Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987
Ha hozzányúl a segélyhez márpedig hozzá fog nyúlni akkor mellé kell jogos önvédelem sõt akár fegyver liberalizáció is.

Live for nothing or die for something.

bazza
Miért? Akkor zavazatokat veszíthetne. Így a "több rendõr" szlogennel csak nyerhet. Tök logikus. Politikailag. Pont.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Ezt kellene.
Ehelyett elmegy Ózdra a közbiztonságról papolni. Mit akar csinálni? Az ózdi "kékeken" nem segít pár munkáról szóló dakota közmondás... azoknak vagy több pénzt (segélyt) ígérsz, vagy ellopják, amire "szükségük" van.
Két hete választottuk meg, de már rosszul kezdi.

Danny1987
Akkor ez egy ördögi kör.

Mert elöbb utóbb nem lesz annyi dolgozó akik az élõsködõket tudnák finanszírozni. Akkor ugyanaz következik be mint amit mondtál.
Nem lenne esetleg jobb akkor elvenni a megélhetési gyerekszüléshez a pénzt amikor még kevesebben vannak és kevésbé fog fájni a rinyálásuk??

Martin Luther King után szabadon?

És mit akar a tolvajok ellen teni? Még többet ad nekik a pénzünkbõl?
Mert ha a sewgélyezési rendszerhez hozzányúl, akkor még a pénztárcámba is áramot kell, hogy vezessek...

Bárhol, ahol felmerülnek a cigányok, 10 percen belül elsütik az összes, velük kapcsolatos közhelyet.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Danny1987
Miért nem vagyok meglepve ,hogy cigányok kapcsán merült fel ez a hozzászólás.

Danny1987
Orbán Viktor és Pintér Sándor Ózdon

"„Nem adom föl azt az álmomat, hogy gyermekeim egy olyan Magyarországon nõnek fel, ahol nem kell áramot vezetni a kerítésbe, hogy biztonságba tudjam a vagyonomat” – jelentette ki végezetül Orbán Viktor."

Ha a kesznyétei esetre utalt akkor ott nem a kerítésben volt az áram.
Ez hazugság vagy tudatlanság?

Állambácsi a világ minden táján kisegítette a bajba jutott bankokat, így államosítva a veszteséget. A gazdaság produktív szereplõítõl vonták el forrásokat, amit a hibás üzleti modellt követõ cégek kaptak meg.

A legkevésbé arra van szükségünk, hogy háztartások csõdbe menjenek, de nem ez megoldás.

óóó
bodzából bármi összejön, elég ha ránézel, nem nagy meló 😄

BODZÁT szedünk és BMW-t veszünk 😄

Sadist
1. Vidéken is van élet, nem csak Budapest belvárosában.
2. Nem KELL újépítésû lakást venni.
12-15 millióból már bõven lehet olyan lakást venni, amiben egy négytagú család kényelmesen élhet. Csak valamiért az emberek úgy érzik, hogy nekik jár a belvárosi, fejenként 30 négyzetméteres, Duna-partra nézõ lakás. Nekik van egy rossz hír. Nem.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Még nem bukott, majd fog, de sajna viszi magával az országot is.

Vagy "nehezen emészthetõ falatok"-nak hazudja a Gyurcsányénál is brutálisabb megszorításokat, mire a nép elkezd bólogatni és éljenezni, ahogy tanulta.

Pillanat, jött a tejesautó.

Sadist
Mert ostobáknak áll a világ, állam bácsi úgyis fogja minden hülye kezét.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Látod, már megint buta vagy. A mélyen gyökerezõ frusztráltságodból látszik, hogy te és/vagy a pártod nagyon nagyot bukott, de ezt még magadnak sem ismered el, csak foskolódsz 😊 Majd kinövöd egyszer.

Ha rákeresel a Gugliban már az elsõ mondatra, meglátod.

Gyerekvállalós blog. <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

bazza
60nm 2 szobás 11.ker, panel, felújított, bútorok nélkül (a konyha van csak felszerelve) 13,5 M
Lakótársam vette szeptemberben, most itt lakunk 😄

(Õ nem devizahiteles, legalábbis a nagy része egy vidéki ingatlan árából ment)

Szerintem sem az lenne a legfontosabb feladata a következõ kormánynak, hogy kihúzza a szarból azokat, akik nem számoltak az árfolyam kockázattal.

