Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

román állampolgárok

Atomreaktor
szerintem hagyjuk rá 😊

tudom a "testvéreid",de ne próbáld õket ráerõltetni a nemzetre.Mert a parlamnetben helyük nincs.

tapasztalatot szerezni?többség aranyéletet remél,hagyjuk ezt a hülye az ország érdekében kimegy tapasztalatot gyûjteni,ugye ezt te sem gondolod komolyan?

DeerHunter01
nem is írok erre semmit inkább..

\"Erről van szó!\"

<#eljen>
érdekes hogy mennyire nem tûnik fel egyeseknek.Azon háborognak hogy a zsidóknak kártérítést fizet vmelyik állam a múlt bûnei miatt...
De a határon túli "testvéreink" nem jutnak elég támogatáshoz....

Mindkettõ ugyanolyan extrémitás.

Jah akkor az ausztráliai himnuszt is elénekelhették volna nem?Még most sem értem a magyar parlamnetben mi keresni valója van a SZÉKELY himnusznak....

5c0rp330n
vagy nagyon jol tetteted hogy segghulye vagy, vagy tenyleg segghulye vagy, mindenesetre gratulalok hozza, akarmelyik eset is all fent.

Zerénd
Akkor szerinted mik?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

DeerHunter01
Úristen...

\"Erről van szó!\"

Atomreaktor
dehogynincs. egyrészt õk is ugyanolyan magyarok, megtartják a magyar ünnepeket, stb. másrészt jönnek haza is. sokan azért mennek ki, hogy tapasztalatot gyûjtsenek, s azt itthon szeretnék hasznosítani.

joebacsi
Szerintem csak az fáj neked, hogy a szocik nem kontráztak rá egy casablanca-i fordulattal az internacionáléval, az tetszett volna az arcodnak, mi? 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

arty
jahh, de nekik sincs semmi közük hozzánk... 😊 volt, valaha. talán!

Forza.

arty
Fidesz meg az élni hagyás? 😄 élni hagyás = liberalizmus, nem? de az meg ugye gonosz...

(vagy hogy érted?)

Forza.

Atomreaktor
úgy ahogy pl. az ausztráliai magyaroknak is más a himnuszuk, mégis magyarok.

Hogy a fenébe lennének magyarok ha még a himnuszok is teljesen más?

de láthatóan a Magyar Országgyûlés alakuló üléséén sokan inkább a hatikvát énekelték volna.

mi köze van a magyaroknak a Kárpát-medencéhez??

most jön majd a Slota szöveg?

Danny1987
Több mint izraelhez.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Szerintem inkább a fidesz hagyott élni pedig az is egy szar de még így is sokkal jobb mint az mszp.

Live for nothing or die for something.

Nem,de nem értem mi közünk van a székelyekhez.

Apostali magyar királyságot rendben,van de a király személye nem lehet kétséges.Nem tudom ti hogy vagytok vele de én szerény személyemre gondoltam,elvégre én királynak születtem úgy érzem. <#idiota><#vigyor>

Egész pontosan, "csak" az új országgyûlés tartotta elsõ ülését tegnap. Az új kormány még nincs hivatalban. Bajnai mint ügyvivõ a "hatalomátvételig", az új kormány megalakulásáig.

89
rundibundinak biztos a lelkébe tapostak ezzel...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Szerintem inkább hûbérrendszert és rabszolgatartó társadalmat! Hozzuk vissza a középkort, égessük el máglyán a nem Viktoriánus eretnekeket!

NagyMMMellény tüntetés
Apa, kezdõõõõõdik!

Tikal
😄
Nézz már a fejére, most jött valami focimeccsrõl...

Apostoli Magyar Királyságot!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Az eddig volt, amikor hagyták élni.

Zerénd
Lehet martens bakancsos skinhead, de tuti több értelem van benne, mint benned!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Willenbrock
Nem tûnik butának csak harcos alkatú.Jót akar végülis de az biztos hogy ennek háború lenne az ára máshogy nem tudom elképzelni a revíziót.

Willenbrock
Szép gesztus,de jó lenne ha az irodalomkönyvbe is bevennék meg ének órára,mert a nép fele szerintem nem ismeri ezért úgy tûnhet hogy kisajátították belpolitikai célokból(eleinte én így értelmeztem de azt hiszem tévedtem).Jó kezdeményezés-jogosan hangzott el.

Mit vártál? Nem kell itt csodát mûvelni. Elég, ha élni hagyják az embereket.

bazza
És ahhoz mit szóltok, hogy elhangzott a székely himnusz? Radikális vagy szép gesztus? Ahogy láttam majdnem az egész ház tisztességgel végigállta (dudorászta). Nekem tetszett 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Tej, méz, Kánaán.

Minden szép lesz, minden jó lesz - hogyhogyan, aról megint nincs egy szó sem...

A magyarok valósítsák meg az elképzeléseiket maguknak, csak õt hagyják békén, mert érdemben ehhez nem tud hozzátenni semmit.

A legtöbben 2004 óta mentek ki...

Most. Még.

5c0rp330n
szerintem meg fogalmad sincs hogy mirol beszelsz es elmeleteket gyartasz a faszsagaid alatamasztasara.

Láma!
lehet hogy sokkal többet tapasztaltak, csak nem itthon, és nem az elmúlt 30-40 évben

Láma!
nem, ma megalakult a parlament, szóval ma délutántól már nem Bajnai a kormányfõ.

Sadist
Te beteg vagy.
Ha a Hitler végigviszi a kis tervét, te sem lennél.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

TommyC
<#wow3>

dixitque deus fiat lux

Atomreaktor
én idõsebb vagyok Nálad, mégis szimpatizálok a Jobbikkal. nem vagy ráérõ egyetemista, sem tini. és a Himnuszunkkal sincs semmi bajom, sõt... 😛
a külföldi magyarok pedig sokkal többet tapasztaltak nálad, hidd el.

hiv. az most jelenleg még Bajnai, csak az új országgyûlés tartotta eddig az elsõ ülését.

Tökmindegy, mik a körülmények... egy felelõs van, a kormányfõ.

hátha már az elsõ napon idegen országok jelképét is hordja szoci képviselõ, amire jön majd még a lenti, akkor beteljesül a butapesti kossuth téri nagycirkusz. Pechre jön majd a nyári szünet ... bár nekik miért jár pauza, kifáradtak a kampányban? ja a fizu is megy nekik gondolom, mindegyiknek.

Szép nég év elé nézünk.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Az annyi mint mínusz négy.