Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaemoonHunter
aztakrva...

ezek komolyan azt hiszik, hogy ilyen gazdasággal, meg 'bombabiztos tervekkel' megalapozott lépés ez az önállósodjunk játék?

*hazájukban

akkor az iparosodott, értelmes, tanult nigrókat hogy a csába fosztanánk ki?

Mégis ki fossza ki a tanult feketéket? A legtehetségesebb afrikaiakat felszívja a nyugati munkaerõpiac vagy a hazájában találnak az adott viszonyokhoz képest jól fizetõ munkát valamelyik multinál.

Biztos lehetsz benne, hogy ezek az emberek nem kizsákmányoltnak hanem kurva szerencsésnek érzik magukat és örülnek, hogy az évezredes kõkorszaki életkilátások után végre kinyílt elõttük a világ kapuja.

<#eljen>

Valahogy mindig az az érzésem, hogy a formában való buzgó vakhit jótékonyan elfedi a tartalom valós hibáit. De hát mit várjunk attól, aki szerint gyakorlatilag minden 30 alatti nõ szilikonmelles plázaribanc?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

polluxware
kéne alakítani valmi kommunista pártot.. a mostani elnyomó komcsik ellen..

ki csatlakozik?

-vörös szín kizárva.. max fehérrel keverve
-nem lehet kopasz a vezetõ
-a többit kitaláljuk😉

polluxware
"Talán nem fekete afrikai segélyekre meg integrációkra kéne költeni a pénzt."

te figyumán.. ha nem költenének a fekákra hogy segíjezzék õket, meg a csájukat se kelljen felemelni..

akkor az iparosodott, értelmes, tanult nigrókat hogy a csába fosztanánk ki? most komolyan... még a végén szaporodnának azok is mint kínyaiak, meg a többi "véletlenül" kitanított népek..

megõõrültél?? ilyet mondani..

polluxware
ha horty be lenne balzsmozva... ejjj

polluxware
kommunizmus..

most is az van nem?

államosítanak mindent, a parlament meg a képvislõk egy színjáték..

komolyan sajnálom már azokat akik utólag is szídják azt ami perpill most is van

Danny1987
Sokba kerül az ingyenes energia

Talán nem fekete afrikai segélyekre meg integrációkra kéne költeni a pénzt.

Live for nothing or die for something.

Pluskast
Igen? És ki legyen a király? Milyen jogkört akarsz neki adni? Egyáltalában ki fog uralkodni a Habsburgok vagy valaki más? Majd kiállunk a befagyott duna jegére és kikiáltunk valakit királynak? Azt mondod a demokrácia nem járható út. Na és a királyság mitõl jobb? Honnan tudod, hogy a király jó vezetõ lesz? Szerinted királyság esetén nem lesz itt vezetõ elit aki majd a saját pecsenyéjét sütögeti? Badarság semmi értelme és semmiben sem lenne jobb mint most. Sõt inkább rosszabb mert tényleges lehetõséget ad a totális diktatúra kiépítéséhez.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Grandmaxter
Ja és plusz a Zeitgeist Addendum címû film, ami a 25:00 pertõl kezd érdekessé válni.

Megdöbbentõ, megrázó filmek ezek!

Danny1987
Betlehem polgármestere Izrael-ellenességre uszít

"Batarse szerint a zsidó telepesek folyamatos terjeszkedése és sokasodása okán pár éven belül már nem lesz föld, ahol a független Palesztinát ki lehet kiáltani. "

Hát a demográfiájukat nézve mond valamit😊

Live for nothing or die for something.

Grandmaxter
Hogy legyen fogalmatok az elmúlt 100 év történéseirõl 3 filmet ajánlanék amit youtubeon megnézhettek.

