Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
Mekkora film! 😊 A végén pedig a csattanó...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Zerénd
Láttam a filmet.

Azt ne feledd el, ami a film szól, az volt, az van és az lesz hazánkban! Csak a te édes, liberális okos fejed ezt nem látja be.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

89
hátnemtudom, megnéztem a profilját és nekem nem ez jött le

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Zerénd
Tényleg?????

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Ez jobb reklám nekik, mint Morvai mosolya.

Látom sok itt a szabad energia... a jobbikos "végrekellekvalakinek" aktivistáknak ajánlanám figyelmébe a Die Welle címû filmet. Aztán el lehet gondolkodni rajta, hogy ki lett megvezetve...
89
jaaaaaaaaaaaaaa

Ezt egy Jobbikos csinálta.

Sadist
Te hoztad fel a liberalizmust #26536-ban, ne nekem kelljen már tudnom, hogy te mire gondoltál.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Danny1987
Gondolom valami ahhoz hasonló értelmiségi csinálhatta akik a törvényes lakásfoglalást is támogatták és az antifasiszta tüntetésen izraeli zászlót lobogtatnak.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Melyik liberalizmus érdekel ami franciában van vagy az usaban vagy az szdsz féle?

Szegény árpisávisokaat mindig báncsák. 😞
Pedig ojan rendesek. 😞

joebacsi
Ugyanazért, amiért az "árpádsávos zászló"-t használják sokan szitokszóként.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Atomreaktor
erre nem is érdemes kommentálni, a videó készítõje jellemezte magát. mindig lesznek ilyenek 😞

Zerénd

Zerénd
"amit mostanában oly sokan szitokszóként használnak" No és szerinted miért?

Sadist
Én ezzel tökéletesen tisztában vagyok. Ezért kérdezem, hogy számára mi a liberalizmus, amit mostanában oly sokan szitokszóként használnak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Azt kellene már megérteni, hogy a liberalizmus nem egyenlõ a magát liberálisnak valló pártok programjával.

banok
<#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Atomreaktor
😊)

Sadist
Légy szíves definiáld a saját szavaiddal, hogy szerinted mi a liberalizmus! Mert szerintem te is úgy jártál, mint Ákos.

Atomreaktor
én sem döngetem. és ha elírok valamit, nem szeretném, hogy abból ítéljenek meg. van rossz helyesírású ismerõsöm, teljesen normális ember.

joebacsi
az elipszilonosjé monnyon le! 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

DeerHunter01
<#eljen><#eljen>

\"Erről van szó!\"

<#eljen><#vigyor>

joebacsi
Arról nem is beszélve, hogy a kapitalista karvalytõke megtestesülését szimbolizáló játékkonzol logója virít a logódban.
Ez a neveddel együtt már bõven kimeríti a hazaárulás fogalmát...

tommygear
azért mert szarvasvadász<#idiota>
Sadist
Nagyon ritkán szólok helyesírási hiba miatt, mert gyakorlatilag minden hozzászólásra lehetne egy korrektúrát írni. De az i/í (bírka), j/ly (muszály), ál/áll (álldemokrácia) keverése elég feltûnõ és irritáló.

Danny1987
"Nem tudom, hogy miért kevered ide a liberalizmust és Izraelt."

Szerinted???

"Ki mondta, hogy Magyarországon nem lehet valaki büszke a hazájára? "

A liberális pártok nem szeretik.

"Legyen, szíve joga."

Meddig ?

DeerHunter01
Csoda, hogy emiatt még nem kötött belém.
😄

\"Erről van szó!\"

Ugye az angol mûvészénvel operáló egyéneknek is elkellene szégyellni magukat<#banplz><#banplz>

Deerhunter?Hát miért nem õzvadász v ozvadasz?<#banplz><#banplz>

Azt hiszem a spirói értelemben vett mélymagyarozás legalább annyit elárul az emberrõl, mint a nyelvi igénytelenség.

DeerHunter01
Miért ne tisztelném a magyar nyelvet ?
Bolhából csinálsz elefántot.

