Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
meg talán az, hogy a 3 évesen kötelezõ ovoda baromság
a du. 4-ig kötelezõ iskola baromság, a gyereknek inkább kint kéne ugrálnia téren, erdõn-mezõn, mintsem napi 8 órában az iskolában rohadnia, nem beszélve arról, mennyire lesz estére fáradt
a 18 év alatti (pl 14-16) este 8 nem lehet szülõi felügyelet nélkül kint az utcán, ha ezt te nem fogod fel agyilag, akkor - már ne is haragudj - idióta vagy
nyáron este 9kor sincs még sötét
nem, a gyerek minél kevesebbet legyen a szülõvel, ne játsszon, ne bandázzon, estére fáradjon el, intézményben nevelõdjön napi 8 órában. a komcsik nem csinálták ezt, én délben hazamehettem kisiskolás koromban, nem kellett ott maradnom agymosásra

központi egységes tanterv, mint a kommunizmusban ergo hazaffyas nevelés, agymosás, éjjen szeretett Tanítónk Orbán Viktor

de ott az OBH elnöknõje, a teljhatalommal, a kommunista idõkben sem volt ilyen

ezek tekintélyuralmi rendszert építenek ki, ahol a gyerek a jövõ szavazója, illetve OV lelkes hive kell hogy váljon
OV nem akar lemondani haláláig, önként biztosan nem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ha komcsi vagy, akkor semmi

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

eksy
#57370 #56974 ? Mert érdekelne az igazság.

"...és...szerintem...bizony."

Már nem fizeti õket viktor bá.

Mert nem érezte, hogy javult az állapota, de tudta, hogy innentõl pénz nincs, és munkát kell keresnie - jelzem, az egészségesek 30%-ának sincs, mert az "eggymillijó újj munkahejjel" egy kicsit késik a kúrmányunk.

Elkeseredett volt mert javult az állapota?

Narxis
Naaaaaa, csak elkeseredett volt. Am. szerintem több pénzrõl van itt szó.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

desigo
Akárhogy is nézem ez egy jó nagy barom volt...
Egyrészt 55 évesen nem nevezném bácsinak másrészt ha igaza is van akkor sem teszek kárt magamban pár ezer Forintért.
Beszéld meg velük😊

Nem lett volna életszerûbb úgy megalkotni a törvényt, hogy AZOKAT a rokkantnyugdíjasokat, akik tényleg makkegészségesen vakargatják a töküket

Természetesen ezt kellene tenni, viszont a politikusok nagyon jól tudják, hogy számukra szakmai öngyilkosságot jelent a nyugdíjasok bolygatása. Az most már látható, hogy egészen az államcsõdig fogják húzni ezt a tarthatatlan helyzetet.

A csalók miatt nem jut elég pénz a valóban egészségkárosodott szerencsétlenekre, nem is olyan régen a vakvezetõ kutyák kiképzésére fordított összeg fogyott el, de vannak még a nagyapádéhoz hasonlóan meredek történetek.

A területen könnyedén megspórolható 150 milliárdos tételbõl(a jövõ évi gigamegszorítás 10 százaléka) bõven lehetne javítani a önhibájukból nehéz helyzetbe kerültek életszínvonalát.

Kerestem visszafelé, nem talátam meg.
Viszont találtam egy-két akkori hangadót, akiket most nem látok. Na, vajh miért? - teszem fel a költõi kérdést...

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Pocsék az emlékezeted Vlala. Pont itt és pont ugyanerrõl vitáztunk 2008-ban, az álláspontom azóta semmit nem változott.

Vannak olyan rokkantnyugdíjasok is, akik éjjeliõrként dolgoznak egy telepen. Ennek kellene utánanézni, ehelyett a töketlen banda tarvágást hajt végre közöttük...

w77d
egészségügyi támogatás járna neki, pl hogy rokkantkocsit, mûlábat meg egyéb több százezres tételeket ki tudjon fizetni.. nem kap, visszadobták az igénylést..

Amikor tavaly kitalálták, hogy visszamenõlegesen megadóztatják a végkielégítéseket (99% vagy valami ilyesmi), és ezt törvénybe is foglalták, már akkor látszott, hogy teljesen inkompetens emberek ülnek a bársonyszékekben.
Mivel az egész csak arra ment ki, hogy az mszp-s fiúktól elvegyék a pénzüket. Itt kapcsolódik a dolog a rokkantnyugdíjas történethez...

