Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csige791
Hazugsággal vádolsz? Jól értem?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Persze, mellébeszélni mindig lehet az "ügy" érdekében 😊
csige791
Fegyvert fogott tanárja fejéhez egy 14 éves tanuló. Nekem ez gond. Te addig foglalkozz azzal, hogy hangulatkeltõ a Blikknek a cikke.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791

Hangulatkeltésbõl 5-ös. Had ne tippeljek honnan is való az írás...
Még jó hogy a végén hozzátette, hogy az iskola nem nyilatkozik, ebbõl is látszik milyen hiteles a forrása. Amitõl persze még igaz is lehet, csak így ez irreleváns.
csige791
Tatabánya: tegezték, fogdosták, leköpték és lekurvázták a tanárokat az "integrált diákok"

Terrorban teltek D. Katalin tanárnõ mindennapjai a hétfõi megtámadásáig. A Blikknek nyilatkozó tanítvány elmondta, nem egyszer lekurvázták a történelemtanárt, de olyan is elõfordult, hogy leköpték vagy becsmérelték a külalakját.

Hamarosan errõl a "Józsikáról" is kiderül, hogy ártatlan, s csak a romaellenes rasszizmus miatti frusztrációja miatt viselkedik így...
– Nem egyszer került a sírás határára Kati néni. Volt néhány fiú, aki még meg is fogdosta, de az is elõfordult, hogy amikor belépett a terembe, nem vettek róla tudomást, a pad tetején szotyiztak, nevetgéltek, és nem voltak hajlandók a helyükre ülni – mondta el az õrizetbe vett L. József (14) egyik osztálytársa.
Mint a lap megtudta, a tanórákon gyakran köpködtek a cigány "diákok", válogatott szitkokkal illették a pedagógust, majd harsányan nevettek rajta. Az kiderült, nem csak vele mûvelték ezt. Több tanár is panaszt tett már a genetikai hulladékok elfogadhatatlan viselkedése miatt, volt olyan, akit az egyik "tanuló" megfenyegetett, hogy megveri, ha beírást kap.
Mint ismeretes, a tatabányai Kandó Kálmán Általános Iskolában hétfõ délelõtt egy a magyar oktatás történetében példátlan eset történt. Dolgozatírás elõtt L. József, ahelyett, hogy a helyére ült volna, odalépett D. Katalin tanárnõhöz, és fegyvert szorított a halántékához. A rémült, kétgyermekes pedagógus próbálta kezelni a helyzetet, ám hogy ne legyenek kétségei, a diák még nyomatékosította is tettét, amikor azt mondta: „Ne vigyorogj, igazi fegyver van nálam." Tegezve mondta, hiszen a kifejezett tiltások ellenére a tanulók szinte minden tanárt letegeztek.
Az asszony férje a lapnak elmondta, párja tudatta az iskola igazgatójával, hogy nem tudja feldolgozni a történteket, szakember segítségét kéri, és soha többé nem tér vissza a katedrára.
– A feleségem kapott gyógyszereket, és folyamatosan ágyban fekszik, pihen. Sírógörcsök kínozzák, pszichológus nélkül ezen nem fog túljutni. Ha nem döntött volna úgy, hogy otthagyja az iskolát, én tiltottam volna meg neki a visszatérést – nyilatkozta a Blikknek G. Konrád, hozzátéve: idegileg teljesen összetörve tért haza párja egy-egy tanítási nap után.
Kedden a Blikk riportereinek szeme láttára õrizetbe vették a rendõrök a "diákot", aki tíz nappal ezelõtt töltötte be a 14. életévét, így már büntethetõ tettéért.
Szerda reggel a Tatabányai Rendõrkapitányság nyomozói újra kihallgatták "Józsikát", aki gyakorlatilag elismételte, amit hétfõn mondott. Megnevezte azt az ismerõsét, akitõl két nejlon táskányi limlomot kapott. Azt vallotta, hogy az ismerõse azt kérte tõle, a piacon adja el, amiért pénzt lehet kapni. Az említett férfit a rendõrök ugyancsak kihallgatták. Arra a kérdésre, hogy õ honnan szerezte a gázriasztófegyvert, azt a választ adta, hogy a szeméttelepen találta. L. Józsefet tegnap bûnismétléstõl tartva letartóztatták.
Az iskola illetékesei nem kívántak nyilatkozni a történtekrõl. (Pedig jó lenne megtudni, miért hagyták éveken át, hogy akasztófára való cigányállatok terrorizálják a tanárokat - a szerk.)
(Blikk nyomán, korrigálva)

