Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Spirálisan haladó rakéta?Ilyenrõl még nem hallottam,ilyen mozgást szerintem nem csinál egy rakéta.

Szivacs.

a.carkey
immovable
Na benézek oda is, hátha õ mást mond.
Pluskast
Nincs mit 😊 Azért a haditechnika tpoikban Cifunak feltettem a kérdést, hogy szerinte is lehetsége é 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

immovable
Azokat nem is olvastam. thx 😊
Pluskast
Az egyik hozzászóló srác leírta. Ruszki tengóból kilõtt rakéta.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

joebacsi
😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

immovable
EZ vajon mi lehetett?
a.carkey
Lehet tippelni? 😄

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

immovable
Ohh ezt nem láttam. Akkor egy könnyedebb hír!
Az évszázad bûnögye.<#idiota>
immovable
Ha nincs érv a sárdobálás a megoldás. Igazi pártkatona hozzáállás.<#smile>
GregSB
Bemutatták az SS2-t.

Gy.k. ezzel fogja a Virgin Galactic az ûrbe szállítani túristáit.

Videó a link alatt!

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
<#eljen>

thx.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

prezi
Ban or Continue..?

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Volt kitõl tanulnom az azonnali hárítást.
Az MNO már pert is vesztett a baromságai hangoztatásért, ezért azt említettem, és nem pl. a barikádot, amely szerin az MSZp is, a Fidesz is hülye.

Bandee1987
Pázmek, fogadnom kellett volna valakivel 1 millióban, hogy egybõl az mno-t hozod fel válaszként, úgy éreztem 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

trident
Amibe beleolvadt a népszabi online és tán ahhoz a horváth évához van köze, aki a bkv-s lenyúlásokba is benne volt? Há' még szép!<#wow3>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Bezzeg az MNO a kormány gaztetteirõl...

Bandee1987
Baloldali újságíró véleménye a jobboldali Fidesz-vezetõrõl...biztos qrvára hiteles...

Willenbrock
Újságírói vélemény a nagyvezírrõl.

trident
Azért én ezt nem köszönöm meg nekik! <#wink>
Az fix, hogy ezen hagymázas õrület nélkül messze nem lenne ilyen támogatottsága.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Komolyan, ez már megtisztelés Tõled, hogy mindig négy hsz-ben válaszolsz a szavaimra. Meg vagyok hatva.

a.carkey
trident
Hazamész részegen, már az elsõ gond ott van, hogy nem találod a bejárati ajtót. Nagy harcok árán megleled, betámolyogsz, de véletlenül rátenyerelsz a forgató gombra: kész a baleset. <#fogmosas>

Bandee1987
Ott szorosabb volt, ott az mszpnek nem 10%-os népszerûségrõl kellett magát felküzdeni 40 vagy több %-ra...

Willenbrock
Amit te fújsz nekem az nem erdeti,kb. mindenki hasonlókat mond ha jobboldali szavazó.

trident
Ez még nagyon gyenge, se íze, se bûze, vagy másold lalát, vagy találj ki valami eredetit.

Willenbrock
A vezénylõ tábornokocskától én sem félek,bármilyen kevélyen ráncolja a homlokát,bármilyen gõgös hangon kiabál is a nagy leszámolásról.(A féloldalas sunyi mosoly és a vállrázás sem hat meg)
A civil kontroll alatt kiket értesz konkrétan?Remélem nem a fekete egyenruhás SS-paródia társulatot😄

prezi
politika... <#wilting>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

a.carkey
Miután Révész Máriuszt és a Fidesz nagygyûlést szétverték, szerinted ott kellett volna csápolnia a bûnözõknek, akik még azonosítót sem viseltek és sokak szerint kb. annyira voltak rendõrök, mint te vagy én?

Európa rajtatok és a mesteren röhögött, hogy a magyarok még nyílt hazudozása után se zavarták el, nem a népszavazáson, amit jól beszoptatok.

Persze, Orbán "hisztijébe" rokkant bele az ország. Persze, persze. Ez a rohadt patás! Még kormányoznia se kell, és belerokkan az ország. Azannya!

Na ezért írom, hogy egyszerû vagy.

A medve nem játék.

a.carkey
Ha Orbán a hatalmat akarta volna, nem ajánl fel Dávid Ribinek más miniszterelnök jelöltet (BPA).

A medve nem játék.

a.carkey
Ha nincs MSZP, nincs a Jobbik ebben a helyzetben. Ha Fleto idõben - 2006 szeptember - repül, Morvai ma nem lenne EP képviselõ, legalábbis nem Jobbikos színekben.