Inkább a bankokat kellene mégjobban rendbe tenni. Érdekes módon a törlesztõkön azonnal meglátszik, ha drágul a hitel. Ellenkezõ esetben "elfelejtenek" kisebb csekket küldeni.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

A látszat a lényeg.
Nagy autó, nagy lakás, ez a mienk, a felelõsség meg a Gyurcsányé.
Most már nincs Gyurcsány, így a felelõsség a... mittudmén, legyen a forinthiteleseké...

A bodzaszedés munka. Én hitelre akarom, úgy, hogy mások fizessék ki nekem, mert állam bácsi szerint ez nekem jár.

Danny1987
Ez milyen gyerek vállalos blogról van?

Danny1987
Hát mi ami legolcsóbb lakást találtunk jó környéken 3 szobás 7,2 millió 64m2. + bútorok közös költség stb.

Pesten gondolom ennek a duplája is simán lehet.

Amúgy meg ha ma venni akarsz egy új építésû lakást eleve 15 millánál kezdõdik és az csak egy 1 szobás lyuk.

Idézet egy blog kommentjébõl:

Csak tudod azt is látom, hogy sokan panaszkodnak hogy hát nem tudnak még egyet vállalni, de nyaralni csak elmennek, a legolcsóbbnál azért egy kicsit jobb autójuk van, az asszony jár fodrászhoz kéthetente, ami persze nem bûn.

Csak pontosan kell akkor fogalmazni, nem azt kell mondani, hogy nem tudunk még egyet vállni, mert nem tellik rá, hanem azt, hogy arról a minimális kis "luxusról" ami nekünk jutott, nem TUDUNK/AKARUNK lemondani.

Azért valahol megvan a helyzet diszkrét bája, amikor egy volt MSZMP KB és PB tag, az MSZP (teccuktudni, utódpárt!) egyik alapítója Orbánnal turnézik: a mi kutyánk kölke, minõsített eset.

autoszimulator
falukban, ahonnan a beutazás a munkahelyedre az évek során pont behozza a városi ingatlan árát.

.: mobilize.hu :.

Panel? (Mondjuk az is inkább a 10 millához közel.)

arty
másfél szobásokat tûrhetõ környéken ma 13-14 milláért megkapsz pesten (haverom most vett)

nem egy ismerõs vett fel devizahitelt, éveken át nyerészkedve a jó árfolyamon. most jön a kompenzácio a magas frankkal - erre "megmentjük" õket 😞 mért érez az állam felelõsséget értük? mért pont értük érez?

Forza.

😊))
amúgy meg az Apeh szerint is pl bodzaszedésbõl lehet bmw-t és mercedest venni, tehát még hitel sem kell...

Galy
"Használtan öt-tíz milla egy két-háromszobás lakás"

HOL?

nagyonvidéken?
abban az esetben ha magyargyûlölõnek csak a Slotát számítjuk.

De én még idetenném Meciart, és Fico se kutya.... na így már meg is van a 2/3.

Azt áruld már el nekem, hogy minek új építésû lakás?
Használtan öt-tíz milla egy két-háromszobás lakás, de a tízes már bútorozott. Persze, van, aki igényes...

De igaz, végül is miért ne merjünk nagyot álmodni. Majd a szerencsétlen magyar kifizeti helyettünk.

Megyek, veszek egy Bentleyt. Hitelre.
Munkábajáráshoz kell, mert igényes vagyok. Ezért, mivel egyedül haználom, nem a limuzint fogom megvenni, hanem a kupét - a hátsó ajtót úgysem használnám. Aztán majd panaszkodok a kormányra, ha nem tudom kifizetni, kifizettetem a kisemberekkel.

Pluskast
Már bocsi de amit mondtál ez úgy baromság ahogy van. A bátyám és a felesége lakásra vettek fel svájci alapú hitelt. Nincs luxusautójuk (van egy 7 éves 206-uk). Amúgy meg ha ma venni akarsz egy új építésû lakást eleve 15 millánál kezdõdik és az csak egy 1 szobás lyuk. Szóval ha családot akarsz és szeretnél 2 gyereket akkor egy 2 szobás lakás már eleve kell ami megy úgy kb 25-27 milla között mozog. Ez pedig kérlek nem luxus.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Természetesen én, hiszen én vagyok Gyurcsány is, Bajnai is.

Fidesz program 2010-2014:
1. oldal: Mossuk össze.
2. oldal: Fogjuk rá.

A személyeskedésért húzz egy büntetõkártyát, egy dobásból kimaradsz 😊

Tudod mi a vicces?
Az, hogy forinthitelt általában kisebb, szükségesebb dolgokra (gyerek iskolába járatása, lakásfelújítás, vesznek fel, míg a svájci frank alapú a luxusautókra, nagyobb több tízmilliós lakáshitelekre jellemzõ.