Ma jártam a Felvonulási térnél, és már építik vissza a tribünt is...egy plusz kis emelvénnyel, hogy a miniduce is látszódjon. Állítólag május elsején újra kötelezõ vonulás lesz, a végén virsli+sör kombóval.

😉
ua. mint az elõzõ.

Rendkívüli hadiadó nem lesz?

Einstand. Orbán pénzéhsége határtalan, meg is érteném, ha ez a szivattyúzás nem csak a regnáló kormány még két hónap uralmát és a végleges államcsõd elodázását támogatná.

Mert fejlõdés ebbõl megintcsak nem lesz, hosszútávú tervekre pedig ez a banda nem képes.

Háborúzz a békéért, b@ssz a szüzességért.

immovable
Na. Innentõl kell elgondolkozni azoknak akiknek magyar pénzintézetben van megtakarított pénze. A következõ "megbillenésnél" azt fogják jó kommunista módjára einstandolni.
immovable
A köztársasági elnök a magyar nyelv ápolásáról beszélt rendkívüli osztályfõnöki óráján.

AS😄DDDD
arty
" „A képviselõnek egy középosztálybeli – egy normális középosztálybeli – egzisztenciát kell biztosítani. Nekem ez a személyes felfogásom, amivel nyilván lehet érdemben vitatkozni” – közölte Lázár János, a Fidesz frakcióvezetõje."

Annyira bájos ez a lézerjanitól, nem? Miközben minden és mindenki szarban, ez meg magának "biztosíttat" egzisztenciát.

Valaki képelje fel, plz!!!

Forza.

immovable
Orbán: Simor ne provokáljon

Ha ennek a törpének fele annyi esze lenne, mint a jegybankelnöknek, nem itt tartanánk.
arty
miféle nyugdijadat?

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/ujra_elveszi_a_nyugdijpenzeket_a_kormany.505070.html

továbbra is a közösbe megy a magánnyugdíjpénztára tagok befizetése

EZ MI?!

Forza.

immovable
Ez a kormány meg aberrált. Kiegyeztünk? 😄
Mijaf@sz?
A saját megtakarított pénzemet nem fordíthatom arra, amire akarom, de õk államadósságcsökkentésre használhatják a nyugdíjamat?

Tanyán, faluhelyen "abárolt szalonnának" hívják.

immovable
Újabb pofon a kormánytól: az egészség már nem is fontos

Jövõre már nem lehet az egészségpénztári megtakarításokat sportolásra, gyógyfürdõ-szolgáltatásra, illetve egészségügyi és gyógyüdülésre fordítani. Az Országgyûlés a 2012. évi adótörvény-módosítási csomagban elrejtett rendelkezésekkel eltörölte ezeket a lehetõségeket. - Lényegében valamennyi egészségmegõrzést szolgáló tevékenység kikerül azon szolgáltatások körébõl, amelyeket idén még az egészségpénztári megtakarításokból is ki lehet fizetni.

