Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Bandee1987
Mit...toleranciát, meg jogokat követelnek. Aztán csodálkoznak, ha megnõ a bûnözési hullám...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Pluskast
Most nem értem mit várnak el? Európa az Európa és nem a Közel-Kelet. Ez kb olyan mint amikor az amik megpróbálják a Közel-Keletre ráeröltetni a nyugati civilizációt és annak szokásait.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Bandee1987
rohatt nácik.

berlinboy6329
Brotherhood of Cigányok

lol,Roma Tásvíriség.-.-

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Én törvénybe iktatnám, hogy politikusok csak az ellentétes médiának adhassanak interjút, a lágyabb riportereket meg elküldeném továbbképzésre ehhez a nõhöz. Dadogni, izzadni, nyögni akarom látni õket minden egyes alkalommal, hogy érezzék egy kicsit az ívet, és legalább kicsit dolgozzanak meg a pénzükért 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

trident
Érdekes.
Én már fáradt vagyok, de a megvonásos mizéria nagyon is érdekel, de most csak két kommentet másolok be.😊

"A klasszikus vicc jut eszembe:
Pártgyûlésen Kohn bácsi jelenkezik :--Párttitkárt elvtárs lenne néhány kérdésem...
A következõ gyûlésen Grün bácsi jelenkezik: -Párttitkár elvtárs! Nekem csak egy kérdésem lenne: Hová lett Kohn bácsi?"
......
"Remélem azért a Minimax pártfüggetlen marad!"

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
a.carkey

A medve nem játék.

Totti5
Igaz nem tenne jót a 16%uknak ha egy riporter megkérdezi azokat a dolgokat amik tények, és ott élõben erre nem olyan könyû hazudozni baki nélkül, ráadásul egy jó riporter nem hagyja annyiban hanem ugyan azt megkérdi 5ször ha az alany nem ad rá normális választ.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

a.carkey

A medve nem játék.

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

desigo
53 megawattnyi napelem Berlin közelében

kuci06
"Életkor: 30-35 között"

"ÁZOK A MAI FIÁTÁLOK... BÁZZÁG AZ ÉN KOROMBAN!!!"

GTFO

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

berlinboy6329
Na azért jó,h ugyanazt elismétlitek,amiket már én is leirtam,legalább tudom,h igazam van..

Ti meg itt fenn ketten kuss van,majd pont ti mondjátok meg,h mit csináljak..Fórum,aki akar,oda megy ahova kedve van,azt ir,amit akar,legfeljebb kibasszák érte.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

immovable
+1
Sadist
Ostoba vagy, távozz kérlek.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Tikal
még több húst az embereknek...

nem értem miért jo ez? ja igen, jóó sok haszna lesz az ilyet elõállító cégeknek, a hus olcsobb lesz, még több ember juthat hozzá.. persze nem ott ahol kell, hanem ott ahol az étel felét kidobják, a fejlett világban...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey

A medve nem játék.

autoszimulator
de látod, olyan dolgokról beszélsz, amikhez közöd sincs, mert mint magad is mondod, nem jársz ilyen helyekre. Akkor? Honnan tudod, hogy milyen emberek vannak ott? Persze, vannak drogozó, vannak keményen ivó, vannak kötekedõ emberek is. De ilyenek vannak mindenhol, a metrón, vonaton is lehetnek melletted. Kit érdekel? Szórakozóhelyre sem egyedül jár az ember, a saját társaságodat magad válogatod meg. Hogy mások mit csinálnak, kit érdekel? Egy átlagos szórakozóhelyen az emberek 90%a normális hangnemet üt meg, a maradékot meg el kell kerülni, és nem lesz bajod.
Ma meg már szinte minden szórakozóhelyen fotóznak, eszerint nem nagyon lehet kettévenni a dolgokat.