Nem lett volna életszerûbb úgy megalkotni a törvényt, hogy AZOKAT a rokkantnyugdíjasokat, akik tényleg makkegészségesen vakargatják a töküket, jól megbüntetni, elvenni tõlük a járulékot? Nem lett volna életszerûbb kivizsgálni a gyanús végkielégítéseket, a gyanús rokkantnyugdíjazási ügyeket? Nem, egybõl törvényt hozunk, hogy MINDENKI megszívja...még a fideszesek is, ahogy azt olyan szépen láttuk/látjuk is.
Ez szomorú...feltételezem a nagyapád már betöltötte az öregségi korhatárt, ebben az esetben nem tudom, hogy milyen támogatástól eshet el.

Ha meg korhatár alatti, akkor nincs az a bizottság, aki erre ne adná meg neki a rokkant státuszt.

Mi van?

Ez úgy hangzik, mintha elfogytak volna az észérvek.

Megengedném, ha 2009 elõtt is ez lett volna a véleményed.

De nem ez volt... Akkor sokkal szociálisabb voltál... érdekbõl?

Totti5
Akkor orbán hibája lehet az is hogy 1 hete mûszakira kellett vinni az autót, bezzeg a feri idején ilyen nem volt!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

A gyermeket nevelõ családokban(akiktõl elvonják ezt a pénzt)az egy fõre esõ jövedelem alig haladja meg 63 ezer forintot, ami kevesebb mint az átlagos rokkantnyugdíj és pont egy hajszálnyival van szegénységi küszöb felett.

Engedd meg, hogy nagy ívben leszarjam, hogy mit kezdenek magukkal a társadalomban helyüket nem találó munkaképes emberek.

A rokkantnyugdíjasok a hibásak, ugye?

És 2011-ben, a narancsos kétharmad második uralkodási évében még mindig az a téma, hogy feriék idejében mi volt.

Jelenleg 800 ezer rokkant van az országban, ez pont a régiós átlag kétszerese. A rendszerváltástól 2008-ig tartó idõszakban gyakorlatilag csak azt nem százalékolták le, aki nem tudta kitermelni az ehhez szükséges "hálapénz" összegét(200 és 400 rongy körül mozgott).

Feri idejében nem vizsgáltak felül minden rokkantnyugdíjast, hogy kit lehetne még lehúzni pénzrõl. Ha megtették volna, orsós csapkodta volna legjobban az asztalt a Parlamentben.

w77d
amúgy meg csak arról, hogy valakit egészségesnek nyilvánítanak:

Nagyapámat épp az elõzõ héten mondták ki egészségesnek, így támogatást nem kaphat. 3 hete vágták le az egyik lábát, alig lát, süket mint az ágyú, nagyanyámnak pelenkáznia kell, mert a WC-ig nem tud elkúszni.. de a kormány szerint egészséges, nem fizetnek

Totti5
Áruld már el mi köze van a kormányhoz ennek? ferikéd idején is ez volt a törvény. Volt lehetõsége rá hogy fellebbezzen, nem tette, helyette mártírkodik.

A másik kérdés az, hogy mit kezd a javult állapotával? Visszailleszkedik a társadalomba, és munkába áll? Az orbáni Magyarországon, "bazmeg"?

Ne röhögtessenek már...

Azé, mer akkor még a Viki hagyta a Ferinek, hogy jó legyen. Mos meg a Feri nem haggya a Vikinek.
Oszt ezé.

w77d
munkaképes? ismered? akkor jobbulást kívánok neki, ha túléli..

De toleráns lettél mostanában a kormány felé!

Ha két évvel ezelõtt lett volna valaki ilyen reményvesztett, nagybetûkkel nyomtad volna a monnyonlét...

w77d
javulást tapasztalt... valszeg a bácsi maga sem hitte el, hogy tényleg javulást látnak nála, amikor õ rokkant ezért nem lépett... gondolom nem lesz öngyilkos, ha éppen javul az egészségi állapota és új esélyek vannak kilátásban..

-teljes

Mert egy 55 éves munkaképes középkorú(!)férfinak mindenképpen örökjáradékot kell kapnia ahhoz, hogy teljes megbecsült tagjának érezze magát a közösségnek. Meg a f@szom...

Totti5
Mi köze ehhez bárkinek is?