1. Horthy a kormányzó
2. Háború a nemzet ellen
3. Poggyászunk Kádár János

Nézzetek egy kis történelmet, még olvasni sem kell, mert okos emberek elmondják nektek mi miért történt.

polluxware
én már most is sírok.. tesó

polluxware
igazság😉

=szarul játszunk, de vagdalkozunk és köpködjük a játékszabályokat mint egy ovis

Grandmaxter
Mit tudsz Horthyról? Tudtad, hogy õ számolta fel Kun Béláék és Károlyi féle tanácsköztársaságot? A kezdeti kommunizmust? Tudsz róla? Horthy korszak után a kommunisták, nagy lejárató kampányt rendeztek Horthyról. Hihetelten államférfi volt. Ajánlanám Koltai Gábor filmjét aminek az a címe, hogy Horthy a kormányzó. Elsírod magad a végén tesó.

polluxware
magyarország a síkhülyék országa..

más nyugati demokráciában szted így nézne ki a parlament? ilyen tetvekkel? (mindre értem!!!!!)

MO=nép=az a nép akik közül valók a politikusaink

Örülök hogy a dolgok mögé látsz, de azt látod-e, hogy a zeitgeist is egy olyan film, amit azért csináltak, hogy azokat akik az igazságot keresik, szépen tévútra vigyék?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

polluxware
most még megy a vigyorgás báltermekben, fogadásokon..

kulákság lassan kezdhet fosni

Grandmaxter
Na mennem kell, dolgom van.

Akit komolyan érdekel, hogy miért alakult ki Magyarországon ez a siralmas helyzet, az nézze meg a youtube-on a Háború a nemzet ellen címû dokumentumfilmet.

Valaki itt megjegyezte, hogy: "Menj már tudod ki hiszi el, ilyen címmel egy ilyen filmet."
Magyarországon nem összeesküvés-elmélet van, hanem összeesküvés-gyakorlat!

Háború a nemzet ellen? Hmmm vizitdíj az nem épp nemzetellenes adó volt?
Köszönöm szépen, hogy olvasgattátok néhányan az írásomat, remélem segítettem egy picit a dolgok mögé nézni.
Sziasztok.

polluxware
"Épp ezért támogatnám a Magyar királyság visszaállítását, ahogy 100 évvel ezelött volt."

hagyjuk egymást békibe, jóó?

egyébként értem amit mondassz, természetesen ez így van mindenütt...

csak van egy bökkenõ

ha te, meg a hozzád hasonló kurucz, meg gömbösgyuszibácsi fanok leváltanák ezt a köpedék demokráciát, van egy tippem arra hogy a horty arany cselédkorszaka köszöntene ránk (már mondjk most is ezt akarja orsóós)

ezek a köpsi külföldi hõõõesink meg buzgón drukkolnának

amíg a nép 80% a béka segge alatt él, addig csak egy rendszer jöhet megint..

és kezdõdik a történelem elölrõl..

"Mindenki hülye, csak én vagyok helikopter"

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Grandmaxter
Fogalmuk sincs az embereknek milyen hazugságban élnek. Amíg az emberek fáradtan görcsösen hazatérnek a munkából, utána mosnak fõznek takarítanak, majd tv-znek, addig jó ennek a felsõ rétegnek. TV-n keresztül etetik az embereket, félrevezetik, elterelik a problémákról a figyelmet.
És láss csodát ez tényleg így van😊

Nem érdekli az embereket, hogy mi történik körülöttük. Én valóban a dolgok mögé látok, és nem azt hiszem el, amit rám erõszakolnak a médián keresztül.
Mellesleg ugyanolyan földi halandó vagyok mint te, nem az ûrbõl jöttem.

polluxware
nem fura hogy hétrõl hétre megjelenik egy új arc a VVH osztályról, tartani a lelket a fényevõkben?😉

polluxware
immovable
<#nevetes1>
polluxware
na fasza..

Az IMF a saját bankunk

Már a "saját bankunkkal" is sikerült összebalhéznunk?😄 Nagy lehet a káosz a kupolás cirkuszban.

