61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#58020 Privátot nem szoktam olvasni, látom már 4-en is üzentek. -
Lerombolta Jugoszláviát a népirtó zsarnok -
#58018 Teljesen világos, hogy velem nem tudtok szembeszállni. Ezért nekiálltok személyeskedni?:)
Mielött neki álltok itt teleböfögni a fórumot mindenféle hülyeségekkel, nem ártana egy kis történelem lecke, mert ahogy látom, halvány lila gőzötök sincs semmiről. Hülyeségeket beszéltek és észre sem veszitek:)) Nagyon gááááááz.
Bár az is lehet, hogy épp hanukáztok, nem is értem miért tanultatok meg magyarul beszélni. Net helyett inkább forgassátok a trenderlit. :D -
neB #58017 Igazad van én még nem éltem diktatúrában és éltetem. Viszont a szüleim éltek abban és a nagyszüleim is. És nem párttitkárok voltak hanem egyszerű emberek, kétkezi munkások és a rendszerváltás óta folyamatosan éltetik az előző rendszer hogy akkor jobb volt és elmondásaik alapjából illetve a mai helyzetből kénytelen vagyok leszűrni hogy alighanem igazuk van... -
Lantee #58016 narancsos troll....hmm...felrakni a fűtőtestre, fincsi karácsonyi illat! :D -
#58015 akkor meg simán troll -
#58014 Kik záratták be a laktanyákat? MSZP-SZDSZ? Ja bocs...kérdezd meg tőlük. -
Lantee #58013 Pedig tegnap még nem is fideszes volt, hanem mindentlátó sámánmágus! -
#58012 Einstand -
#58011 ne is válaszolj neki, és akkor talán elunja -
#58010 "Aki felelőtlenül felvett frankhitelt, annak most állami pénzből segítség jár. Nekem, aki a magán-nyugdíjpénztáramban felelősen előre akartam gondoskodni magamról és a gyerekemről, nekem a vagyonom államosítása, meg a társadalomból való kiszerződés, az jár."
egyetértek
ha jön az államcsőd ezeket széttépik, de meg is érdemlik
ugyanaz lesz mint Egomban, csak ugye a hadsereggel, rendőrséggel már kibasztak
ki fogja őket megvédeni, a TEK?
-
#58009 Ismét szólok. Már kezd a téma sértegetésbe vágni. Minden baloldali csak ezt az egy példát tudja felhozni. Orbán bánya-Orbán bánya. Ha jól megnézed a felső 10 ezer tagjaut itt magyarországon, kiderül, hogy egytől egyig mind Judán lakik. őőőő Budán.
Jurkánynak több milliárdot érő cége van amit ajándékba kapottt anyósától. Az ő kormányzása alatt valahogy kedvezményes áron sikerült kapnia az áramot, melynek hatására évi 300 millióval több lett a bevétele!
Hol van ehhez képest az Orbáni bánya?:) -
#58008 Néztél Hírtv-t? Vagy a szüleid? Az elmúlt 5 évben sorban csukták le a párttagokat, mindenféle korrupciós ügyeik miatt. Sorban!
Mutasss olyan embert a jelenlegi kormányból, akit rács mögé tettek sikkasztás miatt.
Miről beszélünk akkor? -
#58007 a kormány az államcsődre játszik, a tagjai minimum shortolnak -
Lantee #58006 Aha, köszönöm tanárúr, most már sokkal de sokkal okosabb lettem.
Egyet tessék még nekem megmondani, tanárúr kérem. A többi pártban miért vannak akkor mégis volt mszmp-sek, privatizációs haszonélvezők (orbán bányák pl.)? Most akkor mégsem csak az mszp rossz? Vagy esetleg rosszul tetszett valamit kifejteni, tanárúr kérem? Esetleg narancssárga a fal a diliházban, tanárúrkérem? -
#58005 hagyj -
#58004 Ne személyeskedj, ki van írva itt fölül:)
Ha nincsenek ész érvek, akkor jön a személyeskedés?:) -
#58003 Na figyusz, elmondom mi hogy zajlott itt a privatizációval kapcsolatban.
amerikaiak és angolok egy szűk csoportja tőkét fektetett be a magyar államba. Akkor még kommunizmus volt.
Majd amikor megtörtént a rendszerváltás, kopogtattak az ajtón ezek a nyugati üzletemberek, és azt mondták Antallnak, hogy ha nem privatizáljátok a cuccaitokat, akkor kivonjuk a tőkét az országból, aztán összeomlotok.
Vili eddig?
Az ilyen mocskosúl lezajló privatizációs folyamatoknak az elszenvedői mi magyarok vagyunk. Csak úgy megsúgom, németországban egy politikusnak sem lehet saját cége és a családtagjainak sem.
Nálunk ez nem így működik. Sajnos az MSZMP átalakult MSZP-re. Semmi keresnivalójuk nem lenne már 21 éve a parlamentben. És csak a terroral tudták ők mindig is a hatalmukat fenntartani. Pl. 1956 és 2006.