A medve nem játék.

a.carkey
Némelyik balfasz meg azt hiszi, hogy mindegy ki van kormányon.

A medve nem játék.

2006-ban is biztos volt, de nem jött be a papírforma: baloldal, jobboldal, baloldal, jobboldal, bal lábat a jobb után, "balta" jobb után...

trident
Sokan talán soká kaptak a fejükhöz, kontraszelekció van, civil mozgalmak vagy civil kontroll nincs, én ezekben látom ezt a gátló erõt.

Nekem nincs félnivalóm a vezénylõ tábornoktól, de azt szeretném látni amit korábban is írtam (#378).

re Borg: én picsán rúgom a bilderberg csoportot is, csak lássam meg õket!

autoszimulator
that's all

és akkor kérném joshjuttától a bábu vagy címû számot a parlamentbe.

.: mobilize.hu :.

Teljesen mindegy... az üzleti körök, akik a háttérbõl mozgatják a szálakat nem változnak, mint ahogy nem változtak 20 éve. Hogy politikailag ki van hatalmon, az csak a cirkusz része, hogy legyen min csámcsogni a népnek.
Az igazán elszomorítónak azt tartom, hogy az emberek nagy része még mindig nem veszi észre, hogy LÉNYEGTELEN ki van kormányon... és némelyik balfasz még a másik torkának is ugrik emiatt.
Bandee1987
Hogy milyen mértékben áll a pártján a nép, az jövõre úgyis kiderül. Az arányokra vagyok baromi kiváncsi jövõre, az helyezésekben 95%-ig biztos már szinte mindenki.

A fenébe, hogy nincs narancssárga fejléc az SG-n. 😊
Rózsaszínû lenne, de az az LMP.

Össztársadalmi nem lehetett volna, mert ahogy Viktor próbálkozásai mutatják, a nép korántsm áll olyan mértékben a pártján, mint ahogy azt õ hiszi magáról. Fõleg azután, hogy azt nyilatkozta, hogy õ még sohasem hazudott... pofátlan, mint a szalagfék. (ez egy tök jó mondás, most találtam ki.)
Kíváncsi vagyíok, hogy hangzana a Felcsúti Beszéd, ha kiszivárogna.

A demonstrációk tényleg elég szolidak voltak, dehát hangemberekkel nem lehet tetteket végrehajtatni.

trident
Olyat mondok belenarancssárgálódsz!<#wink>

A demonstrációk igen szelídek voltak. Ez a reakció még arra sem volt elég, hogy ha már maguktól nem, legalább ezek miatt elgondolkodjanak (lemondás vs. önmaguk megrázása). Kordonbontást passzolom.
Népszavazás. Olyan döntéséket hoztak, melyre nem hogy nem voltak felhatalmazva, de nem volt semmilyen szakmai vagy politikai polémia, konszenzus sõt kommunikálva sem. (sõt tudjuk jól, hogy a 300 forint mögött jóval több van, mint egy korsó sör ára)

Én azt mondom, hogy azért lett volna jó egy valóban össztársadalmi fellépés, hogy mindenki, tehát még az ellenzék is a fejéhez kapjon, szerintem ez kellene legyen az elsõ lépés, ha el akarunk jutni egy élhetõ és prosperáló országig.

Személyeskedés, és értelmi színvonalam elemezgetése helyett válaszolhatnál arra az egyszerû kérdésre, amit feltettem, mert amiket írtál, az a MNO-ról olvasott szerecsenmosdatás.
Tudnék én bonyolultabban is fogalmazni, de belezöldülnél.

" Ennél többet párt szabályosan nem tehet" - kevesebbet se nagyon. Az emberek hergelése, vekkeres tünti a Kossuthon, kordonbontás - szabályos? Igen. Erkölcsös? Nem. Hasznos? Egyáltalán nem. Ha orbitnak nem az lett volna a fontosabb, hogy átvegye a hatalmat, hanem egy kicsit is törõdött volna az országgal, akkor nem a rendõröket támadta volna a "békés tüntetések" során, és nem, lett volna háromigenes populista népszavazás "akartok-e bármiért is fizetni: igen-nem" kérdésekkel, ami miatt rajtunk röhögött Európa... Tény, hogy Fletó lopott, de a lwegigazabb magyarnak is lenne miért bocsánatot kérnie, mert a kislányos hisztijébe belerokkant az ország maradék része is.

birdo
Kikerekedtek a szemeim : ultimátum lenne ???...vagy csak eddig nem foglalkoztam vele.....

