Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mondom, hogy teljesen alaptalan a félelmed, de az biztos, hogy erõsen eltúlzott. Pár évvel ezelõtt Csehország és Szlovákia is liberalizálta a fegyvertartási törvényeket, azóta sem folyik a vér patakokban.

Danny1987
Te még az amcsiknál is ijedõsebb vagy😊

Live for nothing or die for something.

arty
jaa, azt a magyar helyzetre értettem 😊 ha szóváltásba kerülök valami autós barommal, akkor 0.1% h van nála fegyver (lehet kevesebb)

ha legális lenne itthon fegyvert tartani, akkor nõne az esélye, h rámlõ a szóváltás helyett

Forza.

Danny1987
Egy kanadai statisztikára reagáltál így:

"0.1%, hogy a másikéban van. Ez megemelkedne pár év alatt 50+ %-ra, ha bárki fegyverhez jutna... hátnemtom"

Ebbõl nekem az jött le hogy te abban a tudatban vagy hogy kanadában csak rendõrnek és bûnözõnek jut fegyver valójában annak aki vesz.

arty
jóhogy nem valami skandináv - civilizált - országgal jössz ... 😉

Forza.

Danny1987
Azt ugye tudod hogy kanadában is minden barom fegyverhez juthat.

arty
0.1%, hogy a másikéban van. Ez megemelkedne pár év alatt 50+ %-ra, ha bárki fegyverhez jutna... hátnemtom.

Forza.

Kanada:
Accidental firearm deaths stood at 0.1 per 100,000 in 2000.

Jelenleg csak annyit tudhatsz biztosan, hogy a Te kesztyûtartódban nincs fegyver.

arty
De ez mit ér a mélyszegénységben élõknél? Azokon a területeken, ahol _nincs_ _semmi_ _munka_ ? 😊 "Komcsi" téesz kellene, ahol közösen meloznak és egyenlõen kapnak a terménybõl/bevételekbõl. Munka+kaja+családipótlék. A földeket meg fegyveres õr védené :/

"Ez a projekt 46 milliós költségvetésû. Projektvezetõ, szakmai vezetõ, szakmai team, bérek, járulékok, csapatépítõ tréning, stb… " - mennyit kap a projektvezetõ és mennyit a szegény, akinek elvileg szól az egész? Ez a magyar cigányintegráció: papírvár.

Forza.

arty
Zárják be a 'csába a 3 közszolgálati adó kétharmadát. Meg is van a kiesés.

Forza.

arty
arról van statisztika, hogy hány baleset-nek minõsített halált hozott a fegyvertartás bevezetése?

nyugodtabb vagyok, hogy tudom: a másik "barom" kesztûtartójában sincs fegyver...

Forza.

Gárdisták közül nagyon sokan kint vannak a gátakon, egyen ruhában is - van ahol cigányokkal együtt - erõsítik a gátakat.
Ha valaki csak azért megy a gátra, hogy lássák, hogy "ezek a derék gárdisták" milyen jó fejek, az már alaphangon egy hányinger.

Arra sem emlékszel mit írtál két oldallal ezelõtt? Lassan három éve mindenki tudja, hogy nem szívleled a gárdistákat - jómagam sem - , de azért ne vegyük át a parlamenti szardobáló stílust...

Semmi kifogásom nem volt a gátakon dolgozók ellen.
Amíg nem jött ez a büszke gárdista, és le nem oltott, hogy mindenki gyökér, aki nem volt ott a gáton, mint õ.
A "nem is akarsz"-on meg vitatkozhatnánk.

