Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Utolsó mondat: "Srácok, eldobom az agyam, olyan jó lett ez a rágógumi."

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Danny1987
http://www.vallalkozoinegyed.hu/20091210/nincs-kereslet-az-energiafure

"Néhány éve még nagy reményeket fûztek a szarvasi kutatók által nemesített energiafûhöz, az élet azonban - legalábbis egyelõre - nem igazolja a várakozásokat."

Live for nothing or die for something.

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Willenbrock
Ez a minimum amit megérdemelt az a buta fickó😊

Bandee1987
Áh, Peter mindent felülmúl. Meg persze Quagmire is 😊
Giggety-giggety-giggety-gooo

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Az yv-rõl nézem, Stewie rulz. 😊

Bandee1987

Bandee1987
Szedd netrõl, feliratosan a legjobb 😊

Comedy Centralt kérem békén hagyni, õk hozták be a Family Guyt. 😊

Willenbrock
Néhány õr igen buta.Egy üzletben ahova gyakran járok van egy õr aki egészen leplezetlenül lesi az embert,nem ad a látszatra sem.Állandóan úgy mozog a sorok közt hogy elõttem bukkan ki,aztán mereszti a szemét hogy majd kiesik.Ha én bent vagyok úgy tûnik másra nem is figyel.A pénztárig követ.Épp csak hogy nem mondja ki hogy "Kérem ne lopjon!"(persze sosem szoktam lopni)Néha olyan zavaró hogy hirtelen az sem jutott eszembe mit akartam venni,ma pl. direkt mászkáltam is egy kicsit még a sorok közt csak úgy,had leskelõdjön ha annyira szereti.

Willenbrock
Köcsög fontoskodó õrök,nincs jobb szórakozásuk mint ilyen filléres cucc miatt jelenetet csinálni?Én az apa helyében jól lehordtam volna õket aztán biztos hogy kikértem volna a panaszkönyvet-az a minimum.A másik meg az hogy milyen jogon veszi ki a kisgyerek kezébõl a játékát ha még be sem bizonyosodott hogy az lopott lenne?

trident
Azt tényleg nem, de nem csodálkoznék, ha egy maunika sõs "idegállapotba vótam" intellektuális védelemig jutna csak el a késelõ...

re Lala: ez tényleg csúnya hír...<#wow3>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Nos jogilag, hogyan is néz ki ez röviden:

Ugyebár kell a gyanú,hogy te bizony loptál. Táska, csomag. Nem nézhet bele, belenyúlni pláne. Joga van megkérni téged, hogy pakold ki a táskádat, de csak külön erre a célra fenntartott helyiségben. Természetesen ezt visszautasíthatod (néha azonban sokkal egyszerûbb,gyorsabb tisztázni magadat). Alapos gyanú esetén simán rádhívhatják a rendõrséget és még a hatóság ki nem érkezik visszatarthatnak. Megejtik a zsaruk a kölcsönös igazoltatást és ezután egymás adatait kikérhetitek (pénzért) feljelentés céljából. Nos ekkor élhetsz jogorvoslattal, ha úgy érzed jogtalanul korlátozták az alkotmányhoz fûzõdõ személyi szabadsághoz való jogodat.

Míg 20 ezer forint alatti lopás szabálysértés, addig a személyi szabadság jogtalan korlátozása bûncselekménynek minõsül.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Tikal
azt még le is szarnám, de a comedy centralt-t is ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sadist
Ne próbálj más fejével gondolkodni, mert nem tudsz. Mióta ilyen elbaszott a magyar gondolkodás? 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Gondolom szerinted biztos a nõ hibája...Mióta ilyen elbaszott a magyar gondolkozás?

Az SMS tartalma:
"Köszi, hogy megoszthattam Veled a tripperemet! Szeretõd"

desigo
"havi 8 millió dollár"
jó sokba került...
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
a.carkey

A medve nem játék.

Tikal
a családna jutott eszébe hogy nézzék meg a felvételeket? bizonyitsa be az õr hogy lopták... meg amugyis, lehet ott kapni ilyen angyalkát? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

5c0rp330n
es ha az volt benne, hogy most nyirta ki a csaladjat, akkor sincs eleg ok? 😊

"Háde' megyek mán az Obiba plüssangyalt lopni." Feltételezés rulez.

Pluskast
Jó lenne ha már valaki elmagyarázná a biztonsági õröknek, hogy semmi joguk bele nézni a vásárló engedélye nélkül a csomagjába. Kipakoltatni meg aztán pláne nem lehet....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sadist
Az ember már kíváncsi sem lehet, mert egybõl jön a sok erkölcscsõsz 😊

Pluskast
Tök mindegy mi volt benne. Nem ok arra, hogy megöljem a másikat, még ha baromira feldühít akkor sem. Értelmes ember ilyet nem tesz.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

csak nem hasonló vagy te is az elmebeteg taghoz?

autoszimulator
lényegtelen, bármit is írjon, nem szokás szurkálni másokat, maradhatott volna a tó fenekén a tag...

.: mobilize.hu :.

Sadist
Azt persze nem írják, hogy mi volt az SMS-ben.

desigo
Tesconak semmibe nem kerül egy új Épületet felhúzni
Az áruszállító kamionok egyébként is járják az országot
max több helyen állnak meg
gyorsan visszahozza az árát
trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident

autoszimulator
Szombathely keleti bejárata is tele van tesco, praktiker, mediamarkt, aztán nyugaton a metró, lidl, északin aldik, spar, és ezek mind nem túl messze egymástól. A pláza pedig konkrétan nálunk kihalt, szinte csak a mozi van benne...

Totti5
Ezen nem csodlákozok. Pl Esztergomba ott a Tesco, Aldi, Müller és most épül Ikea vagy mi, erre pár kilóméterre arrébb Esztergom Ketrváros-Dorog ugyan íg Tesco meg miágymás. Mi a francnak? minden fél kilóméteren egy nagy Spar, Plus, Tesco... vicc.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

a.carkey
a.carkey
Lejátszott állás? Tök mindegy, hogy ki mit ír?

A medve nem játék.

autoszimulator
de a konkrét szakmai elvárások csak számomra nem tûntek fel, vagy nincs ott a sok mócsing között? oké, hogy IT vagy PR, de azért ez elég tág 😄 begubózott rendszergazdik nem kellenek gondolom 😄

0Fritz0
Igaz, így már érthetõ. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
Sokáig nem lesz munka nélkül sztem 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Internet nélkül nehezen terjedt volna el a graniporesz, gondolom õk is erre gondolnak 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0Fritz0
Azért az alábbi kijelentés ebben az estben nem állta meg a helyét:
"WE have resources and support for big and crazy ideas" <#hehe>

Ettõl meg csak szimplán öklendeznem kell, elbaszott amerikai mócsing:
"WE believe that internet is the most awesome thing ever happened"

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

birdo
Egyébként mi lehet a Magyar Telekommal ??
Õsszel két napig se telefon se net se iptv nem volt..... azt mondták telefonba , hogy külsõsök dolgoznak a " hálózaton.... azaz a hibán...így nem tudják, hogy mikor lesz megint netem...

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

autoszimulator
4 hónapig bírta 😄

a.carkey
Mármint aki kirúgta, az magyar.

A medve nem játék.

joebacsi
Magyar a faszt 😊
Multinál ne legyen véleményed, vicces meg fõleg ne.

Ezt a megüresedett állás mellé is elfelejtették odaírni 😊

Õ az egyébként.

Willenbrock
õ sem tartja valószínûnek.Furcsa dolog,talán valami világítógránátféle.