Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
arty errõl vélemény?
Live for nothing or die for something.
A kérdés az szülessen sok olyan gyerek akit majd el kell tartanunk vagy szochálon vagy börtönben??
Amúgy sajnos ez divat is ma ha a csaj 16 évesen szûz akkor ciki. Ezért össze vissza kurnbak ha meg becsúszik a gyerek akkor kikapartatják. A másik fele meg azért szül mert 17e többet tud bedobni a játékgépbe
"a gyerekgyárat azzal is kizárod, ha csak étkeztetést+adókedvezményt adsz (nameg, 3 gyerek felett SEMMIT és SENKINEK), kár lenne kizárni azokat, akik butácskák és/vagy nem volt lehetõségük továbbtanulni. akik anno nálunk meloztak a kõmûves melletti segédmunkások, volt köztük teljesen normális, nem piálós értelmes ember. õt és a gyermekét bünteted, kényszeríted kasztrendszerbe, mert talán az anyagiak miatt neki sem lesz lehetõsége tanulni, így a köv gen is marad ahol az elõzõ volt :/
"
Na ezt én nem értem magyarázd el hogy mivel hátráltatnám vagy kizárnám?
"még most sem értem teljesen, de ez a rész végülis már majdnem részletkérdés 😊 akinek van vmennyi jövedelme, mind kaphatna adókedvezményt! (már ha van adótartalma a minimálbérnek, nemtom)"
pedig egyszerû
60eFt netto / fõ
ha a netto 450e és 3 gyerk van a családban és 2 szûlõ akkor a 450e Ft-ot elosztjuk 5 fõvel vagyis 90e Ft netto /Fõ jön ki ami nogyobb mint a 60e Ft netto / fõ
Ezt a rész leszarom otthon mindenki azt csinál amit akar.
"netán hogy ne basszanak sittre, ha van nálad egy kis zöld?" Most a fûre gondolsz vagy mire? mert ha arra akkor még csak a kicsit is büntessék.
"mszpszdsz ezt pártolta?" Sajnos pártolta hogy nem tett semmit ellene mert ez megélhetési bûnözés ez gyerekcsíny meg különben is fogadjuk el a másik kultúrát. Ja és még anyagiakkal is támogatta ezen emberek szaporulatát.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
"Vagy kevesebb fiatalkori terhesség.(megjegyzem én az érettségit 18 évesen raktam le szóval addig biztos nem kell gyereket vállalni.) Még ha 25 éves korodban vállaljátok be az elsõ gyereket akkor is meg lehet a 3 gyerek 32 éves korodra bõven."
vagy-vagy, nemtom ... így is sok az abortusz, ezzel nem kéne kockáztatni szvsz :/
"Ez ösztönöz a tanulásra legalább egy szakmát v érettségid biztosan lesz+ kiesnek a megélhetési gyerekgyárosok"
a gyerekgyárat azzal is kizárod, ha csak étkeztetést+adókedvezményt adsz (nameg, 3 gyerek felett SEMMIT és SENKINEK), kár lenne kizárni azokat, akik butácskák és/vagy nem volt lehetõségük továbbtanulni. akik anno nálunk meloztak a kõmûves melletti segédmunkások, volt köztük teljesen normális, nem piálós értelmes ember. õt és a gyermekét bünteted, kényszeríted kasztrendszerbe, mert talán az anyagiak miatt neki sem lesz lehetõsége tanulni, így a köv gen is marad ahol az elõzõ volt :/
"Szerintem rosszul értelmezted v. én nem voltam világos."
még most sem értem teljesen, de ez a rész végülis már majdnem részletkérdés 😊 akinek van vmennyi jövedelme, mind kaphatna adókedvezményt! (már ha van adótartalma a minimálbérnek, nemtom)
Forza.
Jótól kérded. <#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Forza.
ez nem rossz - és az egyedülálló anyák? 😉 " 2011-tõl szóval úgy kéne gyereket vállalni.
Arról mi lenne a véleményed hogy a gyerek tanulmányi eredményeitõl is lehetne plusz csp pl ált iskola átlagolt tantárgyak (magyar nyel irodalom matek töri) 4-es átlag felett +4e 4,5 felett 7e.
A lényeg a tanulásra való ösztönzés. Ugyanez szakmai tantárgyaknál középben.
"-annak nem jár jár csp akinek a jõvedelme meghaladja a 60E ft netto/fõt"
szal a 3 gyerekes semmirekellõ kap 36 ezret, a 70ezerbõl tengõdõ 3 gyerekes meg semmit?"
Szerintem rosszul értelmezted v. én nem voltam világos.
Lássuk a te példát a semmire kellõ 3 gyerek után 9e Ft kap +kaja a gyereknek
a 70e ft-os szülõ 3 gyerek után 70/4 egyedülálló szülõ esetében az 17,5 e / fõ
Szóval ha a 7 nettot értettél akkor így alakul 70e fizetés + 3*12e Ft + ingyen kaja írószer stb.
