Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
(addig se beszélsz marhaságokat. :):):) )
Magyar létemre azon háborodok fel, hogy ezek a férgek magyarnak vallják magukat.
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
de ha gondolod, a szlovákot helyettesítsd be más állammal, ahol nem EUR van, még nagyobb a veszély, h alámegy a magyar árnak :(
Forza.
Ha te azon akarsz agyalni hogy EU zászlót égettek agyaljál, de megkockáztatom hogy ha mondjuk Szlovákiában Magyar zászlót égettek volna, akkor egyáltalán fel se háborodtál volna, csak nyomattad volna tovább a Fidesz ellenes propagandát. A mai napon történtekre Magyar létedre viszont felháborodsz, de akkor már a "jaj most mi lesz velünk", és a mellészövegelésen kívül, fejtsd ki a felháborodásod okát. Személyednek van valami amit köszönhetsz az EU -nak a városszéli Tesco nyújtotta kényelmen kívül ?
Ha a bkv 440-es gázolaj mellett évente 150 mrd veszteséget termel, mennyit termel 700 forintos ár mellett? ;-)
Forza.
benzin: 420 -> 660ft
gázszámla: 15ezer -> 25ezer
áram: na ez jó kérdés mennyit emelkedne ... :)
ezeket add össze és a mostani 80 forintos kefír pillanatok alatt 130-ba kerülne. ezekután a 130-as kefírnél a szlovák már megint lehet h olcsóbb lenne :((
asszem ezekután nem nekem nincsenek fogalmaim ok-okozatról ...
Forza.
Úgy értem, nem kell mondjuk 500ft/eur árfolyam mellett behoznunk a paradicsomot, hanem sokkal olcsobban meg tudjuk majd venni a hazai termelõktõl.
Kérdeztem, de nem kaptam rá választ, ki mellett sorakozzunk fel?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Elég nekem a másik két jómadár, akik szerint az államcsõd jó, zászlót égetni hõstett és mindenki liberálbolsevikzsidó, aki nem így látja.
(csusztatás, csak a motort gyártotta a kocsijába a lambo)
Forza.
Azt viszont nem, ahogy a 'fan-bázis' mindenre reagál, akárki nem ért velük egyet az libsi,komcsi,vagy etnikum, de legalábbis áruló.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Mi béka seggének érezzük, eközben a kínai Foxconn melós 1$-t kap naponta. Az argentin is szarabbul él, mint Te. Az elmult tíz évben meg kimondottan nagyon szarul élt.
Forza.
Elértéktelenedõ pénz? Ha nem értesz hozzá ne szólalj meg.
Ez hazugság.
Ráadásul az sem mindegy, hogy mibe került ez az embereknek...
Forza.
és 10 évre befagyasztott bankbetétek, brutálisan elértéktelenedõ pénz... király <#eljen>#eljen>
Forza.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Argentína megmondta, hogy vagy nem fizet vissza semmit, vagy csak egy részét. És mivel a semmitõl több a kevés, ezért mondanom sem kell elfogadták ezt az opciót. Argentína azóta "virágzik".
"Azon agyalok hogy.." Hát persze.
Engem totál meggyõztél.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
- nem tudod, hogy libsi volt-e
- nem vert, csak megcsapta
- nem nõt, hanem fideszest csapott meg
amugy a hsz-ed maradék 4%-a korrekt :D
Forza.
:(((
mszpvel összeállni választásra ... eh :(( szvsz ez többet árt nekik, mint használ. bukott pártok hulljanak ki a parlamentbõl! így sose fog lecserélõdni a politikai posvány :((
Forza.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"