61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#58340 egy bajom..
ha tudom azt ,hogy ha ilyen "nyomtassunk péézt" jellegű manusoknak kéne filózni egy új világrenden amiben nincsenek zsidók meg cigók, és háborúk... -> mint alternatíva
hát öreg..
inkább a zsidók, marslakók, meg a bantu bujaférgek -
#58339 Összetetteb ez ennél...
A 2000-res Semino féle vizsgálat. (magyar kutató nem volt köztük)
De ez nem ez a topik. -
#58338 most leromboltál bennem egy világot.. -
Garfield #58337 Nem az eszük miatt lettek megválasztva, na. -
#58336 én arra utaltam, hogy nem vagyok biztos abban hogy a jelenlegi rendszer, és irányítása tökéletes. bár érdekelne mi jár egy olyan ember agyában, aki a jelenlegin kívül mást nem lát csak a júrtát, annak biztos kézenfekvő ami van, alias jól él, és még annál is jobban. de mi van azokkal akiknek nem telik kenyérre? rá lehet fogni a válságot a kormányokra, a bankárokra etc, a válság attól még válság marad, ami jelzi a problémát a rendszerrel kapcsolatban. -
Garfield #58335 Bocs, de ez nem a kuruc.info cikkhozzászólása, ahol mindenki szinte verseng, hogy rámutasson a judeo-roma világösszeesküvés egy újabb bizonyítékára. -
#58334 te tudsz pénzt nyomtatni?
kezdjünk máár bele;) -
#58333 mi az amit ezektől nem vársz?
imf szóvívő : nem folytatjuk a tárgyalást ezért meg ezért...
lázár : spárba akció van, ezé mennek haza
AGYRÉM BASZOD! -
Pares #58332 Veled nincs. -
Garfield #58331 Aha.
Figyu, van értelme mindenféle álracionális hókuszpókusszal jönni eme kérdéskör kapcsán? Mert egy csomó izzadságszagú magyarázkodástól mentesülnénk. -
#58330 azt mucsácsót igen dúrván meggyilokkolták;)
vitya is ezt akarja a családjának?
nekem8 -
Tsol #58329 :P -
#58328 huncut vagy:)))) -
Garfield #58327 Ezt az ötletet remélhetőleg a csak a legvégső esetben, a jegybanki devizatartalék eltapsolása után veszik elő. -
#58326 áááh.. én az ilyen i7-el feszítő nagymagyarokra gondoltam, akik remélik hogy a pusztában a júrtában lesz 220..
-
Pares #58325 Nem élősködtünk. -
#58324 Teljesen nyilván való, hogy éhendögölnénk az adósság vissza nem fizetése esetén... Ceaucescu-ról hallottál e már? Tudtommal a románok, pont azért éheztek mert mindenáron vissza akart fizettetni mindent, hiszen ha nincs adósság akkor az jó a gazdaságnak. (ez egyébként még igaz is, más kérdés hogy a módszer eléggé megkérdőjelezhető) Amúgy köszi, hogy kurvaokosnak tartasz. -
Garfield #58323 Mitől növekszik az államadósság, minden országban? Ja és KINEk tartozunk??? Bankoknak mi? Virtuális nem létező pénzekről beszélünk, amit lehetetlen visszafizetni..
Lelki szemeim előtt látom, ahogy egy csomó ország miniszterelnökének a lakása előtt, egy sötét, újholdas éjszakán megáll egy sötétített üvegű, fekete autó. Kiszáll belőle két öltönyös, aktatáskás alak. A miniszterelnöki testőrök éppen fel akarnák tartóztatni őket, mikor mindegyikük mellén megjelenik 5-7 piros pötty. A testőrük félreállnak, az öltönyösök továbbmennek, be a házba. Pár perccel később emelt hangú vita zajai hallatszódnak ki az épületből. Egyre hangosabb, egyre kétségbeesettebb... "de nekünk semmi szükségünk az önök segítségére"... "a kivitelünk többszöröse a behozatalnak, virágzik a gazdaságunk" ... "szociális ellátások mindenkinek alanyi jogon járnak" ... "a tavalyi év volt az ötödik év, amikor a bevételek meghaladták a kiadásokat, így harmadik világbeli országok támogatására fordítottuk a pluszt"...
