Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Ezek megvalósítható dolgok, csak ahhoz elõször is a züllést kellene abbahagyni, normalizálni a dolgokat és utána lenne egy cél ahova fejlõdne a város. Az egész budapest egy katasztrofa övezet a parkolásoktól kezdve a mérhetetlen nap mint nap kialakuló dugókon át minden...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

A megítélésed a sáros, meg a szemellenzõd.

Adót csökkent, bért növel, munkahelyet teremt, visszaállítja a leállított (veszteséges) vasútvonalakat, "és az orrodat is tisztíccsa". 😊

Totti5
Minket nem zavar a Gárda, a cigányokat meg leszarom. 1 héten belül a következõ történt velem. Felszállok a villamosra 4-6os, ott ül 3 cigány nõ és ordibál egymással, kurva anyáz, szól neki egy tag hogy csitt, aztán vele ordibálnak hogy kinyírlak, megõllek, mindenkit megölünk stb... leszállásnál engem félrelöktek a picsába az ajtó mellõl. A másik meg tegnap, ugyan így villamos a kiscigány felszáll elterül az ülésen és rágyujt, persze odanéztünk páran, de mire szoltunk volna hogy nem kellene, már kezdte is az ordibálást hogy ne nézzetek mert odamegyek és ez meg az lesz...

Ezeket nem megfélemlíteni kell hanem kiírtani, leglábbis a legtöbbet, az a pár normális meg a saját fajájától is el tud határolódni, mert az értelmesebje látja hogy mekkora egy szennyedék faj tagja.

Willenbrock
Igen,és Pesten meg nemcsupán befejezik a 4-es metrót,de új vonalakat is fognak építeni(megígérte-igaz csak szóban😊,miközben nyereségessé teszik a MÁV-ot vonalzárás nélkül,és általában mindenkinek jobb lesz,vidéken és Pesten egyaránt,csak ugyan szavazzunk már a nagyvezírre és koleszos haverjaira😄

5c0rp330n
volt barmi jogellenes a gardaban? nem. teny. a szabad velemenynyilvanitas es egyesulesi jog alapveto jogok egy demokraciaban? azok. megis betiltottak a gecibe az egeszet? ja. ezek tenyek, ez az igazsag, a szent igazsag ha ugy tetszik. akkor most szerinted demokracia nincs vagy a Magyar Alkotmányos Köztársaság Bírósága a saros? mert olyan nincs, hogy egyik sem.

Ja, már megint Te vagy az ország? A Te véleményed a szentigazság?

Oké, benne vagyok, lehessen gárdásat játszani, gyülekezgetni, de akkor ne zavarjon már benneteket egy Roma Testvériség, egy Júdea Népe Baráti Társaság, vagy egy Meleg Moéltóséágért Mozgalom, azt meg végképp nem akarom hallani, hogy majd Ti megmondjátok, mi Magyarországon az igazság...

Tudod, snassz dolog a kettõsmérce.

5c0rp330n
nem. ez az egesz orszag problemaja, szegyene.

Ne reklámozz, köszi.

Háromszor volt linkelve a hír, de ne zavarjon.

drasko báttya is lemondott😊 biztos sirt elötte sokat😊

XboX 360 forever!

Ez a Te egyéni szociális problémád.

5c0rp330n
eppen errol beszelek. innentol kezdve Magyar Alkotmányos Köztársaság Bíróságanal a fingomnak nagyobb hitele van.

Láma!
"egyesulesi jog, szabad velmenynyilvanitas"

ebben az országban ezeket mindenki másképp értelmezi, amíg ez nincs rendben addig nem is változik semmi...

Tökmindegy, neki igaza van, én meg kisfiú vagyok. Maradjunk ebben, mert rühellem a flémet...

Nem én oszlattam fel a Gárdát... hanem a Magyar Alkotmányos Köztársaság Bírósága. Jogerõsen.

Láma!
szerintem ne köss bele mindenbe amibe lehet...

nem azt mondta hogy szerinted a Gárda párt, hanem a gárdára mondott dolgokat, ami egy mozgalom volt, erre te jöttél azzal a párhuzammal hogy ugyan igy jogelleneset csinálnak a pártok is.

erre kérdezett vissza, nyilván azért, mert egy akármilyen párt nem egyenlõ egy akármilyen mozgalommal.

szóval a szövegértéssel nincs baj, azzal sokkal inkább, hogy miután rossz példát hoztál, még te kötekedsz.

stationx
hol is mondtam, hogy a gárda párt? nem látom a szövegben. olvasni nem erõsséged?
trident
Miért vagy partner a hõbörgésében? Hát had félelemkeltõdjön egyedül, így is rendszeresen újra leírja ugyanazt (gárda, parlagfû, vízvezetékszerelõk, vona, félelemkeltõ, orbán).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

stationx
az alaptétel ettõl nem változik. te feloszlatnál valamit mert nem tetszik amit csinálnak, van aki így van a te oldaladdal. akkor kinek is van igaza? szépöcsém? kisfiú vagy te még. 😊
Szépöcsém, hol párt Neked a Magyar Gárda? 😊😊😊