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

trident
Akkor most én jósolok neked:
-ha korrekt elszámoltatás lesz, akkor nekünk sem kell különösebben félni, hogy cuslágosodik a jobboldal.
-jobbikkal kapcsolatban konkrét jóslatom nincs, de ha megvan/lesz a korrekt szakmai háttér, akkor szvsz hiánypótló a párt és van helye a magyar politikában.

Egyszóval senkinek sem lesz egyszerû dolga, de ebben az elbaszott helyzetben más reális alternatíva nincs. A pártokon kívül kell egy korrekt civil kontroll és a politikai pártoknak önvizsgálat is.

GregSB
+ #20309

A fejetekben csak ez a két párt létezik? Miért van az hogyha valaki fel mer az F ellen szólni, akkor egybõl arra asszociáltok hogy akarja hogy maradjon a jelenlegi kormány még?

Akarja a fene, de a F-bõl sem kérek! Számomra mindkét párt leszerepelt rég. Nekem csak az nem tetszik, hogy nagy az egyetértés a jelenlegi kormány fikázásában (amit jogosan meg is érdemelnek egyébként!), de ha a másik sáros ügyei kerülnek szóba akkor egybõl beindul a komcsizás, meg aki ezt teszi az biztos azt akarja hogy maradjanak még. Ne legyen már ennyire egybites a gondolkodásotok!

a.carkey
0. Te annyira egyszerû vagy, hogy értelmetlen neked bármit is írni. Fosod a baromságaidat, be vagy oltva a patás ellen. Zéró tények, csak a Klub rádió és az ATV szintü balfékségek. Lassan mondom: szar lesz neked jövõre, és még qurva sokáig. Nagyon szar. Nem azért, mert szart akarok neked, hanem azért, mert megérdemled, és talán egyszer rá fogsz döbbenni, hogy ha 2006ban úgy basszátok picsán Gyurcsányt, hogy a lába sem éri a földet, akkor mostanra:
1. nem lenne ilyen erõs a Jobbik, ergo nem kéne fosnod tõle és Morvai Krisztinától
2. lenne egy tényleg komolynak látszó pártod, esélyesként indulhatna jövõre, hisz azóta vsz kitakarította volna a férgesét maga közül, és amire - tényleg büszkén - szavazhatnál (mint új párt) és senki sem vágna a fejedhez egy rossz szót sem, de hát nem ez történt. (Persze, nem kizárt, hogy most is rájuk fogsz szavazni, de akkor 0. pont, ill. ha meg érvénytelen voksot adsz le, akkor meg megteremted a 2/3ra az esélyt, mert el is mész szavazni - növeled a szavazók számát - de érvénytelen szavazatoddal a Fideszt erõsíted, vagy el sem mész, de akkor meg biztosan erõs pártként jut be a Jobbik, ami szintén szar neked, szóval mindenképpen csak rosszul dönthetsz.)
3. a Fidesz kapta volna a válságot a pofájába, nem pedig a pártod, ami során azonnal kijött, hogy semmihez sem értetek amit kormányzásnak hívnak. A legbutább külügyminiszteretek is nektek volt (bár Jeszenszky sem volt semmi az MDF ERAban.)

Más.
A Fidesz amit lehetett alkotmányos keretek között, azt megtette. Ennél többet párt szabályosan nem tehet. Sorry, ha nem csináltak egy ötszázezres nagygyûlést 2007 nyarán, hogy a rendõrség a gumicsizmájába csurgatott volna, és nem álltak össze a rendbontókkal, mert akkor itt tényleg rendszerváltás - mit váltás, eltakarítás - lett volna brutális körülmények között (ls. felbõszült tömeg, 1956ban a pártház elõtt. Õk sem az ország egészét takarták, de mégis úgy felhúzták az elvtársakat az oszlopkra, mint a picsa). Szóval volt az utóbbi lehetõség, és volt amit a Fidesz tehetett. Szavak és blöff. A demokrácia megmaradt, és bár a kormány is, de ezzel csak maguknak árottak.

A Jobbikról saját vélényem van, ezt megtartom magamnak. Bár végre nem tûnik elveszettnek parlamenti választás során egy másik jobboldalinak mondott pártra leadott szavazat, ennek ellenére aki ismeri a történelmet, az tudja, hogy MINDEN társadalmi és politikai válság kapcsán megjelennek ilyen és ehhez hasonló pártok. Ált. bekerülnek a parlamentbe is, de én még nem láttam olyat, hogy bárki koalícióra lépett volna velük valaha is. Túl nagy jelentõséget nem kell tulajdonítani nekik.

Ameddig a Fidesz libsi és keresztény szárnnyal közösen rendelkezik, nem lesz Fidesz-Jobbik koalíció. Ha a libsik kiszorulnak, akkor meg nem lesz Fidesz.

A medve nem játék.