61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#58380 demokratikusan távozik, vagy lapát illetve kötél által? -
Lantee #58379 Egy TÖKÉLETES karácsonyi összefoglaló
Ha valamelyik elvakult narancsos erre is azt mondja, hogy hőzöngés, demagógia, hülyeség, akkor legyen szíves tételesen cáfolni a bejegyzésben írottakat. Előre is köszönöm! -
#58378 Az elmúlt napok fejleményeiből elég ijesztő kép kezd el kirajzolódni. A Véleményvezérnek egyre inkább úgy tűnik, a kormány valójában nem is egy kockázatos, ámde tudatos stratégiát követ, hanem egészen egyszerűen csak nem képes felmérni döntései esetleges következményeit.
Szerintem is. Ennyi ész van a fideszben. Pont. Ennyit tudnak. Pont. Szerintem nem csak nyilatkozat lózung, hogy támadják az országot, meg a leminősítés Európának szól, stb., szerintem ők tényleg ezt hiszik. Am szerintem még nem vagyunk a legalján, kedves vezető el fog menni az ország csődjéig. -
Lantee #58377 "Ha kicseréled a magyart zsidó/cigány/finn/norvégra, akkor is megállja a helyét. Olyanok, amilyenek..."
Engedelmeddel lefordítom a te nyelvedre:
Zsidó = Szar
Cigány = Szar
Finn = Jó
Norvég = Jó
Csak tudod a mai helyzetben a Magyar is szar...sajnos!
-
#58376 Hatalmasat csökkentek az olajtartalékok - meglódult az olajár -
#58375 Jön a feketeleves az egyetemeknek
"Míg ebben az évben még 53 450 diák tanulmányait fizette az állam, Dux László felsőoktatási államtitkár a Hír Tv-nek kedden azt mondta: jövőre csak 30 ezer körül lesz a finanszírozott helyek száma." -
#58374 hun az obama? -
hogyan tovább gyurikám.. -
#58372 Az ország a csőd szélén, minden irányból kritikát kap a kormány, a forint a béka segge alatt. De vajon mi a szalagcím az mno.hu-n? Na mi?
"Utcahosszal vezetnek a kormánypártok" xD -
#58371 Róna: ha Orbán nem enged, mindenképpen megbukik -
#58370 Lesz-e gázáremelés a jövő év elején? -
ManoNegra #58369 Ezt teljesen jó meglátás. Ha kicseréled a magyart zsidó/cigány/finn/norvégra, akkor is megállja a helyét. Olyanok, amilyenek... -
Lantee #58368 Szigorúan viki hívőknek! :D
Orbán Vezér -
Lantee #58367 Hogyan is működik a gazdaság/politika 1.1
...és egy igazán nekem tetsző komment:
"Szerintem ma pont olyan a megítélése a magyaroknak, amilyenek a magyarok."
-
#58366 Ó látom nwo-t helyettesítendő most épp betört a nagymagyar kultusz. -
#58365 Simán megeszik. -
Lantee #58364 szoci/gyuri "fanoknak" ugyanannyi joga van itt lenni, és észt osztani, mint a náci/jobbikos eszetleneknek...talán még több is! -
Pares #58363 Amint látom aktivizálódtak a szoci/gyuri fanatikusok a fórumon... -
Pares #58362 Nem védeni akarom, de sok esetben többet ér a 10+ év tapasztalat/rutin, mint bármilyen diploma... -
Vlala #58361 Salgótarján MJV alpolgármestere, Fenyvesi Gábor annak idején dr. Fenyvesi Gáborként indult a választáson.
Bekerülése után egyből elkezdte osztani az észt a régi önkormányzat hiányosságairól, beszólogatott a kormánynak, egészen addig, amíg valaki meg nem kérdezte, hogy hol a doktori diplomája, mert az a képzés, amelyet elvégzett, nem jogosítja fel doktori címre.
Válasz: "ja, azt nem tudtam, hogy nem vagyok doktor..."
Érdekes, hogy ezen kívül mindent, mindenkinél jobban tud, saját megmondóműsora van a helyi tévében. -
Vlala #58360 Négy évnyi "mindenaferihibája" után még másfél évnyi "ezisaferihibája"-t olvasnál inkább?
mno.hu, Heti Válasz online, hír TV - Csintalan Sándor ex-SZDSZ-es betelefonálós műsora... ott találod a többi ápoltat :) -
#58359 már 100x leírtad, miért írod le még mindig? -
Vlala #58358 Ezt havi több millió forintért teszik.
Annyiért, amennyiért Te másfél évig rohangálsz, mint pók a falon. -
Vlala #58357 Ha a fene fenét eszik is, pártkatona kerül az NFM élére. Orbán megígérte neki még 2008-ban... Szerintem mától törvénybe legyen írva, hogy mától dr. Németh Lászlónénak szólíttatik, és igenis VAN diplomája.
