Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Ér, de csak a budiba.

Gecc, deizgultam, végülis nem a szõke kurvát, hanem a másik kurvát veszi el, yeeeah.

Na gyerekek, év eseménye megvót. Jövõre folyt köv.<#idiota><#zavart2>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Úgy tartja azt a szerencsétlen Katanát, mint aki a sztar warsból tanult kardozni. "Állj át a sötét oldalra"...

Ér hányni?

Bandee1987
Remélem mindenki a Benkõ mûsort nézi épp, most dõl el, hogy kit vesz nõül!!!<#idiota>

Willenbrock
Azért jó érzés hogy a sok nyugati fikázás mellett egyszer végre pozitív szerepben tûnik fel a magyar nép egy külföldi produkcióban😊

Ic3 m4n
++++

berlinboy6329
Az MTI úgy tudja, hogy volt barátnõjét és annak új barátját támadta meg egy férfi szamurájkarddal egy belvárosi, Pécskõ úti élelmiszerbolt elõtt.

Hmmm...Szoktak ilyet mesélni a híradókban..éltékenységbõl ölt stb...Lehet a sértettek is cigók?akkor jó hogy nem avatkoztam volna én se közbe..Ha nem,akkor viszont meg kell nyomorítani,a halál nem jó sose..Túl nagylelkû lenne.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Willenbrock
A szamurájkard manapság elég divatos eszköz,mert nem engedélyköteles.Sokan a kocsijukban tartják,aztán ha bekattannak akkor ez az eredménye:/

Sickness
inujasa? 😄

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Ic3 m4n
épp ezaz, hogy nem mertek semmit csinálni, de attól még VOLAK szemtanúk

Sickness
" Az MTI úgy tudja, hogy volt barátnõjét és annak új barátját támadta meg egy férfi szamurájkarddal egy belvárosi, Pécskõ úti élelmiszerbolt elõtt.

A nõt a csuklóján, társát pedig a csuklóján, a kezén, vállán és koponyáján vágta meg a karddal a férfi. Az Index információi szerint súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a sérülteket.

A szemtanú elmondása alapján a megvágott nõ a bolt elõtti járdán összeesett, társa a boltba menekült, ahol segítségért kiabált, de a bent lévõk semmit nem mertek csinálni. A férfit a boltban érte a támadás, ahová a szamurájkardos utána szaladt.

Az MTI úgy tudja, hogy a támadó elmenekült a helyszínrõl."

Ic3 m4n
De a csávó beszaladt a cba-ba, és a támadó utánaszaladt, csak senki nem mert semmit csinálni..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gyanúsitottam: http://noob.hu/2009/12/14/utolso.gif (csak hogy kicsit feldobjam😄)

Sickness
ez halott város, ilyenkor már senki sincs az utcán.

Punker
hihetetlen hogy ilyenkor soha nincs 1 szemtanú se.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

trident
<#wow3><#levele>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

desigo
Ezt az idiótát ha elkapják ott azonnal kellene lelõni...
Sickness
nem vagy egyedül :X

Aztadurva!

Szép. Grat.

Ic3 m4n
desigo
egyiknek sem volt annyi esze,hogy -nem kéne...
idióták
a.carkey

A medve nem játék.

trident
re Bandee: így jártam, sajnálom.<#vigyor2>

re Willenbrock: visszautasítom az alaptalan vádakat, a társadalom számára nyújtok gyakran pénzben nem is realizálható munkakomplexumokat végzek. Legszivesebben természetesen azt mondanám: a dolgozó nõket szolgálom.

Re Garfield: nem gondoltam volna, hogy ilyen kirekesztõ vagy, ugyanis arra utalsz, hogy már roma egyetemi oktatók nincsenek is?! Vagy netán már a roma hallgatók nem is korrumpálhatnak a jobb jegyért! Rasszizmus!

Re birdo: kurvák futtatása, lopás, rablás, felmelegített vazelin injektálása a hímtagba, a sitten fogkefe reszelék ugyanilyen célú használata. Ja és rajolás a myvippen!

re Bertino: azért...Asszem most megint dolgozhatnak rajta a plasztikai sebészek...<#gonosz1>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

birdo
" bodzázás" <- Ez pontosan mit is takar ???

