Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A medve nem játék.
Az évszázad bûnögye.<#idiota>#idiota>
Gy.k. ezzel fogja a Virgin Galactic az ûrbe szállítani túristáit.
Videó a link alatt!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az MNO már pert is vesztett a baromságai hangoztatásért, ezért azt említettem, és nem pl. a barikádot, amely szerin az MSZp is, a Fidesz is hülye.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Az fix, hogy ezen hagymázas õrület nélkül messze nem lenne ilyen támogatottsága.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A medve nem játék.
A civil kontroll alatt kiket értesz konkrétan?Remélem nem a fekete egyenruhás SS-paródia társulatot😄
Európa rajtatok és a mesteren röhögött, hogy a magyarok még nyílt hazudozása után se zavarták el, nem a népszavazáson, amit jól beszoptatok.
Persze, Orbán "hisztijébe" rokkant bele az ország. Persze, persze. Ez a rohadt patás! Még kormányoznia se kell, és belerokkan az ország. Azannya!
Na ezért írom, hogy egyszerû vagy.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Nekem nincs félnivalóm a vezénylõ tábornoktól, de azt szeretném látni amit korábban is írtam (#378).
re Borg: én picsán rúgom a bilderberg csoportot is, csak lássam meg õket!
és akkor kérném joshjuttától a bábu vagy címû számot a parlamentbe.
.: mobilize.hu :.
Az igazán elszomorítónak azt tartom, hogy az emberek nagy része még mindig nem veszi észre, hogy LÉNYEGTELEN ki van kormányon... és némelyik balfasz még a másik torkának is ugrik emiatt.
Rózsaszínû lenne, de az az LMP.
Össztársadalmi nem lehetett volna, mert ahogy Viktor próbálkozásai mutatják, a nép korántsm áll olyan mértékben a pártján, mint ahogy azt õ hiszi magáról. Fõleg azután, hogy azt nyilatkozta, hogy õ még sohasem hazudott... pofátlan, mint a szalagfék. (ez egy tök jó mondás, most találtam ki.)
Kíváncsi vagyíok, hogy hangzana a Felcsúti Beszéd, ha kiszivárogna.
A demonstrációk tényleg elég szolidak voltak, dehát hangemberekkel nem lehet tetteket végrehajtatni.
A demonstrációk igen szelídek voltak. Ez a reakció még arra sem volt elég, hogy ha már maguktól nem, legalább ezek miatt elgondolkodjanak (lemondás vs. önmaguk megrázása). Kordonbontást passzolom.
Népszavazás. Olyan döntéséket hoztak, melyre nem hogy nem voltak felhatalmazva, de nem volt semmilyen szakmai vagy politikai polémia, konszenzus sõt kommunikálva sem. (sõt tudjuk jól, hogy a 300 forint mögött jóval több van, mint egy korsó sör ára)
Én azt mondom, hogy azért lett volna jó egy valóban össztársadalmi fellépés, hogy mindenki, tehát még az ellenzék is a fejéhez kapjon, szerintem ez kellene legyen az elsõ lépés, ha el akarunk jutni egy élhetõ és prosperáló országig.
Tudnék én bonyolultabban is fogalmazni, de belezöldülnél.
" Ennél többet párt szabályosan nem tehet" - kevesebbet se nagyon. Az emberek hergelése, vekkeres tünti a Kossuthon, kordonbontás - szabályos? Igen. Erkölcsös? Nem. Hasznos? Egyáltalán nem. Ha orbitnak nem az lett volna a fontosabb, hogy átvegye a hatalmat, hanem egy kicsit is törõdött volna az országgal, akkor nem a rendõröket támadta volna a "békés tüntetések" során, és nem, lett volna háromigenes populista népszavazás "akartok-e bármiért is fizetni: igen-nem" kérdésekkel, ami miatt rajtunk röhögött Európa... Tény, hogy Fletó lopott, de a lwegigazabb magyarnak is lenne miért bocsánatot kérnie, mert a kislányos hisztijébe belerokkant az ország maradék része is.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
-ha korrekt elszámoltatás lesz, akkor nekünk sem kell különösebben félni, hogy cuslágosodik a jobboldal.
