Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atomreaktor
ezt nem szívesen kommentálnám. valóban nincs együvé tartozás, de ha szerinted van, akkor mutass példát. szinte minden témában (sport, politika, stb.) azonnal egymásnak esünk. a közintézetekben pedig, hogy mi folyik, jobb is ha nem tudod.

azt nem értem, hogy miért fáj egyeseknek, hogy valakik szeretnek magyarok lenni? és ez nem feltûnõsködés. de miért fáj? az az érzésem, hogy sokan igazából irigykednek ilyenkor legbelül. aki csendben szeretné leélni életét, annak is miért fáj, hogy valakik büszkék a hazájukra és azt ki is mondják?

Kit érdekel, hogy mi az hogy magyar? Ugyanúgy leszarom ki a magyar, minthogy ki az osztrák, vagy ki a szlovák, vagy akárki. Mert nem ez a lényeg.
Persze a kérdésre még mindig nem tudtál válaszolni.
Danny1987
Az emberek több mint 96%-a hisz valamilyen felsõbb hatalomban.
Szerintem legalább ennyien büszkék a hazájukra.
Ergo sötétbarom azt mondta ezzel hogy az emberek 95%-a fasz.

Live for nothing or die for something.

SötétBarom
Nem egyenlõséget szeretnék, hanem esélyegyenlõséget. Az egyenlõség már ott megbukik, amikor jobb nõm van mint neked -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Danny1987
Szóval semmit csak megsértõdtél mert nem azt mondom hogy a magyar egy genetikai hulladék nép.

Danny1987
"Dehogynincs, csak sajnos Vona nem éri fel ésszel, hogy bakancs nélkül is magyar a magyar. Árpád vére kb. az 1200-asévekben pocsékba ment, a turul ma már grillcsirke, ha pedig lóról akar hátrafelé nyilazni, azt lehetõleg ne a parlamentben tegye, hanem a Hortobáhyon. "

Vlala ez a genetikai szálon magyar ezt hagyd meg az szdsz antimagyar pártnak.

Ilyet, mint most te is pl. Köszi, hogy bemutattad.
Erre most azt fogják mondani, hogy bú globalizmus...
Pedig nem a globalizmussal van a gond, hanem azzal, ha a jelenlegi kapitalista monetáris rendszerrel párosul.
89
utópia...sosem lesz ilyen...az õsközösségben kúrtuk el, mikor megjelent a kerítés

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Danny1987
Zsidózás??

Te jó ég ha már leírom izraelt zsidózás jön??

Akkor menj spanyolországba most akkor spanyolozást követtem el😊

Szóval milyen konfliktust szítanak kedves antimagyar forumozó ?

Atomreaktor
hát ezt el is felejtheted. egyenlõ esélyek, vallásmentes világ... lehet, hogy ez a célja egyeseknek, de ott nem lesz egyenlõség, hidd el. a vallásmentesség pedig sohasem lesz (pl. iszlám).

"A jobbik nacionalizmusa azért kell mert a magyarok közömbössek egymás iránt nincs együvé tartozás"

Dehogynincs, csak sajnos Vona nem éri fel ésszel, hogy bakancs nélkül is magyar a magyar. Árpád vére kb. az 1200-asévekben pocsékba ment, a turul ma már grillcsirke, ha pedig lóról akar hátrafelé nyilazni, azt lehetõleg ne a parlamentben tegye, hanem a Hortobáhyon.

Amit csinál, az nem nacionalizmus, hanem feltûnõségi magyarkodás - jó sok pénzért.

Atomreaktor
26581?

89
naaaa...csakazért mert ittam, buliztam lehetek keresztény ember 😊

SötétBarom
A nacionalizmus egy faszság. Én egy óriási bolygóméretû szervezõdést szertnék látni, egységes pénznemmel, bolygószerte egyenlõ esélyekkel, mindenféle vallástól mentesen. Ennek a nacionalizmus szöges ellentéte.

