Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A medve nem játék.
A munkáltatóm fizetett valami 1%-nyi nyugdíjbiztosítást az én önkéntesemen felül, x cégnek. Pár hete jött az összesítõ: 0 azaz nulla forint "fogja" ütni a markom... Most ez nem nevetséges, hogy befizet havonta x forintot és nem látsz belõle semmit?
Négy témát ír a cikk, azért a korrupcióval is bizony sürgõsen kell foglalkozni, kibaszott nagy gond.... A szociális rendszert is bizony rendbe kell tenni. Az imf hitelben nem vagyok otthon, esetleg nem tudom lehetne firtatni a felvételt, s annak jogosságát...
Szóval lehet azt csinálni, ami eddig volt vagy pedig kibeszélni s megbeszélni azokat az égetõ kérdéseket, amik évek, évtizedek óta nyomja a vállunkat... Ez elkerülhetetlen.
Utolsó gondolat. Ez egy parlamentbe még nem bejutott párt konferenciája. Szerintem sokan elõször látni szeretnék, hogy a megfelelõ kérdésekkel foglalkoznak, megfelelõ módon. Személy szerint pedig azt, hogy a Jobbik mögött meg van az a szakmai és erkölcsi elkötelezettség és agilitás ami elvárható pártszimpátiától függetlenül.
Még egy utolsó utáni? Én nem bánnám, ha a stratégiai ágazatok, a lakosság, a társadalom számára kiemelt fontosságú profilok nem csúsznak ki az állam kezébõl...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
"Eltörölnék a kötelezõ magánnyugdíj-pénztári tagságot, mivel az a radikális párt szakértõi szerint évi 354 milliárd forintot visz ki az országból."
Ez most komoly?
Live for nothing or die for something.
De egy utolsó off: az elsõ képtalálat az erõs fekete kifejezésre: (igazság szerint én inkább õt választanám, mint még egy kávét<#szeret>#szeret>)
Off vége nálam is, elnézést, mindenkinek jó reggelt, jó napot, kakas rikkantós, pálinkaszürcsölõs, hónaljkutya penderítõ szélmentes vasárnapot!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
És egy erõs kávét ajánlok, amitõl tuti felébredsz. <#guluszem1>#guluszem1>
De OFF vége..
(még mindig korán van, elnézést)
(aki nem akarja végignézni, az a 7:38-tól nézze, az egész jó volt, de ott a lényeg.😊 )
"A Mikulás a szemtanúk szerint egy világos színû Ladával menekült el."
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Live for nothing or die for something.
Pffff
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
részegen...
akár jobban, akár kevésbé.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Letartóztatták, majd kiengedték a terményfelvásárlási csalás gyanúsítottját: link.
Pénzbüntetést kapott a motoros tragédia okozója: Link.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
és természetesen õk magukról megállapitották hogy nem áll fenn a kötbér fizetésének esete 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A medve nem játék.
Nem volt idegzetem ahhoz a sorozathoz, amiben játszott..... viszont nagyon jó a zenéje
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ja és punci. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A medve nem játék.
A csoport: Dél-afrikai Köztársaság, Mexikó, Uruguay, Franciaország
B csoport: Argentína, Koreai Köztársaság, Nigéria, Görögország
C csoport: Anglia, Egyesült Államok, Algéria, Szlovénia
D csoport: Németország, Ausztrália, Ghána, Szerbia
E csoport: Hollandia, Japán, Kamerun, Dánia
F csoport: Olaszország, Új-Zéland, Paraguay, Szlovákia
G csoport: Brazília, Koreai NDK, Elefántcsontpart, Portugália
H csoport: Spanyolország, Honduras, Chile, Svájc
A medve nem játék.