61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Bronx South
    Egyelőre kettőnk közül te tetoválod ide a marhaságot, de megkockáztatom hogy ha nem égettek volna EU zászlót Vonáék, akkor a Barroso megdorgálásába kötöttél volna bele, "jaaj szegény Barroso most mi lesz vele". Hogy szoktad írni ? Éljenek az agyhalottak ? Akkor éljenek az agyhalottak, de a civilizációtól távol !
  • tmp
    Így már teljes mértékben megértelek :)
  • Hegi90
    ja, csak én nem tudok olvasni már látom, sry
  • Vlala #60982
    Kezd elegem lenni a személyeskedésedből.

Mindkettő vagyok. Sőt, pedofil, leprás és transzvesztita is.
    Ezen csámcsogj!
  • Hegi90
    mást írtál, csak azért :)
  • Tsol
    Baszki ez egyre jobb
  • Hegi90
    igaz, hogy mehet gyújtósnak az 500-as is, de legalább a kefír magyar lesz!
  • tmp
    1 euró lenne 500ft. Nem a kefír.
  • Pares
    Most hogy így szóbahoztad Szlovákiát, nem tudom, hogy tudatosítottátok-e, de a mostani folyamatos benzin drágulás mellett is olcsóbb Magyarországon a benzin, mint Szlovákiában. Mit gondoltok miért járnak több százan MO-ra tankolni? Mindent összevetve MO-n még mindig nem olyanok az árak, mint Felvidéken. Csak az a különbség, hogy a magyarok felszólalnak ellene, a tótok meg meg vannak elégedve mindennel, gyáva, seggnyaló népség.
  • tmp
    Tudod kik primitívezik le a jobbikot? Akiket megbántottak (büdös cigányok, és büdös zsidók). Én nem tudom melyik vagy, de volna egy tippem :)
  • Hegi90
    hogy lenne 500 euró a szlovák kefír, ha a forint inflálódik?
  • Tsol
    Benzinár elszállhat csak az a kurva kefír legyen olcsóbb?
  • Vlala #60973
    Megtörtént, és felháborodtam. Keresd csak vissza!

(addig se beszélsz marhaságokat. :):):) )

Magyar létemre azon háborodok fel, hogy ezek a férgek magyarnak vallják magukat.
  • tmp
    Nem látom az összefüggést. Nem a gázolaj ára miatt veszteséges a BKV.
  • arty
    úgy, hogy nem a mostani 80 forintos kefírrel kéne megküzdenie, mert durva inflácio mellett MINDEN durván drágul :)

de ha gondolod, a szlovákot helyettesítsd be más állammal, ahol nem EUR van, még nagyobb a veszély, h alámegy a magyar árnak :(
  • Bronx South
    Nem terelem ezzel el a szót, csak egy következtetésre tettem szert.

Ha te azon akarsz agyalni hogy EU zászlót égettek agyaljál, de megkockáztatom hogy ha mondjuk Szlovákiában Magyar zászlót égettek volna, akkor egyáltalán fel se háborodtál volna, csak nyomattad volna tovább a Fidesz ellenes propagandát. A mai napon történtekre Magyar létedre viszont felháborodsz, de akkor már a "jaj most mi lesz velünk", és a mellészövegelésen kívül, fejtsd ki a felháborodásod okát. Személyednek van valami amit köszönhetsz az EU -nak a városszéli Tesco nyújtotta kényelmen kívül ?
  • tmp
    Egyébként, most tök őszintén. Szerinted inflációban csak a gázszámla ára nőne :D? a fizetés meg maradna ugyan annyi :) jajj
  • arty
    és erről eszembe jutott egy matek feladvány:

Ha a bkv 440-es gázolaj mellett évente 150 mrd veszteséget termel, mennyit termel 700 forintos ár mellett? ;-)
  • tmp
    hogy lenne olcsóbb a szlovák kefír, ha 500 az euró?
  • arty
    Aha.

benzin: 420 -> 660ft
    gázszámla: 15ezer -> 25ezer
    áram: na ez jó kérdés mennyit emelkedne ... :)

ezeket add össze és a mostani 80 forintos kefír pillanatok alatt 130-ba kerülne. ezekután a 130-as kefírnél a szlovák már megint lehet h olcsóbb lenne :((

asszem ezekután nem nekem nincsenek fogalmaim ok-okozatról ...
  • Tsol
    Mert a hazai termelő (és a fogyasztó is) nem érzi majd meg az 500 forintos eurót...
  • tmp
    Idézőjelbe tettem, de nem fogtad fel.