Miért mondja erre a hsz-re, hogy duplikált üzenet nem küldhetõ el?

Sejtettem, hogy a szokásos komcsi-libsi-zsidó-cigányozás jön... csak választani kell egyet, és máris el lehet terelni a szót a kérdésrõl..
Mivel az õ gondolatai megegyeznek azzal amit mondanak neki Amerikából a kuruc info szerkesztõi

Danny1987
Csak javasoltam neki egy országot ha mindenáron el akar menni.

Nah szóval kuss nem egy helyen láttam tõled hogy igazi liberálisként töltötted elmúlt éveidet....😄

89
csak kiragadott egy országot a 200 közül xD

Atomreaktor
én nem látok sehol középkori nézeteket...

89
te szerintem a sovinizmusra gondolsz

Hogy jön ide Izrael,mi köze van neki hozzá???

Danny1987
Miféle konfliktust szít?
Amúgy meg te nagy antimagyar szerinted érdekel valakit hogy itt vagy vagy izraelben?

És pont a nacionalizmus fogja összefogni a népet? lol...
Akit eddig sem érdekeltek a középkori nézetek, azokat ezentúl se fognak. Ha meg ez a hangos 10% konfliktust szít akár országon belüliekkel, akár a szomszédainkkal, akkor asszem nem csak a magam nevében mondom, hogy úgy húzok el innen családostul mint a szél... Aztán megehetitek magatok amit fõztetek.
Danny1987
"Még mindig nem látom a saját gondolatot, ami megoldja a gondokat."
Olvass vissza

"Igy meg nem értem mire fel annyira hõsiesség a jobbik féle nacionalizmus. Hogy függ össze a kettõ?"

A jobbik nacionalizmusa azért kell mert a magyarok közömbössek egymás iránt nincs együvé tartozás.
Ha vernek valakit az emberek szeme elõtt akkor a járókelõk elfordulnak talán ha tudatosítanánk hogy össze kell fogni a söpredék ellen akkor van értelme ha nem sikerül akkor meg vége.

Még mindig nem látom a saját gondolatot, ami megoldja a gondokat.
Igy meg nem értem mire fel annyira hõsiesség a jobbik féle nacionalizmus. Hogy függ össze a kettõ?
Atomreaktor
26581?

Danny1987
a csp átalakítása arty-val minap ezen vitatkoztunk
Keress vissza kétlem hogy megtalálod bármelyik párt programjában.
Amúgy teljes megoldás nincs most nõ fel az a generáció amit az szdsz szabad rablásra szocializált figyeld a híreket egyre több és több tizenéves bünözõ lesz😊

Ja és mellé még ha jól vettem ki alty szavait õ is belemenne a bûnözés elleni harcba iszlám módszerekkel pl kézlevásás lopásért pedig õ lmp-s.

SötétBarom
Az ilyen brainstormingot szeretem!!! Gyûjtsünk ötleteket!

Na akkor lássunk egy saját gondolatot a problémák megoldására. Hajrá.
Danny1987

Atomreaktor
csinálnánk meggybort 😊

89
Hát ha emellé biztosítva lenne a BIZTOS megélhetés, az egyenlõség és a közrend akkor vállalnám.
Feleségül venném a barátnõm, a többi meg úgyahogyvan nem érdekel 😄
najó talán a sört hiányolnám...nemiskicsit 😄

Atomreaktor
26581?

Danny1987
Amúgy mi a bajod ha mások hozzászólását idézem?
Nem tetszik a felvázolt "liberális" jövõ?

Atomreaktor
gondolom elolvasta és látott benne igazságot.

