Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amit én nem tudok, hogy mennyire valós a terrorfenyegetettség belgiumban...
Forza.
Vagy akkor most európában kötelezõ lesz a kereszténység? Vagy milyen alapon akadályozzák õket a vallásuk szabad gyakorlásában?
A hasonlítgatásról annyit, hogy Gáspár Gyõzike is volt már magyar Ozzy...
Én meg erre írtam hogy sajnos.
Az USA-ban amikor barack obama arról beszélt hogy a feketéknek rá kell vennie a gyereküket hogy tanuljanak és ne csak sportolok meg rapperek akarjanak lenni akkor õt nem átkozták ki.
Bár mondjuk a helyzetük is teljesen más.
a másik undorító dolog amikor kolompár martin luther kinghez hasonlította magát.
Azért van bõr a képén azt el kell ismerni.
Live for nothing or die for something.
Romáéknál aki azt mondja, hogy dolgozzanak, ne szüljék tele felesleges gyerekekkel az országot, és takarítsanak maguk után, azt nem vezetõnek hívják, hanem árulónak, és szépen kiátkozzák. Ehhez nem roma vezetõ kellene nekik, hanem a magyar vezetõnek kellene kicsit keményebben fogni õket, nem populista módon még több "egyenjogúságot" ígérni nekik.
Ha Rómában vagy, élj úgy mint egy római.
Én sem fogok tök részegen, egy üveg vodkával a kezemben nõzni Riyadban, ennyi.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
" Az oktatási jogszabályok ugyanis megkötötték a kezüket. Példaként említette a büntethetõség totális hiányát, avagy a tanári szakmai döntések totális megkérdõjelezhetõségét a szülõk és a társadalom részérõl. Ezen a helyzeten változtatni kell – szögezte le a politikus.
Iszonyatos rombolást vitt végbe a szakember szerint az évismétlés tilalma is; nem csak az általános iskolai tevékenységben, hanem az emberek tudatásban is. Hoffmann szerint a szülõk és a családok nem egyszer mondták vissza a pedagógusnak: nem kell a gyereknek teljesítenie az iskolai kötelességét, úgysem tehet semmit ellene az iskola. "
az Amnesty International már sír is mint a fürdõs k...a
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
továbbá tilos lesz a burka és a nikáb viselése, amelyek eltakarják a teljes arcot... ez így nem csak a ninjáknak de a muszlimoknak se lesz frankó 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
és a mellette lakó TOLVAJNAK miért nincs? senki ne jöjjön azzal, hogy mari néni gazdag, mert az a marinéni minimálnyugdiból él...
szóval, kedves Kolompár Orbán, hogy van ez?!
Forza.
"tyúklopásért kézlevágás, rokkantnyugdíj nélkül. az megoldja, beválik, a történelemkönyvek szerint legalábbis Károly Róbertnek anno mûködött..."
Azért ezt lmp-s berkekben ne igen hangoztasd mert még rasszista trappista nejlonnáci leszel.
Ez az támogassuk a deviáns gyárat.
én sem értem a problémát.
közmunka -> van segély
ovodába/iskolába jár a gyerek -> van segély
3-nál több gyerek -> nincs segély
Forza.
Forza.
Gondolj bele ezzel a bûnõzést támogatja.
Nem hiszem el ,hogy ebben a k.rva országban nincs egy olyan cigány vezetõ aki azt mondaná hogy dolgozzanak a cigányok tartsák rendbe a portájukat és annyi gyereket vállaljanak amennyit tisztességesen fel tudnak nevelni.
Hidd el, nem ér annyit.
... na, ennyire akar itt bárki is dolgozni.
tyúklopásért kézlevágás, rokkantnyugdíj nélkül. az megoldja, beválik, a történelemkönyvek szerint legalábbis Károly Róbertnek anno mûködött...
Forza.
H.lye hazug g.ci,
Nincs munka ennél nagyobb hazugságot.
Remélem börtönbe jut ez a törpe teliszart zokni.
"Kolompár Orbán kérdésre válaszolva bírálta Orbán Viktor szavait, miszerint a kis bûncselekmény is bûncselekmény, és nem fogadható el, hogy a rendõrség a tyúklopásokat már nem is akarja felderíteni. Az OCÖ elnöke szerint nem lehet Magyarországból rendõrállamot csinálni, ugyanis akkor nem fogják „elvenni Mari nénitõl a tyúkját, a két kiló krumpliját”, ha munka lesz."
Ez a diszmajom ,hogy kerülhet ilyen pozíciókba?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ez csak etnikai folklór
megérteni és tolerálni kellene a hasonló, s az ilyen viselkedési formát a liberalizmus nevében...
"A rendõrség kivizsgálást indított, feljelentést azonban senki nem tett a sértettek közül. "Nem mondok semmit. Terror alatt élünk. Már történtek hasonló incidensek korábban is, de félek, hogy felismernek" - mondta az egyik megvert asszisztensnõ."
Ezt a problémát az lmp-s meditációs csoport megoldotta volna😊)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Az Európai Unió támogatásával indított program egymilliárd forintot szánt kétszáz felsõfokú végzettséggel rendelkezõ roma támogatására."
1 milliárd /200 = 5 milla fejenként.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Annyi ilyen eset van, mikor lesz már videobíró, vagy van már? utólag az ilyeneket simán piroslappal kéne jutalmazni...
Az egyszerûbb lelkületû irányítható egyedek meg azóta is hõbörögnek rajta... szal végülis a célját elérte már.
Egyébként mint Magyar Állam, nem leszarom az Illinois állambeli bíróságot? hát de.. mert én meg holna megyek és a heves megyei bíróságon feljelentem az USA-t mert elvette az indiánoktól a földjüket...na.