Az nem lehet hisz e nagyszerû plebejus kormány chips adót is kivetett, mert hisz az egészségtelen, tehát csak abált szalonnát érdemes enni tepertõvel.
Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

desigo
"A 80-as években olyan törvényt hoztak, hogy a hetvenévesnél idõsebb betegek nem részesülhettek egészségügyi ellátásban."

durva...
Danny1987
Egy rendpárti település iskolája

"- De miért nem lehet egy cigány gyerek napközis?
- Magyar gyerek se lehet, akinek nem dolgozik mind a két szülõje.
- Egy cigány gyereknek a napközi különösen fontos lenne.
- A magyar gyereknek is. A képviselõ-testület döntött úgy, napközibe csak az járhat, akinek mind a két szülõje dolgozik.
- De miért nem úszhatnak a cigány gyerekek az iskola tanuszodájában?
- Az úszásoktatásból sincsenek kizárva. A tornacsarnokunknak azonban van egy mûködési rendje. A vendégek kizárólag úszósapkában, úszódresszben, úszónadrágban, törölközõvel és papucsban léphetnek be.
- És ha a cigány gyereknek ilyenje nincs?
- Akkor nem engedhetjük be õket, a szülõt pedig nem kötelezhetjük arra, hogy mindezt megvegye.
- És a település nem tudná ezt számukra biztosítani?

A megbízott jegyzõ szerint ilyen megkeresés nem érkezett, ráadásul az elõzõ önkormányzati vezetéstõl mintegy negyven millió forintot örököltek mínuszban."

Live for nothing or die for something.

Danny1987
a jobbikot nem említik meg.

Live for nothing or die for something.

immovable
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Narxis
Azt csak õ tudta, hogy javult-e, de mint írtam a pénzrõl volt szó.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hát igen. Mondjuk, ez a termelõt nem vigasztalja.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

immovable
Fõleg, hogy a világ meg sem tudná, vagy kapna egy kormány nyilatkozatot, amiben az állna, hogy a falu elbarikádozta magát, majd az alapvetõ higiéniai hiányosságok miatt járvány tört ki és mindenki meghalt. Kb. ennyi. Mint a cikkben a letartóztatott tüntetõ, aki hirtelen betegségtõl meghalt. Tuti így volt.<#szomoru1>
Mike
én úgy tudom, hogy a Wallis is valakitõl kapta a libás üzletágat, akinek termelte ezerrel a minuszt, hogy nesze kezdj valamit. Na most Wallis az minden de nem jóléti intézmény. Én sem lennék az, amit lehet adnék el a csudába.

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Pluskast
Én azon se csodálkoznék ha abba a faluba bevonúlna a hadsereg és mindenkit lelõne aki ellenkezik. 89-ben is megcsinálták Pekingben mint tudjuk. Pláne mit számít ekkora lélekszám esetén, ha pár szász (ezer) ember meghal.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

immovable
S gondold el, hogy mi mehet ott valójában, mivel a hírek jó ha 10%-a kijut onnan.<#zavart2>
Azt megszokhattuk, hogy ott gyilkolják egymást, ahol tudják.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Bár attól még nem lesz mítosz az öngyilkosságok sora, és senkit nem ment föl az,hogy a másik is azt csinálja.

Nem az öngyilkosságok a mítosz, hanem az, hogy errõl is személyesen a köcsögbajnai tehet. A FIDESZ-tõl jól megszokott karaktergyilkosság ez, semmi több.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Szemünket forgatjuk, mintha nem ez lenne a nagy magyar valóság, és nem ezt csinálná/csinálta volna másik 1000 cég
amit lehet összeszedek, aztán beszállítók elöl eltûnök

Erre utaltam itt, ha nem lett volna miniszterelnök, akkor nem kap ekkora publicitás, elsikkad a többi hír közt. Bár attól még nem lesz mítosz az öngyilkosságok sora, és senkit nem ment föl az,hogy a másik is azt csinálja.

mondjuk a libás témában nem vagyok képben, annyit tudok, hogy Bajnai válságmenedzsernek ment oda
a magyar parasztról meg az a véleményem, hogy annyi eszük sincs, hogy összefogjanak egymással

Tényleg nem nagyon vagy képben. Ezt kellett szívós munkával lerombolni...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Pluskast
Lám lám ott sem fenékig tejfel az élet.. Amúgy kínában elég gyakran zavargások és tüntetések folynak. Ezek is már csak névleg kommunisták. Inkább valami elitista diktatúra létezik ott.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

immovable
Az állam megvéd és védi a nemzet földjét.

