Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Sadist
A támogatásokra fordított összegekbõl meg inkább a normális hõszigetelést kellene támogatni. Hosszú távon sokkal gazdaságosabb.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Ha az oroszok megint beintenek és nem lesz gáz, akkor baszhatod a támogatást.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

akyyy
nekem van pannonos meg t-s kettõ, egyik saját, másik céges. erre msot mit adnak? HÁLÓZATON BELÜL 10 PERC LEBESZÉLHETÕSÉGET. há a k anyukat kérem szépen, fogadjunk hogy egyszerre, csak egy hivásnál lesz felhasználható, és csak akkor ha van az egyenlegeden pénz, hogy csinositva szépen levonják mégis az árát😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

5c0rp330n
nem is, de hogy itthon a t-nel keresve se talalni szarabbat, az biztos.

joebacsi
Ha majd fázol télen, akkor begyújtasz a támogatásba kapott papírpénzzel?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

desigo
legalább nyugalom volt és nem hívogattak egész nap 😊
trident
Szimplán ki lett privatizálva a szolgáltatás, majd a befektetõk szabályozzák az árakat a világpiaci árakat követve vagy sem, de hát világos, az extraprofit a lényeg. ( link, igaz ez nem gáz)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Tikal
lakogyulésen épp két napja jelentették be hogy 7 százalékkal emelkedik a fûtés, mert ugye a gáz ára is felfelé megy.....dehát egy tárolora nagyobb szükség volt mint arra hogy az arra elbaszott pénzbõl az állampolgárokat támogassák...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

trident
Tudom, költõi a kérdésed, de hát az állam rossz gazda, szabadpiac kell, li-be-ra-li-zál-ni! meg amúgy is. Magyarország a befektetõké!!!4

De persze, tegyük hozzá: link. Ott is kihasználják a játszmához, de szerintem mi ennek a alacsony mérvû csökkentésnek is örülnénk.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Sadist
Õk is ugyanúgy ki fogják fizetni a földgáz teljes piaci árát, csak mondjuk adóban.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Tikal
azelõtt vodás voltam, de azt se mondanám jobbnak...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

birdo
Dehogynem lehet....többszöri próbálkozás után.

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Pluskast
A baj az, hogy meló miatt szükségem lenne a telefonra, de ugye nem tudom használni....

UI: Amúgy rühellem a mobilt.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

autoszimulator
na nem mintha a konkurensek bármelyike olyan jó lenne...

.: mobilize.hu :.

5c0rp330n
ilyenkor mar nem olyan rozsaszin a vilag mi? 😊
meg szerencse h mindig is undorodtam ettol a szolgaltatotol.

Pluskast
Behalt a T-mobil szolgáltatás

Sajna nem tudok senkit hívni sõt sms-t sem küldeni 😞

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

A fej megmaradt, és a hal is attól bûzlik. 😊

Hajni: Észre sem vettem, hogy tékem volt! 😊

A tiéd is. 😮

Láma!
de 11 év alatt nem igazán cseröldtek ki...😊

birdo
Tök normális nem ??

birdo
Jajj nem bírom )))))))

#11111. De szép ték.

Willenbrock
A Lyoness is egy ugyanilyen jellegû szervezet nem?Amennyit hallottam ebbõ a ScienNet-rõl az kb. ugyanez volt.

Willenbrock
Igazi hazafi nem haza adózik!😄

joebacsi
Az IlFerro is jó volt, meg hülye aki kimarad.
Amúgy meg...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

birdo
Beszéltem emberekkel, akik benne vannak... és teljesen jó dolognak tartják

trident
Anno olvastam, bõven sok volt.<#levele>

birdo
Tudtam elõre, hogy ha nem olvasom Tomcat-ot akkor mindenrõl lemaradok

joebacsi
szerintem csak emberi hülyeség van mögötte.
keress rá a bombagyáron a "lyoness"-re
beszervezés nagymagyar módra 😊

trident
Rosszul tudom, hogy e mögött pedig szcientológusok vannak?

trident
Fog-e így jutni ideje könyvírásra, és cikkekre?

