Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
Abszolút nem errõl volt szó. A 2006 októberi eseményeket, amit te említettél nem ez vezette. Szokták ilyenkor mondani, hogy leülhetsz, egyes.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

a.carkey

A medve nem játék.

Bandee1987
Orbán akkor lovagolta volna meg ezt a hullámot, ha összejön a Jobbikkal. Ami ugyebár nem történt meg, sõt ma a Jobbik és a szélsõjobb (pl. kurucinfó) ugyanúgy támadja Orbánt, mint az mszp, annyi különbséggel, hogy a kurucinfó az mszp cinkosának tartja a fideszt, az mszp meg a jobbik cinkosának. Nehéz eligazodni...most akkor melyik mond igazat, Vlala bácsi? Melyik elv szerint gyûlöljem Zorbán Viktort, a démoni bácsit? Most akkor õ az mszp-vel és a zsidókkal közösködik vagy a Jobbikkal?

Gyurcsány, meg biztosan nem tehet semmirõl se, õ ártatlan, mint a ma született bárány...ja, hogy õ volt 2004-2009 között Mo. miniszterelnöke? Nem fontos...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

stationx
Totti5
"Orbán csak meglovagolta ezt a hullámot, jelentõs mennyiségû olajat öntve a tûzre, szónoklatot tartott arról, hogy Gyurcsány Ferenc minden baj forrása"

Netán nem mondott volna igazat? vagy te nem hallottad azt az öszödi beszédet? fletónak egy épkézláb megmozdulása nem volt amióta a pilotikába betette a mocskos lábát... nam igaz ország, el lehet takarodni, majd megunják és hazamennek stb...

butmagyarok bazz... de az Orbán a hibás mindenért

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Az a helyzet, hogy az a 143 állami cég, amely "eladódott" Kaya-éknak, aztán "véletleenül" csõdbement az összes, elég pénzt kivett a kasszából ahhoz, hogy elinduljunk az államcsõd felé. Érted, ha szándékosan nekikormányzom a hajót a jéghegynek, aztán amikor már léket kapott, átadom Neked a kormányt, akkor nem biztos, hogy Te vagy a felelõs az áldozatokért...

stationx
légyszíves. kíváncsi vagyok össze jön e annyi, ami egy majdnem országcsõdhöz elég. kormánynak sikerült 8 év alatt.
Ez így igaz. Április 23-án a rosszabbulélünk kampány elveszítette a választást, ezután véletlenül kiszivárgott az Õszödi Beszéd. Szeptember 18-én egy-két balhézó csapat gyülekezett, akik felborítottak egy kukát, felgyújtották Baló autóját, megrontották Mazsolát és Tádét, valamint követelték a Fradit vissza az NB1-be.
Orbán csak meglovagolta ezt a hullámot, jelentõs mennyiségû olajat öntve a tûzre, szónoklatot tartott arról, hogy Gyurcsány Ferenc minden baj forrása, többek között az 1500-as évek pestisjárványa és a dinoszauruszok pusztulását okozó jégkorszak is Gyurcsány mûve, de mi (!) együttes erõvel kipenderítjük, ha törik, ha szakad. Célt ért, az ország tört is, szakadt is Orbán áldásos munkájának köszönhetõ: az EP-ben az oszág támogatása ellen szavazott, itthon engedetlenségre szólította híveit, megszavaztatta a néppel, hogy szerintük miért kellene adót fizetni és miért nem, bábáskodott a Magyar Csürhét Wittner Mari néni, köszönjük a támogatást!), és könnyelmû, megvalósíthatatlan ígéreteivel uszítja a népet a válságkezelés, reformok ellen.

Emellett sorold fel, mit tett az országért!

Bandee1987
Most miért vagy ennyire rákattanva Csurkára? Öregem, az a tag már évek óta nem beszámítható, sem a Fidesz, de még a Jobbik sem veszi már komolyan...Egyébként ha már ennyire érdekelnek a személyek, akkor pl. Sváby miért röhögött atomrészegen szemmel láthatóan az emberek közt? Pedig nem hiszem, hogy õ akkora szélsõjobboldali, vagy akárcsak jobboldali lenne...