-jobbikkal kapcsolatban konkrét jóslatom nincs, de ha megvan/lesz a korrekt szakmai háttér, akkor szvsz hiánypótló a párt és van helye a magyar politikában.
Egyszóval senkinek sem lesz egyszerû dolga, de ebben az elbaszott helyzetben más reális alternatíva nincs. A pártokon kívül kell egy korrekt civil kontroll és a politikai pártoknak önvizsgálat is.
A fejetekben csak ez a két párt létezik? Miért van az hogyha valaki fel mer az F ellen szólni, akkor egybõl arra asszociáltok hogy akarja hogy maradjon a jelenlegi kormány még?
Akarja a fene, de a F-bõl sem kérek! Számomra mindkét párt leszerepelt rég. Nekem csak az nem tetszik, hogy nagy az egyetértés a jelenlegi kormány fikázásában (amit jogosan meg is érdemelnek egyébként!), de ha a másik sáros ügyei kerülnek szóba akkor egybõl beindul a komcsizás, meg aki ezt teszi az biztos azt akarja hogy maradjanak még. Ne legyen már ennyire egybites a gondolkodásotok!
1. nem lenne ilyen erõs a Jobbik, ergo nem kéne fosnod tõle és Morvai Krisztinától
2. lenne egy tényleg komolynak látszó pártod, esélyesként indulhatna jövõre, hisz azóta vsz kitakarította volna a férgesét maga közül, és amire - tényleg büszkén - szavazhatnál (mint új párt) és senki sem vágna a fejedhez egy rossz szót sem, de hát nem ez történt. (Persze, nem kizárt, hogy most is rájuk fogsz szavazni, de akkor 0. pont, ill. ha meg érvénytelen voksot adsz le, akkor meg megteremted a 2/3ra az esélyt, mert el is mész szavazni - növeled a szavazók számát - de érvénytelen szavazatoddal a Fideszt erõsíted, vagy el sem mész, de akkor meg biztosan erõs pártként jut be a Jobbik, ami szintén szar neked, szóval mindenképpen csak rosszul dönthetsz.)
3. a Fidesz kapta volna a válságot a pofájába, nem pedig a pártod, ami során azonnal kijött, hogy semmihez sem értetek amit kormányzásnak hívnak. A legbutább külügyminiszteretek is nektek volt (bár Jeszenszky sem volt semmi az MDF ERAban.)
Más.
A Fidesz amit lehetett alkotmányos keretek között, azt megtette. Ennél többet párt szabályosan nem tehet. Sorry, ha nem csináltak egy ötszázezres nagygyûlést 2007 nyarán, hogy a rendõrség a gumicsizmájába csurgatott volna, és nem álltak össze a rendbontókkal, mert akkor itt tényleg rendszerváltás - mit váltás, eltakarítás - lett volna brutális körülmények között (ls. felbõszült tömeg, 1956ban a pártház elõtt. Õk sem az ország egészét takarták, de mégis úgy felhúzták az elvtársakat az oszlopkra, mint a picsa). Szóval volt az utóbbi lehetõség, és volt amit a Fidesz tehetett. Szavak és blöff. A demokrácia megmaradt, és bár a kormány is, de ezzel csak maguknak árottak.
A Jobbikról saját vélényem van, ezt megtartom magamnak. Bár végre nem tûnik elveszettnek parlamenti választás során egy másik jobboldalinak mondott pártra leadott szavazat, ennek ellenére aki ismeri a történelmet, az tudja, hogy MINDEN társadalmi és politikai válság kapcsán megjelennek ilyen és ehhez hasonló pártok. Ált. bekerülnek a parlamentbe is, de én még nem láttam olyat, hogy bárki koalícióra lépett volna velük valaha is. Túl nagy jelentõséget nem kell tulajdonítani nekik.
Ameddig a Fidesz libsi és keresztény szárnnyal közösen rendelkezik, nem lesz Fidesz-Jobbik koalíció. Ha a libsik kiszorulnak, akkor meg nem lesz Fidesz.
A medve nem játék.