Attól félek hamarosan az MNB tartalékait is a sajátjukként fogják kezelni.

Sürgõséggel tárgyalják az MNB-törvényt

Azt hiszem, estére bekészítem a popcornt, mert 99%, hogy a kormányzati kommunikáció új mélységeit fogjuk megtapasztalni, mely feltehetõen a köcsög IMF - szentéletû kormány vonalon fog mozogni.

polluxware
jézusom honnan jöttél te? 😊

fügyesz agit.szoc.prom osztályról?

Grandmaxter
Épp ezért támogatnám a Magyar királyság visszaállítását, ahogy 100 évvel ezelött volt.
A demokrácia a jövõben nem járható út. Akik ma választásokat nyernek, azok az üzleti életbõl kikerült emberek, nagyvállalatok igazgatói.
És aligha hinném, hogy õk a kis emberek érdekeit szolgálnák. Inkább azoknak a nagykutyáknak segítenek, akik õt támogatták a választási kampányban.
Gondoljunk itt Bushra is. Olajdinasztia család. Olyanok mint a sorozatban a "Juingok"
Háborúzni mentek a terrorizmussal szemben, aztán valahogy mégiscsak irakban kötöttek ki, és elöbb halt meg Szaddám, mint Oszama. Szaddámnak azért kellett meghalnia, mert õ nem adta amerikának az olajat.
A CNN- olyan híreket gyárt amilyet akar.
Lefizetnek 100 embert Venezuelába, hogy lázítsák az embereket a városban.
Majd ha összegyûlik jó pár ezer ember, akkor bekapcsolják a kamerákat.

Ettõl azt hiszik az emberek a hírekbõl, hogy az egész országban lincs hangulat van😊
Alig hinném, hogy tudnák az emberek mi hogyan is zajlik😊

A 35 éves elkúrás kamatkiadásai töredékét teszik ki a költségvetésnek(7-8%).

Grandmaxter
"Az egész "végighazudtuk az elmúlt négy évet"-marhaság lement volna egy hónap alatt"

Ennek ellenére még tovább is kormányoztak, eszükbe sem jutott lemondani.

Japánban a gyorsvonat 6 perces késéséért lemondott a japán közlekedési miniszter.
Ez itt nálunk eszükbe sem jutott a kedves országot tönkretevõ politikusainknak. Neked ez a demokrácia? Hihetetlen milyen romlás van a fejedben.

Erre egy szemléletes példával tudok szolgálni: a kormány az iparûzési adó emelésével próbálja kistafírungozni a BKV-t, miközben körömszakadtáig védi az Európában egyedülálló ingyenes tömegközlekedés gyakorlatát.

De az a kormány. Nem az emberek...

A értéket létrehozó aktív réteg súlya folyamatosan csökken az állam által újraelosztott jövedelem szerkezetében, közben az inaktívakra fordított összeg minden évben szigorúan monoton növekszik.

Ezt érezted Te az utóbbi 1-2 évtizedben és nem csodálom, hogy eleged van belõle.

Narxis
*minden évben

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Igen, ezt minden kommunikálja az aktuális kormány, miközben tanácsadó szerzõdésekre, mutyizásra, BKV, MÁV kisegítésére minden évben milliárdok mennek el. Gyakorlatilag átláthatatlan, hogy itt mi folyik. Valószínûleg a fennálló politikai elit minél tovább szeretné húzni és csak ezért nem jelentettük még be, hogy üres a kassza, mert egy idõ után már a kamatokat se fogjuk tudni fizetni.

Narxis
Ez inkább az, hogy a bevétel jelentõs részét szociális kiadásokra vagy az államadósság kamataira fordítsák-e. Lényegében errõl megy a vita évek óta.

Azt meg teljesen mindegy, hogy mivel magyarázod. Adóemelésnél az emberek lázongani fognak és/vagy adót csalni.

