61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • set36dyrf
    ha te 1-2 doboz, vagy üveg sörtől bebaszol akk no comment :D
  • set36dyrf
  • Tsol
    Pár perc és ez is átmegy fújjgyurcsányba.
  • Tsol
    Pár perc a médiában. -.-
  • Narxis
    Józan.
  • Ironman2
    Megjelent Gyurcsány is.

Új élő link

• Borg
    Pénz beszél. Akiknek meg most érdekük fűződik a kormányellenes cirkusz látszatához, azoknak van. Tőlük próbálunk kunyerálni is éppen.
  • Ironman2
    Ezeknek nincsen családjuk? Miért pont Karácsony elöttre időzítették az akciót.
  • Ironman2
    "Közben Szilágyi Lászlótól megtudtuk, hogy az akcióban résztvevő összes LMP-s képviselő lemondott a mentelmi jogáról."

"A tiltakozók kis száma miatt folyamatos az erők átcsoportosítása mind a demonstrálók, mind a rendőrök oldaláról. Az imént például a civil tiltakozók az északi kaputól átmentek a délihez, mire komoly rendőri erősítés jelent meg a helyszínen és végigigazoltatták az összeláncolva lévő képviselőket.

Újabb fordulat: az Osztolykán Ágnes vezette csapat visszafoglalta a rendőröktől a Balassi utca torkolatánál létrehozott ad hoc bejáratot.

"Ez a demokrácia súlyos sérelme" - mondta Harrach Péter KDNP-s frakcióvezető, majd átlépett Ertsey Katalinon és bement az épületbe"
  • Danny1987
    Olajkatasztrófa Nigéria partjainál
  • Ironman2
    Élő közvetítés a blokádról

Ekkora cirkuszt! Sokra nem mennek vele
  • ManoNegra
    Majd megváltoztatják.
  • Ironman2
    Nem fognak osztogatni,tiltja az új alkotmány
  • ManoNegra
    Úgy emlékszem, az összes kormány (kivétel nélkül) azzal kezdte, hogy a hivatalokat feltöltötte a saját kádereivel. A fidesz is, csak 98 és 02 között nem rendelkezett kétharmaddal. Egyébként pártszempontból megfelelően csinálta két okból is. Először úgy néz ki, jövőre OV helyett egy lehúzási szakértőt neveznek ki, a bebetonozást addig is elvégzik. A másik, a ciklus végén már osztogatni kell a kampány miatt, nem lehet bebetonozással bíbelődni. :D
  • set36dyrf
    mivel 98 és 02 között ilyen fel sem merült, nekem van egy elképzelésem arról hogy a bebetonozásnak mi lehet az oka, persze ez antidemokratikusnak látszik kívülről, viszont szerintem semmivel nem rendelkeznek az emberek kevesebb szabadságjogokkal mint korábban, dühöngeni most is lehet és gyújtogatni... a lényeg, ezt a bebetonozást hagyhatták volna a végére is ha feltétlenül szükség volt rá, rossz volt az időzítés és hát látszik az eredménye
  • set36dyrf
    ebben a hidegben ott fagyoskodnak láncra verve... persze ettől még a törvényt így is, úgy is elfogadják bent
  • Ironman2
    Blokád alá vonják a parlamentet

Szerencsétlenek
  • Garfield
    Tudod, az az igazán felháborító, hogy a FIDESZ a parlamenti többségével bármit megtehetett volna az elmúlt másfél évben, hogy helyrehozza a gazdaságot, de ők ezt a ritka hatalmi lehetőséget arra használták fel, hogy átvegyék az irányítást minden olyan területen, amelyre az államnak közvetlenül akár csak kicsit is befolyása van, illetve hogy a légbőlkapott gazdasági ötleteiket átverjék, kerül, amibe kerül, akkor is, ha ez a qrva ország beledöglik. Nézd meg a mostani parlamenti teljesítményüket: ezek egyszerűen ennyire képesek: a pofázás nagyon megy, de amikor egy koherens tervet kéne lerakni az asztalra, akkor csődöt mondanak.
  • set36dyrf
    én megértem a felháborodásod, qrwa szar a helyzet és orbánék nincsenek a kezelésének a magaslatán, végül is ha másfél év alatt nem tudták kihúzni a szarból az országot legalább stabilizálhatták volna, de nehogymár azt próbáld meg megmagyarázni, hogy orbánék egy szuperül teljesítő gazdasági gépezetet vettek át az mszptől, mert akkor magadat is átbaszod ezzel
  • Vlala #58481
    Ez tényleg ennyire hülye?