"Dr. Réfi Jenõ, a Veszprém Megyei Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság vezetõje érdeklõdésünkre elmondta, hogy az egészségkárosodott férfi rokkantsági nyugdíja november elsején megszûnt, ugyanis az idõszakos felülvizsgálatot végzõ orvosi bizottság az egészségi állapotában javulást tapasztalt. Megjegyezte, hogy a döntés ellen a férfi fellebbezhetett volna, akkor a bíróság által kirendelt igazságügyi szakértõ mond az állapotáról véleményt, de ezzel a lehetõséggel nem élt a férfi."

Hülye volt? ja.

mszp veszély következik:

- Feriék alatt mennyi volt az EURO és CHF árfolyam?
- Feriék alatt mennyi volt az üzemanyag ára?
- Feriék alatt milyen volt az ország külfödi megítélése?
- Feriék alatt mekkora volt a munkanélküliség?
- Feriék alatt hol is volt kvázi cenzúra az MTV-nél?
- Hol volt Feri 2009-ben?

külön kérés esetén további kérdésekkel tudom szítani a kedélyeket...
w77d
Gratulálok a kedves kormánynak... õket az összelopott milliárdokkal nem fenyegeti ilyen veszély..

set36dyrf
ezzel most azt akarod írni hogy feriék kaphattak volna még 4 évet? mert csak azt tudom az álláspontodból következtetni, hogy orbánék seggberúgták a lejtõn a lovat, majd feriék 8 éven át ezt a lovat próbálták megfékezni, és most megint orbánék vannak lóközelbe, csak azt nem értem hogy most az a para hogy esetleg orbánék megint segberúgják a lovat? és ki irányította azt a szegény lovat a lejtõ fele? továbbá mindez amit leírtam, és ami az álláspontod valóban így van-e, orbán az elkúró és minde probléma atyja?

http://allamadossag.net78.net/

Ha Bajnai nem lett volna miniszterelnök, lehet hogy nem is hallunk errõl az esetrõl.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Azt tudom hogy kampánycélokat szolgált a film, de épp azt mondom, hogy én nem az alapján mondom ezt, hogy ki, mikor, milyen filmet adott le milyen céllal, hanem ez pusztán a saját véleményem.

Márcsak azért is, mert az öngyilkosos mítoszt ez a film indította el.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Felháborodás helyett talán hasznosabb lenne tisztában lenni a Pesty-film megjelenésének idõpontjával.

Te mirõl beszélsz? Választási kampány van, hogy engem kampányolással vádolsz? Engem nem érdekel a Pesty féle film. Vagy mire gondolsz? Én csak a véleményemet írom le, hogy erre demagógiával meg kampányolással jössz, az nem túl tisztességes. Én nem védem Orbánt, Te véded Bajnait.

A felelõsségvállalás (legyen az jogi vagy erkölcsi) és a politikai célzatú - másképpen szólva választási propaganda - megbélyegzésnek való bepucsítás nem egészen ugyanaz.

Nem. Én azt mondtam, hogy közvetlenebb a kapcsolat. Netán nem így van? Egyébként meg aki nem vállal felelõsséget a munkájáért - legyen az miniszterelnök, vezérigazgató, vagy utcaseprõ - az ne vállalja el! Most én is írjam azt, hogy "szöveget értelmezni, aztán kötekedni"?

Bírósági ítélet nélkül viszont mindenki azt fantáziál, amit akar.

Ugye ezt most te sem gondoltad komolyan? Az egyik pillanatban egy zrt. vezetõje kapcsán arról beszélsz, hogy milyen közvetlen kapcsolatban van a beszállítókkal, viszont attól a politikustól, aki az elmúlt években szállóigeszerûen hivatkozott úton-útfélen a Zemberekre, annak meg semmi köze a történésekhez? (Bár végülis valahol igazad van, mert tényleg lövése sincs a realitásokról, miközben a Zemberekre hivatkozik.)

De igazából pontosan ezt vártam a kérdésemmel. Bajnait felelõssé tenni néhány termelõ haláláért ugyanannyira demagóg és korlátolt, mint Orbánt a szívenszúrásért. Csak ami az egyik esetben ragyogóan mûködik, az a másikban rögtön magyarázkodás-cunamit gerjeszt.

Oks. A te feladatod, hogy anyagi okokból külföldre költözve élvezd az ezerszer elátkozott EU elõnyeit, miközben az ottani magasabb életszínvonalban terpeszkedve az itthoniaknak osztod a nemzetieschkedõ dumát.

Még valami mára?