61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • arty
    "Argentína azóta "virágzik"."

Ez hazugság.

Ráadásul az sem mindegy, hogy mibe került ez az embereknek...
  • arty
    béka seggéből 10% az annyira nem nagy szám :)

és 10 évre befagyasztott bankbetétek, brutálisan elértéktelenedő pénz... király
  • ManoNegra
  • tmp
    Szerintem az államcsőd nem opció, hanem az egyetlen lehetőség a felállásra a szarból.

Argentína megmondta, hogy vagy nem fizet vissza semmit, vagy csak egy részét. És mivel a semmitől több a kevés, ezért mondanom sem kell elfogadták ezt az opciót. Argentína azóta "virágzik".
  • Tsol
    Közvetlenül vagy közvetetten ma harmadszor libsiznek le. Ennél a világ talán komplexebb...

"Azon agyalok hogy.." Hát persze.
  • arty
    szerintem meg a műanyag zászló égetés szimplán csak környezetszennyezés :D
  • Pares
    Mindent elmondtál ezzel.
    Engem totál meggyőztél.
  • tmp
    Nézd meg Argentínát. Halálos pontossággal irányított és megtervezett államcsőd, majd 10% növekedés (tavaly).
  • arty
    "És ? A libsi ennél sunyibb mert éget a kertben, és érdekképviselő nőt ver a Fidesz kirendeltségen. El is dobhatod a rózsaszín ecsetet."

- nem tudod, hogy libsi volt-e
    - nem vert, csak megcsapta
    - nem nőt, hanem fideszest csapott meg

amugy a hsz-ed maradék 4%-a korrekt :D
  • Bronx South
    Azon agyalok hogy a libsik miért álszentek, ez a dolog nagyon hasonlít ahhoz amit a zsidók művelnek, nem véletlenül ! A zsidó parlamentben csak cionista, liberál, és szoci párt van ! Érdekes nem ? A beépített emberek meg mozgatják Magyarországon is a liberál műsort tőkével, és a közvélemény ferdítésével !
  • arty
    mondjuk elengedik felét, de 500ft lesz egy EUR. előrébb lennénk? :)
  • Vlala #60934
    A zászlóégetés primitív dolog. Pont.
  • Pares
    Ajánlom, hogy olvasgasd át EZT. Lehet, hogy rájössz, hogy a zászló égetés nem feltétlenül idióta primitív dolog, hanem mondjuk egy bizonyos országgal/szervezettel mutatja a "nagyon meg nem értés", utálat, stb. jelét. Lehet eljut az agyadig, hogy a gengszterváltáskor is égettek szovjet zászlót, az valahogy nem volt primitív dolog. Vagy az is fáj neked? Ja, értem már.
  • tmp
    Mondd, ki mellett sorakozzunk fel?
  • Vlala #60931
    Uncsi a személyeskedés...
  • arty
    R.I.P. lmp

:(((

mszpvel összeállni választásra ... eh :(( szvsz ez többet árt nekik, mint használ. bukott pártok hulljanak ki a parlamentből! így sose fog lecserélődni a politikai posvány :((
  • ManoNegra
    Ja hogy szinpadi performansz volt? [nem követte a közvetítést] Azt talán mégse kellett volna.
  • Tsol
    Hagyjátok már ezt az álszent dumát, mert murvára unalmas már.
  • tmp
    Neked most komolyan az a bajod, hogy van valaki az EP-ben aki kiáll a magyar gazdákért?
  • Pares
    Elhiszem hogy teli a Windowsod ilyen hibákkal.
  • Vlala #60925
    Mi is az álszent abban, ha nem süllyedünk le odáig, hogy szimpatizáljunk pár idióta zászlóégetővel?
  • arty
    neharagudj, a lakás+autó tulzás 2 évért.

eleve, 2 éve kitöltött köztátrsasági elnök konkrétan azt jelenti, h lemondatták... aminek nyilván oka lenne, de a kocsi+lakás mégis járna. ráadásul kocsi

majd ha plusz 2 mrd eur-al zárunk egy évet, akkor lehet ilyen luxusra költeni
  • Pares
    Azért van ott, hogy megmondja a többi képviselő előtt, hogy miért szar az egész úgy ahogy van.
  • Vlala #60922
    The file "Észérv" not found.
    Do you want use "Személyeskedés" instead?
  • Tsol
  • Pares
    Hagyjátok már ezt az álszent dumát, mert murvára unalmas már.
  • Vlala #60919
    Nyugoidj már meg, tudom, hogy a Szentek alatt elszaladt a ló a zászlóégetéssel, de még nem kell légvárat építeni, majd az EU válasza után.

Mit is keres egy olyan brancs tagja az EP-ben, akik szerint nem kell EU?
  • Tsol
    [nemérti]
  • Tsol
    Sírni nem fognak, de nem is fognak hasra esni a szellemi nagyságunktól.
  • tmp
    Te wow-ozás vagy 2 windows install között szoktál "politizálni"?
  • Tsol
    Nem mindegy kire várnak? Mondhatnak akárkit, úgy is megkapják hogy libsik és melegek.
  • Pares
    Igen, igazad van, ezek után "százmilliók" fognak sértődötten sírni. Komolyan, az alábbiakban elhangzottaknál nagyobb baromságokat nem is találhattatok volna ki. Mindezt csak hogy gyorsan valamit mondhassatok a Jobbik ellen. Nevetséges, igazán...
  • Bronx South
    Nem neked írtam.
  • Pares
    Gondolom amikor a swastikás zászlót égették sok helyen azzal nincs gondod. De később Soviet zászlókat is égettek. Azok is mind primitív kulturálatlan emberek voltak, vagy csak görcsösen keresitek az ellenérveket?
  • Tsol
    Meg pár százmillió emberébe, akik valami csoda folytán nem gyűlölik a rohatteut.
  • tmp
    Szidjátok itt páran a fideszt az okés, de ti kire vártok? Ferire? Vagy meleg schifferékre?

Vlala: ha egy kis fogalmad lenne arról miért ül 3 képviselő jobbikos színekben az EP-ben nem írnál ekkora baromságot. Tudod hányszor szólalt fel mondjuk Bokros? És hányszor Krisztina? Nézz utána bátran :)

"lelkesítő baromságok" Légyszíves idézz párat, kíváncsi vagyok mire gondolsz, vagy csak fröcsögsz itt.

• Pares
    Te jó ég! Szegény Barrosso lelkébe tiportak!
  • Tsol
  • Bronx South
    És ? A libsi ennél sunyibb mert éget a kertben, és érdekképviselő nőt ver a Fidesz kirendeltségen. El is dobhatod a rózsaszín ecsetet.
  • ManoNegra
    És mindenki zászlót égetett, vagy egy valaki? És őt ismered? Jobbikos képviselő? Vagy beépített ember? Vagy egy egyszerű ember? Én azzal nem értettem egyet, hogy minden nemzeti érzelmű embert egy kalap alá vett!