Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pred
Egyszer amikor Dublinban voltam segítettem egy ilyen arcnak (haver haverjának a haverja, nem akartam nemet mondani), elkísértem õt a helyi adó- és segély hivatalba, hogy visszaigényeljen adót (nem tudott olyan szinten angolul hogy õ bonyolítsa le a beszélgetést). Hát ami ott volt az a mai napig bennem van: kígyózó sorokban álltak az emberek, de angolul beszélõt nem nagyon hallottál. A szláv nyelvek domináltak, mellette elvétve 1-1 spanyol, olasz, de az emberek 90% kelet európai volt ott. Mentek "ügyeskedni", felvenni az összes létezõ segélyt és kihasználni a kiskapukat.
Most hagy de ragozzam ezt tovább, itthon kik csinálják ezt rutinosan, és kiket is utálunk annyira? Segítek, C betûs szó.
Hozzá kell tenni nem mi állunk a legrosszabbul ebbõl a szempontból, mi a keleti blokk többi országaihoz képest egész kicsit számban reprezentáljuk magunkat kint... a lengyelekkel lettekkel, észtekkel sokkal jobban ki van a tökük.
A medve nem játék.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A gyengék elhullanak a sztrájk alatt. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Legalább szokod kicsit, vidéken ez még mikro sétálási távolság 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Amúgy sztem megfáztam mert kicsit kapar a torkom, de ugye ez nem érdekli õket, viszont majd vehetek jó drága gyógyszereket. Hát a kurva annyukat, már bocsánat.
.: mobilize.hu :.
de mintha kezdene éledezni a dolog ujra.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Priviben leírhatnád, hogy mi volt az indok.
- Éltem kint pár hónapot Vancouverben, és egyszerûen elképesztõ, hogy mekkora munkaerõhiány van. Szinte minden bolt/üzlet/cég alkalmazottat keres. Engem 2 nap alatt 2 helyre vettek volna fel, és szinte istenítettek az önéletrajzom alapján. Nem, nem tudok semmi extrát felmutatni, de szerencsére van jó 10 év IT sales tapasztalatom, és még értek is valamicskét a hardverhez. Szóval, mivel láttam, hogy mennyire kapkodnak a munkaerõ után, ezért gondoltam, hogy hivatalossá teszem a dolgot, és letelepedésit kérek.
A további "lézengõ/alkalami munkás/csóró magyar" dumákat lehet mellõzni.
"mindenkit reflexbõl elutasítanak, hacsak nem vagy multimilliárdos befektetõ, vagy tuti fix állásajánlatod egy tuti fix multinál"
érthetõ, miért kellene azokat odaengedni letelepedni, akik csak lézengeni akarnak, vagy ott valami alkalmi munkát találni? olyanokból otthon is van tuti.
De bárkivel beszéltem /bevándorlási ügynök, ügyvéd, külügyes/ mind azt mondta, hogy marha rosszkor adtam be, mert pont emiatt a romaügyi huza-vona miatt mindenkit reflexbõl elutasítanak, hacsak nem vagy multimilliárdos befektetõ, vagy tuti fix állásajánlatod egy tuti fix multinál. Ennyi!
anno 1987
Kanadát is meg lehet érteni sajnos nekünk el kell viselni õket mert demokrácia van.
Bár talán ha fizetnénk néhány afrikai országnak befogadnák õket.
Inkább erre menjen az imf hitel mint segélyre meg a politikusok meg spanjaik zsebébe.
Live for nothing or die for something.
Bár több olyan levél érkezett, amelyek szerint nem látni sehol ellenõröket, a BKV sajtóirodája kérdésünkre közölte: a BKV-ellenõrök nem sztrájkolnak. Egy olvasónk látni vélt "ellenõrnek látszó személyeket" a 6-os villamoson, de úgy vélte: "nem merték felfedni kilétüket, nehogy meglincseljék õket".
LOL😄😄😄
Ki követte el?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Volt amúgy másfél-2 éve tényleg egy nagyobb szabású hadgyakorlat, ami egy esetleges északi behatolás leküzdését szimulálta.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Bezzeg, amikor a traktorokat kellett kitiltani Budapestrõl, akkor valahogy azonnal volt pénz többezer traktorral behajtani tilos táblára. 😄
A medve nem játék.
Nagyon köszönöm drága dzseniferek, kedves rómeók! Hasonló kedvességre számíthattok tõlem is.