Tudod te nagyon jól ezeket a dolgokat, csak úgy teszel mintha nem akarnál róluk tudomást venni. Érdekes:) -
#58002 ezt a provokátort miért nem lehet eltávolítani innen? -
#58001 nem fogok pontokat kapni egy ilyen görény hulladék miatt, mint amilyen te vagy -
#58000 ??????
Légyszíves értghetőbben fogalmazz, mert egyenlőre nem látom át kérdésed lényegét... -
#57999 veled szemben fideszes nem is kellenek érvek, arról már lekéstetek -
#57998 nem a fidesz építi ki a diktatúrát, hanem Orbán
a többiek csak azt lesik mi esik le a koloncból -
#57997 Nagyon is igazad van! A nép akaratából lett 2/3-os győzelem, nem pedig a szovjetek behívásával...:) -
Lantee #57996 Várjál, várjál!? Most akkor mégsem a "felsőbb erők" tehetnek mindenről? Mégiscsak véded a fityiszt? Hol van az a bizonyos "mögélátok a világnak"?
Személyiségzavar? -
#57995 Látom nagyon ráérnek itt a baloldaliak. Érdekes, hogy mennyire nem akarnak tudomást venni a tényekről:)
Minden ellenetek szól, nem tudsz olyat mondani, amit ne tudnék felhasználni ellened:)
Nincsenek érveid. -
#57994 na itt a másik diktatúrapárti balfék, aki életében nem élt diktatúrában, de élteti -
#57993 tagadd csak le a tényeket, fideszes -
#57992 tüntetés délben
gyertek! -
#57991 " hozzáértők helyett elvtársak minden fontos pozícióba"
Miért is kellett az előző kormány utolsó évében szakértői kormány felállítani Bajn. vezetésével?:) -
#57990 "Államosítás, egyeduralom, személyi kultusz, hozzáértők helyett elvtársak minden fontos pozícióba... viktor demokráciájáról ordít, hogy szovjet mintára épült. Akár írhatnánk cirill betűkkel is. "
:DD
Elárulom neked, hogy a szélső baloldalon mind a volt kommunista elvtársak párttagok unokái csücsülnek a parlamentben. Amit írtál az épp rájuk igaz, csak a végén hozzátetted, hogy figyüsz. -
#57989 Államosítások? Mondj pár intézkedést, amit államosítottak. Mellesleg a demokrácia nem azt jelenti, hogy az állam tulajdonát szétprivatizákjuk. Volt olyan bank amit 1 forintért privatizáltak, csak úgy megsúgom.
Az állami tulajdon, amit az előző kormányok privatizáltak az az emberek tulajdona.
Tudod mit jelent az állami vagyon? Nem a kormányé, hanem mind a 10 millió emberé. Tudtad? Na most ezeket az állami tulajdonokat úgy privatizálták el, hogy senkitől se kérdezték meg, hogy eladhatjuk-e.
Az állami tulajdon az nem az államé, hanem 10 millió emberé. Ok? Vili?
Alapjában félre vagytok informálva. -
Ironman2 #57988 Balázs Péter: Az előfeltételei sincsenek meg az IMF-tárgyalásnak
A piacgazdaság lényeges pillére a jegybank. Az uniós alapszerződés is megfogalmazza, hogy a jegybank önállóságát meg kell őrizni, különben az ország hitelessége és gazdaságpolitikája forog kockán – emelte Balázs Péter.
-
neB #57987 igazad van félrefogalmaztam, nekem is este van már, kösz a javítást
Pares ha bővebben kifejtenéd amivel nem értesz egyet annak örülnék :) -
Ironman2 #57986 Na.Pont erre céloztam.Azoknak köszönhetjük ezt a felállást akik nem mentek el szavazni.KÖSZÖNJÜK NEKTEK TÁVOLMARADÓK! (Milyen érzés most?) -
#57985 mindössze csak annyi, ne mondják már hogy mindenki őket akarta, mert 8 millából 3 milla az azért nem tükrözi a mostani parlamenti felállást.. -
#57984 ezt nem is ellenzem.
Sőt, abban egyet is értek, hogy aki nem volt szavazni, az ne is verje a nyálát később. -
Ironman2 #57983 8 millió szavazásra jogosult állampolgárból, 5 millióan szavaztak,és ebből 3 millió a Fideszre adta le a voksát.Azért ez nem kis arány.Akik nem szavaztak,majd legközelebb meggondolják hogy mit tettek.Már ha lesz rá még esély -
#57982 Látom nem igazán érted a dolgokat. Mert nem a nép 2/3-a szavazott rá. Hanem a parlamentben van 2/3-os többségük.
Csak úgy elmondom, hogy a választók kb 60%-a ment el egyáltalán szavazni, ami kevesebb mint a népesség 2/3-a. És ráadásul ez tovább oszlott szét pártok között..ráadásul még torzabb az egész mert rengeteg átszavazás is történt...
Tehát akkor felteszem az a költői kérdést, hogy a nép hány %-a akarta is ezt? -
Pares #57981 Hol a kötél, hol a kötél!!!