Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennyi erõvel kíváncsian várom mikor tiltják be a kipát.
arty
azért, mert nem hordhat "maszkot" még gyakorolhatja a vallását - igen, én is látom, hogy fura, hogy lila cipõfûzõt viszont engedik 😉

amit én nem tudok, hogy mennyire valós a terrorfenyegetettség belgiumban...

Forza.

Ja, csak éppen európában vallásszabadság van, ott meg nem.

Vagy akkor most európában kötelezõ lesz a kereszténység? Vagy milyen alapon akadályozzák õket a vallásuk szabad gyakorlásában?
A barna árnyalatú bõr sokkal tûzállóbb.
A hasonlítgatásról annyit, hogy Gáspár Gyõzike is volt már magyar Ozzy...

Danny1987
"Erre mondtam, hogy a név kötelez. (bár inkább az "A vér kötelez" illene ide."
Én meg erre írtam hogy sajnos.
Az USA-ban amikor barack obama arról beszélt hogy a feketéknek rá kell vennie a gyereküket hogy tanuljanak és ne csak sportolok meg rapperek akarjanak lenni akkor õt nem átkozták ki.
Bár mondjuk a helyzetük is teljesen más.

a másik undorító dolog amikor kolompár martin luther kinghez hasonlította magát.

Azért van bõr a képén azt el kell ismerni.

Live for nothing or die for something.

Erre mondtam, hogy a név kötelez. (bár inkább az "A vér kötelez" illene ide.

Romáéknál aki azt mondja, hogy dolgozzanak, ne szüljék tele felesleges gyerekekkel az országot, és takarítsanak maguk után, azt nem vezetõnek hívják, hanem árulónak, és szépen kiátkozzák. Ehhez nem roma vezetõ kellene nekik, hanem a magyar vezetõnek kellene kicsit keményebben fogni õket, nem populista módon még több "egyenjogúságot" ígérni nekik.

Ezzel a buktatási tilalommal amúgy pont a cigányság alatt vágták a fát, mert így simán lehetett egy felsõ tagozatos egy analfabéta, csak a nagy liberális oktatásügyi politizálás ezt nem vette észre. A sült hülye pedig nem lesz haszna a munkaerõ piacnak.

pontosan ez az amit én sem értek.
Ha Rómában vagy, élj úgy mint egy római.
Én sem fogok tök részegen, egy üveg vodkával a kezemben nõzni Riyadban, ennyi.

Pluskast
Jó cikk. Amúgy meg tényleg oltári nagy hiba volt ez a buktatási tilalom. Ha a tanuló gyerekkorában nem tanulja meg, hogy a tetteinek következményei vannak akkor milyen felnõtt válik majd belõle? Mennyire lesz hasznos tagja a társadalomnak?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tikal
Pedig semmi okuk rinyálni, ha te mint europai elutazol hozzájuk, neked ugyan ugy be kell tartanod a szabályaikat, pl nõknek tilos a szoknya stb.... ezért nem sír az amnesty??

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Danny1987
A tanárok szenvedtek az elmúlt nyolc év oktatáspolitikájától

" Az oktatási jogszabályok ugyanis megkötötték a kezüket. Példaként említette a büntethetõség totális hiányát, avagy a tanári szakmai döntések totális megkérdõjelezhetõségét a szülõk és a társadalom részérõl. Ezen a helyzeten változtatni kell – szögezte le a politikus.

Iszonyatos rombolást vitt végbe a szakember szerint az évismétlés tilalma is; nem csak az általános iskolai tevékenységben, hanem az emberek tudatásban is. Hoffmann szerint a szülõk és a családok nem egyszer mondták vissza a pedagógusnak: nem kell a gyereknek teljesítenie az iskolai kötelességét, úgysem tehet semmit ellene az iskola. "

rinya már van,
az Amnesty International már sír is mint a fürdõs k...a

Pluskast
Igazuk van. Európa nem muzulmán közösség. Más Eu-s országokban is be kellene vezetni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tikal
Tilos lesz ninja-nak öltözni Belgiumban

továbbá tilos lesz a burka és a nikáb viselése, amelyek eltakarják a teljes arcot... ez így nem csak a ninjáknak de a muszlimoknak se lesz frankó 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

<#eljen><#eljen><#eljen>

Tikal
A gazdagoktol tényleg megvonhatnák, csak ne a cigányoknak adják...3 gyereke felett ne járjon már segély, rögtön megváltozna a képlet bodzaszedõéknél...

arty
nem járok lmp-s berkekben, nemtom errõl mit gondolnak 😊))

Forza.

arty
én egyébként ebben a logikában egyvalamit nem értek... honnan a fenébõl van marinéninek tyukja, krumplija?

és a mellette lakó TOLVAJNAK miért nincs? senki ne jöjjön azzal, hogy mari néni gazdag, mert az a marinéni minimálnyugdiból él...

szóval, kedves Kolompár Orbán, hogy van ez?!

Forza.

Danny1987
Csak azért kérdeztem mert te ezt írtad:

"tyúklopásért kézlevágás, rokkantnyugdíj nélkül. az megoldja, beválik, a történelemkönyvek szerint legalábbis Károly Róbertnek anno mûködött..."

Azért ezt lmp-s berkekben ne igen hangoztasd mert még rasszista trappista nejlonnáci leszel.

arty
<#eljen>

én sem értem a problémát.

közmunka -> van segély
ovodába/iskolába jár a gyerek -> van segély
3-nál több gyerek -> nincs segély

Forza.

arty
de igen, jobb nem lévén a mi kerületünk szavazólapján (és nincs miért titkolnom - egyelõre 😄 )

Forza.

