Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
hogy lenne 500 euró a szlovák kefír, ha a forint inflálódik? <#ijedt>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Benzinár elszállhat csak az a kurva kefír legyen olcsóbb? <#idiota>
Megtörtént, és felháborodtam. Keresd csak vissza!

(addig se beszélsz marhaságokat. :):):) )

Magyar létemre azon háborodok fel, hogy ezek a férgek magyarnak vallják magukat.

tmp
Nem látom az összefüggést. Nem a gázolaj ára miatt veszteséges a BKV.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

arty
úgy, hogy nem a mostani 80 forintos kefírrel kéne megküzdenie, mert durva inflácio mellett MINDEN durván drágul :)

de ha gondolod, a szlovákot helyettesítsd be más állammal, ahol nem EUR van, még nagyobb a veszély, h alámegy a magyar árnak :(

Forza.

Bronx South
Nem terelem ezzel el a szót, csak egy következtetésre tettem szert.

Ha te azon akarsz agyalni hogy EU zászlót égettek agyaljál, de megkockáztatom hogy ha mondjuk Szlovákiában Magyar zászlót égettek volna, akkor egyáltalán fel se háborodtál volna, csak nyomattad volna tovább a Fidesz ellenes propagandát. A mai napon történtekre Magyar létedre viszont felháborodsz, de akkor már a "jaj most mi lesz velünk", és a mellészövegelésen kívül, fejtsd ki a felháborodásod okát. Személyednek van valami amit köszönhetsz az EU -nak a városszéli Tesco nyújtotta kényelmen kívül ?

tmp
Egyébként, most tök õszintén. Szerinted inflációban csak a gázszámla ára nõne :D? a fizetés meg maradna ugyan annyi :) jajj

arty
és errõl eszembe jutott egy matek feladvány:

Ha a bkv 440-es gázolaj mellett évente 150 mrd veszteséget termel, mennyit termel 700 forintos ár mellett? ;-)

Forza.

tmp
hogy lenne olcsóbb a szlovák kefír, ha 500 az euró?

arty
Aha.

benzin: 420 -> 660ft
gázszámla: 15ezer -> 25ezer
áram: na ez jó kérdés mennyit emelkedne ... :)

ezeket add össze és a mostani 80 forintos kefír pillanatok alatt 130-ba kerülne. ezekután a 130-as kefírnél a szlovák már megint lehet h olcsóbb lenne :((

asszem ezekután nem nekem nincsenek fogalmaim ok-okozatról ...

Forza.

Mert a hazai termelõ (és a fogyasztó is) nem érzi majd meg az 500 forintos eurót...
tmp
Idézõjelbe tettem, de nem fogtad fel.

Úgy értem, nem kell mondjuk 500ft/eur árfolyam mellett behoznunk a paradicsomot, hanem sokkal olcsobban meg tudjuk majd venni a hazai termelõktõl.

Kénytelenek leszünk megvenni? :D Mibõl ember? Nem hoznak majd be? Ja hogy export? Igen, amelyik vállalat nem megy csõdbe, az talán majd exportál...
tmp
Legprimitívebb pártja :D ez jó

Kérdeztem, de nem kaptam rá választ, ki mellett sorakozzunk fel?

Az MSZP is égetett zászlót? Mutiiii! <#wow1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

tmp
Tudod mennyi pozitív hatása lenne egy ilyen mértékû inflációnak? Tegyük fel 500 ft lesz egy EUR, nah most, így nem fogja megérni behozni külföldrõl a sok szar kaját mondjuk, hanem "kénytelenek" leszünk megvenni a magyar terméket.

Ne bagatellizálj. Még smiley-val sem, nem illik röhögni azon, hogy ilyen primitív barmok nevezik magukat pártnak ezen a 93 ezer négyzetkilométeren.

Elég nekem a másik két jómadár, akik szerint az államcsõd jó, zászlót égetni hõstett és mindenki liberálbolsevikzsidó, aki nem így látja.

Akkor csinálj magadnak államot, és csõdölj be. Az én hazámat hagyd el, légyszíves.

Nem, Te azon agyalsz, hogy hogyan tereld el a szót arról, hogy Magyarország legprimitívebb pártja zászlóégetéssel keménykedik.

tmp
Itt élek, nyugodj meg tudom milyenek a körülmények :D

arty
Arra válaszolj, a 70%-os inflácio szerinte mi?

Forza.

arty
és ott a lézárjanik vajon szintén lamborginivel* járnak?

(csusztatás, csak a motort gyártotta a kocsijába a lambo)

Forza.

_Atti_
Egyébként pont ezért nem fognak soha sehova jutni, nekem szimpatikus ennek az oldalnak(jobb) sok ésszerû része,és a jobbik programja talán a külpolitika egyes részeit leszámítva a legértelmesebbnek tartom.

