Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocs, kicsit OFF, csak ezen pörgök tegnap este óta
én csak azt nem értem, hogy hogy lehet egy pszichológiai kezelés alatt álló embernek fegyvertartási engedélye..
hihetetlen hogy mik vannak azért.
<#falbav>
Tikal
de nem sokáig kotne le azt hiszem.. ezt lehagytad, vagy nem érzed az ironiát...<#vigyor2>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

birdo
Hüpp-hüpp (((

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

birdo
Az elgondolás nem rossz....a kivitelezéssel van a gonddddd

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Sadist
Ha a Fideszbe belerúgnak egyet, akkor a maszopba hármat kell, hogy kiegyensúlyozott legyen a dolog a balliberális médiafölény miatt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bertino
"mégis mi a fasznak mennék dubaiba, mi van ott a homokon kivul?"

"persze megneznem a mesterseges szigetet meg a legmAgasabb felhokarcolot, talan amulnek bamulnek mennyi plaza van es milyen nagyok.."

<#taps>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tikal
Nincs ebben semmi flegmasag, persze megneznem a mesterseges szigetet meg a legmAgasabb felhokarcolot, talan amulnek bamulnek mennyi plaza van es milyen nagyok... De nem sokaig kotne le azt hiszem...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

De, kell, mindig így szokta. 😊
Ez egy szép ország, minden visszavezethetõ arra, hogy Fletó elqrta, a romák lopnak, és a zsidók már megint meg akarják venni az országunkat kilóra.

Ami pedig nem vezethetõ vissza, azt túl kell kiabálni a fentiekkel.

bertino
van ott egy pár dolog, amit szerintem te is megnéznél, persze így utólag könnyû flegmának lenni 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tikal
hááát igen,,, nekem ez a turizmusra épitunk dolog is olyan megfoghatatlan... mégis mi a fasznak mennék dubaiba, mi van ott a homokon kivul? ja lehet sielni meg shoppingolni? nagy cucc.. azt megtudom tenni a kulturált europaban is...

És egyébként hol keresett/talált a Népszava Jobbikos/Gárdás kötõdést?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Normális vagy? Hogy a fenébe jönnek ide a cigányok, a Gárda?? Azért, mert a FIDESZ csinált egy oltári tirpákságot, és ezért bánccsák szegényt, nem kell azonnal visszavágni valami oltári baromsággal a patás<tetszõlegesen_választott_ballib_politikus_neve>-ra/-re hivatkozva; mi ez, valami kiegyensúlyozottság iránti igény részedrõl?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

a.carkey
Ez totális pöcsség a Fidesz részérõl. Valóban. Ez tény. De az jobb, ahogy a cigányok seggét nyalja a kormány és az SZDSZ? Tök ugyanaz. A patást hibáztatja mindenér (pl. D. József), a másik meg a kormányt. 9/11ért a demokraták a repi kormány töketlenségét emelték ki, elfelejtve, hogy nagyfarkú nem lõtte ki tomahawkkal oszamát amikor még megtehette volna.

Azért Drazsé és Pösze sem feltétlenül azért ment Pécsre, mert kötelességüknek érezték, hanem mert
1. politikai tõke és minden csepp ami kijön a csapból fontos,
2. hátha találunk Gárdás - vagy még jobb - ha Jobbikos kötõdést (ls. mai Népfasza!).

De mire leértek, addigra elfogták a gyereket és már csak a tényeket tudták megállapítani (és nincs köze ehhez, nincs köze ahhoz).

A medve nem játék.

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

5c0rp330n
faszt nem, epp ezert ertelmetlen 100%-osan amit ezek a balfaszok osszeszerencsetlenkednek. egyebkent meg ugy tunik h fogalmad sincs mirol van itt szo.

És így néz ki, mikor a történteket napi politikai célokra használják fel.

"Keresztény", mi? <#kocsog><#wilting>

Azt hiszem, újraindítom a "Kéne péz" topicomat a Gumiban. 😊

"Anyuuu, nem hagynak minket looopniii..." 😊😊😊

joebacsi
Persze hogy van, túl sokat nézel ki az emberekbõl 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

5c0rp330n
mocskos kurva anyjukat a jogvedoknek, hogy ennyire unatkoznak. ertelmes munkat nem tudnak csinalni, marad az alszent szelmalomharc? szanalom.

