdasági szövetség.Mindenki védi és erõsíti a sajátját-mintha nem valósult meg olyan szinten a közös gazdálkodás mint pl. az USA-ban.

Igy csettintésre gondoltad, vagy ehhez azért vegyenek fel külföldi hitelt?😊
Szép meg jó gondolatok, csak a jelenlegi gazdasági rendszerben teljesen alaptalan mind, egyszerûen nem ilyen összefüggések vannak.
Willenbrock
Akár az állam is hozhatna létre új állami vállalatokat olyan ágazatokban amikben sikeres lehet az ország pl.

Willenbrock
Szerintem a valódi talpraállás az lehetne ha a külföldi hitlektõl való függgést sikerülne egész minimálisra csökkenteni.Ha a munkaerõpiacot a hazai vállalatok mûködése mozgatná.Sokkal több hazai vállaltra lenne szükség amik versenyképesek tudnak lenni a világban.Mert most megint az van hogy hitlekbõl próbálják visszaállítani a többi hitelezõ bizalmát stb.A lakosság 40%-a állítólag munkanélküli-azt mondta-ez túlzás nem?Ha meg így van akkor az lenne minden kormány feladata hogy a multiktól és a hitelezõktõl való függést megszûntessük.Annyi versenyképes hazai cég kéne amik munkát tudnak adni a felnõtt munkaképes lakosság legnagyobb részének így megszûnne a függés és a profit is az országban maradna.

a.carkey
Mert,

A medve nem játék.

Nem kell az ellentámadás, csak megjegyeztem, mennyi ott a békés, ártatlan tüntetõ. Arról nem beszéltem, hogy hányan NEM azok közülük.

a.carkey
Tudom, ti mindenhez értetek, mint Draskovics úr.

A medve nem játék.

Azért picit fura, amikor T/3-ban beszél a "geci" politikusokról... 😊
Tikal
tilos az osztálypénz

óó, emlékszem mennyi olyan eset volt általánosban meg még gimiben is hogy kötelezõvé tették hogy ide meg oda menni kell... persze fizetni meg anyámnak kellett még az odautazást is az eseményre, ha meg ellenkeztél akkor rögtön fenyegetõztek hogy egyes kapsz töribõl, meg igazgatói... na akkor hol volt az ombudsman? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Cancel, a Tab-al lehet léptetni 😊

GregSB
Jó cucc a prezi, már gondoltam rá hogy fõsulis elõadásra inkább ezt fogom használni mint Powerpointot, de egy nagyon idegesít vele kapcsolatban: nem lehet a billentyûn lévõ kurzorokkal, vagy sima egérkattintással "lapozni" (itt elõre-hátra lépni) hanem a képernyõ jobb alsó sarkában ott figyel egy navi bar, amin a nyilakra kell klikkelgetni.

Ez nem tetszik, nem tudom miért oldják meg hogy prezentáció módban ne takarja ki semmi a képernyõt és lehessen billel is váltani...

Uramisten, mennyi békés tüntetõ!

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tikal
Ja igen, esküt is Isten nevére teszünk.. aha.. aztán ha azt mondod a bíroságon hogy Isten azt mondta nekem tegyem ezt vagy azt, akkor meg jol hülyének néznek, hogy milyen isten? mehetsz a dilisek közé...
Az is egy vicc ugye hogy a nagy USAban a bibliára teszed a jobb kezed és úgy esküdsz... és akinek nem jelent semmit a biblia? vagy ha nem esküszöm istenre akkor már hazudni fogok? 😊 Na ezért kéne kihagyni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

birdo
Tetszik az érdekesség...azaz szimpi....
Asimov nekem is )))
Magyar találmányt használni..... helyett, teljesen ott van )
Vagy nem ??