Van.
Tényleg.
Melyik merészelt kételkedni? Üttessék a feje! -
Vlala #58356 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1096828734&no=58280]#58280[/URL]
Meg lehet úgy is közelíteni, hogy Orbán és teljhatalmú kúúúúúrmánya semmiről sem tehet, mindenki más "zsemét "szidó".
Hajrá, agyhalottak!
Videó
"éljen a gondolatszabadság! Mindenki szabadon gondolhatja ugyanazt, amit Őfelsége!" -
Ironman2 #58355 Ezek a hitelminősítők szart se érnek.Pont az ilyenek miatt megyünk csődbe -
#58354 -
Garfield #58353 Diploma nélkül lehet miniszter Németh Lászlóné
Ugye ez most valami vicc? -
Tsol #58352 MN nyelve meginnt benntragadt -
#58351 ezzel nem tudok vitatkozni.. végülis az eu=nácik
és mi vagyunk a szuper béke szigete, amelyiket néha figyelmeztetik hogy túl sok demokrácia van
lehet..
ki tudja
kicst emlékeztet ez az álláspont a kedves vezető által vezetett országban fellelhető állásponttal.. vagy a vasfüggyőny beli időkben tapasztalható náluk szar, és nálunk most azért nem jó gondolkodásmóddal
egy tuti
aminek mi a részese vagyunk, az szarrá megy -
#58350 "megválasztott diplomás hígagyúak"
szemüvegesek, diplomások -> tűzre velük;)
de emlékeztet ez engem egy másik forradalomra
szinte fülembe cseng az érthetetlen távolkeleti nőszemély harsány hablatyolása mej körbe zengte a rizsmezőket..
-
#58349 szeverenitás - az elején az "e" az "u"... más fórumokon van hsz szerkesztés itt miért nincs azt nem nagyon értem... -
#58348 az eu is azon bukik, hogy szarul lett megtervezve, szándékosan. ezt a szándékosságot akarják most korrigálni egy egyesült államokhoz hasonló megoldással, a tagokat beletömörítik egy olyan rendszerbe ahol no szeverenitás, késöbb no nemzetiségek, no hagyományok, de majd biztos lesz state police / rendőrállam nuku szabadságjogokkal, egységes parlament és gazdaság.... és ez garantálni is fogja a no adósságot? há az USA ÚSZIK az adósságban, vagy rosszul látom :D -
#58347 biztos...
de az is biztos hogy az általatok (átvitt értelemben) megválasztott diplomás hígagyúak se csinálják jobban, kivéve ha saját érdekről van szó, az meg ugye nem jó az aktuális országnak. na akko most mivan? kakukkfa v kapufa? -
#58346 Semmiképp nem vártam, hogy olyasmi mellett kiállj, amiről kevés az ismereted.
Csak ne alkoss úgy véleményt, hogy még ezt hangoztatod is.
Engem perpill senki nem utál "jurópában", Vitya sleppjét legfeljebb.
-
#58345 milyen muris ,hogy annnóóóó minden innen indult..
az eredet
most meg megtámadják az ősi eredet bölcsőjét
undorító nemtelen kutyák -
#58344 ha azt várod, hogy totál kiálljak valami mellett.. ennyire azért nem érdekel
max annyi zavar, amikor valki a tiszta magyar ősi vérvonalról beszél, meg a tökéletes múltról
tatárjárás azért megtörpént, ebben egyet érthetünk;)
perpill az van hogy jó ideje sehuunnn nem vagyunk, ehhez vitya is hozzátett (imádnak minket jurópiában) (szomszédban is)
szóóval azért büszke vagyok...;) -
#58343 leminősítettek.. kit izgat
kisnyugdíjas pusztuljon..
orvosi ellátás minek..
közlekedés..
bullizzunk egyet a végére;)
egyáltalán a péééz minek?? sok hülye ott nyugaton egy színes papír miatt pánikol
viktor megment mindenkit!
emlőivel táplálja majd az éhes ajkakat.. keze erejével elektromosságot gerjeszt -
#58342 Ha értelmes ember vagy és végigolvasod, ilyet le sem írsz.
Amit te tudsz az csak egy (igaz) részlete a kirakósnak.
Inkább olvasd végig és normálisan válaszolj, szarozás nélkül. -
#58341 induljunk ki abból hogy mi már itt voltunk.. tehát a feszti körkép az gyújtós aztán kuka
vagyis a hátrafelenyilazás, meg minden más az is kuka
nekem jó
spec szarok rá.. csak azt látom hogy a story hamarosan véget ér...