Ez a kretén megírta Barrosonak, hogy keine panic, a Nagy Magyar Parl(j)ament (2/3-os fidióta többség ugyebár) ELFOGADTA a jövő évi költségvetést, amely szerinte az egyik legjobb gazdasági és pénzügyi terv Európában.(mondjuk Európa és Barroso szerint nem, erről szólt a felszólítása, de mindegy...)

Holnapi eredmáény: újabb leminősítés. Váltsatok Eurot a maradék (négy) forintotokból, a magyar pénz ugyanis a búvárbéka kloáka-nyílása alatt lesz Karácsonyra...

• Vlala #58480
    Nem, az országot vágja haza. Ez a mocsok azt hiszi, Magyarország, mint EU-tagállam belügyei csak rá és kétharmadnyi segélynyalójára vonatkozik.
  • Vlala #58479
    Kb. két-három éve ugatom ezt. Már akkor elkezdtem, amikor még csak körvonalazódott aaz "orbán mindent jobban csinálna" mozgalom, és 3000 Ft/napi bérért hugyozták szét a Kossuth teret a "lelkiismeretes honfiak".
    A háromigenes népszavazás, a gyurcsányi, ill. Bajnai-féle változtatások vétózása foggal-körömmel, valamint orbán populista baromságai egyre lejjeb vitték az országot - nem beszélve arról, hogy eközben ment a forródrót az önormányzatoknak: "pazarolni, pocsékolni, sikkasztani, ahol tudtok, minden a gyurcsány hibája lesz, gondoskodjatok róla, hogy a nép ne érezze jól magát MSZP-s kormány alatt!"
    Aztán jött a "mindenmáslesz" ígéret, csak a "miből" nem volttisztázva soha. Amikor meg merttem kérdezni, én lettem a f@sz.

És ami a legszomorúbb: 2011 decemberében vagyunk, másfél éve ezek a retkek tartják kétarmados uralmuk alatt az országot, gyakorlatilag minden rajtuk múlik.
    És mégis a feri a hibás, az unió a hibás, és az IMF a zsidó, és a nemzetközi hitelminősítők a legnagyobb köcsögök, akiket valaha a hátán hordott a Föld.

Mit mondhatnék erre?
    Hajrá, agyhalottak!
  • Misi az ezredes
    Hat ez nagyon jo, a kocsin ugy is fekpofakat kene cserelni... Inkabb igyunk ;)
  • Pares
    Milyen ömber az aki nem szereti a sert.
  • pinnacle
    Ez csodálatos.
  • DaemoonHunter
    +1
  • arty
    és aki nem szereti a sört? mérgezzem magam kólával? :( :)
  • Willenbrock
    Ezt meg is fogadom,mingyárt nyitok egy Kronenbourg-ot
  • L Viper #58472
    A párja :D
  • arty
    az Index és a kitiltás

"A bajok nem is ezzel a kormánnyal kezdődtek, hanem azzal, hogy Szili Katalin házelnöksége idején kitiltotta a kamerákat pusztán azért, mert a riporterek a dohányzási tilalmat semmibe vevő képviselőket dohányzáson kaptak az Országgyűlés folyosóin. Vajon mit üzen a parlament méltóságáról a választópolgároknak az, hogy a képviselők saját magukra érvénytelennek tekintik a szabályokat, de ahelyett, hogy felelősségre vonnák őket, még az őket leleplező újságírókat büntetik kitiltással? És vajon milyen üzenetet küldött most Kövér László házelnök azzal, hogy a jogos paródiára hatalmi eszközökkel válaszol?"

• Ronny
    Egészen biztos.
  • Tsol
    Orbán elutasította Barroso kérését

Szerintetek ez hazavágja az EU-IMF megállapodást?
  • arty
    ezért is nagyszerű szó rájuk a hívő :)
  • NYUZGA
  • arty
    mi írja elő, hogy nem lehet a majmokat majomként bemutatni?

meg is van, a cenzúra bejegyzésnél megtaláltam, kellemes olvasgatást :)
  • Tsol
    "ez a kib@szott lemez olcsóbb mint 4 liter benzin"
  • L Viper #58464
    Nem épp az én zeném, de nem mond hülyeséget. :D

Na majd lecsap rájuk is a TEK. (3:05-től :))

Egyébként meg itt is megy a marakodás. Azt kéne észrevenni, hogy 4 (vagy8) évente csak a f*szt cserélgetik a szánkba, most meg tetézi a világválság is.
  • NYUZGA
    Ezen is nevetgélj egy kicsit.

• immovable
  • immovable
    Amit mondasz az nem elég összeesküvő. :)