Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Félreértések elkerülése végett: Nem, nem akarom VÉDENI az mszp-t! Egyszerûen azt próbálom/próbálnám megérteni, hogy AKKOR miért lázongott az egész ország, és MOST meg miért nem? Mi volt, ami miatt annyira "húderossz" volt akkor a magyar átlagpolgárnak, és most mitõl lett jobb?
"A regnálásuk alatt 60%-al emelkedett az államadósság, a gazdasági növekedés már a válság elõtt is 1% körül mozgott(akkoriban Szlovákiában 9% volt!), 2008-ban összehoztak egy "de facto" államcsõdöt. Elég szánalmas erre hivatkozni."

Volt államcsõd? Most mennyi a növekedés? Most mennyi az államadósság?
immovable
És ha te vagy a moziban?
Tegyük már mérlegre a 8 év mszp-szdsz, és a másfél év fidesz-kdnp "eredményeit"!

A regnálásuk alatt 60%-al emelkedett az államadósság, a gazdasági növekedés már a válság elõtt is 1% körül mozgott(akkoriban Szlovákiában 9% volt!), 2008-ban összehoztak egy "de facto" államcsõdöt. Elég szánalmas erre hivatkozni.

Grandmaxter
Mitõl lennék olyan marha különleges?
Nos, erre szerintem te is rájöttél. Tudod tesó, én nem 18 éves vagyok, keményen a világ dolgai mögé látok. Ki kellene venni a fejed a homokból. Ha meg benne akarod tartani, akkor te az MSZP embere vagy, aki azért van itt, hogy bomlassza a fiatalok elméjét.

Grandmaxter
FIGYELEM!
Lantee az MSZP által fizetett unatkozó blogger, akit azért fizetnek, hogy rontsa az elméteket hamis adatokkal. Ne higyjetek neki, valószínûleg azért van itt, mert jövõre meg akarják nyerni a választást az MSZP-sek, ezért propaganda szarokkal etet titeket!
Pusztulj innen te kommunista tetû. Hazádat nem szeretõ féreg.

mitõl lennél te olyan marha különleges?! mutatsz nekem egy újabb filmet a csúny pártokról, a csúnya pénzemberekrõl, a csúnya, csak a saját érdekeiket szem elõtt tartott politikusokról? talán még a dohánygyárak és a gyógyszercégek gátlástalan üzletpolitikája is benne van?

Köszönöm, én ezekkel a dolgokkal bármiféle megmondóemberek nélkül is tisztában vagyok. És? Menjek ki az utcára, és gyorsan gyújtsak fel egy skodát? Mégis, mit vársz tõlem? Ja, már tudom! SZAVAZZ A JOBBIKRA!
Elmondom, én mire emlékszem:

mszp kitalálta valamit, fidesz azt mondta, NEM! mszp megkérdezte, hogy ha talán egyeztetnénk? fidesz azt mondta AKKOR SEM! a törpe vezér be sem járt a parlamentbe. lényegében annyira konstruktív ellenzék volt, hogy BÁRMIT is csinált(volna) a kormány, õk szépen lesöpörték. ha a parlament keretein belül nem sikerült, akkor népszavazással, vagy a hívõk utcára küldésével.

Tegyük már mérlegre a 8 év mszp-szdsz, és a másfél év fidesz-kdnp "eredményeit"!
Grandmaxter
NÉZD MEG A FILMET UTÁNA BESZÉLJ!!!

Grandmaxter
Ha bezársz egy embereket moziba, és olyan filmeket vetítenék nekik egész életen át amit akarok, elhiszik azt, amit látnak. De ha jön egy olyan ember, mint pl. én, bekopogtat az ajtón, és szól ezeknek az embereknek, hogy idekint a világban ez és ez történik, elkezdenek kiabálni, hogy: _ááá menny már, ugyan már hülye vagy.
Egyszerûen nem képesek az emberek saját korlátaikat legyõzni, átlépni.

Bocsi, de ilyen címmel, hogy Háború a Nemzet Ellen....tényleg azt hitted, hogy egy pillanatra is komolyan fogom venni?!

A kommunizmust meg most építi vissza a vikike, szóval engem te ne hülyézzél le, inkább építsd rendületlenül a nemzeti öntudatod!
Grandmaxter
megadtam nekik 2 filmcímet, hogy nézzzék meg mit mûveltek ezek a pártok. Kiröhögött vazz...

Ilyen hülye emberekkel van tele az ország. Szégyen.