desigo
médiának mondják ezt sírva,hátunk mögött meg annyit osztanak szét amennyit nem szégyellnek...
a.carkey
trident
Kétségbevonhatatlan bizonyíték az állításodra: Kiss József gárdatag hollandiai nyaralásáról készült videódokumentum. Ez a bizonyíték csak azért nem látható a magyar médiában, mert már most láthatatlanul jobbos médiatúlsúly van (hála a fideszes pénzpumpának). Nem is tudom mit mondhatnék? Mikor lesz a nürnbergi törvényekhez hasonló nálunk is, csak legfeljebb bivalypitvarosinak nevezzük majd?! Lesz kristályéjszaka? Kötelezõ lesz a turulról tanulni?! Úr isten... Bele sem merek gondolni... Már épülnek a munkatáborok...

a.carkey
Igen, az 1920as években. De most 2009 van. Ha ez akkor történik, azt mondom igazad van, de ez ma már egy felfújt lufi.

A medve nem játék.

trident
Részvétem.

Willenbrock
Az SA sem tûnt fõveszélynek Németországban a 920-as években.Sõt az emberek egy része örült neki hogy itt vannak ezek a kemény nácik akik végre "rendet" fognak tenni.A németek önként és dalolva lemondtak politikai szabadságukról egy atyáskodó militáns párt kedvéért.Nem érezték veszélynek azt ha odadobják H-nek a demokraikus alkotmányukat,mert az csak válságot tudott nekik adni-õk akkor úgy értelmezték.Amikor aztán lassan lépésrõl-lépésre eltûnt a demokratikus alkotmány az új hatalom bebetonozta magát és kialakult az önkényes államirányítás.
Ma itthon hasonló történet kezd kibontakozni,csak kicsiben,illetve addig biztos nem fognak tudni elmenni mint H-ék tették Németországban,de az ambíciók és a világnézet már megvan hozzá az szemmel látható.(sajnos)

Willenbrock
Nem vagyok Pesti de azt hallottam arra panaszkodtak anno az ottaniak hogy minden fejlesztési pénzt a vidéknek játszottak át,ezért az õ 4 évük alatt annyi fejlesztés sem kezdõdött el ott mint most.A Millenáris megbundázott pályázatok révén-saját cégek bevonásával épült a legmagasabb áron.Budapest minisztérium,Országimázs kp-alibi minisztériumok amik végül el nem készültek,de közpénzt azt sokat öltek beléjük.Autópálya építés rendes közbeszerzés nélkül,az Ezüsthajóról és Kaja Ibrahimról már azt sem tudom milyen ügyek voltk,A vasútállomások szétverése politikailag biztos hogy nem releváns(engem is igen bosszant,a politikai liberalizmus normális emberek fejében nem az ilyen magatartást jelenti.)Gárda létezését meg semilyen etnikai feszültség nem indokolhatja egy nyugati tipusú alkotmányos jogállamban.Ez a kérdés a kormány és a rendõrség,mindenképpen az állami hatóságok intézkedési körébe tartozik-ha ezek nem tudják feladatukat ellátni akkor át kell alakítani õket hogy mûködjenek.Ennek ellenére fasisztoid,szélsõségesen nacionalista párt magánhadseregének mûködése nem megengedhetõ.(Egyáltalán nem is normális dolog hogy egy pártnak militáns alakulata legyen.)Az IMF hitel szerintem sem volt jó ötlet,de a legnagyobb gond az hogy már szinte nem is a kormány mozgatja gazdaságunkat hanem egészen a multik kénye-kedvére vagyunk utalva,így a válság ellen sebezhetõvé vált az ország.(meg azért mert már lassan az egész költségvetés hitelbõl fog állni-ez szerintem is nagyon rossz dolog.)
Parkosítással ilyesmikkel egyet tudok érteni,az is igaz hogy Hillerék is a Kiszbõl stb-bõl jöttek,de õk nem is tagadták szerintem soha.Csak a Fideszesek szokák úgy érzékeltetni a dolgokat mintha soha közük nem lett volna a múlt rendszerhez,vagy mintha attól õk semmi pozitívat nem kaptak volna semilyen téren sem.

a.carkey
Kérdezd meg lalát! Õ szerinte a gárda a fõveszély.

A medve nem játék.