Danny1987
Több mint neked valaha lesz😊

Saját gondolatod volt már valamirõl? Vagy csak abból építkezel amit mások a szádba adnak? Eddig itt tõled mást nem láttam, csak hangulatkeltõ irományok idézgetését...
Danny1987
"Az a rossz hír, hogy ez a jelenség egyre gyakoribb lesz Pesten is. Már látszanak a jelei a falvak túltelítõdésének. Túl sok a sáska, egyre kevesebb a dolgozó, állatot tartó ember a faluban. Elõbb-utóbb a fiatalabb sáska generáció tagjai kénytelenek lesznek elhagyni a falut, hogy legyen mibõl élni. Na vajon hova fognak jönni? A jelenlegi szociális rendszerben, ahol falun szociális HÁZAT meg segélyt kapsz pont az a lényeg, hogy ezt a réteget vidéken a semmi közepén tartsa, annak a pár szerencsétlen nyugdíjasnak a nyakán, aki ottragadt. Ha nem lennének ezek a segélyek, akkor már rég szinte az egész réteg Pesten lenne és itt folytatná áldásos tevékenységét."

Remélem Borg és Garfield pesti és nagyon de nagyon toleránsak 😊

SötétBarom
Aki akar kijöhet, onnantól kezdve viszont nem pofázik hülyeségeket. Akinek meg ez hiányzik, mehet Isten hírével.

Danny1987
Szerinted hazánkban melyik van?

http://mandiner.hu/cikk/20100514_kilakoltattak_a_lakasabol_es_visszaeltek_az_adataival

"Fõképp, mert liberálbolsi jogvédõink elérték, hogy kisebbségi honfitársaink nagy öntudattal rendelkeznek a jogaikat illetõen. (A kötelesség rovat persze valahogy elmarad mindig).

Pár napja az osánban hitvesem áll sorba valami kolbászért, egyszerre csak artikulátlanul felüvölt egy kövér, erõsen feldíszített asszony:

- Há' itten nem szógálnak ki, mer' cigány vagyok! Há' nem átam sorba, hát nem átam sorba! De itten nem szógálnak ki mer' cigány vagyok!"

Ez az szdsz/lmp liberalizmusa.

Atomreaktor
Te milyen veszélyt látsz? Õszintén.

Atomreaktor
akkor viszont a kint maradottak sem lennének különbek: elkülönítés, bezárás, kirekesztés, stb.

Danny1987
A jobbik szavazók többsége azért ez a párt mellett voksolt mert ez közbiztonságot akar és nem toleráljuk a bûnözõket szdsz-es felfogást.

Danny1987
Találó a felhasználó neved😊

SötétBarom
😄DD

Egy csávó 70-el megy egy hummerral az óvodások között az udvaron, majd amikor megkérdezik tõle, hogy szerinte ez esetleg nem veszélyes-e, csak annyit válaszol, hogy õ nem lát veszélyt. 😄DDDD

SötétBarom
Ön nem tûnik kifejetten értelmesnek. Az adatlapon hobbiként feltüntetett "nemzeti radikalimus" például megnevettetett. Ahogy a "liberális" kifejezés mint szitokszó használata is 😄

Pártolnám, hogy az összes "nemzeti keresztény õszinte értékalapú blabla" nézetû emberkét összezárjuk egy külön a számukra létrehozott országba, ahol tilos az alkohol, a házasság elõtt, ill. azon kívüli szex, a válás, a videojátékok, a kereskedelmi televíziók, és minden csipcsupp fasságért lecsuknak mindenkit. A normális emberek meg kintrõl röhöghetnének 😄

Atomreaktor
én el tudok kettõig számolni, sõt háromig is, mégsem látok veszélyt.

Tudom, te vagy rá a példa. Birka megvezethetõ emberek mindig lesznek. Most is örültök hogy végre tartoztok valahova, végre valakinek kelletek, és ezért minden nacionalista hülyeséggel egyetértetek. Az apostoli királyság meg üdvözletét küldi a középkorból. Az inkvizíciót nem akarjátok visszahozni esetleg?

Persze senki nem mondta, hogy nincsenek gondok a jelenlegi társadalommal. Csak épp a nacionalizmus nem megoldás rájuk. Legalábbis annak nem, aki kettõig is el tud számolni, és látja a következményeit is.