Különben sem ezzel van a baj. Hanem azzal, hogy jön egy bagázs, és kisajátítja magának az igazságot.

stationx
Soha semmi jogelleneset nem csináltak, meg jogok sárba tiprása? Errõl beszéltem.

ez szerinted melyik pl pártra nem igaz? jogelleneset egy csomó tagjuk csinált. pl zuschlag. õket nem akarod feloszlatni?
Ja, persze. A provokáció, megfélemlítés, önbÍráskodás elég tág fogalom, ki lehet belõle magyarázni Voncsigabcsi csürhéjét.
Soha semmi jogelleneset nem csináltak, meg jogok sárba tiprása? Errõl beszéltem. Zöld út a gárdához hasonló szervezeteknek, akár Roma Testvériség, akár Júdea Népe... jöhetnek, gyülekezhetnek, megfélemlíthetnek... majd jönnek a jogászok, és megmagyarázzák, hogy semmi jogelleneset nem csináltak.

5c0rp330n
en nem mondtam, hogy tudom h mi az igazsag, de hogy ok nem tudjak, az qrvaelet. sehol mashol ilyen nem tortenik, hogy egy olyan szervezetet tiltanak be, ami soha semmilyen jogelleneset nem csinalt es semmilyen jogi kivetnivalo nincs ellene. egyesekben felelmet kelt? ez egy jogi indok? ez nem indok. ez az egesz a legalapvetobb jogok (egyesulesi jog, szabad velmenynyilvanitas) sarbatiprasa es nyilt politikai allasfoglalas az igazsagszolgaltatas reszerol. semmilyen mas orszagban ilyet nem lehetne eljatszani.

nézzétek meg ezt az oldalt megéri!! www.madridfans.gportal.hu
www.madridfans.gportal.hu
a.carkey

A medve nem játék.

trident
jókutya!<#gonosz1>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Rendben, tíz év múlva ugyanitt, ezen az osztrák gyarmaton találkozunk! 😊

Bocs, elfelejtettem, hogy Te tudod, mi az igazság, és nem õk.
Legközelebb észben tartom.

5c0rp330n
az hogy a gardat betiltottak, csak annyit bizonyit, hogy az igazsagszolgaltatas ma magyarorszagon nem igazsagot szolgaltat, hanem faszonszopott politikusok idiota nezeteit.

desigo
a.carkey
Elmentettem. Tíz év múlva térjünk rá vissza!

A medve nem játék.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Miért is? Az orbánviktor 10 év alatt akar egymillió munkahweelyet teremteni. Hol lesz ez hatalmon tíz évig?

A Gárda születése után várható volt. A Jobbik kitaposta az utat a "parlagfûirtó, hagyományõrzõ csoportosulások" elõtt - ha õket a jogerõs betiltás sem állítja meg, akkor másokat sem. Kíváncsi vagyok, miikor csapnak össze. Megnéznék egy vasvillás "békés antigárdista felvonulást", meg a jogászok sápítozásait a jobboldali médiában.

a.carkey
Eleve olyan szerzõdést kötni a választások elõtt, hogy 2015ig? Nevetséges!

A medve nem játék.

desigo
az egy dolog,hogy mennyibe kerül de legalább elkészülne...
autoszimulator
ez picit gyanús számomra is <#gonosz1>

.: mobilize.hu :.

Bandee1987
A végén még arra is rájönnek, hogy a Télapó nem létezik...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bertino
vótmá ? 😄DDDDDDDDDdd

"A politikus tisztességtelen eljárást gyanít a 4-es metró építésén is, ahol a költségek szerinte 195-rõl 511 milliárd forintra nõttek."

micsoda észrevétel: "tisztességtelen eljárást gyanít" <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

birdo
Vééégre.
Eleve nem értettem, hogy miért kellett kiadniuk másnak..... " csekély viszonzásért.

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

birdo
Nem káromkodok...nyugodt vagyok....
Nagyon dühít...nem is tudom miért..

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

0Fritz0
Hiába, a beidegzõdés nagy úr. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bandee1987
Ez de szar duma 😄DDDDDD (mármint Drazséé)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Totti5
"A miniszter azért döntött így, áll a közleményben, mert az általa vállalt jogalkotási és más feladatok túlnyomó részét munkatársaival együtt sikerrel elvégezték, és a következõ idõszak sokkal inkább a pártpolitikáról, mint a szakmai munkáról szól."

😄😄😄😄😄 magyarul megbukott Õ is de már milyen rég.... most már hiába mondanak le, évekkel ezelõtt kellett volna

joebacsi
Elmorzsoltam egy könnycseppet...najó nem 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey

A medve nem játék.