5c0rp330n
tenyek ellen ez a bullshit sajnos keveske lesz, ulj vissza gondolkodni.

Köszi a királyi többest, de nem vagyok skizofrén.
És én sem.

Totti5
Az unokanõvéremet egy cigány szurkálta halálra anno, este az utcán Kisbéren már vagy 10 éve de mintha tegnap lett volna... Két kisgyerek maradt utána, akik nem emlékeznek az édesenyukra hisz picik voltak. A degenerált baromja mert azzal védekezett hogy a hangok súgták neki hogy ezt kell tennie és azóta szabadlábon van vagyis volt, de pár hétre rá utána visszakerült mert megint valami erõszakot kövötett el. Ezeket miért nem lehet felakasztani?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

a.carkey
Lol! Ti még most is a 98as Fideszre mutogattok, pedig 2009et írunk.

A medve nem játék.

a.carkey
Mirõl beszélsz? 19. éve fingatják szarrá Budapestet a haverjaitok, lopják szét a várost. Ezzel kampányoltok 19. éve, mégis szinte zéró a változás. Ahol meg van, azt meg a liberális tajparasztok verik szét szisztematikusan MÁV állomásról állomásra járva, szétfirkálva a falakat, tönkrebaszva az állomásokat tagekkel, lófaszokkal, miközben ahelyett, hogy a rendõrségetek a szart is kiverné belõlük, inkább a buzi gárdára veri a farkát, akik jelenleg a lófasznak se ártottak, és nem is léteznének, ha az idióta haverjaitok nem qurják el szét az országot az elmúlt évek kóborlásai során, és a baszottka oktatási rendszerükkel nem züllesztik le a fiatalságot, fajvédik a cigányokat, nyaliznak IMFnek, és egyéb kártékony férgeknek. Kb. leszarom a Gárdát, és baromira nem érdekel, hogy pár ember miben éli ki mindennapjait, de kb. annyi energiát kellett volna áldozni a cigányok idõbeni helyrerakására és a fiatalság és a kultúra értékeinek megóvására, mint amennyit az elmúlt években ezek a majmok rendõségi felszerelésre és konspirációs apjukfaszára nem költöttek. Nem plázát kellett volna építeni, hanem parkosítani ezt a mocskos Budapestet.

A MÁVot mellesleg lehet nyereségesként üzemeltetni, de akkor a haverjaitokat és ernyõseiteket ki kéne baszni nagyerõkkel, végkielégítés nékül, nem milliós havifizetéseket odaadni nekik az adófizetõk pénzébõl.

És ha már koleszos haverok, Gyurcsány haverjai talán a Marsról jöttek, nem a fõnök volt ifjúsági szervezetébõl? A nemrég kirúgott (lehet szépíteni, de ez van) Drazsé se ifjúkommunista ûttörõként kezdte, hanem egyszerû géplakatosként, mi? Hiller "pösze" Pityu (akinek a felesége mellesleg logopédus -> ezek szerint szar munkaerõ) is pártonkívüliként kezdte meg globalizációs ámokfutását, a világért se KISZesként, mi?

De nyomjátok a patásorbán témát, max. még szarabb lesz nektek jövõre ...

A medve nem játék.

Na ez az, ami Mr. Kifogással az élen nem fog megvalósulni.

Újra eljön Kaya Ibrahim, és megvesz néhány céget, Bajnai miatt fog csak hétemeletes palota épülni Felcsúton a tervezett tizenegy emelet helyett, és újabb négy évig kell azt hallgatnunk, hogy Gyurcsány elhibázott gazdaságpolitikája miatt további megszorításokra van szükség...

a.carkey
Egy ismerõsöm hozzátartozóját (mellesleg, már nem túl fiatal, sõt, inkább beteg asszony) verte agyba fõbe két cigány, nem sokkal a újbudai eset után, de most nem a XI., hanem a XXII. kerületben. Amikor megtudtam, kicsit elképedtem, mert nagyon régóta ismerem a nõt, és ismét nem verték nagydobra az esetet. De ha egy cigányt megsuhint egy nem cigány, vagyu ha Pörzse Söndör ad egy tockost egy senkinek, na az már sajtóhír.

A medve nem játék.