\"Erről van szó!\"

Sadist
Nem. Ha magadra vetted, bocs.

Sadist
"A liberális eszmék szerint aki szereti a hazáját jobban mint izraelt az már mélymagyar??"

Nem tudom, hogy miért kevered ide a liberalizmust és Izraelt.

"Franciaországban ez miért nem divat ott miért lehet mindenki büszke a hazájára??"

Ki mondta, hogy Magyarországon nem lehet valaki büszke a hazájára? Legyen, szíve joga.
De nekem az ne próbálja nagyobb magyarnak beállítani magát, aki még az anyanyelvét sem tiszteli. És sajnos nagyon sok ilyen van, engem csak ez zavar.

DeerHunter01
Én döngettem ?

\"Erről van szó!\"

Sadist
Csak tudod a józanul gondolkodó, dolgos paraszt nem döngeti a mellét, hogy õ mindenkinél magyarabb.

Danny1987
Mit jelent az , hogy "mélymagyar"?

Van olyan , hogy mélyfrancia mélynémet ??

A liberális eszmék szerint aki szereti a hazáját jobban mint izraelt az már mélymagyar??

Franciaországban ez miért nem divat ott miért lehet mindenki büszke a hazájára??

Várjunk ott nemzeti érzelmû zsidók vannak nekünk meg jutottak a gyurcsány féle tetvek.

89
Egy józanul gondolkodó parasztember is lehet "mélymagyar" attól még, hogy nem tud helyesen írni

Sadist
De, bizony nagyon sok múlik azon, hogy mennyire igényes a saját anyanyelvére. Nem egy-egy rosszul leírt szóról van szó. Normál esetben csak egyszerû nyelvtani hiba, de rengetegszer látom, hogy a magukat legnagyobb magyarnak vallók helyesírása egy 8 éves általános iskolásét sem éri el. Innentõl pedig már nem csak apró grammatikai hiba, hanem nettó bunkóság és igénytelenség.

Atomreaktor
nem hinném, hogy ezen múlna valakinek a jelleme. nincs olyan ember, aki ne írt volna le rosszul egy-egy szót életében. szólni lehet, de nem kell mindenféle jelzõket odaaggatni😊 "az írtani helyesen irtani". miért nem elég ennyi?

DeerHunter01
Ma is tanultam valamit.
<#smile>

\"Erről van szó!\"

Sadist
A sok mélymagyar tanulja már meg rendesen az anyanyelvét, köztük azt, hogy az irtani rövid i. 10-bõl 10 képtelen erre.

Atomreaktor
még egyet kérdezek tõled. melyik suliba jársz? mert ezt az eszmefuttatást már mástól is hallottam és gondolom te sem magadtól jutottál erre az álláspontra. szóval vmelyik budapesti egyetem?

Zerénd
Ha nem érted, az a te hibád.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Na ez igaz. De ennek ellenére ugyan olyanok magyarok mint, én.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Danny1987
Mi keresnivalója van ott az izraeli zászlónak??

Danny1987
Nem aranyéletet hanem munkát.
Itthon ha van is munkád akkor is nehéz a megélhetés.

Atomreaktor
de komolyan gondolom, mivel van több ilyen ismerõsöm is.

amúgy tõled elköszönök: szia. a topikot attól még olvasom és válaszolok, de sajnos te is szélsõséges vagy. tudod, aki ennyire nem ad mások véleményére, hiába gyõzködik többen is, az is szélsõségesen ragaszkodik az álláspontjához. mindegy mit mond a másik, nem számítanak a tények, a gondolatok, stb. a lényeg, hogy kitûnjél a kötekedéseddel. és valószínûleg most erre a kis kritikára is "beizgultál", hogy ááá most visszavágok. hát felõlem csinálhatod, de tudod a fórum az nem a való élet. elõbb szerezz tapasztalatot és utána jelents ki olyan dolgokat, amiket evidensnek gondolsz. de így csak lejáratod magadat.

DeerHunter01
igazad van, jöjjenek a zsidók !
ki lesz szépen írtva Magyarország , már nem kell sok hozzá 😊

\"Erről van szó!\"