Willenbrock
Van olyan elmélet is hogy a kormány tette,de akkor Csurka miért örült szemmel láthatóan az emberek közt?Õ nem sejtette hogy a kormány az értelmi szerzõ?A hangadók meg láthatólag szélsõjobbosok voltak,meg focidrukkerek.Ugyanúgy nem lehet tudni kik rendezték mint azt sem hogy az öszödi beszédet kik szivárogtatták ki.Arra is mondtak már mindent:a kormány maga tette,fidesz-tégla volt a megbeszélésen stb.Átlagember semmi biztosat nem tudhat errõl,de nem hiszem hogy az mszp szivárogtatta ki,mire lett volna az nekik jó?Ezután kezdett gyorsan csökkenni a népszerûségük.

Kevesebbet? Számszerûsítsük!

stationx
uhh, te mindig ezzel vagy elfoglalva. a josip-os sztori messze kevesebb pénzt jelent, mint amit a szocik az utóbbi 8 évben kivettek az országból. szegény te. sokat beszélsz, keveset mondasz.
immovable
LOL te nem vagy tisztában a dátumokkal. 😄
Pluskast
Azért tisztázzunk néhány dolgot. Orbán elítélte az ostromot. Csurkának mi köze van Orbánhoz? A polgárok meg spontán mentek ki a beszéd következtében. Én is ott voltam - megjegyzem mint bámészkodó és nem ostromló - és nem Orbán állítolagos felhívása miatt mentem ki. Azon kívûl érdekes dolog, egy rendõr haverom mesélte akit kivezényeltek és a székház másik oldalán volt, parancsban tiltották meg nekik, hogy segítsenek a társaiknak. Abban igazad van, hogy nem spontán volt hanem irányított. De, hogy ki irányította.... Van rá egy tippem (sõt nem csak tipp)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Bandee1987
Te kevered a szezont a fazonnal. A székház ostromnál még a Fidesz sehol sem volt, az õszödi beszéd vasárnap derült ki, erre Viktorék kb. kedden reagáltak vmi közleményben, de ennyi. Az igazság az, hogy a székház ostrom körüli napokban a fidesz lófaszt se csinált, csak tétlenül várt.
Amirõl te beszélsz ünnepi megemlékezés, az október 23-án volt, majd 1 hónappal késõbb. (Illetve arra nem emlékszem, hogy mikor volt a Kossuth téri gyûlés, de az is tuti, hogy késõbb, mint a székházostrom.)

Willenbrock
Elötte volt a szónoklat(ünnepi megemlékezés)még világosban.Erre nyilván a hívei mentek el elsõsorban.Feltételezem hogy a székháznál sem a spontán "népharag" kitörését láttuk mivel elég jellegzetes figurák voltak a hangadók-nem átlagpolgárok.Csurkát is láttam a tömegben,cinkosan vigyorgó arcát az égõ kocsik tüze világította meg.Ez csak tovább erõsíti a gyanúmat hogy nem spontán esemény volt.

sosem mondtuk, hogy mindenrõl. De elég nagy része volt abban, hogy itt tart az ország. Õszöd elõtt is volt már az a bizonyos Kaya Ibrahim-Josip Tot-botrány, amelyrõl meglepõen keveset beszélünk, pedig az állami pénzek fiktív magánszámlákra vándorlása útja abban az ügyben is több, mint nyilvánvaló. Vica érezte a vesztét, ezért "több zakója zsebét" is teletömte, mielõtt ellenzékbe vonulna.

Totti5
"A súlyos ok=ellenzékben vannak."

Persze csak errõl szól, öszöd, meg a többi dolog nem is számít, a lényeg hogy Orbán tehet mindenrõl.

Pluskast
Nem mintha annyira kedvelném a fideszt de honnan veszed, hogy Orbán szónoklatára gyûltek össze a székház ostromnál? Ezt senki nem állította.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Willenbrock
Az emberek demonstráltak=A vezér szónoklatára összegyûltek a hívek.
A súlyos ok=ellenzékben vannak.

trident
Egy része csinált balhé volt. Azokról akik a rendõr lábszárát törték el vagy autót gyújtottak fel jó minõségû felvétel készült, õket nem fogták el, de ez remek alkalom volt, hogy a járókelõkre, demonstrálókra ronthassanak, a földön megbilincseltnek a csigolyanyúlványát eltörhessék, ujjakat törhessenek el poénból, kínozhassák a rabosítottakat.