Tikal
Mondhatod úgy is, semmin nem változtat 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sadist
Na szerinted miért? Ki merne megtámadni egy országot, ahol minden háztartásban van egy gépkarabély, és minden 20 év fölötti férfi kapott alapvetõ kiképzést?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

joebacsi
Ez nem hitel, hanem tartozás átütemezés.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Willenbrock
Csak nem valami népszavazás készül fegyvertartás témában? 😊

Mindenkinek vannak kötelezettségei. Viszont ha nem tudsz - és valljuk be, nem is akarsz segíteni-, akkor az a legkevesebb, hogy nem fikázol és vered a taknyod.

desigo
nem is volt szükségük soha,hogy elõvegyék...
birdo
Valóban kapnak tréninget...létezik még a rehabon lévõknek is...sõt azoknak kötelezõ a " munkába állás elõsegítõ tréning....de ezalatt juttatást is kapnak azt hiszem

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Ha már seggnövesztõ szánalmas szaralak vagyok, aki nem tud kimenni a gátra... legalább az észt hadd osszam.

Bizonyítás? Vannak hasonló statisztikák a környezõ európai országokból is.

Én a szabadság, a testi épség és a vagyon védelmének az alapvetõ eszközének tartom. Csökkenti a társadalom és az egyén kiszolgáltatottságét az állammal szemben, nem beszélve a bûnözõkrõl.

Sadist
Svájcban több millió fegyver van az állampolgároknál, mégis kevesebb gyilkosság történik lõfegyverrel, mint szúró-vágó fegyverrel.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Atomreaktor
Ennyire unatkoztok, hogy egész nap egymást szapuljátok? 😊

Már majdnem ott tartottam Grenz írásait olvasva, hogy talán tényleg nincx igazam, és csak az elõítéleteimre támaszkodom a Gáérda megítélése kapcsán.

Erre jössz Te, ezzel a szöveggel...

Tudod, ebben az országban van olyan, aki dolgozik. Van olyan, akinek van családja. Van olyan, akinek beázik a pincéje. És van olyan, aki sajnos nem engedheti meg magának, hogy szabadságot vegyen ki, és saját pénzén 150 km-eket utazgatva segítsen a rászorulóknak.
Igen, szuperhõs barátom, a Te szemedben õk a "gép elõtt segget növesztõ, szánalmas bagázs".

Két napot dolgoztál a gáton, és elvárnád, hogy emiatt mindenki segget csókoljon Neked és barátaidnak.

Ehhez csak gratulálni tudok.

Punker
a kerti lopásokat biztos nem csökkenti, de én azért jobban örülnék ha nem csak vadász fegyverek lennének itthon.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mit, hogy egy véletlenszerûen alakuló számból statisztikát faragtak a fegyvereladások érdekében?
Ezt a magyar ember úgysem fogja fel.

Punker
"Több fegyver, kevesebb gyilkosság

Washingtonban 1977-ben betiltották a kézifegyvereket a civilek számára. Ennek hatására jelentösen (de fluktualva) nött a gyilkosságok száma, 2008-ban 186 (befejezett) gyilkosság történt. A legfelsöbb bíróság döntése alkotmányellenesnek nyilvánította ezt, a fegyverliberalizálás hatására a gyilkosságok száma lesett 25%-kal 2009-ben, 140-re, vagyis 46 életet mentett meg az, hogy önvédelmi fegyvereket tarthatnak a polgárok."

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

autoszimulator
azért ha nincs házam, és szegény vagyok annyira, hogy ne is legyen rá esélyem, és a szabad ég alatt kell élnem nekem is, családomnak is, akkor bizony valszeg elfogadnám. legfeljebb törekednék rá, hogy minél elõbb elhúzhassak onnan, de akkor sem kezdek el még dobálózni, kikérni magamnak.

.: mobilize.hu :.

Ismered a mondást: ajándék lónak ne nézd a fogát...

89
ütném a ribancot amíg mozog

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

arty
nézd, nem vagyok hülye - de a médiát se becsüljük sose alá 😊

Forza.

arty
az ember örök elégedetlen + szerintem innen senki nem akarna ilyen házba költözni 😉

én szivesen megnézném az alapitány és a CKÖ könyvelését, h ezek a vizesfalú, rossz házak mennyibõl is készültek... mármint SZERINTÜK. miota láttam hogy mire volt elég a kerületünkben 100 millió ft (ovodafelujitás), azt érzem, a pénz kétharmada KÁMFORRÁ válik és csak egyharmad hasznosul 😞

Forza.

