Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez konkrétan a MÁV elleni kereset pénzügyi lehetõség, mert Magyarország ekkor német megszállás alatt állt, s konkrét vagonok a Reichsbahn tulajdonában voltak, a mozdonyok meg sínek a megszállt Magyarországé. index cikk a vagonokról

Meg mi valahogy Európában vagyunk, nem az amerikai kontinensen. De gondolom már elõre meg van az ítélet itt is mint a Tanú c. filmben.

Azon még nem gondolkodtál el, hogy merõ véletlenségbõl miért pont a magyarországi választási kampánnyal párhuzamosan indul egy teljesen nevetséges megalapozottságú kártérítési per a MÁV, illetve a magyarországi bankok ellen? Vajon kinek állhat érdekében holmi "holokamu kártérítésekkel" hergelni az embereket?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Danny1987
Willenbrock
Miért nem õk mondogatták ellenzékként hogy nincs is semmiféle válság csak ürügyként hivatkoznak rá a komcsik és felnagyítják? Meg hogy más országokban nem ilyen súlyos a helyzet-csak itthon mert ezek qrták el.Hát most meg lehet mutatni...

autoszimulator
halálom ez a sok hülye útlezárás, meg a kamionok együtt, én is mindig parázok, mikor csak jön, csak jön a kamion, és kb imát lehet morzsolni, hogy ugye megáll, ugye észrevesz... volt már, mikor valaki nem, õ szerencsére berongyolt a szembe sávba, és ott nem jött senki szembe..

azért abból a poloból kiszállni így, szép munka...

.: mobilize.hu :.

autoszimulator
joebacsi
"Kína meg India fejlõdik."

De milyen áron?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bazza
Bazd ezt miért kell?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Jaja, mint a pinty.
(magasról fütyül rá...)

Viktor úgyis megoldja.
birdo
A lényehg az, hogy majd 10 Ft-ot emelkedett az EUR ára... egyik napról a másikra..... megmondták a múlthéten angol banki elemzõk , hogy Görögország után Magyarország a leggyengébb láncszem az EU-ban.

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Danny1987
Görögország Spanyolország Portugália domino day.

A nagy EU amihez annyira dörgölõztünk egy pénzügyi válság hatására összedõl.

Kína meg India fejlõdik.

Live for nothing or die for something.

GregSB
A világ legkockázatosabb országává vált Görögország

"Görögország ma reggel a világ legkockázatosabb országává vált: az államcsõd esélyét is mérõ, az államcsõd elleni biztosítás díját takaró ötéves cds-felár 910 bázispont, vagyis 9,1 százalék fölé is ugrott.

...

Az eurózóna-tag görög államot kockázatosabbnak tartják a befektetõk Ukrajnánál, Pakisztánnál, Iraknál. A görögök 900 bázispont feletti cds-felára azt mutatja egyben, hogy a piac 50 százalékos valószínûséget ad egy öt éven belüli államcsõdnek."

Danny1987
89
<#wow1> komoly

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Danny1987
Pokrócba csavarva verték össze az idõs férfit

Hozzászólás:
"Az Alfa Centauri-ról érkezett, szuperinteligens és csodásan hófehér bõrû földönkívüliek voltak."

bertino
user fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Danny1987

arty
😞((

nem akarok belegondolni, ha az én gyerekem hal meg hátul, mit tennék ... ilyenkor csak primkó módon annyi ugrik be, h a bíró gyerekét is elgázolhatná egy ilyen, hátha sikerül némi empatikus érzésre szert tennie 😞((

Forza.

" - Öt év, bíró úr? Nem sok az?
- Mondom kötél!"

gz8
És 5 évre tiltották el a vezetéstõl. Mi lenne, ha mondjuk 15 évre vették volna el...? Ja, hogy azt abszurdisztánban nem szokás...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

bertino
kösz, le is töltöm a fél oldal tartalmát.

Totti5
Tessék😊 XPn nekem megy, de hang nincs.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bertino
nincs meg ez valakinek véletlenül... ?
hátha futtatásra lehetne késztetni <#zavart1><#vigyor2>

Rage47
hm milyen rutinosan írtad le😄
desigo
Ittasan megöl egy ártatlan gyereket és a minimálisan kiszabható büntetést kapja. wtf?

Három év börtönben és a gépjármûvezetéstõl való eltiltás öt esztendõre. Ezt a büntetést kapta az az asszony, aki tavaly március 3-án kora este halálos közlekedési balesetet okozott

"A halált okozó ittas jármûvezetésért kiszabható akár nyolc évig terjedõ szabadságvesztés büntetés alsó határához közeli ítélet született a városi bíróságon."

tmp
Üres borítékot dobott az urnába, a szavazólapot kivitte és felvették valahol beállítva mintha igazi lenne. sztem.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987
Szavazás 2010 exxxklúzív videó

Valaki fizessen már elõ rá, én nem akarok.<#hehe>

Tippeket kérek amúgy: kamu vagy nem kamu?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bazza
2000-tõl kaptak pénzeket.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

a.carkey
Aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja, aki tanítani se tudja, na abból lesz a tornatanár.

A medve nem játék.

Én azt sem tudom, mit jelent. 😊

Bandee1987
Szép jó estét mindenkinek, látom ma is ment itt a móka 😊

Cionizmus témával légyszi csínján bánjatok, nagyon ingoványos terület...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Kellett egy balek, aki elviszi a balhét. Mióta is mûködött? 1998?

Willenbrock
Nagyon fura hogy ennyit rávertek és az egykori haverok meg sem próbálták védeni...mások esetében hogyhogy kollektíve szokták védeni egymást,meg enyhítõ körülményeket találnak mindenhol meg mentelmi jog meg,sztárügyvédek és mittomén mi minden.Most meg csak bilincs és hallgatás.

Marci0115

arty
akkor négyötödük lenne most 😄 ha hiszünk a szavazóikról megjelent statoknak....

Forza.

Ha Viktoron múlna, akkor pedig 15 milliónak.
Beleértve a szefósokat, agyhalottakat, sõt, engem is.
Ezenkívül a Dallason nevelt nyugdíjasok (a Fidesz visszaállíccs Bobbyt), a magyarul nem beszélõ magyarokat (menni szavazni Fidesz, kapni ajándék, óccó), a kisbabák (akkor kapsz tiszta pelust, ha rajzoltál egy szép ikszet a narancs mellé) és persze hazánk egy prominens embertípusának (a Fidesz felviszi a hulladékvas és az alumínium árát!) is.

Tényleg, ezután is fontos lesz neki a kettõs állampolgárság?

arty
ha rajtam múlna itt max 1 millió embernek lenne szavazati joga...

Forza.

Elfogadom, hogy nincs tökéletes választsi rendszer, de a mostani magyarnál is vannak emberibbek (pl. Skandinávia)
60 ezer felnõtt nem szavazhat

s a hozzászólások közül ezt azért kiemelném:
"A dán kiscsajnak meg jobb az angolja mint a mi volt miniszterelnökeinknek 😊"

joebacsi
Akkor már inkább ennek az eredetiét linkelted volna, ami egyébként egy magyar fejlesztõ munkája, te nagymagyar 😊

Nem erre gondoltam, hanem a belsõ nézetes autós kaszkadõrjátékra, amelyben pályaszerkesztõ is volt.

Találtam vodeót.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

bertino
hajjaj <#eljen>

0Fritz0
Gyerekként ez volt a námbör ván. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.