Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
Vagy csak vágyott egy kis "feelgood" érzésre, amit a távolba veszõ országút-vég szabadság asszociációja adott a számára és ebbe belefeledkezve jött a paff 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Willenbrock
Elég nehéz lehet mindent elölrõl kezdeni,erkölcsi nélkül.

Willenbrock
Vagy részeg lehetett vagy öngyilkos szerintem.Ha öngyilkos akkor lehet hogy attól félt hogy nem fog tudni visszailleszkedni a társadalomba.

a.carkey
trident
Marha nagy veszteséget könyveltek el a magánbiztosítók. Talán egy éve olvastam, akkor 200 milliárdra emlékszem. Ez nem az õ pénzük vagy extraprofitjukból ment el, hanem a te befizetésedtõl.

A munkáltatóm fizetett valami 1%-nyi nyugdíjbiztosítást az én önkéntesemen felül, x cégnek. Pár hete jött az összesítõ: 0 azaz nulla forint "fogja" ütni a markom... Most ez nem nevetséges, hogy befizet havonta x forintot és nem látsz belõle semmit?

Négy témát ír a cikk, azért a korrupcióval is bizony sürgõsen kell foglalkozni, kibaszott nagy gond.... A szociális rendszert is bizony rendbe kell tenni. Az imf hitelben nem vagyok otthon, esetleg nem tudom lehetne firtatni a felvételt, s annak jogosságát...

Szóval lehet azt csinálni, ami eddig volt vagy pedig kibeszélni s megbeszélni azokat az égetõ kérdéseket, amik évek, évtizedek óta nyomja a vállunkat... Ez elkerülhetetlen.

Utolsó gondolat. Ez egy parlamentbe még nem bejutott párt konferenciája. Szerintem sokan elõször látni szeretnék, hogy a megfelelõ kérdésekkel foglalkoznak, megfelelõ módon. Személy szerint pedig azt, hogy a Jobbik mögött meg van az a szakmai és erkölcsi elkötelezettség és agilitás ami elvárható pártszimpátiától függetlenül.

Még egy utolsó utáni? Én nem bánnám, ha a stratégiai ágazatok, a lakosság, a társadalom számára kiemelt fontosságú profilok nem csúsznak ki az állam kezébõl...

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

kuci06
http://index.hu/belfold/2009/12/06/h1n1/

Egy kisfiú agyát támadta meg a H1N1... be volt oltva.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Danny1987
http://hetivalasz.hu/itthon/segely-iskolai-vegzettseghez-kotne-a-jobbik-25527

"Eltörölnék a kötelezõ magánnyugdíj-pénztári tagságot, mivel az a radikális párt szakértõi szerint évi 354 milliárd forintot visz ki az országból."

Ez most komoly?

Live for nothing or die for something.

joebacsi
😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

trident
Rajta vagyok a témán<#smile>
De egy utolsó off: az elsõ képtalálat az erõs fekete kifejezésre: (igazság szerint én inkább õt választanám, mint még egy kávét<#szeret>)

Off vége nálam is, elnézést, mindenkinek jó reggelt, jó napot, kakas rikkantós, pálinkaszürcsölõs, hónaljkutya penderítõ szélmentes vasárnapot!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

laca133
Elõfordul. <#awink>
És egy erõs kávét ajánlok, amitõl tuti felébredsz. <#guluszem1>
De OFF vége..
trident
mea culpa: Bedák Zsolt.
(még mindig korán van, elnézést)

trident
S amit már napokkal ezelõtt be kellett volna linkelnem, ha már Balzsay Karcsinak nem sikerült (azt hiszem abszolút jogos volt a retek klubbos zsakértészek kritikája), de Bedák Károlynak igen: <#taps>

(aki nem akarja végignézni, az a 7:38-tól nézze, az egész jó volt, de ott a lényeg.😊 )

trident
Gázspray-vel fújta le az alkalmazottat a Mikulás: Link!!!4

"A Mikulás a szemtanúk szerint egy világos színû Ladával menekült el."

trident

desigo
az eléggé jól sikerült mûtét lett volna xD
Bandee1987
Mielõtt megnéztem volna hogy desigo mit írt, azt hittem vmi ember képét raktad ki mûtét elõtt/után 😄DDD

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Danny1987

Live for nothing or die for something.

joebacsi

birdo
Nem tudják - nem tudják....
Pffff

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

desigo
bertino
kevesebb az esély rá, de ugyanugy ott van.
akár jobban, akár kevésbé.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

joebacsi
Autóban azért sokkal kevesebb az esély rá, hogy önhibádon kívül te harapj fûbe.

joebacsi
Persze jogvédõi túlzott buziskodás, de azért az érdekelne, hogy hogyan lehet szülinapi bulit tartani egy moziteremben 😊

bertino
mintha autóban ülve ez másképp lenne...

joebacsi
Motorra ezért nem szeretek ülni, nem muszáj neked hülyének lenni, hogy te maradj ott.

trident
Két hír, nehéz a megítélésük, de számomra visszás mégis...

Letartóztatták, majd kiengedték a terményfelvásárlási csalás gyanúsítottját: link.

Pénzbüntetést kapott a motoros tragédia okozója: Link.

trident

joebacsi
"de most 2009 van"

Ja, tényleg kicsit más:
különbség

bertino
<#eljen>

bertino
biztosan.

FZoleee
háhá, pannon a legjobb 😄

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

SimaSuna
vodanal dolgozom. szulinapra kaptak az ugyfelek 10percet. a t-nel szoftver balhe volt.de ha kellett volna segitettunk volna.de megoldottak.
Willenbrock
Lehet hogy úgy értette persze hogy az õ szemszögükbõl,csak fél füllel hallgattam oda.

Willenbrock
A vezérigazgató olyat mondott a Tényekben hogy "alig lehetett észrevenni" a hibát.<#taps>

Tikal
A Tré mobil 10 perc lebeszélhetõséget adna a mai több órás leállásért 😄DD

és természetesen õk magukról megállapitották hogy nem áll fenn a kötbér fizetésének esete 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

desigo
Szlovénia,Szerbia,Szlovákia kijutott
nekünk is illett volna
Tikal
igazad van, nagyon fontos volt az a tározó... de a második válaszodban már meg is adtad mire kellett volna költeni, kösz, ezt akartam mondani... meg persze ha az oroszok megint beintenek akkor baszhatjuk a tárolót is...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

birdo
Ó de kár (((
Nem volt idegzetem ahhoz a sorozathoz, amiben játszott..... viszont nagyon jó a zenéje

berlinboy6329
Dehát már 1,5 hónapja megkapta.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

0Fritz0
"...aki másfél hónapja megkapta a védõoltást."

Ja és punci. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

a.carkey

A medve nem játék.

joebacsi
Kell egy kis idõ (kb. 2hét asszem), hogy kialakuljon a védettség.

a.carkey
Brazília és Portugália egy csoportban a 2010-es futballvébén

A csoport: Dél-afrikai Köztársaság, Mexikó, Uruguay, Franciaország
B csoport: Argentína, Koreai Köztársaság, Nigéria, Görögország
C csoport: Anglia, Egyesült Államok, Algéria, Szlovénia
D csoport: Németország, Ausztrália, Ghána, Szerbia
E csoport: Hollandia, Japán, Kamerun, Dánia
F csoport: Olaszország, Új-Zéland, Paraguay, Szlovákia
G csoport: Brazília, Koreai NDK, Elefántcsontpart, Portugália
H csoport: Spanyolország, Honduras, Chile, Svájc

A medve nem játék.

birdo
Ez most is így van ))
Végül is a múlt télen ki kinek intett be ??