Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ha elfogják a tetteseket remélem leöntik õket is...
Ajánlom neked is, tíz és félperces felvétel, nagyon sok más mellett talán ezt a témát is érinti:
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem vagyok vallásos, de engem nem zavarna ha a közhivatalokban lenne kereszt...talán titkon azt remélném tõle hogy itt rendes emberek dolgoznak, erkölcsösek és segítenek majd nekem 😄
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Live for nothing or die for something.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
az angolok sokmindenkire kattannak és az elõre gondolkodást még csak hírbõl se ismerik.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A medve nem játék.
Kb itt is ezt kellene tenni.
Cseh László hatalmas fölénnyel és nagy, 3:57.27-es világcsúccsal nyerte a 400 méteres vegyesúszást az isztambuli rövid pályás Európa-bajnokságon, a második helyen Verrasztó Dávid végzett. Gyurta Dániel tovább javította egyéni csúcsát és ezüstérmes lett száz mellen.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"A városi hivatal vezetõje szerint sport céljából épült a fal, fallabdázásra és kosárlabdázásra is lehet használni"
AS?😄AS?😄AS?😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A medve nem játék.
És ha "áthúznak valamelyik más országba, akkor is engedélyköteles tevékenységet fognak folytatni....asszem
Azt nem értem, hogy mi a halál f*száért avatkoznak ebbe bele? Ezzel csak azt érik el, hogy az online kereskedõk áthúznak vmelyik szomszédos országba és onnan folytatják tovább...
Live for nothing or die for something.
Nagyon helyes. Több ilyen hír kellene, úgy, hogy rendezni kell az egészségügyi dolgozók áldatlan helyzetét, és akkor majd jogosan várhatjuk el, hogy jelentõs mértékben csökkennek az ilyen esetek, a paraszolvencia intézménye sõt meggyõzõdésem, hogy az ellátás minõsége is javulhat.
Még egy mondat, nem sokkal tudok többet az esetrõl, mint ami a hírben van. Kimentek, elkapták. Jól tették.
Az ügy másik vetülete, hogy nagy az igény. Tucatjával találkoztam olyanokkal, akik le vannak százalékolva, de a;olyan betegséget jelöltek meg, ami megítélésem szerint nem ad alapot. b;nem tudták megjelölni konkrétan mi miatt vannak járadékon. c;ami a leggyakoribb: idegi alapon.
Nem akartam cigányozni, hiszen ez nem relevánsan cigány ügy. De emlékeztek Nyírmihálydira? Link.
Úgy alakult, hogy pont ezt a három hírt "találtam" meg. Nem mutogatni vagy köpködni akarok. Ti se tegyétek.
A cím és a cikk közt "mintha" különbség lenne, de valahogy olyan érzésem van, hogy ésszerûen megoldottak egy kérdést: kirõl tudják, hogy szüksége van és kiknek nincs... Ez egy nagyon diszkriminatív, nem eu konform eljárás és lehet, hogy az alapján ment, hogy kinek van nagy fekete terepjárója és kinek putrija.