Grandmaxter
Olyan mintha megállt volna az idõ Magyarországon. Tiszta kommunizmusi felfogásban éltek még ma is amit apátok anyátok nevelt belétek.
Az, hogy a kommunizmusban lebutították anyáitokat apáitokat, megfosztották a hazaszeretetrtõl, a nemzeti öntudatuktól, ez még a mai fiatalokon is meglátszik.
Ki kellene gyógyulni ebbõl a kommunizmusi szellembõl, ami azt nevelte beléd, hogy szégyeld magad mert magyar vagy!
Modern felfogású embereknek tartjátok magatokat? A kommunizmusi szellem jár még ma is át titeket.

Narxis
Tulajdonképpen a 8-ból 2 évet ha kormányoztak, öszödi beszéd stb. Meg ott is ment a mutyizás a haveroknak elég keményen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Danny1987
Ronny arról mi a véleményed hogy európa szerte a középosztályt akarják kicsinálni?

Live for nothing or die for something.

Danny1987
"Pontosan mit is csinált olyan rosszul az elõzõ két mszp-szdsz kormány? Biztos csináltak, de esküszöm most egyetlen dolog sem jut eszembe!"

Huha ha az értelmiség ilyen könnyen felejt illetve nem ismeri fel a dolgokat akkor komoly gond van.

Live for nothing or die for something.

Grandmaxter
???
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de hány éves vagy?
Mi olyan vicces számodra?

Itt jön az én hülye kérdésem: Pontosan mit is csinált olyan rosszul az elõzõ két mszp-szdsz kormány? Biztos csináltak, de esküszöm most egyetlen dolog sem jut eszembe!

Segítek: az állami túlköltekezés és a elhibázott fiskális politika miatt felfuttatták a devizahitelezést, az inaktív szavazóbázis hûsége érdekében fedezetlen jóléti kiadásokba verték az országot(csak ez az tétel az ellopott a teljes ellopott manyup vagyon kétszerese), értelmetlen és elõnytelen presztizsberuházások tömkelegét hajtották végre.

Semmiben nem menti fel az elõzõ inkompetens bandát hogy a Fidesz a jogállami keretekbõl kilépve még alkalmatlanabbnak bizonyult.

Háború a nemzet ellen - hahhhahahahaha
Azért a zeitgeist-el csak óvatosan.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

OK, jól sejtettem, szóval az mszp a fideszhez képest max cukorkalopó kezdõ banda volt.
Grandmaxter
A Zeitgeist Addendum címû filmnek az eleje lehet, hogy sokaknak unalmas. A film lényege igazából a 25:00 perctõl kezdõdik!!!

Grandmaxter
Ha megnézted a Háború a nemzet ellen címû filmet, utána tekintsd meg a google videón, a "Zeitgeist Addendum" címû dokumentumfilmet, ami amerikáról szól, éshogy hogyan adósítanak el országokat.

Grandmaxter
Nem is éltünk demokráciában! Kezdjük ott. Hogy mit mûvelt az MSZP-SZDSZ kormány, errõl a "Háború a nemzet ellen" c. film 1-2-3 része részletesen foglalkozik. Youtube-on megnézhetõ. Megrázó magyar valóság!!!

immovable
A korrupciót addig elképzelhetetlen magas szintre emelte, csinált egy kvázi államcsõdöt, és nem csinált semmit!

Személy kultusz van a fidesz táborban. Ha viktor leköpi õket õk azt is áldásnak veszik. Nem lesz itt semmiféle tüntetés, csak lézengés, ezt látják törpéék is. mszp halott - hál'isten - jobbik ha jön még rosszabb lesz - lmp meg egy nagy semmi, apátia van.
immovable
<#eljen>
Mike
továbbá, totyogás, totyorgás, félelem az ellenzéktõl, mutyizás
nálunk is amit lehet szabotált a fidesz frakció, mégis fejlõdött a kerület

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
pl. baromi drága autópálya, hidak alagutak sík terepen

Ahogy néztem tegnap az ilyen-olyan híradókat, elemzéseket, beszélgetéseket, elkezdtem gondolkozni. Gondolkozni azon, hogy a magyar emberek jelentõs hányada szeret visszamutogatni az "elmúlt 8" évre, és ezt úgy ahogy el is fogadja a nagy többség.

Itt jön az én hülye kérdésem: Pontosan mit is csinált olyan rosszul az elõzõ két mszp-szdsz kormány? Biztos csináltak, de esküszöm most egyetlen dolog sem jut eszembe!
És a másik hülye kérdésem: Lassan egy éve a jelenleg regnáló kormány NAPRÓL-NAPRA hozza a döbbenetesnél-döbbenetesebb törvényeit, bejelentéseit és még csak egy laza kurvaanyázás sem történt még Budapest utcáin. Tényleg meg kell várni, míg végleg eltûnik a 21 éves Magyar Demokrácia?
Nem pont ezért kergettük el a komcsikat?

