Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lényegtelen tulajdonképpen felfoghatjuk annak hogy így épült be a szarosok közé,nagy szolgálatot tett az internetes társadalomnak hogy leleplezte a szarmestert.<#eljen>

autoszimulator
azért mondjuk azt is érdemes megfigyelni, hogy pont aki publikálta az adatokat, pont az volt a legnagyobb geci az oldalon, és tett ki olyan képeket, amik közel sem voltak büntetések.

.: mobilize.hu :.

szegény kis kocka lesz ideje elgondolkozni amikor a saját szara nyeli el<#gonosz1>

trident
Nem én adtam a címet, másrészt meg ez egy reakció egy másik videóra. De igaz, maradjunk a folyékony kenyérnél:

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

kuci06
Így már megértem a sok szardobálást
Szegény biztos el volt nyomva 😞

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Willenbrock
Ez tényleg nagyon jó lett😄

angelslie
Ideje lesz

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Aki másnak...
Bozolaci, a napiszar.com fõszerkesztõje lebukott, az oldalnak minden bizonnyal vége.

We do not buy superstars. We make them.

joebacsi
a gyurbán viccesebb volt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey
M változat - J változat = F változat ? 😄

M változat
J változat
F változat

A medve nem játék.

joebacsi
Nem követtem egyáltalán, csak kb hetente egyszer közvetetten máshonnan eljutott hozzám egy napiszaros kép, amin lehetett vagy fél percet röhögni.
hasonló gyöngyszemekre gondolok 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

5c0rp330n
en meg gecire nem lennek boldog. napiszar mar el volt kurvulva kicsit, de azert erte is kar. mi lett vele? nem kovettem egy ideje..

Én is<#eljen><#smile>

kuci06
NAP HÍRE

már csak a puruttyát kéne bedönteni, és boldog lennék 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Hálaistennek vagy te azok közé tartoztál akik odajártak húzigálni azt,illetve más emberek megalázásán nevetgélt?<#wow3><#szomoru1><#levele>
Remélhetõleg a szerkesztõ az általa dobált szarba fog belefulladni családjával együtt<#vigyor>

autoszimulator
sejtettem, amint jöttek a hirdetések -> pénz is jött, vele meg a balhé, ahogy az minden eredetileg nonprofit netes oldalon szokás, legyen az torrent, vagy ilyen blog...

joebacsi
Napiszar vége 😞

joebacsi
Jim Beam az nem sör

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

"a legtöbb férfi az átlag feletti nõkre nyomul, akik akár 28-szor annyi üzenetet is kaphatnak, mint alacsony osztályzatot kapott társnõik. "
FAIL

Bandee1987
Fordítva tudjuk mi a helyzet: Nincs ronda nõ, csak kevés alkohol 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sadist
Pontosabban a nõk mércéje is olyan normális eloszlást követne, ahol a várható érték a 2.5-ös osztályzat.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Igen, ha a nõk mércéje is normális eloszlást követne. Jelen esetben a nõk számára az átlagos köszönõ viszonyban sincs a valós átlaggal.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

joebacsi
Nem, abban az esetben nem, ha az átlag alattiak csak kicsit csúnyábbak az átlagtól, az átlag felettiek pedig sokkal szebbek az átlagtól. Nyilván jelen esetben is ez a helyzet 😊

Megfogalmazásból ötös!
Az átlag nem valami 50% körül kellene, hogy legyen?

bertino
naja...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

autoszimulator
ilyet is csak a nõk mondhatnak, még ha ismernék az átlag szó jelentését 😄

kuci06

kuci06
szerintem meg be volt oltva a srác, és a titkos irányító chipet tesztelték rajta

banok
tegnap a Fidesz azt kommunkiálta, hogy a kormány tehet a pécsi lövöldözõrõl.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

A lónak a fülét. Holnap azt hozzák ki az ügyvédek, hogy õ csak áldozat, és rá akarják fogni.
(az egyik politikai heilap szerint már most a kormány tehet az egészrõl.)

a.carkey
3 öttalálatos az ötöslottón. Géppel húztak ...