Azt viszont nem, ahogy a 'fan-bázis' mindenre reagál, akárki nem ért velük egyet az libsi,komcsi,vagy etnikum, de legalábbis áruló.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Van. Neked van fogalmad arról, milyen vízfejû az államunk? Neked van fogalmad arról, hogy a szociális ellátórendszerünk méretben a svédekével vetekszik, hatákonyságban pedig a balkánéval?
tmp
Kár volt felhoznom ezt a példát. SEHOL nem vagytok ahhoz, hogy megértsétek.

arty
Ez relativ :)

Mi béka seggének érezzük, eközben a kínai Foxconn melós 1$-t kap naponta. Az argentin is szarabbul él, mint Te. Az elmult tíz évben meg kimondottan nagyon szarul élt.

Forza.

tmp
Neked van fogalmad arról mekkora az államadósságunk?

Egy év alatt 70%-os infláció neked mi?
Fura, a balti államok 6-7%-ot növekednek államcsõd nélkül, ráadásul a zájemef karjaiba hullottak elõtte. Szörnyû lehet ott..
tmp
És mi hol vagyunk a béke seggéhez képest? Sehol.

Elértéktelenedõ pénz? Ha nem értesz hozzá ne szólalj meg.

arty
"Argentína azóta "virágzik"."

Ez hazugság.

Ráadásul az sem mindegy, hogy mibe került ez az embereknek...

Forza.

arty
béka seggébõl 10% az annyira nem nagy szám :)

és 10 évre befagyasztott bankbetétek, brutálisan elértéktelenedõ pénz... király <#eljen>

Forza.

<#nevetes1>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

tmp
Szerintem az államcsõd nem opció, hanem az egyetlen lehetõség a felállásra a szarból.

Argentína megmondta, hogy vagy nem fizet vissza semmit, vagy csak egy részét. És mivel a semmitõl több a kevés, ezért mondanom sem kell elfogadták ezt az opciót. Argentína azóta "virágzik".

Közvetlenül vagy közvetetten ma harmadszor libsiznek le. Ennél a világ talán komplexebb...

"Azon agyalok hogy.." Hát persze.
arty
szerintem meg a mûanyag zászló égetés szimplán csak környezetszennyezés :D

Forza.

Mindent elmondtál ezzel.
Engem totál meggyõztél.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

tmp
Nézd meg Argentínát. Halálos pontossággal irányított és megtervezett államcsõd, majd 10% növekedés (tavaly).

arty
"És ? A libsi ennél sunyibb mert éget a kertben, és érdekképviselõ nõt ver a Fidesz kirendeltségen. El is dobhatod a rózsaszín ecsetet."

- nem tudod, hogy libsi volt-e
- nem vert, csak megcsapta
- nem nõt, hanem fideszest csapott meg

amugy a hsz-ed maradék 4%-a korrekt :D

Forza.

Bronx South
Azon agyalok hogy a libsik miért álszentek, ez a dolog nagyon hasonlít ahhoz amit a zsidók mûvelnek, nem véletlenül ! A zsidó parlamentben csak cionista, liberál, és szoci párt van ! Érdekes nem ? A beépített emberek meg mozgatják Magyarországon is a liberál mûsort tõkével, és a közvélemény ferdítésével ! <#ijedt>

arty
mondjuk elengedik felét, de 500ft lesz egy EUR. elõrébb lennénk? :)

Forza.

A zászlóégetés primitív dolog. Pont.

Ajánlom, hogy olvasgasd át EZT. Lehet, hogy rájössz, hogy a zászló égetés nem feltétlenül idióta primitív dolog, hanem mondjuk egy bizonyos országgal/szervezettel mutatja a "nagyon meg nem értés", utálat, stb. jelét. Lehet eljut az agyadig, hogy a gengszterváltáskor is égettek szovjet zászlót, az valahogy nem volt primitív dolog. Vagy az is fáj neked? Ja, értem már.

tmp
Mondd, ki mellett sorakozzunk fel?

Uncsi a személyeskedés...

arty
R.I.P. lmp

:(((

mszpvel összeállni választásra ... eh :(( szvsz ez többet árt nekik, mint használ. bukott pártok hulljanak ki a parlamentbõl! így sose fog lecserélõdni a politikai posvány :((

Forza.

Ja hogy szinpadi performansz volt? Azt talán mégse kellett volna.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Hagyjátok már ezt az álszent dumát, mert murvára unalmas már.
tmp
Neked most komolyan az a bajod, hogy van valaki az EP-ben aki kiáll a magyar gazdákért?

Elhiszem hogy teli a Windowsod ilyen hibákkal.