Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Még jó hogy a végén hozzátette, hogy az iskola nem nyilatkozik, ebbõl is látszik milyen hiteles a forrása. Amitõl persze még igaz is lehet, csak így ez irreleváns.
Terrorban teltek D. Katalin tanárnõ mindennapjai a hétfõi megtámadásáig. A Blikknek nyilatkozó tanítvány elmondta, nem egyszer lekurvázták a történelemtanárt, de olyan is elõfordult, hogy leköpték vagy becsmérelték a külalakját.
Hamarosan errõl a "Józsikáról" is kiderül, hogy ártatlan, s csak a romaellenes rasszizmus miatti frusztrációja miatt viselkedik így...
– Nem egyszer került a sírás határára Kati néni. Volt néhány fiú, aki még meg is fogdosta, de az is elõfordult, hogy amikor belépett a terembe, nem vettek róla tudomást, a pad tetején szotyiztak, nevetgéltek, és nem voltak hajlandók a helyükre ülni – mondta el az õrizetbe vett L. József (14) egyik osztálytársa.
Mint a lap megtudta, a tanórákon gyakran köpködtek a cigány "diákok", válogatott szitkokkal illették a pedagógust, majd harsányan nevettek rajta. Az kiderült, nem csak vele mûvelték ezt. Több tanár is panaszt tett már a genetikai hulladékok elfogadhatatlan viselkedése miatt, volt olyan, akit az egyik "tanuló" megfenyegetett, hogy megveri, ha beírást kap.
Mint ismeretes, a tatabányai Kandó Kálmán Általános Iskolában hétfõ délelõtt egy a magyar oktatás történetében példátlan eset történt. Dolgozatírás elõtt L. József, ahelyett, hogy a helyére ült volna, odalépett D. Katalin tanárnõhöz, és fegyvert szorított a halántékához. A rémült, kétgyermekes pedagógus próbálta kezelni a helyzetet, ám hogy ne legyenek kétségei, a diák még nyomatékosította is tettét, amikor azt mondta: „Ne vigyorogj, igazi fegyver van nálam." Tegezve mondta, hiszen a kifejezett tiltások ellenére a tanulók szinte minden tanárt letegeztek.
Az asszony férje a lapnak elmondta, párja tudatta az iskola igazgatójával, hogy nem tudja feldolgozni a történteket, szakember segítségét kéri, és soha többé nem tér vissza a katedrára.
– A feleségem kapott gyógyszereket, és folyamatosan ágyban fekszik, pihen. Sírógörcsök kínozzák, pszichológus nélkül ezen nem fog túljutni. Ha nem döntött volna úgy, hogy otthagyja az iskolát, én tiltottam volna meg neki a visszatérést – nyilatkozta a Blikknek G. Konrád, hozzátéve: idegileg teljesen összetörve tért haza párja egy-egy tanítási nap után.
Kedden a Blikk riportereinek szeme láttára õrizetbe vették a rendõrök a "diákot", aki tíz nappal ezelõtt töltötte be a 14. életévét, így már büntethetõ tettéért.
Szerda reggel a Tatabányai Rendõrkapitányság nyomozói újra kihallgatták "Józsikát", aki gyakorlatilag elismételte, amit hétfõn mondott. Megnevezte azt az ismerõsét, akitõl két nejlon táskányi limlomot kapott. Azt vallotta, hogy az ismerõse azt kérte tõle, a piacon adja el, amiért pénzt lehet kapni. Az említett férfit a rendõrök ugyancsak kihallgatták. Arra a kérdésre, hogy õ honnan szerezte a gázriasztófegyvert, azt a választ adta, hogy a szeméttelepen találta. L. Józsefet tegnap bûnismétléstõl tartva letartóztatták.
Az iskola illetékesei nem kívántak nyilatkozni a történtekrõl. (Pedig jó lenne megtudni, miért hagyták éveken át, hogy akasztófára való cigányállatok terrorizálják a tanárokat - a szerk.)
(Blikk nyomán, korrigálva)
😉
Rendkívüli hadiadó nem lesz?
Mert fejlõdés ebbõl megintcsak nem lesz, hosszútávú tervekre pedig ez a banda nem képes.
AS😄DDDD
Annyira bájos ez a lézerjanitól, nem? Miközben minden és mindenki szarban, ez meg magának "biztosíttat" egzisztenciát.
Valaki képelje fel, plz!!!
Forza.
Ha ennek a törpének fele annyi esze lenne, mint a jegybankelnöknek, nem itt tartanánk.
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/ujra_elveszi_a_nyugdijpenzeket_a_kormany.505070.html
továbbra is a közösbe megy a magánnyugdíjpénztára tagok befizetése
EZ MI?!
Forza.
A saját megtakarított pénzemet nem fordíthatom arra, amire akarom, de õk államadósságcsökkentésre használhatják a nyugdíjamat?
Tanyán, faluhelyen "abárolt szalonnának" hívják.