A megcélzott szavazók tekintetében mostanra az Orbán-kormány nem sokban különbözik a korábbi MSZP-kormányoktól. Szent tehénnek tekintik a nyugdíjasokat, sarcolják a vállalkozókat, elidegenítik maguktól a középrétegeket. Szomorú leírni, de mégis igaz, hogy a kommunisták utódpártja mindeközben legalább a magántulajdont tiszteletben tartotta és nem államosított. Az állítólagos jobboldali párt azonban saját rövid távú hatalmi érdekei miatt semmibe veszi a rendszerváltozás egyik legnagyobb vívmányát, a magántulajdonhoz való jogot.

Korrekt írás. Nyílnak a csipák.

Egy megkeseredett szûz naplója?<#rolleyes>

Grandmaxter
Felhívás a Magyar lányokhoz Magyar fiúktól!

Azt mondják rólatok, hogy a Magyar lányok a legszebbek. Ez így is lenne, ha félig nem kurvához, félig bohóchoz hasonlóan nem öltözködnétek. Mi alapvetõen primitívebbnek tartjuk a szilikonmelles, mûkörmös, tetovált nõket! A házimunkához nem értetek, a politikáról, történelemrõl, kultúráról halvány lila gõzötök sincs, pedig jócskán múlik
rajtatok, hogyan alakul jövõnk! A sok TV-zéstõl teljesen agymosottá váltatok, trendiket diktáló sorozatokat néztek, és csak a sztárok élete érdekel titeket, a jövõtök nem. 8-10 órát dekkoltok munkahelyeteken, hogy azt a pénzt elkölthessétek értelmetlen dolgokra, mint drága krémek, szépségszalonok, gyorsétterem. Milyen hasznos tanácsokat ad egy banki reklámban a szõke nõ. (meleg vacsora minden nap...) Vagy éppen Kelemen Anna. Volt kiktõl eltanulni ezeket a hasznos dolgokat nemigaz? Apátok büszke lehetne rátok. Nagyon könnyû titeket rávenni bármire is, ezért részesítünk elõnyben benneteket, hisz tõletek könnyedén kicsalható a pénz. A külföldi pasik röhögnek a markukban, hogy milyen könnyedén megkaphatóak vagytok. Hasonlítotok a 25 évvel ezelötti román
nõkre, akik pénz és tudás hiányában szenvedtek, és elvakultan, szánalmasan teljesítettek minden igényt a külföldi
"túristák" szórakoztatására. Igényesnek tartjátok magatokat, közben a hely ahol zuhanyzol, rohad a penésztõl, mert nem takarítasz.
Mi lesz veletek, ha megöregedtek és anyuci és nagymama meghal? 45 évesen akartok felnõni a házimunkákhoz, és kétségbeesetten egy
madarat fogni, akik majd minden igényeiteket kielégítik majd? Akik majd etetni és itatni fognak? Sose álmodjatok róla!

Orbán: "ez most már mindig így lesz"

Egy valami biztos: innentõl az állam elõl minden pénzt el kell dugni, lehetõleg az országhatárokon túlra.

Ha valakinek eddig nem lett volna egyértelmû akkor sem: ennyit arról, hogy a Zembereknek volt választásukl tavaly ilyenkor a manyup kapcsán.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

pedobear
Amit Magyarország fejlesztésére kellett költeni azt odaadták ezeknek "felzárkóztatására", ez az egyik oka a rossz helyzetnek.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

immovable
Jövõre 0,5% bõvülés és 299 Huf/1 euro. 😄DDD Ez a kósza szem, meg a törpe egy igazi látnok.
Mike
komolyan hagyjuk már a cigányozást!
ez most a legnagyobb bajotok?

MNB megszállása maradék MANYUP megtakarítások elvétele smafu?
hogy itt már tényleg diktatúra épül senkiit sem zavar, csak a koszvadt cigányok?
csak nem fizetett fidesz ügynök vagy, akinek az a dolga, hogy terelje a témát?

pedobear
18+

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Mike
"Közmédia: megvan
Médiahatóság: megvan
Médiatörvény: pipa
Alkotmánybíróság: megvan
Állami Számvevõszék: megvan
Legfõbb Ügyész+ügyészség: megvan
Bírók nyugdíjazása, Baka eltávolítása: megvan
Szájerné Handó Tünde az OBH élére: megvan
Ombudsmanok kipicsázása: megvan
Új választási törvény: pipa
Iskolák, kórházak államosítása: megvan
Új alkotmány: megvan"

teljesen egyetértek a vastagbõrrel

épõl-szépül a szocializmus Elvtársak, hamarosan lehagyjuk az imperialista nyugatot
sosem hittem volna 1990-ben, hogy 20 év és a fidesz! visszarendezõdést hajt végre

