Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt nem értem, hogy miért fáj egyeseknek, hogy valakik szeretnek magyarok lenni? és ez nem feltûnõsködés. de miért fáj? az az érzésem, hogy sokan igazából irigykednek ilyenkor legbelül. aki csendben szeretné leélni életét, annak is miért fáj, hogy valakik büszkék a hazájukra és azt ki is mondják?
Persze a kérdésre még mindig nem tudtál válaszolni.
Szerintem legalább ennyien büszkék a hazájukra.
Ergo sötétbarom azt mondta ezzel hogy az emberek 95%-a fasz.
Live for nothing or die for something.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Vlala ez a genetikai szálon magyar ezt hagyd meg az szdsz antimagyar pártnak.
Pedig nem a globalizmussal van a gond, hanem azzal, ha a jelenlegi kapitalista monetáris rendszerrel párosul.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Te jó ég ha már leírom izraelt zsidózás jön??
Akkor menj spanyolországba most akkor spanyolozást követtem el😊
Szóval milyen konfliktust szítanak kedves antimagyar forumozó ?
Dehogynincs, csak sajnos Vona nem éri fel ésszel, hogy bakancs nélkül is magyar a magyar. Árpád vére kb. az 1200-asévekben pocsékba ment, a turul ma már grillcsirke, ha pedig lóról akar hátrafelé nyilazni, azt lehetõleg ne a parlamentben tegye, hanem a Hortobáhyon.
Amit csinál, az nem nacionalizmus, hanem feltûnõségi magyarkodás - jó sok pénzért.
Miért mondja erre a hsz-re, hogy duplikált üzenet nem küldhetõ el?
Amúgy meg te nagy antimagyar szerinted érdekel valakit hogy itt vagy vagy izraelben?
Akit eddig sem érdekeltek a középkori nézetek, azokat ezentúl se fognak. Ha meg ez a hangos 10% konfliktust szít akár országon belüliekkel, akár a szomszédainkkal, akkor asszem nem csak a magam nevében mondom, hogy úgy húzok el innen családostul mint a szél... Aztán megehetitek magatok amit fõztetek.
Olvass vissza
"Igy meg nem értem mire fel annyira hõsiesség a jobbik féle nacionalizmus. Hogy függ össze a kettõ?"
A jobbik nacionalizmusa azért kell mert a magyarok közömbössek egymás iránt nincs együvé tartozás.
Ha vernek valakit az emberek szeme elõtt akkor a járókelõk elfordulnak talán ha tudatosítanánk hogy össze kell fogni a söpredék ellen akkor van értelme ha nem sikerül akkor meg vége.
Igy meg nem értem mire fel annyira hõsiesség a jobbik féle nacionalizmus. Hogy függ össze a kettõ?
Keress vissza kétlem hogy megtalálod bármelyik párt programjában.
Amúgy teljes megoldás nincs most nõ fel az a generáció amit az szdsz szabad rablásra szocializált figyeld a híreket egyre több és több tizenéves bünözõ lesz😊
Ja és mellé még ha jól vettem ki alty szavait õ is belemenne a bûnözés elleni harcba iszlám módszerekkel pl kézlevásás lopásért pedig õ lmp-s.
Feleségül venném a barátnõm, a többi meg úgyahogyvan nem érdekel 😄
najó talán a sört hiányolnám...nemiskicsit 😄
Nem tetszik a felvázolt "liberális" jövõ?
Remélem Borg és Garfield pesti és nagyon de nagyon toleránsak 😊
http://mandiner.hu/cikk/20100514_kilakoltattak_a_lakasabol_es_visszaeltek_az_adataival
"Fõképp, mert liberálbolsi jogvédõink elérték, hogy kisebbségi honfitársaink nagy öntudattal rendelkeznek a jogaikat illetõen. (A kötelesség rovat persze valahogy elmarad mindig).
Pár napja az osánban hitvesem áll sorba valami kolbászért, egyszerre csak artikulátlanul felüvölt egy kövér, erõsen feldíszített asszony:
- Há' itten nem szógálnak ki, mer' cigány vagyok! Há' nem átam sorba, hát nem átam sorba! De itten nem szógálnak ki mer' cigány vagyok!"
Ez az szdsz/lmp liberalizmusa.
Egy csávó 70-el megy egy hummerral az óvodások között az udvaron, majd amikor megkérdezik tõle, hogy szerinte ez esetleg nem veszélyes-e, csak annyit válaszol, hogy õ nem lát veszélyt. 😄DDDD
Pártolnám, hogy az összes "nemzeti keresztény õszinte értékalapú blabla" nézetû emberkét összezárjuk egy külön a számukra létrehozott országba, ahol tilos az alkohol, a házasság elõtt, ill. azon kívüli szex, a válás, a videojátékok, a kereskedelmi televíziók, és minden csipcsupp fasságért lecsuknak mindenkit. A normális emberek meg kintrõl röhöghetnének 😄
Persze senki nem mondta, hogy nincsenek gondok a jelenlegi társadalommal. Csak épp a nacionalizmus nem megoldás rájuk. Legalábbis annak nem, aki kettõig is el tud számolni, és látja a következményeit is.