61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#60905 Semmilyen zászlót nem égetünk, se ilyet, se olyat. Ez a kultúrált embereknél alapérték. -
ManoNegra #60904 Engem nem zavarnak. -
Vlala #60903 Pontosan erről van szó. -
Vlala #60902 Az a tüntetés nem arról szólt, hogy botrányt keltsenek, hanem az, hogy egy botrányos hatalom önfényező ünnepségével szemben fejezzék ki nemtetszésüket. -
#60901 Mert milyen zászlót égettek volna ? Magyar zászlót ? -
#60900 Szerintem bármilyen zászlót elégetni primitívség mert ezzel mások lelkébe taposunk bele. -
Tsol #60899 Igen, de én ebben a tüntetésben csak fröcsögést láttam (szubjektív). Második mondat -
Vlala #60898 Nagy, lelkesítő miket? Mert vannak nagy, lelkesítő igazságok, és nagy, lelkesítő baromságok is. Ez a tüntetés erősen az utóbbi kategória. -
#60897 Tehát ne legyenek utcai demonstrációk? -
ManoNegra #60896 Már csak az kellett volna, hogy magyar zászlót égessenek. Vagy mire gondolsz? Fidesz plakátot égethetnek, a kutyát nem zavarja. -
ManoNegra #60895 Ez igaz, de egy tüntetést nem lehet lezavarni úgy, hogy ne mondjanak "nagyokat" "lelkesítőeket", és ez most színtől függetlenül mondom. A fröcsögést inkább a parlamentbe fogják vissza, és dolgozzanak!! -
#60893 Ám finom a narancs így fórumozás közben, remélem nem csak ennyi, ami hasznom van az Unióból... :D -
#60892 Ott tudtommal nem égettek zászlót. -
Az ATV híradóban benne volt. :) -
Tsol #60890 És ettől Vona most kevésbé gyűlölködő? Nekem attól nem lesz ő jobb, ha a másik is balfasz. "A" hülyeségét nem legitimálja "B" hülyesége. -
#60889 Jaj ne már ez az adósság újratárgyalás annyira nevetséges. Komolyan hiszik, hogy majd elengednek a tartozásból a hitelezők? Érdekes tárgyalás lenne... -
#60888 Na de az alap és trendi, mint a nyugati média hazugságai. -
Pares #60887 Ilyen bolsevikot mint Te semmivel se lehet meggyőzni. -
Tsol #60886 Már kiábrándultam belőlük ;) -
Pares #60885 Á, dehogy. -
Vlala #60884 Mindent elmondott ezzel.
Engem totál meggyőzött.
Téged nem? -
Pares #60883 A 60877-es hozzászólásod mutatja, hogy nagyon nem érdekelnek a Jobbikos felszólalások a Parlamentben. -
ManoNegra #60882 Most nem azért, de az operaházi kormány ellenes tüntetésen is fröcsögés volt gondolom, csak ott nem az eu ellen, hanem a fidesz ellen. -
Tsol #60881 velős -
Pares #60880 Aha. -
Vlala #60879 Ha tudna...
-
Vlala #60878 Nem, de van egy olyan érzésem, hogy a FÜGGETLEN köztévé ezt a tüntetést neem így fogja közölni:
-
Tsol #60877 Gabika mondhatott volna valami B verziót is a fröcsögésen kívül. A tüntetés amúgy kiválóan mutatja a "nemzeti érzelmű" magyarok szellemi színvonalát. -
#60876 Nem érveltem, reagáltam az x a köbön hülyeségedre. -
Vlala #60875 Észérv a javából! -
#60874 A topikot meg te tartod sötétség alatt. -
Vlala #60873 Ismétlem önmagam. Ha mindezt azzal kezdik, hogy önként kilépnek az EP-ből, lemondva a havi fixről, akkor lenne valamiféle hitele az egész hőbörgésnek.
Így viszont egy újabb csürhe, amely elvonja a figyelmet az igazi problémáról, amit orbán-kormánynak nevezünk.
Biztos véletlen egybeesés. -
Tsol #60872 Hát nem hallgatja el a cionista liberálbolsevik média? pfejj -
#60871 Jobbik demonstráció - index.hu -
Vlala #60870 Pillanatnyilag az EU lélegeztetőgépei tartják életben hazánkat.
És még mindig nem fér a hülye fejembe, hogy Vona miért mindig akkor a leghangosabb, amikor Orbán nyaka körül szorul a hurok...
és miért nem lehet mostanában - 2010 áprilisa óta - hallani a Magyar Nemzeti Gárda Hagyományőrző Polgárőr Egyesületről. -
ManoNegra #60869 Az a szomorú, hogy a megnevezés tényleg nem polkorrekt, viszont kifejező és találó... -
#60868 10/10 -
Vlala #60867 Nem volt a legszerencsésebb kifejezés, de egyelőre - ha tetszik, ha nem - Uniós tagállam vagyunk, "aláfirkáltunk" néhány jelentéktelen papírlapot velük. -
Vlala #60866 Mi is változik attól, hogy elégetünk egy zászlót?
Azon kívül, hogy a körülötte lévő négy-öt ember nem fázik? -
ManoNegra #60865 "befogadó gazdáink"