Danny1987
Nem kicsit , nagyon.

Gondolj bele ezzel a bûnõzést támogatja.
Nem hiszem el ,hogy ebben a k.rva országban nincs egy olyan cigány vezetõ aki azt mondaná hogy dolgozzanak a cigányok tartsák rendbe a portájukat és annyi gyereket vállaljanak amennyit tisztességesen fel tudnak nevelni.

Egy kicsit felhúztad magad rajta.
Hidd el, nem ér annyit.

Tikal
Sok ilyen müködik pl a skandinávoknál... jobb is, nem kell éjszaka valakinek ott rohadnia, nem tudják kirabolni se...

Danny1987
Bár semmi közöm hozzá de te nem az lmp-re szavaztál?

autoszimulator
az a diszkont pontosan mit takar? metró itt is van szhelyen, jöhetnének 😄

.: mobilize.hu :.

arty
nemrég volt valamelyik híradóban, hogy a "vissza a munkába" program keretében ilyen gombatermesztõ vállalkozó gombaszedõi(?) állást hirdetett, 35 embert hívtak "állásinterjúra", akik bennevoltak a programban és egyetlen egy ment el megnézni, végül nem vállalta ...

... na, ennyire akar itt bárki is dolgozni.

tyúklopásért kézlevágás, rokkantnyugdíj nélkül. az megoldja, beválik, a történelemkönyvek szerint legalábbis Károly Róbertnek anno mûködött...

Forza.

Danny1987
Sajnos.
H.lye hazug g.ci,
Nincs munka ennél nagyobb hazugságot.

Remélem börtönbe jut ez a törpe teliszart zokni.

Nomen est omen. ;-)

Danny1987
Kolompár mekkora egy patkány.

"Kolompár Orbán kérdésre válaszolva bírálta Orbán Viktor szavait, miszerint a kis bûncselekmény is bûncselekmény, és nem fogadható el, hogy a rendõrség a tyúklopásokat már nem is akarja felderíteni. Az OCÖ elnöke szerint nem lehet Magyarországból rendõrállamot csinálni, ugyanis akkor nem fogják „elvenni Mari nénitõl a tyúkját, a két kiló krumpliját”, ha munka lesz."

Ez a diszmajom ,hogy kerülhet ilyen pozíciókba?

Sadist
Nem csak a játékosok ostobák. Azért élnek jól belõle.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

desigo
mégis milyen jól élnek belõle...
Sadist
Ostobák sportja.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

óóóóó
ez csak etnikai folklór
megérteni és tolerálni kellene a hasonló, s az ilyen viselkedési formát a liberalizmus nevében...

Danny1987
Mindenkit elvertek a kórházban a hozzátartozók

"A rendõrség kivizsgálást indított, feljelentést azonban senki nem tett a sértettek közül. "Nem mondok semmit. Terror alatt élünk. Már történtek hasonló incidensek korábban is, de félek, hogy felismernek" - mondta az egyik megvert asszisztensnõ."

Ezt a problémát az lmp-s meditációs csoport megoldotta volna😊)

0Fritz0
Én meg felveszem az Oláh családnevet, jöhet a pénz.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Danny1987
Ennyi pénzért én még feka zsidónak is vallom magam aki felvette a muszlim vallást.

Pozitív diszkrimináció. Engem is támogassanak ennyivel. Most.

Danny1987
Hoppon maradt roma diplomások

"Az Európai Unió támogatásával indított program egymilliárd forintot szánt kétszáz felsõfokú végzettséggel rendelkezõ roma támogatására."

1 milliárd /200 = 5 milla fejenként.

Miért ne?

Tudom, meg is választották.

Totti5
Esetek nagy többségében csak színjáték az egész. Akit tényleg ápolni kell az nem tér vissza a pályára azon nyomban hogy eljátszotta a halált és levitték oldalra, majd onnan felpattan és lejátszik még 1 órát mint ha semmi sem történt volna... szánalmas ami menni szokott és ez egyre rosszabb, hogy annyira látszik hogy direkt csinálják az egészet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
vagy utolag egy BRUTÁLIS pénzbüntivel...

Forza.

Tikal
A kis sunyi 😊

Annyi ilyen eset van, mikor lesz már videobíró, vagy van már? utólag az ilyeneket simán piroslappal kéne jutalmazni...

Tikal
Akkor kész, lefújva, nem lesz per? Lehet megint szeretni a zsidókat? Köszönöm, jobb lett a napom 😊

Mielõtt nagyon tévedésbe esnél, az értelmes emberek rájöttek már év elején is, hogy ez mindössze egy kampányfogásként szított cirkusz.
Az egyszerûbb lelkületû irányítható egyedek meg azóta is hõbörögnek rajta... szal végülis a célját elérte már.
Tikal
Majd valami jogász magyarázza már ezt el nekem hogy annak a vidéki bíróságnak milyen jogköre lehet egy európai állammal szemben... mert ha a nemzetközi bíróságra adták volna be a keresetet akkor oké, de egy így?! Mit tudnak azok a faszok arról mi volt itt Európában? Semmit...

Tikal
Azért csak van egy értelmes aki felemeli a hangját... fasz ki van már a zsidokkal de tényleg, ma is jó napom lett volna, de egyszerûen ezek beletaszítják az embert a rasszizmusba.. lehet ez a céljuk? 😊

Egyébként mint Magyar Állam, nem leszarom az Illinois állambeli bíróságot? hát de.. mert én meg holna megyek és a heves megyei bíróságon feljelentem az USA-t mert elvette az indiánoktól a földjüket...na.