Mike
ti meg ilyen cigányszarokkal foglalkoztok, amikor lassan tényleg Argentina sorsára jutunk
Isten verje meg Orbán Viktort, meg a sok szemetet aki rá szavazott

Mike
elveszik a maradék manyup pénzt is
na vajon mennyi idõ alatt élik fel ezt a maradék 300-at?
én maradtam, de látom, államosítja ezt is az állam
a jó büdös kurva anyjukat
Ezekre már tényleg rá kellene gyújtani a parlamentet

"Ha én zászló volnék, sohasem lobognék,
Mindenféle szélnek haragosa lennék,
Akkor lennék boldog, ha kifeszítenének,
S nem lennék játéka mindenféle szélnek."

DaemoonHunter
csige791
"Hamarosan errõl a "Józsikáról" is kiderül, hogy ártatlan, s csak a romaellenes rasszizmus miatti frusztrációja miatt viselkedik így..."

-Volt már ilyen? volt.
-Na meg ugye, amikor azt mondják, hogy el kell fogadni hogy lopnak, mert ez a kultúrájuk része.

"(Pedig jó lenne megtudni, miért hagyták éveken át, hogy akasztófára való cigányállatok terrorizálják a tanárokat - a szerk.)"
-Jól sejtem, hogy téged nem érdekel a válasz?

Akiben ezek a kérdések nem merülnek a blikk cikkének az olvasásakor azokban nincs meg az alapvetõ túlélõ ösztön. Ha egy népben túl sok gyenge túlélõösztönnel rendelkezõ "egyed" található az nagyon hamar kihal. Miért gond az ha ezt le is írja valaki?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

arty
szomoru egyházsors

hitgyüli és katolikus maffia marad, többi leves, vagyonuk megy az államhoz. nice.

Forza.

Hamarosan errõl a "Józsikáról" is kiderül, hogy ártatlan, s csak a romaellenes rasszizmus miatti frusztrációja miatt viselkedik így...
<...>
(Pedig jó lenne megtudni, miért hagyták éveken át, hogy akasztófára való cigányállatok terrorizálják a tanárokat - a szerk.)

Nos, az ilyen megjegyzések miatt jogos teljesen borg megjegyzése a hangulatkeltésrõl.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

csige791
Hangulatkeltés, rasszizmus, kollektív bûnösség, képmutatás

by blikk.hu

Tehát a kuruc.info és a blikk cikke között annyi a különbség, hogy a kuruc leírja amit mindenki tud, azaz cigány volt az elkövetõ. És (amivel nem kezdünk mondatot) igen ezt lehet hangulat keltésnek is nevezni, vagy pedig figyelem felhívásnak is. Pl választ kaphatunk arra a kérdésre, hogy nem véletlenül rasszista a magyar nem véletlenül utálja a cigányt. Azt lehet hibának nevezni, hogy kollektívan nevezi ki bûnösnek a cigányságot miközben van köztük nem bûnözõ is.

De vajon mi a különbség a kuruc.info és a külföldi ballib lapok között. A külföldi lapok rasszistának nevezik a magyarságot, pedig jó sok nem rasszista van köztük, itt vagy kapásból te is. Azaz szerintük te is rasszista vagy mert magyar vagy.

Mivel én tudom, hogy nem vagy rasszista (csak szimplán képmutató a veled egyazon elveket vallókal együtt) ezért máris megvan a bizonyíték, hogy az általatok elfogadott és példának tekintett lapok is megegyeznek a kuruc színvonalával, annyi különbséggel, hogy õk nem használnak annyira kemény kifejezéseket. Bár nem rég linkeltem egy index képet ahol vadállatinak nevezik a cigányokat.

Képmutatás magyarázata:
Az összes vagyonomat felmerném tenni arra, hogy ha létre lehetne hozni egy-egy csak magyarokból és csak cigányokból álló elsõs osztályt a neked megfelelõ iskolában, és választhatnál melyik osztályba iratod a gyerekedet, a fehér osztályba íratnád. Ismétlem az egész vagyonomat!

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

hangulatkeltõ a Blikknek a cikke

Mármint a tuggyukkik cikke. (Legközelebb ne kopizd be a képaláírást. <#papakacsint>)

A mellébeszélés neked egyenlõ a hazugsággal? Érdekes szemlélet, de lehet van benne valami.