Izgalmasan hangzik ))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Magyarbûnözés!!! <#vigyor1>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

trident
Ne basztassatok, nehéz munka a bodzázás!<#vigyor5>

Elvitték a korrupt egyetemi oktatót.

Willenbrock
12 órás mûszak?Multinál vagy?

Bandee1987
Nem azért mondom, nekem nem gond, hogy 2-szer jelent meg a hír, de ez most azért csúnya fail 😊
Én még nem dolgozok, csak szigorlatra készülök, azért az se jó móka 😊

bertino
fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

trident
Elnézést kérek! Mea culpa. Dókozom a betevõjér már 11 óra 58 perce, így csak gyorsan rá-ránéztem üres perceimben az sg-re. Igaz ez nem mentség! Sõt, elvileg a szememmel sincs baj! <#vigyor2>

Willenbrock
Ez már kijárt neki amilyen pöffeszkdõ gengszter alak.

Bandee1987
igazán nem kötekedésképp, de #20538 😄DDD

trident
Ha már Olaszország.

Szájba verték Berlusconit.

trident
A hír eredetileg Olaszországról szólt.

Valahogy úgy érzem, hirtelenjében sok minden összekavarodott benned sok-sok túlzással fûszerezve.

Willenbrock
Kereszt a közintézményben mit jelent?Csak annyit hogy Magyarok,Európaiak vagyunk és keresztény-kultúrvilághoz tartozunk,vagy azt is hogy aki nem tiszteli az egyházat és nem akar a papoknak világi hatalmat adni az rossz magyar/nem magyar?A rendszerváltás óta nincs kereszt a közintézményekben,most miért lett ilyen fontos ez a kérdés?Csak nem azért mert az egyház ismét politikai-világi szerepekre készül?Szerintem a vallási jelképek maradjanak bent a templomok és egyházi intézmények falai közt,mert csak oda valóak.Az állam nem az egyház.Ugyanígy elvárható hogy az idegen vallások is templomaik falain belül tartsák ezeket,legalábbis középületek falára ki ne tehessék.

a.carkey
Sadist
Mert a hivatalban, iskolában kirakott kereszt szerinted mit akar szimbolizálni? 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

joebacsi
Ezt a rádtukmálást most honnan szedted?
Kb írhattad volna azt is, hogy "nemengedem senkinek, hogy seggbeb*sszon!", az is kb ennyire lenne releváns az imént elhangzottakhoz 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Willenbrock
Abban hisz mindenki amiben jólesik neki-nekem pl. senki nem fogja megmondani miben kell hinnem,és soha nem is fogom megjátszani hogy hiszek valamilyen vallásban ha nem úgy van.Rám nem fognak semmit sem tukmálni sem keresztekkel sem mással.

trident
Mindenesetre jelölhet egy általánosan elfogadott értékrendet, történelmiséget, világképet. Semmi kivetnivalót én ugyan nem látok ebben. Ez nem jelent automatikusan semmi mást, s nem is kell azonnal egyes vagy minden emberre vetíteni, de tiszteletben lehet tartani.

joebacsi
Te a vallásosságról beszéltél, és nem a kirakott keresztrõl.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist
Na látom eltévedtél kicsit, a keresztény tanítás megfogalmazásai nem olyan dolgok, amiket egy vallásos automatikusan be is tart. Tudod én nem a TV-bõl meg az internetrõl szedem a gondolataimat, hanem empirikus úton saját magam alakítom ki.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Segítek, ha A és B dolog között nincs összefüggés, az nem jelenti azt, hogy A ellentéte és B között viszont van.

Sadist
Attól még senki nem lett keresztény gondolkodású, hogy kirakott egy keresztet a falra.

trident
Szaunapark Gyulán.

Már eddig is híresen jó volt a várfürdõ, ez is a nevét öregbíti, de ha jöttök, pénztárcát jól elõkészíteni, mert az árak magasra szöktek az évek során...😞

Azt mondták neki a tvbe,meg a neten is azt olvasta,hát akkor csak igaz lehet hogy: "Semmi korreláció nincs a vallásosság és a jó erkölcs között."
Hiszen a keresztény tanítás pont nem alapvetõ erkölcsi normákat fogalmaz meg....ah dehogy

Sõt a legújabb kutatások szerint a materialista,ateista,egyszer élünk! felfogású emberek bizonyítottan erkölcsösebbek......<#banplz><#wow3>