Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Én már fáradt vagyok, de a megvonásos mizéria nagyon is érdekel, de most csak két kommentet másolok be.😊
"A klasszikus vicc jut eszembe:
Pártgyûlésen Kohn bácsi jelenkezik :--Párttitkárt elvtárs lenne néhány kérdésem...
A következõ gyûlésen Grün bácsi jelenkezik: -Párttitkár elvtárs! Nekem csak egy kérdésem lenne: Hová lett Kohn bácsi?"
......
"Remélem azért a Minimax pártfüggetlen marad!"
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A medve nem játék.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"ÁZOK A MAI FIÁTÁLOK... BÁZZÁG AZ ÉN KOROMBAN!!!"
GTFO
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ti meg itt fenn ketten kuss van,majd pont ti mondjátok meg,h mit csináljak..Fórum,aki akar,oda megy ahova kedve van,azt ir,amit akar,legfeljebb kibasszák érte.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
nem értem miért jo ez? ja igen, jóó sok haszna lesz az ilyet elõállító cégeknek, a hus olcsobb lesz, még több ember juthat hozzá.. persze nem ott ahol kell, hanem ott ahol az étel felét kidobják, a fejlett világban...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A medve nem játék.
Ma meg már szinte minden szórakozóhelyen fotóznak, eszerint nem nagyon lehet kettévenni a dolgokat.
De nem értem, hogy jutottál el ideig a napiszaros partiképekrõl? Azt hiszem, ha valaki egy partiban lefotóz, amint csupaszon, brélógatósan táncolsz, semmi szavad nem lehet, mert normális ember ilyet nem tesz, ha részeg sem. Felkerülsz a napiszarra? Miért csináltad ezt? Arról aztán már tényleg nem szólok, mikor az emberek - és az utóbbi idõben egyre többen - saját ismerõseiket küldték be. Ha valakinek ilyen kedves ismerõsei vannak, és velük oszt meg gáz képeket, hát grat. Nekem is vannak ciki képeim ismerõsnél, de tudom, hogy sosem fogom viszontlátni ilyen helyen, publikálni meg abszolút nem fogom. Haverokkal röhögni rajt jó, visszaemlékezni, ennyi.
.: mobilize.hu :.
Fegyvertartás meg minekmcsak le kell nyeletni vele az összes drogot,ha annyira szereti egye meg mindet..Senkinek se tünik fel h gyilkosság,pár szemet hagyni kell,h megtalálják nála és kész..-.-
Fegyver én nem ölök,az nem elég találó nekik..Hadd szenvedjenek,fájjon nekik,de éljék túl,és legyen bajuk amig élnek.....Nem vagyok én gyilkos.-.-
Ugy látom a költségvetés nem törte meg az offot,megy tovább.-.-
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ne mondjad nekem,h neked bejönnek a drogos,nagymenõ köcsögök?
autosim:Te meg bekussolhatsz.Én örülök,h nem vagyok ekkora szardarab,h ilyen mélyre süllyedjek,h ilyen írtanivaló emberek közé bemenjek...
inkább rakjatok híreket....
Elfogadták a költségvetést,jeee....
Ebbõl nekem az jön le, hogy te vagy egy undorító agresszív fasszopó. Ennyi erõvel az utcára se menj ki, mert az is tele van "fasszopókkal".
Nehogy már egy köcsög napiszar miatt ne egedhessem el magam. Rólam és sok haveromról is készült már házibuliban napiszar kompatibilis kép(és itt nem ilyen buzulós képekre kell gondolni), csak nekem szerencsére nem olyan parasztok a barátaim, hogy feltegyék. De ha valamilyen úton-módon felkerülnének napiszarra, akkor bizony elég kellemtelen lenne a munkahelyemen, mivel több kollégám is nézi a napiszart. Simán el tudom képzelni, hogy valakinek egy ilyen oldal elbassza az életét, egy szaros kép miatt...
"Bulikon meg nem csak drogosok, buzik, cigányok vannak".Huh nem csak?Akkor egmnyugodtam,milyen 1000 másik nép van még ott...Sok fasszopó közé akkor se megyek,csak halomra ölném a mocskos undoritó fasszopókat...Felesleges pénzkidobás...Pont mint az ivás,ott a csap.-.- Az ingyen van.
Akkor ne menj se moziba, se színházba, mert felesleges pénzkidobás. Sõt, ne vegyél csokit se magadnak, mert az is felesleges pénzkidobás és nem tartozik az alapvetõ élelmiszerek közé. Mindenki menjen el szerzetesnek, az lesz a legjobb...<#wow3>#wow3>
Kamerás telefont nem hiszem h használnak a fotósok,õk rendessel dolgoznak,tehát emberek egymás közt fényképezgetnek kamerás telefonnal.Azok meg nem a Napiszarosok,tehát ha felrakják netre,akkor felrakják..Mondani kell nekik,h ezt bazmeg ne rakd fel mer ugynézek mint egy idióta.A Napiszarosok,csak azt rakják fel,amiket a neten találnak,nehogy azt hidd már h bulikon állnak lesbe idiótákat fényképezni.-.-
"Bulikon meg nem csak drogosok, buzik, cigányok vannak".Huh nem csak?Akkor egmnyugodtam,milyen 1000 másik nép van még ott...Sok fasszopó közé akkor se megyek,csak halomra ölném a mocskos undoritó fasszopókat...Felesleges pénzkidobás...Pont mint az ivás,ott a csap.-.- Az ingyen van.
2)Nem megyek fertõbe. Ennyi.
2)Ha nem birod megállni,h ilyen fertõbe bemenjél,ne állj a fényképezõ elé..Kész,ennyi..Nincs szar kép,nem kerül fel Napiszarra.
Teljesen minddegy, hová, mert az ilyenek NSZ nélkül is mennek iskolákban, MSN-en, fórumokon (itt, az SG-n is van Partyarcok és Közösségi portálok... topic).
Hangsúlyozom, nem védem a NSZ-t, a probléma továbbra is azokkal van, akik nézik. (milyen ember az, aki "köcsögöket" néz a neten?)
A többiek pedig tényleg vállalták, hogy a képeik által válnak ismertté a világhálón - hát hajrá!
Nem akarom védeni a napiszárat, mert osztom a véleményedet az oldalon élvezkedõkkel kapcsolatban, de a NSZ tényleg nem tett fel általa manipulált, montírozott képeket - úgy adta tovább, ahogy találta.
Max. annyi lehetne a "sértettek" panasza, hogy számukra elõnytelen helyen jelent meg a képük, így negatív szemszögbõl tûntek fel - de ahogy mondani szokták, aki kának áll, ne csodálkozzon, ha megbé.
szanalom.
ezeken a képeken a szereplõk megalázása már rég megtörtént, saját maguk által. persze, mint mondtam sok olyan is volt itt, ami nem illett ide, nem napiszaros, nem idióta, mint pl a nyalókás mûbrés csaj, de ezeket meg nem CSAK õ pakolta. sittesferi posztjai például, vagy maga fekália is szépeket alkotott ezen a téren...
Egyébként nem õ alázta meg az embereket, azt saját kezûleg tették meg helyette a lelkes alanyok nap mint nap az önkritika teljes hiányával és egy net kapcsolattal.
Nem mintha gyakran néztem volna azt az oldalt és most hiányozna, nekem túl rajos volt... 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.