Grandmaxter
Kár velem éppen történelemrõl vitatkozni. Ketté haraplak benne😊 A focidrukkereket én is elítélem, semmirekellõ csõcselékbanda, aki saját testvérét is bántja (Pl Újpesti szurkolókat).
Nagyon is jó, hogy nincs fradi. Idióták gyülekezete.

Viszont a tények amiket itt korábban leírtam, nehezen lehet szembeszállni, és nem biztos, hogy sikerül is. A tények makacs dolgok.

Én kb mióta élek, ezzel "barátkozom" és már kurvára elegem van belõle.

Narxis
+K

A magyar emberek kezdhetnek megbarátkozni egy eddig ismeretlen kifejezéssel: K-I-A-D-Á-S-CS-Ö-K-E-N-T-É-S

A 2006-os õszi események?
Ez egy erõs öngól volt!

"Követeljük, hogy rakják vissza a Fradit vissza az NB1-be, különben mgerõszakoljuk Mazsolát és Tádét?"

Bér-rendbontókból és erõsen alkoholos befolyásoltság alatt álló focidrukkerek felbõszítésébõl állt, jelenlegi kormányunk hathatós közremûködésével. Olvass Wikileaks-et.

Az egész "végighazudtuk az elmúlt négy évet"-marhaság lement volna egy hónap alatt, de "valaki" (akit nem szabad néven nevezni - médiatörvémny) szándékosan olajat öntött a tûzre.

Ez a van sapka nincs sapka tipikus esete. 😊

Inkább a hiányos fogalomtáré.

Az adófizetõ aktív réteg finanszírozza az állami költekezésbõl élõ csoportokat, így könnyen belátható, hogy rájuk egy fillér hitelt nem költenek, miközben az általuk megtermelt érték 2/3 minden hónapban elvonja az állam.

Messze vagyok még attól... és ellentétben az elõzõ nyolc évvel, egyre messzebb.

Fura, addig minden évben közelebb kerültem egy évvel a nyugdíjkorhatárhoz. Azóta csak távolodom.

Grandmaxter
A baloldalnak már vége van😊 Sose fognak már választást nyerni, jó lenne ebbe beletörõdni.

Hogy mennyire dolgozott az MSZP a magyarok ellen, ez a 2006-os õszi eseményeken meglátszott. Ja bocs, nem vagyok náci, csak magyar ember.

Ha én itthon kiakasztom a házra márc. 15-én a trikolórt, egy páran lenáciznak.
Érdekességként...minden amerikai filmben legalább 1x mutatják az amerikai zászlót. Rájuk senki sem mondja, hogy náci. Nekik van nemzeti öntudatuk, és hazaszeretetük.

Ajánlanék a fiatalok számára egy hasznos tanácsot. Ne az országodat utáld, hanem a vezetõit!

1. Nem, tényleg ez történt. Négy év alatt egyetlen konstruktív javaslat sem hangzott el Orbánék szájából, megfejelve az "azóta is nagyon bevált" háromigenes népszavazással és az EP-beli lejáratással.
2. Önkormányzatok, kisebbségi kormányzás, népszavazás, tüntetések... öreg, Te melyik meccset nézted az elõzõ ciklusban? A Hír TV-n nem ezt mutatták.

- Az MSZP osztogat, a Fidesz fosztogat.
Gyakorlatilag az elõzõ ciklusban is gazdasági világvbálság volt, csak itthon az "aktív szavazók" kétharmada úgy tudta, hogy nincs, csak Gyurcsány miatt van.
- Az erõforrás-válsággal várj még egy kicsit, addig még van néhány évtized...
- demográfiai válság. Azbazmeg. Mondjál még szépeket. Meg ártó szellemek, meg gonosz ufók, meg az apokalipszis négy lovasa, meg minden lóf@sz, b@zmeg, csak a kormány nem hibás semmiben. Szegények csak Magyarországért dolgoznak, azért írják egy l-lel az álamfõt is, hogy csökkentsék a nyomdaköltségeket.