61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Lateralus #61026 Jobbikosok amiatt vannak az EU parlamentben, mint plébános a kuplerájban. Kizárólag a kárhozott lelkek megtérítése érdekében. -
#61025 Primitív? Szerintem ne sértsünk meg ezzel egy Gaudi Nagy Tamást, vagy egy Vona Gábort. Hol vagy te hozzá? Tanultabb mint a te családod. Ki vagy te hogy embereket nézz le? Ugyanúgy geciből lettél te is. -
ManoNegra #61024 Nem. Azért jutottak be, mert a többi primitív még tolvaj is. A többi bűnüket most nem részletezem... -
Vlala #61023 Arra, hogy milyen primitív párt is ők. -
Tsol #61022 Na de komolyan: Mer' elkúrták. -
#61021 minden leminősített ország adóssága nőtt az elmúlt évben és a növekedésük alapján nem látni, hogy mikor tudják ezt megfordítani (soha)
az a gáz, hogy eddig nem minősítgették le őket! :( -
Pares #61020 Olvasd végig még egyszer, és értelmezd, szóról-szóra. Aztán válaszolj, légyszíves. Vagy tudod mit, hagyjuk. -
Tsol #61019 Mert rájött hogy mire kattan a magyar? Fújzsidók, fúj cigányok? -
Vlala #61018 Mert "összeforr, ami összetartozik": primitív választó a primitív pártal. -
#61017 azért ne keverjük már a kettőt :D -
ManoNegra #61016 Az lehet, de bejutott, nem is kevés szavazattal. És tudod miért jutott be?? -
#61015 #60997 -
Pares #61014 Nagyon ügyes vagy Vlala. Végre valakinek sikerült leírnia helyetted, hogy mekkora píííp vagy. -
#61013 szvsz jobbikos szemszögből ez jó lépés volt, mert felkeltette a figyelmet :) -
Pares #61012 Szerinted 56-ban vagy bármikor amikor zászlót égettek/vágtak szét, mit akartak azzal kifejezni? Hagyjuk már ezeket a PRIMITÍV kérdéseket. -
#61011 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1096828734&no=60933]#60933[/URL] -
Vlala #61010 Fáztak. -
Pares #61009 Nem az a fő, hogy tragédia, vagy nem, hanem arról van szó, hogy fura módon minden leminősített ugyan úgy értetlenkedik, mint Magyarország. -
#61008 És ezt a hőstettet egyébként mi váltotta ki? Mit akartak ezzel üzenni? -
Vlala #61007 Így igaz, bármit csinál a Jobbik, az primitív. Mert maga a Jobbik is az... "ignoráns gyerekes balfaszok, akik nem tanultak meg felelősségteljesen viselkedni és kritikusan gondolkodni."
/Hegi90/ -
#61006 Tudod mi a hiba a véleményeddel ? Hogy ha AAA -> AA+ lett volna nálunk is a leminősítés, ugyan így beszélgetnénk mint most, maximum a hozzászólásod tartalma lenne más. -
Tsol #61005 VIP :D -
Pares #61004 Ki beszél itt félre? Kérdeztem valamit. Erre visszakérdezel... Bármit csinált volna a Jobbik, minden primitív lett volna (kivéve ha a szovjet címer előtt borulnak térdre, gondolom). Mondta is Novák, hogy kivágni nehéz lenne a sok csillagot, könnyebb elégetni. De hát a sok Szellemi Szuperhős itt az SG fórumon végtelenül megbotránkozik, és megsértődik, hogy a drága jó EU zászlaját el merték égetni. Ó jaj. -
Tsol #61003 A benzinár összetevői az egyszeri nagyarányú kereszténykonzervatív nemzeti adó és járulékcsökkenés után két évvel. -
Vlala #61002 Téked volt! Téked volt!
(a színvonal kihozta belőlem, bocsesz! ) -
#61001 Nem tudom menyire vetted észre az utalást a hozzászólásaimból, de totál leszarok minden mellébeszélést, kezdve a tőmondatoktól. -
Tsol #61000 És vajon mennyi lenne a benzin 270 eurónál, a 2011-es jövedéki adó szintjén? (csak mert rájátszik kül- és belföld is)
TÉK -
#60999 azért az AAA -> AA+ nem akkora tragédia mint a nembővli -> bóvli :)
portugális, ciprus, spanyolok, írország meg az új időzített bombák. nekünk spec. jól jön, nem csak mi vagyunk legalább "NEGATÍV példa", az EUR se úszik annyira el... :))
-
#60998 persze sok a kivétel is, de az aktív tagokra általában ez a jellemző ahogy érzékelem. -
Vlala #60996 Miért kell folyamatosan mellébeszélni?
Kényes a téma? -
Pares #60995 Gondolom az is primitív dolog szerinted, hogy kivágják a zászlóból a címert. -
#60994 Meg azért se hogy az olaj ára nem Magyar szinten, hanem világ színvonalon emelkedik jelentősen, de hát aki nem lát túl Orbánon attól mit várunk ? -
Tsol #60993 Meg a devizában tartott megtakarítások... -
Vlala #60992 Nincs ha.
Zászlót égettek, szerintem ez messze primitív dolog.
Ha emellett szerinted rólam szól a topic, akkor bocs, de nem ismerkedem online... -
#60991 Én például kíváncsi vagyok mit értesz primitív alatt. Fejtsd ki kérlek. -
#60990 ez a mostani gyenge forint amugy jó lenne az államnak, ha nem lennénk nyakig devizaadósságban :/
de az 500ft már nem ez a szint. az a nyomort jelenti az ország nagyrészének. erdők eltűnését, mert gázzal senki sem fog tudni fűteni. stb. -
#60989 Az ATV ezt is ránk fogta. :) -
#60988 Néztétek a híradót :D? Az RTL-en annyit adtak le , hogy tüntetett a jobbik. A zászlóégetést valahogy kihagyták :D -
#60987 engem már "fajilag" se tudnak megbántani, de még is primitívezem őket :( -
Pares #60986 Mellesleg ezért sem sírtak itt sokan.