Ez biztos tetszene a jobbikosoknak. Szigor, rend, államosítás.
Mike
látod, érdemes volt a fidesz szekerét tolni
megérte
de te korábban nem hittél nekünk (csúnya, én sem szeretem ha valaki ezzel jön, de mi elõre megmondtuk)

Mike
így van, mehet dolgozni, mit képzel majd élõsködik?

😞

a sok barom látatlanban mind ezt szajkózza, de ha kicsit belenéznének, meglátnák az embert és sorsokat és nyomorúságot 😞
de õt ez mit érdekli
verd az a gyereket, mit képzel a világ lustája
de õ életében nem dolgozott, vagy azt hiszi fix az állása, õ nem kerülhet a híd alá, stb
aztán ha rácseszik, majd oltja a többi kõszivû

Mike
nem
nem kaphattak volna
sõt jó, hogy nem kaptak
alkalmatlanok voltak õk is (de nem azért amiért most a fidesz)
így legalább látja mindenki, mennyire rohadt a narancs
2001-ben itt vitatkoztam emberekkel a polforumban, hogy Ovi miniDuce, igazam lett

Mike
Majd most lesz bírósági ítélet, megrendelésre
Fidesz már elintézte ezt is

Mike
Szemünket forgatjuk, mintha nem ez lenne a nagy magyar valóság, és nem ezt csinálná/csinálta volna másik 1000 cég
amit lehet összeszedek, aztán beszállítók elöl eltûnök

lásd pl. építõipar, ahol ez már nemzeti sport, hogy nem fizetsz az alvállalkozóidnak

mondjuk a libás témában nem vagyok képben, annyit tudok, hogy Bajnai válságmenedzsernek ment oda
a magyar parasztról meg az a véleményem, hogy annyi eszük sincs, hogy összefogjanak egymással

Mike
állam adta a csendõrséget, a szállítást, állami vezetõk tevékenyen részt vettek az egész megszervezésében, sõt szokás szerint túllõttünk az elvártakon, egy állam vezetése nem csak abból áll, hogy parádézok fehér lovon, hanem vállalom a dolgokért a felelõsséget

Mike
naja, mert 15-16 évesen a 80-as években a "ribancok" nem ittak
aha, hogyne
hazudj másnak

Mike
nálatok lehet így volt, és vertek a szüleid mint a répát, de változnak az idõk, ma már ez nem divat (ezer oka van miért nem, de nem fogom neked elmondani miért, olvass utána)
engem sem vertek sem a suliban sem otthon, mégsem pofáztam vissza a tanárnak, de furcsa nem?
sõt nem is emlékszem, hogy valaha vmelyik tanár bántott volna egyetlen gyereket is

Mike
te életedben el nem olvastál egy gyermekpszichológiával foglalkozó cikket, könyvet

Mike
kötelesség részei? te szabod meg mikor írom a házimat? képzeld el, én házit nem azután írtam, hogy hazamentem, és nem bukdácsoltam sõt
soha nem voltam napközis, du. egyedül voltam, és jé, meg tudtam csinálni a házimat, jé megtanultam beosztani az idõmet
miért nem lehet az embert önállóságra nevelni? mert akkor talán lesznek önálló gondolatai, és megkérdi, mi a faszt csinál itt ez a kis töpre cigány meg eltolcsy meg a nullasemmi pártocska ájtatosai?

és képzeld lesz délután is tanítás
kibaszott falanxter, az lesz itt