Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ám legyen hát:
Nemrégiben az Új Magyar Kormány az Alaptörvénybe foglalta, hogy az MSZMP cakkumpakk, tokkal-vonóval, szõröstül-bõröstül bûnös.
Igen, egy alkotmányba ez feltétlenül fontos, nehogy valakinek más véleménye legyen.
Nézzünk bele a taglistába. A neveket - a Gittegylet törvényei alapján - kisbetûvel írom.
az MSZMP tagjai voltak:
kövér lászló – tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök gyurcsány ferenc volt)
járai zsigmond – tag
matolcsy györgy – tag
martonyi jános – tag
pintér sándor – titkár
schmitt pál - az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
hoffmann rózsa – tag
mikola istván – tag, a Hazafias Népfront alelnöke
stumpf istván – tag, a Hazafias Népfront alelnöke
fónagy jános – tag
vonza andrás – tag
ligetvári ferenc – tag
chikán attila – tag
boros imre – titkár
turi-kovács béla – tag
harrach péter – tag
kerényi imre – alapszervezeti titkár
pozsgay imre – PB-tag
szûrös mátyás – KB-titkár
boross péter – tag
balogh gyula – tag
A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselõi voltak:
orbán viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
varga mihály – KISZ-titkár
rogán antal – KISZ-titkár
deutsch tamás – KISZ-titkár
Az alaptörvényünk 2012. január elsején életbe lépett. Fent nevezettek ünnepelték meg.
Mirõl is beszélünk?
Pont tegnap volt dolgom egy ingatlanos zsidóval, én inkább nem hiszek nekik, felõlem lehet túlélõ is... <#csodalk>#csodalk>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Élelmes emberek mindenhol vannak, nézd meg a szélsõjobb/nemzeti radikális oldalon is mennyi szuvenir kapható (Nagy-Magyarországos poló, bögre, könyvek... stb...)
"de nem olyan formában ahogy a zsidók állítják"
Én inkább a túlélõknek hiszek.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
De hát akkor is van egy bukéja, amikor mostanra már jórészt a kormány hibájából üvöltve rohanunk a szakadék felé, akkor kormánypárti tüntetést szervezünk. Miért, szerintük jófelé mennek a dolgok?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Légyszi fuss neki a cikknek mégegyszer, és ne csak a képeket nézd, hanem olvasd el mellé a szöveget is. (Komolyan kérni kell?...) Ott van szépen leírva, hogy miért mondják annak.
Haláltábor != munkatábor, koncentrációs tábor, börtön. De lehet hogy csak szerintem?
Ha gondolod, nyithatunk akadémikus vitát arról, hogy egy táborban a foglyok nem élelmezése a trehány ellátás vagy a burkolt megsemmisítés céljának tudható be.
Nem csak az észak koreai táborokban élnek így az emberek. Mégse hívjuk a világ nagy részét "death camp"-nek, ugye? Pedig hívhatnánk, és van olyan topik ahol hívjuk is...
Ja értem, akkor ez így most rendben is van erre hivatkozva? Vagy mi célod ezzel a relativizálással?
Én nem állítom hogy nem történt semmi, de nem olyan formában ahogy a zsidók állítják, amit meg ma mûvelnek az gusztustalan akárhogy nézem.
Hát igen, errõl beszéltem korábban:
Valami olyasmit vársz, hogy egy telep, amelyen jól láthatóan szanaszét dobálnak emberi testrészeket, pluszban mellé, mûholdról jól láthatóan három világnyelven kiírják, hogy "Kedves hírszerzõk! Ez itt egy koncentrációs tábor, mely arra szolgál, hogy az észak-koreai hatalom megsemmisítse a rendszerellenes állampolgárokat. A mai napig X ember halt meg ebben a táborban."
Mert a fenti kb. ezzel egyenértékû. Ráadásul ha megnézzük a szépen kiterjedt holokauszt-tagadó szakirodalmat, akkor elvileg még egy ilyen videó sem lehetne elég annak, aki azért nem fogja elhinni, mert vagy imádja Észak-Koreát, vagy mert utálja a nyugatot.