De nem értem, hogy jutottál el ideig a napiszaros partiképekrõl? Azt hiszem, ha valaki egy partiban lefotóz, amint csupaszon, brélógatósan táncolsz, semmi szavad nem lehet, mert normális ember ilyet nem tesz, ha részeg sem. Felkerülsz a napiszarra? Miért csináltad ezt? Arról aztán már tényleg nem szólok, mikor az emberek - és az utóbbi idõben egyre többen - saját ismerõseiket küldték be. Ha valakinek ilyen kedves ismerõsei vannak, és velük oszt meg gáz képeket, hát grat. Nekem is vannak ciki képeim ismerõsnél, de tudom, hogy sosem fogom viszontlátni ilyen helyen, publikálni meg abszolút nem fogom. Haverokkal röhögni rajt jó, visszaemlékezni, ennyi.

.: mobilize.hu :.

berlinboy6329
Az neked szórakozás,h szarrá lövöd magad,aztán mint a veszett kutya habzó szájjal tántorogsz a diszkóban?Grat.

Fegyvertartás meg minekmcsak le kell nyeletni vele az összes drogot,ha annyira szereti egye meg mindet..Senkinek se tünik fel h gyilkosság,pár szemet hagyni kell,h megtalálják nála és kész..-.-

Fegyver én nem ölök,az nem elég találó nekik..Hadd szenvedjenek,fájjon nekik,de éljék túl,és legyen bajuk amig élnek.....Nem vagyok én gyilkos.-.-

Ugy látom a költségvetés nem törte meg az offot,megy tovább.-.-

berlinboy6329
Éééjjááájjjáále.Itt azokról a bulikról volt szó,ahol a fényképezõsök vannak,akik a hely oldalára basszák fel a képeket,és hát azok nem olyan tiszta helyek ám,biztos hogy van ott minden...

Tikal
remélem nincs fegyvertartási engedélyed....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sadist
Valszeg tapasztalat 😄

Bandee1987
Egyet nem értek: hogy neked a buli szóról miért az jut eszedbe hogy "b*zik, drogosok, nagymenõk, k*csögök, c*gányok anál-orgiája, ahol mindenki kábszerezik és közben nyomják egymást seggbe"?

autoszimulator
nem, mert innen a fórumról úgy tûnik, te egy még nagyobb szardarab vagy, mivel elítéled azokat, és még be is skatulyázod, akik mernek néha szórakozni, inni. ÚRISTEN, fertõ, távozz.

berlinboy6329
Ebbõl nekem az jön le, hogy te vagy egy undorító agresszív fasszopó

Ne mondjad nekem,h neked bejönnek a drogos,nagymenõ köcsögök?

autosim:Te meg bekussolhatsz.Én örülök,h nem vagyok ekkora szardarab,h ilyen mélyre süllyedjek,h ilyen írtanivaló emberek közé bemenjek...

inkább rakjatok híreket....

Elfogadták a költségvetést,jeee....

autoszimulator
na hát rajtad se segíthet már sok minden

"csak halomra ölném a mocskos undoritó fasszopókat"
Ebbõl nekem az jön le, hogy te vagy egy undorító agresszív fasszopó. Ennyi erõvel az utcára se menj ki, mert az is tele van "fasszopókkal".

Nehogy már egy köcsög napiszar miatt ne egedhessem el magam. Rólam és sok haveromról is készült már házibuliban napiszar kompatibilis kép(és itt nem ilyen buzulós képekre kell gondolni), csak nekem szerencsére nem olyan parasztok a barátaim, hogy feltegyék. De ha valamilyen úton-módon felkerülnének napiszarra, akkor bizony elég kellemtelen lenne a munkahelyemen, mivel több kollégám is nézi a napiszart. Simán el tudom képzelni, hogy valakinek egy ilyen oldal elbassza az életét, egy szaros kép miatt...