Danny1987
"(vertek már át és meg is cigányok - hogy jön ez ide?)"

Tapasztalaton úton szerzett elõítélet.

Amúgy reális a 120kg-os büntett elõéletû akinek persze természetes a lopás sosem fenyegetne egy rendõrt a spanja meg csak 8 évet ült ártatlanul.

Danny1987
A szocializmusban volt munka volt lakás most meg a kapitalizmusban ingyen lakás jár nekik de ez sem tetszik nekik.

"- Már kulcsunk is van, az öcsémmel költözhetnénk - magyarázta Bogdán György. - De én addig nem vagyok hajlandó idejönni, amíg meg nem csinálják rendesen. Fürdõszoba készült ugyan, villamosítottak is, de a falak vizesednek, repedezettek, a tetõzet rossz, hullámos, s a szoba sem lett lebetonozva."

Ilyen nincs. Szerintem még itt a forumon is sokan örülnének ha ilyen házakat csapnának hozzá ingyen.

arty
nem azt mondtam, hogy õ a rasszista barom.

de te nem tudod elképzelni, h létezhet cigányverõ kopasz? aki esetleg azért kamzik, h védje magát, mert bebukott?

mi alapján mûködik tökéletesen a radarod? hogy vagy ennyire perfekt emberismerõ? csak elolvasod a cikket és már ismered az abszolut igazságot?

(vertek már át és meg is cigányok - hogy jön ez ide?)

Forza.

arty
szerintem ezek a patkány kis maffiozok megszivatták, de a lehetõségét fenntartom, hogy a média megvezetett engem és mindenkit. az egyik média így sugall, a másik amúgy, az az igaz, amit a saját szemeddel látsz/tapasztalsz 😞

Forza.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Danny1987
Simán veri a sas kabarét😊

Tikal
Azt mondja a cigány: nincs olyan ember aki még nem lopott, mindenki lopott már valamit, ez olyan nagy bûn, ez csak egy virág😄D

Ez a video kész 😄D 8 évet ültem ártatlanul!!

Danny1987
Ha mindenki kapná a pofont akkor oké.

Tikal
<#vigyor1>

Danny1987
Néhányat de ilyenrõl én már tavaly elõtt olvastam hogy cigánygyereke a saját szüleitõl menekült és õ kérelmezte a gondozásba vétel a nagy gyerekszeretetükben meg éhen halt egy cigány gyerek és még sorolhatnám.

"szvsz remény sincs integrációra - ahoz jóléti állam kellene, az meg itt, a tolvajok országában sose lesz 😞"

Kaptak házat munkát nem éltek vele "most" a rendszer váltás óta mindig kapnak házat de lelakják.

Integráció akkor lenne lehetséges ha a társadalom 0,5-1%-át tennék ki és szét lennének szórva.

Sadist
Ha meg a rendõr leverne két irgalmatlan pofont, mert pl. 50 helyett 58 km/h-val hajtottál, akkor fel volnál háborodva.

Danny1987
"Attól függ, melyik variáció az igaz."
http://www.youtube.com/watch?v=K_9f7mb3fRQ&feature=player_embedded

Szerinted??

Ártatlanul ült 8 évet meg ki nem lopott már??

"Tökéletesen el tudom képzelni a rasszista barmot is"
Kopasz = rasszista

Tényleg semmi tapasztalatod a cigány kultúrával kapcsolatban.
Egy tanács cigány árusokkal ne állj szóba soha mert le fognak húzni méghozzá elég könnyedén ha pedig nagyon rád másznak kérj tõlük számlát akkor már nem lesz olyan nagy kedvük😊)

Zerénd

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Sadist
Tûzoltóság, katasztrófavédelem, honvédség, csak hogy párat említsek.