Jövõre már nem lehet az egészségpénztári megtakarításokat sportolásra, gyógyfürdõ-szolgáltatásra, illetve egészségügyi és gyógyüdülésre fordítani. Az Országgyûlés a 2012. évi adótörvény-módosítási csomagban elrejtett rendelkezésekkel eltörölte ezeket a lehetõségeket. - Lényegében valamennyi egészségmegõrzést szolgáló tevékenység kikerül azon szolgáltatások körébõl, amelyeket idén még az egészségpénztári megtakarításokból is ki lehet fizetni.
Az nem lehet hisz e nagyszerû plebejus kormány chips adót is kivetett, mert hisz az egészségtelen, tehát csak abált szalonnát érdemes enni tepertõvel.
Szerintem matolcsy kósza szemet kéne az mnb élére állítani és már nem is kell semmi, mert õ egy zseni. Éljen az új cocializmus.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
durva...
"- De miért nem lehet egy cigány gyerek napközis?
- Magyar gyerek se lehet, akinek nem dolgozik mind a két szülõje.
- Egy cigány gyereknek a napközi különösen fontos lenne.
- A magyar gyereknek is. A képviselõ-testület döntött úgy, napközibe csak az járhat, akinek mind a két szülõje dolgozik.
- De miért nem úszhatnak a cigány gyerekek az iskola tanuszodájában?
- Az úszásoktatásból sincsenek kizárva. A tornacsarnokunknak azonban van egy mûködési rendje. A vendégek kizárólag úszósapkában, úszódresszben, úszónadrágban, törölközõvel és papucsban léphetnek be.
- És ha a cigány gyereknek ilyenje nincs?
- Akkor nem engedhetjük be õket, a szülõt pedig nem kötelezhetjük arra, hogy mindezt megvegye.
- És a település nem tudná ezt számukra biztosítani?
A megbízott jegyzõ szerint ilyen megkeresés nem érkezett, ráadásul az elõzõ önkormányzati vezetéstõl mintegy negyven millió forintot örököltek mínuszban."
Live for nothing or die for something.
Ez a plebejus fidesz politika, nesze.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem az öngyilkosságok a mítosz, hanem az, hogy errõl is személyesen a köcsögbajnai tehet. A FIDESZ-tõl jól megszokott karaktergyilkosság ez, semmi több.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
amit lehet összeszedek, aztán beszállítók elöl eltûnök
Erre utaltam itt, ha nem lett volna miniszterelnök, akkor nem kap ekkora publicitás, elsikkad a többi hír közt. Bár attól még nem lesz mítosz az öngyilkosságok sora, és senkit nem ment föl az,hogy a másik is azt csinálja.
mondjuk a libás témában nem vagyok képben, annyit tudok, hogy Bajnai válságmenedzsernek ment oda
a magyar parasztról meg az a véleményem, hogy annyi eszük sincs, hogy összefogjanak egymással
Tényleg nem nagyon vagy képben. Ezt kellett szívós munkával lerombolni...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ez biztos tetszene a jobbikosoknak. Szigor, rend, államosítás.
megérte
de te korábban nem hittél nekünk (csúnya, én sem szeretem ha valaki ezzel jön, de mi elõre megmondtuk)
😞
a sok barom látatlanban mind ezt szajkózza, de ha kicsit belenéznének, meglátnák az embert és sorsokat és nyomorúságot 😞
de õt ez mit érdekli
verd az a gyereket, mit képzel a világ lustája
de õ életében nem dolgozott, vagy azt hiszi fix az állása, õ nem kerülhet a híd alá, stb
aztán ha rácseszik, majd oltja a többi kõszivû
nem kaphattak volna
sõt jó, hogy nem kaptak
alkalmatlanok voltak õk is (de nem azért amiért most a fidesz)
így legalább látja mindenki, mennyire rohadt a narancs
2001-ben itt vitatkoztam emberekkel a polforumban, hogy Ovi miniDuce, igazam lett
Fidesz már elintézte ezt is
amit lehet összeszedek, aztán beszállítók elöl eltûnök
lásd pl. építõipar, ahol ez már nemzeti sport, hogy nem fizetsz az alvállalkozóidnak
mondjuk a libás témában nem vagyok képben, annyit tudok, hogy Bajnai válságmenedzsernek ment oda
a magyar parasztról meg az a véleményem, hogy annyi eszük sincs, hogy összefogjanak egymással
aha, hogyne
hazudj másnak
engem sem vertek sem a suliban sem otthon, mégsem pofáztam vissza a tanárnak, de furcsa nem?
sõt nem is emlékszem, hogy valaha vmelyik tanár bántott volna egyetlen gyereket is
soha nem voltam napközis, du. egyedül voltam, és jé, meg tudtam csinálni a házimat, jé megtanultam beosztani az idõmet
miért nem lehet az embert önállóságra nevelni? mert akkor talán lesznek önálló gondolatai, és megkérdi, mi a faszt csinál itt ez a kis töpre cigány meg eltolcsy meg a nullasemmi pártocska ájtatosai?
és képzeld lesz délután is tanítás
kibaszott falanxter, az lesz itt