Úgy értem, nem kell mondjuk 500ft/eur árfolyam mellett behoznunk a paradicsomot, hanem sokkal olcsobban meg tudjuk majd venni a hazai termelőktől.
  • Tsol
    Kénytelenek leszünk megvenni? :D Miből ember? Nem hoznak majd be? Ja hogy export? Igen, amelyik vállalat nem megy csődbe, az talán majd exportál...
  • tmp
    Legprimitívebb pártja :D ez jó

Kérdeztem, de nem kaptam rá választ, ki mellett sorakozzunk fel?
  • Pares
    Az MSZP is égetett zászlót? Mutiiii!
  • tmp
    Tudod mennyi pozitív hatása lenne egy ilyen mértékű inflációnak? Tegyük fel 500 ft lesz egy EUR, nah most, így nem fogja megérni behozni külföldről a sok szar kaját mondjuk, hanem "kénytelenek" leszünk megvenni a magyar terméket.
  • Vlala #60959
    Ne bagatellizálj. Még smiley-val sem, nem illik röhögni azon, hogy ilyen primitív barmok nevezik magukat pártnak ezen a 93 ezer négyzetkilométeren.

Elég nekem a másik két jómadár, akik szerint az államcsőd jó, zászlót égetni hőstett és mindenki liberálbolsevikzsidó, aki nem így látja.
  • Vlala #60958
    Akkor csinálj magadnak államot, és csődölj be. Az én hazámat hagyd el, légyszíves.
  • Vlala #60957
    Nem, Te azon agyalsz, hogy hogyan tereld el a szót arról, hogy Magyarország legprimitívebb pártja zászlóégetéssel keménykedik.
  • tmp
    Itt élek, nyugodj meg tudom milyenek a körülmények :D
  • arty
    Arra válaszolj, a 70%-os inflácio szerinte mi?
  • arty
    és ott a lézárjanik vajon szintén lamborginivel* járnak?

(csusztatás, csak a motort gyártotta a kocsijába a lambo)
  • _Atti_
    Egyébként pont ezért nem fognak soha sehova jutni, nekem szimpatikus ennek az oldalnak(jobb) sok ésszerű része,és a jobbik programja talán a külpolitika egyes részeit leszámítva a legértelmesebbnek tartom.

Azt viszont nem, ahogy a 'fan-bázis' mindenre reagál, akárki nem ért velük egyet az libsi,komcsi,vagy etnikum, de legalábbis áruló.
  • Tsol
    Van. Neked van fogalmad arról, milyen vízfejű az államunk? Neked van fogalmad arról, hogy a szociális ellátórendszerünk méretben a svédekével vetekszik, hatákonyságban pedig a balkánéval?
  • tmp
    Kár volt felhoznom ezt a példát. SEHOL nem vagytok ahhoz, hogy megértsétek.
  • arty
    Ez relativ :)

Mi béka seggének érezzük, eközben a kínai Foxconn melós 1$-t kap naponta. Az argentin is szarabbul él, mint Te. Az elmult tíz évben meg kimondottan nagyon szarul élt.
  • tmp
    Neked van fogalmad arról mekkora az államadósságunk?
  • Tsol
    Egy év alatt 70%-os infláció neked mi?
  • Tsol
    Fura, a balti államok 6-7%-ot növekednek államcsőd nélkül, ráadásul a zájemef karjaiba hullottak előtte. Szörnyű lehet ott..
  • tmp
    És mi hol vagyunk a béke seggéhez képest? Sehol.

Elértéktelenedő pénz? Ha nem értesz hozzá ne szólalj meg.