De minden próbálkozás hiábavaló. 30 perc múlva az öltönyösök kijönnek az épületből, beülnek az autójukba és elhajtanak. Az egyik emeleti ablaknál egy alak a függöny mögül nézi, ahogy eltűnnek az éjszakában. A testőrök is lassan összeszedik magukat, az egyikük mintha egy menórát látott volna a rendszámtábla helyén.
A következő 2 hónapban a látogatással érintett országok sorra jelentik be a hitelfelvételek sorát, hogy megmentsék az úgymond romokban heverő gazdaságukat.
U.i.: lehet, hogy beküldöm a kurucnak, zabálni fogják. -
#58322 ergó hazudnak..
támadjuk meg őket!
-
#58321 dögöljünk éhen
remélem te is úgy látod, hogy amit leírtál akkor állna helyt, ha a közép és alsó réteg jelenleg sem az éhendöglés határán lenne, és nem a fedélért küzdene :D legalábbi is MO-on -
#58320 mi annó nem élősködtünk a szémszédainkon..
avarok, vagy mifenék..
vagy azok se voltak?
:)
-
Pares #58319 Igazad van. Ezek szerint a vákuumot is bírják... Próbáljuk kiiii, lécccciiii! :D -
#58318 Ebben a Stohl Buci narrátorkodik ?
A hitelminősítők...
-
Pares #58317 Érdekes észjárás. Attól, hogy valami ősi, nem feltétlenül élősködő. Az életmódjuk meg a szokásaik, a többi nemzethez vett viszonyuk alapján azok. -
#58316 #58244 -ben, Borg jól megfogalmazta hogy áll a szituáció, tévhit ha bárki azt hiszi hogy most is azon mennek az eu csúcsok hogy itt bárkinek is kisebb legyen az adósága, mert ha nem lenne adóság csődbe mennének a bankok, ez így lett kitalálva értelemszerűen, mint egy céghez hasonlóan nekik is meg kell élni valamiből. DE ennyire mint most azért ne esetleg azt eltudom képzelni hogy stabilizálják a jelenlegi szemetet annyira hogy ne dőljön össze, azt 2-3 év múlva megint. remélem ez nem csak bennem vet fel kérdéseket :) -
#58315 pénzt ne nyomtassunk??
az tökjó ötlet..
azt is itt olvastam valmelyik hazafitól..
-
#58314 ésakkor csodálkozik az embör hogy ekkora fasz a miniszterelnök..
mi van még alatta -
#58313 kurva okos vagy;)
ne fizessünk!
dögöljünk éhen;)
Buliiii -
Tsol #58312 Nem élősködő, szimplán heterotróf -
#58311 Régen rossz ha olyan világban élünk ahol hitelminősítő cégek döntenek országok sorsairól, förtelem. Egyszerűen minden a Bankoktól függ és ez minden csak nem jó, mitől jönnek létre válságok? Mitől növekszik az államadósság, minden országban? Ja és KINEk tartozunk??? Bankoknak mi? Virtuális nem létező pénzekről beszélünk, amit lehetetlen visszafizetni..
Az én véleményem az, hogy az összes minősítő ott rohadhat meg ahol akar. Mit képzelnek egyáltalán magukról, vicc. -
#58310 hát ha úgy vesszük hogy 1000 éve államalapítás volt, elötte meg vhol ázsiában kóborultunk akkor elég méretes a múltunk. persze egy kínához viszonyítva.... -
Garfield #58309 Egyes hívők szerint a magyar az egyik legősibb nép, szóval a te logikád szerint akkor mi is élősködők lennénk.
Nem lehet, hogy a logikai levezetésed csöppet pontatlan? -
#58308 én mnb kamatemelést vártam tőlük indoknak, de ezek szerint azt már nem merik bevállalni -
#58307 :D én rájuk csak azt szoktam mondani hogy az egyik kutya, a másik eb - az egyik kirabol az utcán, a másik meg ennek a kulturált formáját üzi az államon v bankokon keresztül -
#58306 jaj -
Pares #58305 Aha. -
Pares #58304 Szóval evolúció... Nézzük csak... Cigány, zsidó, túl él mindent... tipikus élősködő. -
#58303 borul a szar
nem látjátok?
azt várom hogy tarlós után kiugrik még ki -
#58302 -
#58301 totál nem vagy képben...
ne haragudj