Az volt a legkevesebb, hogy az emberek demonstráltak.
Súlyos okai, elõzményei voltak, még akkor is, ha te ezt nem éred fel.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

immovable
Ergo a kormányszóvivõ is folyamatosan kampányol, ahogy a kormány munkáját méltatja, igaz-e? Eddig én csak mszp-s kampánypapírt kaptam, fityiszrõl max csak a hírTV-bõl kapok infót, már ha érdekelne persze.
Willenbrock
A bíróságokba is már rég befolyt a politika,pl. az alkotmánybíróságba is mindkét párt a saját embereit próbálja betuszkolni.Kormányváltáskor is állandóan következik az adminisztrációcsere és versenyt futnak egymással azért hogy ki tud több szart dobálni a másikra-noha egyik kutya másik eb.A koncért folyik a marakodás de a gazdasági helyzetet a világpiaci helyzet nagyon determinálja,ezért nem hiszek pl. abban hogy a 4-es metró befejezése mellett újabb metróvonalakat is építenének.Orbán pedig errõl is beszélt,ezért úgy látom nem sokat változott,folytatja a szokásos felelõtlen nagyzoló handabandázást,a populista demagógiát,valószínû hogy most Pesten akarják megdolgozni a lakosságot.

5c0rp330n
a kampany az amit a postaladadban, tv-ben, plakatokon latsz, haztombok oldalain. az amit az mszp csinal honapok ota. az hogy mirol beszelnek a politikusok es ezt a media mennyire fujja fel, az egeszen mas kerdes, nyilvan h beszelnek, politikusok.

immovable
Vagy azt hisdzed, ha az egyik oldal hazudik, akkor a másik mindig igazat mond?

Mondtam ilyet? Idézd. Addig csak "bullshit" amit mondasz. Érvek nélküli mutogatás, félrebeszélés, mosdatás, gondolkodásmódod másra történõ kivetítése, semmi több. 😊
trident
Lett volna gerinc és vagy eltakarodnak vagy megrázzák magukat és tisztogatnak maguk közt. Ennyit kellett volna tenni és most se te, sem én nem lennénk ilyen helyzetben.

Védheted õket körmöd szakadtáig, de biz' sok bal oldali szavazó ezt már rég felismerte. (mert nekem sem önmagával ezzel van bajom -a bal oldali érzelmû emberekkel-, sõt sokan másnak is, nem úgy mint neked, akinek pártreferencia alapján kell hõbörögnöd)

Totti5
Igen mi, legalábbis remélem hogy az ország túlnyomó többsége van annyira inteligens hogy lássa a helyzetet, de aztán lehet tévedek... mondjuk az szomorú lenne, az is az egyátalán hogy az MSZP össze fog kotorni mondjuk 20%ot legjobb esetben... ezeket molekurális úton kellene kiiktani MOból.

autoszimulator
lehet hogy akart, csak nem sikerült

.: mobilize.hu :.

Bandee1987
Miért, ki tett valamit az országért 2002-2009-ig? Világosíts fel.

Már megint Ti vagytok a nép? Kezdõdik...
Meg kell nézni, ki az, aki az OSZÁGÉRT akart tenni 2002-2009-ig, és ki az, aki ELLENE, mert nem õ lett a miniszterelnök...

Totti5
Én gyujtogattam? azokat fogják el, csukják el és kész, nem olyan bonyolult az...

Totti5
Ki az a hülye aki megváltást vár a következõ években? a normális polgár annyit vár el hogy legyen egy normális kormámya MOnak, aki kormányoz nem pedig minden 2. nap a kormány fele a bíróságra jár sikkasztás meg egyéb bûncselekmények okán, hogy ne a 100 milliós végkielégítésekrõl szóljanak a mindennapok... az ország szarban van, innen nehéz kijönni, de nem lehetlen és jelenleg erre csak a Fidesz képes hogy egyátalán felfele induljunk el, más nem.

Willenbrock
Mindezt pedig azért mert 2X-ra is választást vesztettek és a vezér pipa volt.

trident
Hazudozz nyugodtan, majd sértõdj meg.