A Hét tonna dollár jutott eszembe. 😄

A medve nem játék.

joebacsi
stream? 😊

a.carkey

A medve nem játék.

bertino
mondjuk utcára télleg ne nagyon merjék engedni, mert az áldozatok hozzátartozói tuti kinyíratják, mint a sz@rt.

persze nem komolyan értem, csak átvitt értelemben.

autoszimulator
"Ha ez így van, elképzelhetõ, hogy a tettest nem is lehet felelõsségre vonni."

EZMI EZMI EZMI

oké, ne zárják börtönbe, de mi az hogy nincs felelõsségre vonás? utcára vissza ne merjék engedni...

kuci06
Nah ez az, ami bosszantó... fejlettebb országokban a legtöbb fiatal szobájában ott a konzol, vagy a PC. Ma már a videójáték-ipar túlnõtt a filmeken, vagy a zenén is...

...és mégis vannak olyan emberek, akik szerint a játékok az ördög találmányai, és ha oda mersz ûlni eléjük, akkor pszichopata állat leszel <#pardon1>

Totti5
melyik iskolába járó fiatal nem tölt sok idõt a gép elõtt, vagy nem játszik olyan játékkal ahol trancsírozni ölni lehet?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bertino
pff.

kuci06
Skizofrén lehet a pécsi lövöldözõ

"Ha ez így van, elképzelhetõ, hogy a tettest nem is lehet felelõsségre vonni."

"Az egyik hozzászóló szerint a férfi sok idõt töltött a számítógép elõtt. Kedvenc játékában, GTA-ban például gépfegyverrel lõtte agyon az utcán sétáló embereket."

Sejtettem, hogy ez lesz. Ráfogják a játékokra meg arra, hogy nem volt 100%-as... és simán megússza egy kis pszichológushoz járással, meg pár évvel.

angelslie

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Totti5
Pedig a világ egyik modernkori csodája amit ott felhúztak, de nem nekünk, hanem a gazdag milliárdos és köreinek, õk tudják élvezni, kihasználni és eltölteni ott a drága idejüket és elkölteni a pénzüket.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Danny1987

Live for nothing or die for something.

desigo
Kimennél megnézni,hogy amit te a benzinkutakon fizetsz abból milyen jól élnek
hát én nem...
remélem egy természeti csapás szépen romba dönti az egészet
Mindig a szerencsétlen nincstelen sátrasok kapnak a szökõárból akik senkinek sem ártottak.
autoszimulator
nem azért építették fel a semmibõl, hogy a nyugdíjasok és a múzeumlátogatók oda járjanak. ide szórakozni mennek az emberek, azoknak is a pénzesebb rétege. ennyit tudtak tenni, nem voltak olyan természeti adottságaik, hogy csak abból megéljenek, így megcsinálták ezt. szerintem jól tették, nekem ezzel sokat nem ártanak, és bizony kimennék megnézni.

autoszimulator
egy szakértõ is épp ezt fejtegette, hogy bárki, aki fegyverrel dolgozik, rengeteg vizsgálaton megy át, hogy ne álljon neki lövöldözni ok nélkül, és akkor a magánemberek, akikrõl semmit sem tudni, simán kapnak engedélyt, sokkal könnyebb alkalmasságival...

Tikal
milyen értéket képvisel dubai? a pénzen kivul.. mert azon kivul semmit nem tud felmutatni... tehát szivesebben utaznék párizsba egy hétvégére mint dubaiba az biztos... mert szép, meg minden, de a pénz nem minden, abbol nem veszel történelmet, kulturát...mondom biztos lenyugozne egy darabig, de hamar megunnám a fehér ruhásokat a ferrarikban, hidd el...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''