Az ilferro után van, aki ezt a sz(õ)rt komolyan vette?

Bandee1987
neked nem nézem el, mert nem vagy lány 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Tikal
ték

Bandee1987
ejnye-bejnye<#ravasz1>

TÉK

TÉK

autoszimulator
szerintem sokan nem is gondoljuk, hogy az épp mellettünk ülõ, vagy mellettünk elmenõ csávónak mi jár az agyában, mit akarna csinálni 😄
fõleg az elsõsök, akik jönnek a középiskolából, szín ötössel, ahol a tanítónéni kedvencei voltak, popsijuk volt nyalogatva, aztán beesnek egy ilyen közegbe, ahol bizony kõkemény szopatás megy, és sokszor nem az ötösért megy a harc... Valaki sír, valaki nem tud aludni, valaki meg késel, lövöldöz.
Hányszor akartam már kézigránátot megkóstoltatni egy-egy arrogáns tanárral, de sosem tettem meg, mert hosszútávon nem jövedelmezne.

.: mobilize.hu :.

Bandee1987
Fasza...mostantól kezdve akkor én is aggódhatok azért, hogy valami infantilis hülyegyerek elkezd lövöldözni akár én fõsulimon, csakmert vkivel összeveszett, vagy megbaszták fizikából.

desigo
jogvédõk legalább megnyugszanak kicsit
de ugyanúgy tölthet mindenki tovább
joebacsi
Vegyi- és gyógyszeriparban mi is jók vagyunk. Élelmiszeriparban pedig az egész fejlett nyugati világ jó (jelenleg).

Willenbrock
P.Bayre is mondták mostanában hogy vége de úgy látom mûködik rendesen.De mit jelentenek ezek az új patkómágnes jelzések a torrentek mellett?

Tudom, hogy lesz helyette másik, csak amikor már valami több éves rutinná válik...
Olyan, mintha holnap megszûnne az SG. Van egy csomó más hasonló oldal, de mi mégis ide járunk évek óta.
a.carkey
Érdemes megnézni, hogy most mi van rajta! 😄 (Nem nevetséges. Azt hiszik, hogy a XXI. században bármit is tudnak tenni? Értelmetlen.)
Jó, átgondolt oldal volt. Kár érte!

A medve nem játék.

Willenbrock
Nem vagyok gazdasági szakértõ de talán lenne ilyen-a múltban volt már rá példa és szinte minden országnak van valamilyen állami ágazata amiben jó.(Hollandoknál pl vagyipar-gyógyszeripar,németeknél elektronika gépgyártás)Nálunk a konzerv és cukoripar meg a malomipar volt sokáig erõs ágazat,legalábbis Ferencjóska idején még úgy volt.(igaz az elég régen volt)

desigo
lesz helyette 10 másik...
joebacsi

a.carkey
Most néztem a mininovát. Szép ...

Mininova limits its activities to Content Distribution service

Nevetséges mi maradt meg a tartalomból ... 😞

A medve nem játék.

Sadist
Idióták.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
A vezetõkkel IS.

Sadist
Mely ágazatokban lehetne sikeres egy állami vállalat? Komolyan kérdezem.

a.carkey
Kiváncsi leszek, hogy mikor jönnek elõ azzal, hogy:
A. Jobbikos
B. Gárdista

a gyerek.

A medve nem játék.

Willenbrock
Mert 8 általános elég hozzá.

autoszimulator
abban igaza van, hogy emiatt van tele vele a média, mert egy sportolót ölt meg. ha a biztonságit, talán még egyszer sem kerül be a tv-be, nem így, hogy címlapok, hírek, stb.

.: mobilize.hu :.

Willenbrock
Azokat aljanépnek szokták tekinteni :/

atlagember
Az azért szerintem elég felháborító, hogy szerinte ha kidobóember vagy biztonsági õr lett volna, akkor nyugodtabban meg lehetett volna ölni, mint így hogy sportoló. Neki az nem ember?

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

trident
Engem marhára nem, nem is szeretném ilyenekkel feleslegesen idegesíteni magam, ez a fekete telepjárós linkre ment -direkt nem is kerestem ki a feliratos videót, ennyi is bõven sok-.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

banok
csak annak akit érdekel az SVT a svéd közszolgálati tv.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

a.carkey

A medve nem játék.