Ezért mit tesz a híresen bölcs kormányfõ? Azokon segít, akik luxusautót, vagy szükségtelenül nagy vettek, azoknak a pénzén, akik a megélhetésért kényszerültek hitelre.

Elsõ intézkedésként. Mi lesz itt még négy évig?
Végülis mindeg, mit csinál, ha eladja az országot kilóra, Te akkor is ott leszel a két lába között 😉

Pluskast
Azért mondjuk ide haza nem látsz ilyen plakátokat, másrészt meg kormányzó párt eddig ide haza nem mondott olyasmit, hogy induljunk meg tankokkal Pozsony, Bukarest ellen. A sort meg még lehetne folytatni. Amúgy meg ha jobb lenne az ország gazdasági helyzete nem kapott volna a jobbik 16%-ot. Az elkeseredett embereket mindig könnyebb megfogni az olyan jellegû elvekkel mint amit a jobbik mond.

Bár mégiscsak van különbség.
Itt a demagógia a szõrös talpú románozás,tótozás és cigányozás 16%-ékot ér
Míg Szlovákiában kétséges a parlamentbe kerülés is a cigányozással,meg magyarozással....

Van mire büszkének lenni egész Európában itt lehet a legjobban tarolni gyülölködéssel.....grat

Jah a szõrös talpú román és a büdös tótozás az véletlenül sem hallható a jobbik hivektõl.....

Nem képes felfogni hogy
VONA=SLOTA
MAGYARKODÓ=SZLOVÁKOSKODÓ
MAGYAR CSÕCSELÉK PÁRT VEZÉRE=SZLOVÁK CSÕCSELÉK PÁRT VEZÉRE

Nem is a cigányos plakát a lényeg az általam linkelt poszton, hanem az utolsó bekezdés.

arty
Az a döbbenet, h mennyire megjósolhatóan mûködik a csõcselék/massza ... csak elég hangosan kell magyarozni és lám, simán megvan az 5%-os küszöb.

Egy pillanatra felrmélett a cigányozó jobbik képe, de aztán elhessegettem, "ez nálunk teljesen más".

Forza.

Pluskast
Ja meg az "turul madár". Ezek csak lopni tudnak?

89
de nem lehet összehasonlítani a bûnözõ cigányokat és az elcsatolt területen élõ, dolgozó magyarokat...míg az egyik valós probléma, a másik csak hisztériakeltés

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Ahogy a görög polgárok elhitték, hogy életszínvonaluk összhangban áll a gazdaság teljesítõképességével, úgy az elmúlt években több százezer magyar háztartást is elcsábított a devizahitelek alacsony kamata. Az állam mindkét esetben tétlenül nézte (!!!) a veszélyes folyamatokat. Most pedig nem csak a takarékos német adófizetõk érezhetnek jogos felháborodást a tönk szélére sodródott Athén megsegítése miatt: azoknak a dühe is érthetõ, akik addig nyújtózkodtak, ameddig a takarójuk ért, mégis az õ pénzükbõl tervezik kisegíteni a forint gyengélkedése miatt „pórul járó” magyar devizaadósokat. (vg.hu)

Összességében a devizahitelek miatt bajba jutott Magyarországon újabb devizahitelek segítenének? - nem hinném

Ez azért is röhej, mert pl a Délvidéken, Vajdaságban élõ szlovákoknak van szlovák állampolgárságuk, s a Magyarországon élõ szlovák is lehet kettõs állampolgár.

89
ütném...
kicsit irónikus is a plakát a hármasdomb-kettõskereszttel <#nevetes1>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

arty
itt nem a "kit támogassak inkább" a kérdés, hanem a "még kit vonjunk a védõernyõ alá" 😞

mibõl?!?!?!

mért megint a reálisan gondolkodó, takarékoskodó "bukik" ?!?!? ki adja vissza NEKEM azokat az ezreseket, amiket a forinthitelem magasabb törlesztõjére fizettem?

TÉNYLEG jó, ha állambácsi mindig mindenkit megment? abból tanul a felelõtlen magyar?

Forza.

Bandee1987
Hatalmas grat nekik, megérdemlik, az õ filmjeiken nõttem fel<#eljen><#worship>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Ahogy egy hírös netceleb mondta: "Egyik párt a másik..." 😊))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bertino
elnézve a mûsorvezetõt lehet Bud Spencer helyében fejbecsaptam volna párszor, bár nem értek olaszul.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!