"-17 év alatt aki szül az nem kap csp-t"
= abortuszok emelkedése"
Vagy kevesebb fiatalkori terhesség.(megjegyzem én az érettségit 18 évesen raktam le szóval addig biztos nem kell gyereket vállalni.) Még ha 25 éves korodban vállaljátok be az elsõ gyereket akkor is meg lehet a 3 gyerek 32 éves korodra bõven.
""-ahhoz hogy járjon a csp mindkét szûlõnek legalább érettségi v. szakmunkás végzettsége kell hogy legyen"
ennek mi lenne a magyarázata? (félek, sejtem)"
Ez ösztönöz a tanulásra legalább egy szakmát v érettségid biztosan lesz+ kiesnek a megélhetési gyerekgyárosok
"
"-gyerekenként 3000Ft"
mérpontannyi?"
Miért ne??
Ez deviáns viselkedés?
(Bocsi a linked nem olvastam el mert wikipédiás.)
"-17 év alatt aki szül az nem kap csp-t"
= abortuszok emelkedése
"-ahhoz hogy járjon a csp mindkét szûlõnek legalább érettségi v. szakmunkás végzettsége kell hogy legyen"
ennek mi lenne a magyarázata? (félek, sejtem)
"-ahhoz hogy a szülõk jogosultak legyenek a csp-re legalább 3 év munkaviszonyt kell teljesíteniük( kettõnek együtt)"
ez nem rossz - és az egyedülálló anyák? 😉
"-a csp ingyen ebédet takar ingyen tk füzetek írószer"
abszolut támogatom! pénz helyett kapja közvetlenül a gyermek! akkor tuti nem félkarú rablóba megy el!
"-gyerekenként 3000Ft"
mérpontannyi?
"-ha a szülõ dolgozik akkor ez 3 gyerekig fejenként 12000Ft-ra emelkedik."
"-annak nem jár jár csp akinek a jõvedelme meghaladja a 60E ft netto/fõt"
szal a 3 gyerekes semmirekellõ kap 36 ezret, a 70ezerbõl tengõdõ 3 gyerekes meg semmit?
Forza.
Az hogy alanyi jogon nyomatta a csp-t megélhetési bünõzés stb stb."
mióta is jár az ugynevezett csp?
""és egyébként is, a deviancia rossz?"
Nem a devianci jó bmeg wikipedia rulez"
azért linkeltem csak be, mert látványosan nem ismered a jelentését 😊
Forza.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Orbán a patás <#boxer>#boxer>
2011 tõl :
-17 év alatt aki szül az nem kap csp-t
-ahhoz hogy járjon a csp mindkét szûlõnek legalább érettségi v. szakmunkás végzettsége kell hogy legyen
-ahhoz hogy a szülõk jogosultak legyenek a csp-re legalább 3 év munkaviszonyt kell teljesíteniük( kettõnek együtt)
-a csp ingyen ebédet takar ingyen tk füzetek írószer
-gyerekenként 3000Ft
-ha a szülõ dolgozik akkor ez 3 gyerekig fejenként 12000Ft-ra emelkedik.
-annak nem jár jár csp akinek a jõvedelme meghaladja a 60E ft netto/fõt
Valami ilyen irányba kellene elvinni SZERINTEM
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez azért durva, ráadásul itt az én városomba. Remélem elkapják a büdös görényeket!
anno 1987
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Az hogy alanyi jogon nyomatta a csp-t megélhetési bünõzés stb stb.
"és egyébként is, a deviancia rossz?"
Nem a devianci jó bmeg wikipedia rulez
Olvasd el, mit mondott Viktor tegnap Ózdon a közbiztonság kapcsán.
és egyébként is, a deviancia rossz?
(pl ha valaki tollseprût visel a villamoson, az deviáns - érdekel?)
Forza.
Tehát most pillanatnyilag az van, hogy aki forinthitelre vett autót, az magasabb kamatot fog fizetni arra, amit úgyis ellopnak a megélhetésiek.
Szép kilátás, de sajnos megint a dolgozó magyar marad szarban. Ennél még a Gárda is jobb megoldás, bár ez az én számból kicsit furán hangzik.
8 évik a devianciát támogatta az mszp és az szdsz.
Ha nem lépi 2014ben viszlát orbán és nem az mszp jön.
Ha most hátat fordít nekik, több emberrel találja magát szembe a Kossuthon, mint amennyit valaha is oda tudott hívni, és könnyen lehet, hogy neki is szüksége lesz "a kormány által kézivezérelt rohamrendõrségre".
Arra leszek kiváncsi mikor lesz ebbõl Mars expedíció,a rendszerváltás környékén az okosok 2000-re tippeltek,ehez képest ott tartunk ahol '69-ben,jó az ûrállomások talán kicsit fejlõdtek de akkor is :/
Viktor király háborút kockáztat? Pazar megoldás.