Netán gyere a bagoly mondja szöveggel, netán a nem gumiban vagyunk süketséggel, még ha humoros, abszurd tudnál lenni, de hát a te stílusod nem ezt nem tükrözi.

Willenbrock
Te ott voltál mikor egyszerû emberek autóit gyújtogatták,mikor macskakõvel meg molotov koktéllal dobálóztak,mikor ész és cél nélkül fosztogattak az MTV székházban?

Willenbrock
Nekem aztán tökmindegy,majd értékeld 4 év múlva a csutit,fogadni mernék hogy akkor már senki nem lesz ennyire oda érte,õk sem verik majd ennyire a mellüket.Annyiból jobb is lesz ha jön az Orbán hogy a sok okos akkor majd nem mutogathat folyton balra.De már elõre látom hogy még 4 év múlva is az lesz a szövegük kb hogy "hát igen nincs pénz erre sem-arra sem,árat ás adót kell emelni,de minden ezek miatt van" kövezzenek meg ha nem így fogják kezdeni,de még a ciklus végén is ezt fogják majd fújni ha elszámoltatásra kerül sor.

Totti5
Te ott voltál amikor a rendõrök a haza fele sétáló tömegre rontottak? hogy lettél volna...

Totti5
Ez az igazság, vagy szerinted a nép 2006 öszöd óta ezeket a balfasz minden meghamisító, a fele elõzetesben, a másik fele meg elsomfordálva valahova bagázst szerette volna? nem, a nép el akarta ezeket kergetni, akik szartak rá. De mond el mi a Fidesz feladata azon kívül hogy ezt a söpredéket megsemmitsítse!

Nem ferdít többet a valósáágon, mint pl. Dr. Morvai Krisztina fõmindenhezjobbanértõ szakjogász, amikor ártatlan báránykákról és kormány által vezérelt szemkilövõ robothadseregrõl beszél.
Amilyen mércébvel mérsz, olyannal méretsz magad is - azaz ha kának állsz, ne csodálkozz, ha megbé.

trident
iványinak nem ez volt az elsõ gyomorforgatása, remélem utolsó volt.

A stíluson légyszi vegyél vissza, ez nem a gumi.
Orbán,Szíjjártó, Navracsics és társaik folyamatosan kampányolnak. Elõrehozott választás, Kossuth tér, kipenderítjük a kormányt, a nép kimondta, hogy a kormány alkalmatlan, stb. Ez szerinted mi, ha nem kampány? Hiszti?

Willenbrock
Végre feléled újra a sci-fi mûfaj,az Iron Sky szerintem nagy durranás lesz,remélem nem sci-fi vígjátékot csinálnak belõle hanem rendes filmet.

Totti5
Akkor kérjük vissza gyurcsányt és a bandáját még 8 évig, hisz ugyis mindegy! balfaszmagyarok.

5c0rp330n
meg ezek lovagolnak azon h orban kampanyol (erdekes modon en nem vettem eszre sehol es levelet sem kaptam toluk, ellenben valami jo kis agymoso mszp-s fassagot mar kaptam) amikor honapok ota ki van plakatolva a varos a f@szom csokkenteseikkel ezeknek a buziknak. hat igen, 2006-ban mar bebizonyitottak, hogy ebben az orszagban mar barmit meg lehet csinalni, le se szarja senki, moral mint olyan nem is letezik, a pofakon a bor meg lehet tetszolegesen vastag.

Willenbrock
Attól még hazudik,úgy ahogy a többi is.

Totti5
"Orbán hazudik" errõl miért mindig a kormányfõ jelölti vita jut az eszembe? miééért?

Érdekesen, de nem jogtalanul. Vagy azt hisdzed, ha az egyik oldal hazudik, akkor a másik mindig igazat mond?
Emlékszel a mesében, amikor a király kihirdette, hogy aki a legnagyobbat linkel, ahhoz adja a lányát? Odament a roma, és azt mondta: "Én még sohasem hazudtam, most sem fogok".

Na, nekünk véletlenül épp van egy politikusunk,m aki elmondása szerint "még sohasem hazudott a választóinak"...

immovable
LOL szocik szájából kissé "érdekesen" hangzik a hazugság szó!<#idiota>
Nagyon helyes. Teljesen felesleges mindenkinek egyetemre menni. Valakinek dolgozni is kell.