Bandee1987
Én se azt állitottam, hogy akik felkerültek azok ártatlanok. Sõt, a többségük nem az. Csak sajnos mindig akadnak kivételek.

berlinboy6329
Na akkor csak igazam van,h nem a Napiszarosok baja az,h olyan képek kerülnek fel,max néha nem tudják kiválopgatni,de ugyis vannak kommentelõk,akik mondják h semmi szar nincs benne..A mozi meg szinház,meg csoki az nem baj,mert nem kartonszámra zabálsz belõle/EGésznap a jegyet fizeted a moziba(kijössz mész be megint).1 üveg pia nem sok,az ócsó,de nem kéne minden áldott nap..A nagy vedelés,bebaszás idegedit csak.Sokkal értelmesebb dolgokra is lehet pénzt költeni,miont h bebasszál és összehányd a fél várost.

Bandee1987
Napiszaros nem válogat abban, hogy most milyen fasza a kép minõsége...nézd meg a napiszaros képeket nagyrészük kamerás mobillal készült (igaz, azt maga a tulaj rakta fel iwiwre). Nem kell lesben állni idiótákra, elég csak egy véletlen elkapott kinosabb pillanat...

"Bulikon meg nem csak drogosok, buzik, cigányok vannak".Huh nem csak?Akkor egmnyugodtam,milyen 1000 másik nép van még ott...Sok fasszopó közé akkor se megyek,csak halomra ölném a mocskos undoritó fasszopókat...Felesleges pénzkidobás...Pont mint az ivás,ott a csap.-.- Az ingyen van.

Akkor ne menj se moziba, se színházba, mert felesleges pénzkidobás. Sõt, ne vegyél csokit se magadnak, mert az is felesleges pénzkidobás és nem tartozik az alapvetõ élelmiszerek közé. Mindenki menjen el szerzetesnek, az lesz a legjobb...<#wow3>

berlinboy6329
Kamerás telefon,asd...És?
Kamerás telefont nem hiszem h használnak a fotósok,õk rendessel dolgoznak,tehát emberek egymás közt fényképezgetnek kamerás telefonnal.Azok meg nem a Napiszarosok,tehát ha felrakják netre,akkor felrakják..Mondani kell nekik,h ezt bazmeg ne rakd fel mer ugynézek mint egy idióta.A Napiszarosok,csak azt rakják fel,amiket a neten találnak,nehogy azt hidd már h bulikon állnak lesbe idiótákat fényképezni.-.-

"Bulikon meg nem csak drogosok, buzik, cigányok vannak".Huh nem csak?Akkor egmnyugodtam,milyen 1000 másik nép van még ott...Sok fasszopó közé akkor se megyek,csak halomra ölném a mocskos undoritó fasszopókat...Felesleges pénzkidobás...Pont mint az ivás,ott a csap.-.- Az ingyen van.

Bandee1987
1)Amit mondasz - már ne is haragudj - egy nagy adag bullshit. Nem kell buliba járni? Ez milyen felfogás már? Bulikon meg nem csak drogosok, buzik, cigányok vannak...persze vannak olyan helyek is, de azokat nagyívben kerülöm. Hogy csak ott lennének fotósok? Öregem, kamerás telefonról hallottál már??????
2)Nem megyek fertõbe. Ennyi.

autoszimulator
numero uno felfogás, lol.

berlinboy6329
1)Nem kell buliba járni.VAn élet anélkül is...Én még élek,pedog sha élezemben nem voltam,mer nem vonz a sok szararcú,a sok cigány,a sok buzi drogos,h a WCbe kúrnak..Mert hát csak ilyen helyeken vannak fényképészek,házibulin senki nem csinál egy oldalra bulifotókat.
2)Ha nem birod megállni,h ilyen fertõbe bemenjél,ne állj a fényképezõ elé..Kész,ennyi..Nincs szar kép,nem kerül fel Napiszarra.

Igen, de ebben az esetben annál kell keresni a felelõsséget, aki ezt lefotózta, és felrakta valahová.
Teljesen minddegy, hová, mert az ilyenek NSZ nélkül is mennek iskolákban, MSN-en, fórumokon (itt, az SG-n is van Partyarcok és Közösségi portálok... topic).
Hangsúlyozom, nem védem a NSZ-t, a probléma továbbra is azokkal van, akik nézik. (milyen ember az, aki "köcsögöket" néz a neten?)

