Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi is az álszent abban, ha nem süllyedünk le odáig, hogy szimpatizáljunk pár idióta zászlóégetõvel?

arty
neharagudj, a lakás+autó tulzás 2 évért.

eleve, 2 éve kitöltött köztátrsasági elnök konkrétan azt jelenti, h lemondatták... aminek nyilván oka lenne, de a kocsi+lakás mégis járna. ráadásul kocsi

majd ha plusz 2 mrd eur-al zárunk egy évet, akkor lehet ilyen luxusra költeni

Forza.

Azért van ott, hogy megmondja a többi képviselõ elõtt, hogy miért szar az egész úgy ahogy van.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

The file "Észérv" not found.
Do you want use "Személyeskedés" instead?

Hagyjátok már ezt az álszent dumát, mert murvára unalmas már.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nyugoidj már meg, tudom, hogy a Szentek alatt elszaladt a ló a zászlóégetéssel, de még nem kell légvárat építeni, majd az EU válasza után.

Mit is keres egy olyan brancs tagja az EP-ben, akik szerint nem kell EU?

Sírni nem fognak, de nem is fognak hasra esni a szellemi nagyságunktól.
tmp
Te wow-ozás vagy 2 windows install között szoktál "politizálni"?

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Nem mindegy kire várnak? Mondhatnak akárkit, úgy is megkapják hogy libsik és melegek.
Igen, igazad van, ezek után "százmilliók" fognak sértõdötten sírni. Komolyan, az alábbiakban elhangzottaknál nagyobb baromságokat nem is találhattatok volna ki. Mindezt csak hogy gyorsan valamit mondhassatok a Jobbik ellen. Nevetséges, igazán... <#nevetes1>

Bronx South
Nem neked írtam.

Gondolom amikor a swastikás zászlót égették sok helyen azzal nincs gondod. De késõbb Soviet zászlókat is égettek. Azok is mind primitív kulturálatlan emberek voltak, vagy csak görcsösen keresitek az ellenérveket?

Meg pár százmillió emberébe, akik valami csoda folytán nem gyûlölik a rohatteut.
tmp
Szidjátok itt páran a fideszt az okés, de ti kire vártok? Ferire? Vagy meleg schifferékre?

Vlala: ha egy kis fogalmad lenne arról miért ül 3 képviselõ jobbikos színekben az EP-ben nem írnál ekkora baromságot. Tudod hányszor szólalt fel mondjuk Bokros? És hányszor Krisztina? Nézz utána bátran :)

"lelkesítõ baromságok" Légyszíves idézz párat, kíváncsi vagyok mire gondolsz, vagy csak fröcsögsz itt.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Te jó ég! Szegény Barrosso lelkébe tiportak!

Bronx South
És ? A libsi ennél sunyibb mert éget a kertben, és érdekképviselõ nõt ver a Fidesz kirendeltségen. El is dobhatod a rózsaszín ecsetet.

És mindenki zászlót égetett, vagy egy valaki? És õt ismered? Jobbikos képviselõ? Vagy beépített ember? Vagy egy egyszerû ember? Én azzal nem értettem egyet, hogy minden nemzeti érzelmû embert egy kalap alá vett!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

banok
Semmilyen zászlót nem égetünk, se ilyet, se olyat. Ez a kultúrált embereknél alapérték.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Engem nem zavarnak.

Pontosan errõl van szó.

Az a tüntetés nem arról szólt, hogy botrányt keltsenek, hanem az, hogy egy botrányos hatalom önfényezõ ünnepségével szemben fejezzék ki nemtetszésüket.

Bronx South
Mert milyen zászlót égettek volna ? Magyar zászlót ?

banok
Szerintem bármilyen zászlót elégetni primitívség mert ezzel mások lelkébe taposunk bele.

Igen, de én ebben a tüntetésben csak fröcsögést láttam (szubjektív). Második mondat<#eljen>
Nagy, lelkesítõ miket? Mert vannak nagy, lelkesítõ igazságok, és nagy, lelkesítõ baromságok is. Ez a tüntetés erõsen az utóbbi kategória.

banok
Tehát ne legyenek utcai demonstrációk?

Már csak az kellett volna, hogy magyar zászlót égessenek. Vagy mire gondolsz? Fidesz plakátot égethetnek, a kutyát nem zavarja.

Ez igaz, de egy tüntetést nem lehet lezavarni úgy, hogy ne mondjanak "nagyokat" "lelkesítõeket", és ez most színtõl függetlenül mondom. A fröcsögést inkább a parlamentbe fogják vissza, és dolgozzanak!!

Bronx South
Ám finom a narancs így fórumozás közben, remélem nem csak ennyi, ami hasznom van az Unióból... :D

banok
Ott tudtommal nem égettek zászlót.

NYUZGA
<#eljen>

Az ATV híradóban benne volt. :)

"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város

És ettõl Vona most kevésbé gyûlölködõ? Nekem attól nem lesz õ jobb, ha a másik is balfasz. "A" hülyeségét nem legitimálja "B" hülyesége.
banok
Jaj ne már ez az adósság újratárgyalás annyira nevetséges. Komolyan hiszik, hogy majd elengednek a tartozásból a hitelezõk? Érdekes tárgyalás lenne...

Bronx South
Na de az alap és trendi, mint a nyugati média hazugságai.

Ilyen bolsevikot mint Te semmivel se lehet meggyõzni.

Már kiábrándultam belõlük ;)
Á, dehogy.

Mindent elmondott ezzel.
Engem totál meggyõzött.

Téged nem?

A 60877-es hozzászólásod mutatja, hogy nagyon nem érdekelnek a Jobbikos felszólalások a Parlamentben.

Most nem azért, de az operaházi kormány ellenes tüntetésen is fröcsögés volt gondolom, csak ott nem az eu ellen, hanem a fidesz ellen.

<#vigyor2>velõs
Aha. <#sniffles>

Ha tudna...

Nem, de van egy olyan érzésem, hogy a FÜGGETLEN köztévé ezt a tüntetést neem így fogja közölni:

Gabika mondhatott volna valami B verziót is a fröcsögésen kívül. A tüntetés amúgy kiválóan mutatja a "nemzeti érzelmû" magyarok szellemi színvonalát.
Bronx South
Nem érveltem, reagáltam az x a köbön hülyeségedre.

Észérv a javából!