Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na kezd körvonalazódni a dolog. Köszönöm.
Olaszországban spanyolban talán 1,5 alatt van.
Magyarországon is 1,3.
A nagyobb gond hogy az arabok feketék cigányok viszont egyáltalán nem foglalkoznak ilyennel hogy túlnépesedés.
Ráadásul van egy liberális bevándorlás politika ami már most komoly gondokat okoz és az igazi problémák még csak ezután jönnek.
A másik kérdés hogy a zsidók miért szaporodnak nyugodtan a sivatagban?
Talán mert õk úgy állnak hozzá hogy ha túlnõtték az életterüket akkor majd elveszik másoktól.
Mi még a sajátunkat sem tudjuk megvédeni sõt egyesek szerint ez még civilizált viselkedés is😞
Live for nothing or die for something.
Remélem részletesen is ki tudod fejteni hogy mi a gond velük. Bár szerintem egy indokot sem tudsz írni.
Vagy lehet hogy cigány vagy azért utálod õket ennyire?
Félelmetes hogy mennyire buták egyes emberek..
Birth rate highest in 40 years
Egy lehetséges erõforrás válsággal a nyakunkon nem biztos, hogy olyan rossz, ha csökken a népesség, majd egy alacsonyabb szinten stabilizálódik.
Ez nem jelent semmit. A népességük így is csökken:
Finnek:
http://www.indexmundi.com/finland/demographics_profile.html
Izraeliek:
http://www.indexmundi.com/israel/demographics_profile.html
A Lappföldön élõ finneknél sem ritka a nagycsalád, az össztársadalomhoz viszonyítva körülbelül hasonlóan fajsúlyos a két réteg.
A finneknél meg lehet a szaporább réteg a bevándorlókból tevõdik össze akkor meg már lehet temetni.
Én még sehol nem láttam annyi fehér embert babakocsit tolni az utcákon, mint a Skandináv országokban. A finneknél ráadásul a bevándorlás is minimális szinten mozgott.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mainstream média,liberalis maszlag stb..
Gondolkozz helyette!
Amúgy legalább lehet látni hogy a demokrácia mennyire életképtelen.
A finneknél meg lehet a szaporább réteg a bevándorlókból tevõdik össze akkor meg már lehet temetni.
Szerintem nem is tudod mit jelent ez a szó😊
"Mit nevezünk mainstream médiának? Egy parlamenti pártról honnan kéne információkat szereznem? Valami zárt csoport, szektaszerû összejövetelein?
Esetleg látogassam a nyíltan rasszista kuruc.infót?"
Hidd el neked már késõ😊
"Nem, a nácikat azért utálják mindenhol, mert ostoba, kirekesztõ, agresszív emberek, akik meg vannak gyõzõdve a saját felsõbbrendûségükrõl, és mindenki mást, aki nem olyan mint õk, mélyen elítélnek, szívük szerint ki is irtanák."
Érdekes a zsidókat kötelezõ szeretni pedig õk hirdetik hogy kiválasztottak felsõbbrendûek blabla...
"Én, mint értelmiségi (a szó jelentése is rávezethetne) ÉRTELMESEN próbálom szemlélni a világ dolgait, és nem elvakultan, állandóan bûnbakot keresve, de a saját hibáimat természetesen egy pillatra sem figyelembe véve. A manipulálhatóságom ebben az esetben több, mint megkérdõjelezhetõ."
Te az ugynevezett nacionalistákat utálod és õk a bûnbak a te szemedben. Magadra köpködsz😊
"Költözz Afrikába! Ott tárt karokkal várnának...vacsorára. "
A hozzád hasonlók meg õket várják ide sok szeretettel mert a multikulti meg a keveredés kóser(a gójoknak).
Sok minden van a magas GDP mögött: a világ leghatékonyabb kompetencia alapú oktatása, hihetetlenül erõs társadalmi kohézió, javuló fertilitási ráta(1.86), stb.
Demagógiára, demagógiával reagáltam
"2,A jobbikról az információid a mainstream médiából valók"
Mit nevezünk mainstream médiának? Egy parlamenti pártról honnan kéne információkat szereznem? Valami zárt csoport, szektaszerû összejövetelein?
Esetleg látogassam a nyíltan rasszista kuruc.infót?
"3,A nácikat azért utálják mindenhol mert a média+oktatás ezt neveli beléd"
Nem, a nácikat azért utálják mindenhol, mert ostoba, kirekesztõ, agresszív emberek, akik meg vannak gyõzõdve a saját felsõbbrendûségükrõl, és mindenki mást, aki nem olyan mint õk, mélyen elítélnek, szívük szerint ki is irtanák.
"4, konklúzió: te mint értelmiségi könnyen manipulálható hasznos idióta vagy"
Én, mint értelmiségi (a szó jelentése is rávezethetne) ÉRTELMESEN próbálom szemlélni a világ dolgait, és nem elvakultan, állandóan bûnbakot keresve, de a saját hibáimat természetesen egy pillatra sem figyelembe véve. A manipulálhatóságom ebben az esetben több, mint megkérdõjelezhetõ.
"5 konklúzió 2: Európai kultúráknak annyi"
Költözz Afrikába! Ott tárt karokkal várnának...vacsorára.
ugyanez továbbvihetõ a többi "ágazatra" is mint belügy, külügy, oktatásügy egészségügy, stb.
2,A jobbikról az információid a mainstream médiából valók
3,A nácikat azért utálják mindenhol mert a média+oktatás ezt neveli beléd
4, konklúzió: te mint értelmiségi könnyen manipulálható hasznos idióta vagy
5 konklúzió 2: Európai kultúráknak annyi
Egyébként ilyenkor mindig eszembe jut, hogy lám-lám, úgy látszik nyugaton is létezik idegen/fajgyûlölet?
2,Ha a jobbikosok nem olyan nézetet képviselnének mint amilyet nem lennének velük gondok mo-on.
3,Hoppá tudtommal a nácikkal mindenhol gond van😊
4,Konklúzió: mindenki cigány/komcsi
2,Ha a cigányok nem olyan kultúrát képviselnének mint amilyet nem lennének velük gondok mo-on.
3,Hoppá tudtommal a romákkal mindenhol gond van😊
4,Konklúzió: mindenki náci
Mennyi a cigányok aránya?(10000 egy több mint 5 milliás országban azt hiszem nálunk sem lennének bajok a cigányokkal ha csak 20000 lennének ez kb arányos.)
Egy dolog az önfelmentés és egy teljesen másik dolog az, hogy feltárjuk azokat a külsõ feltételeket, melyeknek Magyarország meg kell feleljen. Ezen feltételek ismeretében lehet meghatározni a hibákat és lehet hatékony korrekcióba kezdeni.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Eléggé maníros szocreál stílusú és a perspektíva sem stimmel szerintem de az alkotó szerint rendben van "mûvészileg".
Aki szerint meg rasszisták, hát az meg egy nagy idióta..
részletek