???
Nem érted? Ebben az esetben tényleg javaslom egy szakember felkeresését. 😉
Az érdeklõdés óriási, úgy fest, hogy csak autóbuszból több száz érkezik az ország minden tájáról. Óvatos becsléseink szerint akár több százezer ember is összegyûlhet" - közölte Facebook-oldalán Bencsik András, az Orbán-kormány melletti szimpátiatüntetés egyik kezdeményezõje. A Demokrata címû lap fõszerkesztõje állítólag írt Tarlós István fõpolgármesternek is, akitõl a vidékrõl érkezõ traktoroknak kért engedélyt.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
lassan azt hallom tõletek, hogy a ruszki gulágok nem is voltak olyan rossz "mókák"
miért van az ,hogy konkrét tények felmutatása esetén ti mindig valami idiótábbnál idiótább szíjgyártó féle ellenpéldával rukkoltok elõ..
észak-korea jelenleg egy horty vagy szálasi féle virágzó demokrácia.. vágod?
agyfalott fasz
Szóval mi a különbség Észak-Korea és a világ többi része között? Nem értem. Az egész különbségtétel mintha szimplán fogalmi szinten valósulna csak meg. Különbséget teszünk, mert így döntöttünk, vagy így döntöttek helyettünk. De a valóságban nem látok különbséget egy nyomorgó és egy nyomorgó között. Te mi alapján teszel különbséget? (Nem kötekedek, ez egy szimpla kérdés.)
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Az hogy mi van kitakarva vagy mi nincs, az szerintem egy mellékszál.
Az is mellékszál, hogy egyáltalán mit lehetne vagy mit nem lehetne látni a felvételeken.
Haláltábor != munkatábor, koncentrációs tábor, börtön. De lehet hogy csak szerintem?
A táborban nagy valószínûséggel valóban rosszak a körülmények, és halnak meg emberek. Ettõl válnak azok "deatch camp"-é?
Egyébként meg: "Men, women and children are forced to work seven days a week as slaves and eat 'rats, frogs, snakes, insects' and even faeces to battle starvation in the camps."
Nem csak az észak koreai táborokban élnek így az emberek. Mégse hívjuk a világ nagy részét "death camp"-nek, ugye? Pedig hívhatnánk, és van olyan topik ahol hívjuk is...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De amúgy ha nagyon erõlteted a borotvát akkor lenyisszanthatjuk azt is hogy miért ne lehetnének ott gyárak ami a hivatalos forrásban szerepel? Már megint ez a nyugati konteó hogy ha valami sorrendszerûen van elrendezve akkor már valami haláltábor vagy titkos gyár... Még jó hogy a pengének két éle van 😊
Amúgy mi az hogy független? Egy kínai meg egy amerikai független szakértõ csoport teljesen mást találna ott.
Én személy szerint egy olyan videó felvételnek hinnék ami a táborban készült. (de az igazsághoz hozzátartozik hogy valószínûnek tartom hogy vannak táborok ÉK-ban de hogy ezt nem tudom teljes bizonyossággal kijelenteni)
Amúgy meg annyira nem lehet rossz ott a helyzet különben a nyugat biztos beavatkozna nem? Mentek már háborúba ennél kevesebbért is, sõt mint látjuk ebben az esetben már sokkal több bizonyíték van mint a WMD-kre 😉.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ezzel az erõvel simán propagandának vagy konteónak nevezhetném én is az egészet, annak ellenére hogy gyûlölöm és rühellem a komcsikat.
Járai interjú
Fontosnak tartom a költségvetés strukturális rendbetételét és a kiadások folyamatos csökkentését a GDP arányában 40 százalék körüli szintre, de úgy, hogy közben még javuljon is az egyensúly. Csak így lesz fenntartható a finanszírozás...
<#eljen>#eljen>
Járai interjú
"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város
"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város