Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Szerintem hagyjuk a témát....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Kurucon mindenki cigány vagy zsidó, akinek nem tetszik a pofája nekik, úgyhogy õk finoman szólva nem mérvadók.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

GregSB
Inkább ez a komoly hír:

Csehország enyhíti a drogok tartásénak böntetését.

Jaunár 1.-tõl kis adagot lehet otthon tartani szinte mindenbõl.

"A kormány döntése alapján a "kis mennyiség" heroin esetében legfeljebb 1,5 gramm, kokainnál legfeljebb 1 gramm, a pervitinnél pedig 2 gramm. Marihuánából maximum 15 grammot tarthatnak maguknál a csehek januártól. Hasisnál a felsõ határ öt gramm, ecstasy esetében négy tabletta, míg az LSD esetében 5 adag."

Szóval jan.1.-tõl Prága lesz kelet európa Amszterdamja 😄

autoszimulator
"kozmetikus... az ám a karrier, értem már miért kellett kiemelni õt a sz*rból😄

na jön a baba, akkor még jobban oda tudja magát láncolni Ferihez 😄

mekkora egy számító liba ez"

tipikus magyar kommentek - again

.: mobilize.hu :.

a.carkey
Térjünk vissza a komoly hírekhez!
Rippel Vivien csinálta már hármasban

A medve nem játék.

Garfield kérdése sem volt túl durva.

a.carkey
Túl nagyot fejelhetett a labdába.

A medve nem játék.

Pluskast
Ez nem kötekedés volt a részemrõl, hanem egy szimpla kérdés. Nagy különbség.

Nekem úgy tûnt, Te kötekedsz a #20599-ben. Itt élek, és utánajártam, kik voltak az ügy szereplõi, erre Te visszakérdeztél, hog honnan tudhatnám ezt, amikor még nem írtak róla a lapok.

Sadist
Miért? Tényleg mi volnánk az elsõ balkáni ország, ahol bevezetik...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Pluskast
Mivan?? Most kötekedsz? Azért írtam mert ergó nem tudni, (akkor még nem tudták) hogy az illetõ cigány vagy nem cigány. Ennyi. Se több se kevesebb. Ne keressél minden ember hozászólásában valami nyakatekert hátsó gondolatmenetet...

Fail.

Ic3 m4n
Kurucon írták hogy cigány volt.

tudja valaki, hogy mivel foglalkozott a lány?

Tehát ha senki sem írt az etnikai hovatartozásról, akkor a nem cigány mivolt kizárt, azaz cigány volt? Érdekes gondolatmenet...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ic3 m4n
csaj oda járt középsuliba, ahova én.
R.I.P <#sir>

Tikal
így biztos jobb az észlelhetõsége....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey
„Az amerikaiak gyakorlatilag a sajátjuknak tekintik a leszállóhelyet. Hiszen innen négy perc alatt érhetõ el Ferihegy.” Köszönjük!
A képek alapján festékre persze nem jutott keret. Ótvarturha szintü ez a leszállóhely és környéke egy ezer csillagos hotelen ...

A medve nem játék.

Mivel együtt jártak...

A Barikád persze ezt is jobban tudja, gondolom, jövõ héten bakancsos felvonulás is lesz.
A gyomrom is kifordul ezektõl a férgektõl.

Punker
de durva a csajszi küldte a meghívót a késõbbi gyilkosának.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
Pluskast
Sajna iwiw-em nincs de gondolom biztos megnézték, mind az áldozatokat mind az elkövetõt.

NPort.hu link

A kommentek között ott vannak a nevek.

Sickness
meghalt a faszi is :/
pedig az nem is gáz környék, már a boltba se lehet lemenni.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sickness
linkt

Pluskast
Õõõõ honnan tudod, hogy nem azok voltak? Eddig egy sajtó orgánum sem írt az elkövetõ etnikai hovatartozásáról... Persze lehet, hogy lemaradtam.

Kérek ide néhány bocsánatkérést azoktól, akik a salgótarjáni kardos gyilkosság hallatán azonnal cigányt kiáltottak. Nem romák voltak, és az indíték nem leszámolás, hanem szerelemféltés volt.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Minden MTV dolgozónak ingyen telefon...

de most tényleg, miért kell 1600 embernek dolgoznia az MTV-nél ha a két kereskedelminél csak negyed ennyien dolgoznak, és mégis tele vannak saját gyártású mûsorokkal...

Pluskast
"Rosszakat el kel ítélni! Szenvedjenek" !!! (Gino az oláh családból) <#hehe><#idiota><#eplus2>

Pluskast
Háát holnap meg holnap után országos havazás lesz egész nap. Tuti leáll a fél ország... Meg mínusz 20 fok is lehet helyenként a hét végén. Tiszta szibéria 😊

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

immovable
<#eljen>
trident
Egy hasonló történet, mint amikor egy részeg nõ kötötte el a gyulai kórházban a betegszállítót, igaz nekipukkant egy másik gépjármûnek: link, videó.

Gyenge az angolom, tényleg arra hivatkozik, hogy tényleg jónak (jó idõnek, idõtöltésnek, ideának) tûnt vezetni?^^

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Willenbrock
És az ilyen brutális gyilkost alaposan bûntesse meg a törvény hogy a hasonszõrûeknek eszébe se jusson ezt utánozni.

Willenbrock
Szerintem egyáltalán nem normális dolog(enyhén szólva)ha valaki béke idején lekaszabol 2 embert különösebb ok nélkül,vagy akár szerelemféltéstõl.Függetlenül attól hogy az áldozatok cigányok-e vagy sem.

5c0rp330n
sztem neha ki is mozdulhatnal otthonrol mert amiket itt neha lenyomsz az alapjan nem is ezen a bolygon elhetsz.

Bandee1987
Azért az tény, hogy eddig én nem nagyon hallottam szamurájkardos gárdistákról vagy nemcigányokról...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Izé, megengednéd, hogy jobban ismerjem a városomat, mint Te? Köszi. 😊

berlinboy6329
JA,mer nagyanyám volt,mi?Õ is szamurájkarddal járkál az utcán,a boltba is.Sõt még a parizert is azzal szeleteli.Nindzsa klubbot mûködtet az öregotthonban..-.-

Cigány volt az én mondom..Helyi lakos is megerõsítette a zsindexen.Somlyóbánya "kicsit" cigányos hely,a tettes pedig arra futott.Fehér ember bem tom mit keresne arrafele este.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

autoszimulator
váratlan és meglepõ döntés volt, de sok boldogságot kívánok neked és újdonsült feleségednek, Dániel!!!!!

<#wow3>

.: mobilize.hu :.

Willenbrock
Még ha cigányokat is támadt volna,aki ennyire öntörvényû és brutális annak semmi helye a társadalomban mert stresszes helyzetben,vagy bizonyos neki nem tetszõ szitukban hajlamos gyilkolászni.Lehet hogy legközelebb pont veled lesz valami problémája és nem intézi el egy két bemosással hanem mingyárt vért akar ontani.Mellesleg úgy tûnik nem rasszista indítékból tette.

Hogyaza... ez nagyon durva.

Én azért egyelõre hagynám a cigózást. Semmit nem tudunk, errefelé ráadásul nem a C kategóriások a legveszélyesebbek.

prezi
hát elég durva halál... <#ijedt>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Bandee1987
Kell a népnek a produkcióóóóó...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sickness
Meghalt a nõ :/

Jövõre újra feleséget keres? Ezt kiírják a sorozatból, mint Magdi Anyust?

Nem hiszem, a Tetsusaiga ott helyben korhadó faággá változna szégyenében, ha ilyen birtokosa lenne. 😊