Errõl van szó<#eljen>

Bandee1987
Teljesen igazad van, csak mindig akadnak olyanok is, akik kvázi ártatlanul kerülnek fel. Gondolom mindannyiunkkal elõfordult már, hogy egy bulin jobban éreztük magunkat a szokásosnál, vagy épp kivetkõztünk a gátlásainkból, most képzeld el, hogy ezt lefotózzák, vhova felrakják, és a napiszar átveszi "ez egy köcsög buzi" aláirással. Közben meg nem vagyunk magamutogatóak, hanem normális, átlagos emberek, normális értékrenddel, csak épp egyszer túl jól éreztük magunkat egy bulin.

Javíts ki, ha tévedek, de szerintem normális ember nem rak fel olyan képet, ami napiszar-kompatibilis.

A többiek pedig tényleg vállalták, hogy a képeik által válnak ismertté a világhálón - hát hajrá!
Nem akarom védeni a napiszárat, mert osztom a véleményedet az oldalon élvezkedõkkel kapcsolatban, de a NSZ tényleg nem tett fel általa manipulált, montírozott képeket - úgy adta tovább, ahogy találta.
Max. annyi lehetne a "sértettek" panasza, hogy számukra elõnytelen helyen jelent meg a képük, így negatív szemszögbõl tûntek fel - de ahogy mondani szokták, aki kának áll, ne csodálkozzon, ha megbé.

Mint már mondtam raktak ki nem egy normális embert is...Engem zavar,lehet hogy te leszarsz mindenkit.Amúgy az igazán szánalmas ember aki azon a lapon élvezkedik,fel nem tudom fogni mi a vicces néhány undormány képben,illetve egyesek megalázásában....

5c0rp330n
qrvara semmit nem csinaltak kb. annyit csinaltak, hogy az amugy is nyilvanos helyekre kirakott vicces/szanalmas kepeket gyujtottek ossze egy helyre. aki nyilvanos helyre kirakja egy kepet, nem eppen azt akarja elerni h minnel tobben lassak? ez esetben inkabb kinyalhatjak a napiszar segget, mert amit kitettek azt sokan meg is neztek. mit ez a nagy tamadas? talan te is cimlapon voltal naluk? 😊
szanalom.

autoszimulator
elsõ oldalt megnézed, szarral ír a csempére, lógó fasszal bulizik, késsel szúrná magát, utána oldalon pinát borotvál...

ezeken a képeken a szereplõk megalázása már rég megtörtént, saját maguk által. persze, mint mondtam sok olyan is volt itt, ami nem illett ide, nem napiszaros, nem idióta, mint pl a nyalókás mûbrés csaj, de ezeket meg nem CSAK õ pakolta. sittesferi posztjai például, vagy maga fekália is szépeket alkotott ezen a téren...

0Fritz0
Nem akarom védeni a csókát, de a reakciód finoman szólva is kissé furcsa a #20061-es kommented elsõ mondatának második része után.

Egyébként nem õ alázta meg az embereket, azt saját kezûleg tették meg helyette a lelkes alanyok nap mint nap az önkritika teljes hiányával és egy net kapcsolattal.

Nem mintha gyakran néztem volna azt az oldalt és most hiányozna, nekem túl rajos volt... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Az egész oldal maga geci dolog volt,jó pár normális embert aláztak meg nyilvánosan a legundorítóbb módon,a lebukott garas meg a szaros pelenkát másokra akarja adni.Egy a lényeg egy ilyen oldalnak nem szabad léteznie ahol ártatlan,normális embereket aláznak meg....

autoszimulator
eléggé fals felfogás, beépülhetett volna úgy is, hogy csak napiszarra való képeket tesz ki, mint a többiek. függetlenül a célponttól, geci dolog az ilyen, fõleg ha így kíséri, tehát magát is publikálhatná nyugodtan.