Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha legális lenne itthon fegyvert tartani, akkor nõne az esélye, h rámlõ a szóváltás helyett
Forza.
"0.1%, hogy a másikéban van. Ez megemelkedne pár év alatt 50+ %-ra, ha bárki fegyverhez jutna... hátnemtom"
Ebbõl nekem az jött le hogy te abban a tudatban vagy hogy kanadában csak rendõrnek és bûnözõnek jut fegyver valójában annak aki vesz.
Live for nothing or die for something.
Forza.
Accidental firearm deaths stood at 0.1 per 100,000 in 2000.
Jelenleg csak annyit tudhatsz biztosan, hogy a Te kesztyûtartódban nincs fegyver.
"Ez a projekt 46 milliós költségvetésû. Projektvezetõ, szakmai vezetõ, szakmai team, bérek, járulékok, csapatépítõ tréning, stb… " - mennyit kap a projektvezetõ és mennyit a szegény, akinek elvileg szól az egész? Ez a magyar cigányintegráció: papírvár.
Forza.
nyugodtabb vagyok, hogy tudom: a másik "barom" kesztûtartójában sincs fegyver...
Forza.
Gárdisták közül nagyon sokan kint vannak a gátakon, egyen ruhában is - van ahol cigányokkal együtt - erõsítik a gátakat.
Ha valaki csak azért megy a gátra, hogy lássák, hogy "ezek a derék gárdisták" milyen jó fejek, az már alaphangon egy hányinger.
Arra sem emlékszel mit írtál két oldallal ezelõtt? Lassan három éve mindenki tudja, hogy nem szívleled a gárdistákat - jómagam sem - , de azért ne vegyük át a parlamenti szardobáló stílust...
Amíg nem jött ez a büszke gárdista, és le nem oltott, hogy mindenki gyökér, aki nem volt ott a gáton, mint õ.
A "nem is akarsz"-on meg vitatkozhatnánk.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Én a szabadság, a testi épség és a vagyon védelmének az alapvetõ eszközének tartom. Csökkenti a társadalom és az egyén kiszolgáltatottságét az állammal szemben, nem beszélve a bûnözõkrõl.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Erre jössz Te, ezzel a szöveggel...
Tudod, ebben az országban van olyan, aki dolgozik. Van olyan, akinek van családja. Van olyan, akinek beázik a pincéje. És van olyan, aki sajnos nem engedheti meg magának, hogy szabadságot vegyen ki, és saját pénzén 150 km-eket utazgatva segítsen a rászorulóknak.
Igen, szuperhõs barátom, a Te szemedben õk a "gép elõtt segget növesztõ, szánalmas bagázs".
Két napot dolgoztál a gáton, és elvárnád, hogy emiatt mindenki segget csókoljon Neked és barátaidnak.
Ehhez csak gratulálni tudok.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Washingtonban 1977-ben betiltották a kézifegyvereket a civilek számára. Ennek hatására jelentösen (de fluktualva) nött a gyilkosságok száma, 2008-ban 186 (befejezett) gyilkosság történt. A legfelsöbb bíróság döntése alkotmányellenesnek nyilvánította ezt, a fegyverliberalizálás hatására a gyilkosságok száma lesett 25%-kal 2009-ben, 140-re, vagyis 46 életet mentett meg az, hogy önvédelmi fegyvereket tarthatnak a polgárok."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
.: mobilize.hu :.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
én szivesen megnézném az alapitány és a CKÖ könyvelését, h ezek a vizesfalú, rossz házak mennyibõl is készültek... mármint SZERINTÜK. miota láttam hogy mire volt elég a kerületünkben 100 millió ft (ovodafelujitás), azt érzem, a pénz kétharmada KÁMFORRÁ válik és csak egyharmad hasznosul 😞
Forza.
Tapasztalaton úton szerzett elõítélet.
Amúgy reális a 120kg-os büntett elõéletû akinek persze természetes a lopás sosem fenyegetne egy rendõrt a spanja meg csak 8 évet ült ártatlanul.
"- Már kulcsunk is van, az öcsémmel költözhetnénk - magyarázta Bogdán György. - De én addig nem vagyok hajlandó idejönni, amíg meg nem csinálják rendesen. Fürdõszoba készült ugyan, villamosítottak is, de a falak vizesednek, repedezettek, a tetõzet rossz, hullámos, s a szoba sem lett lebetonozva."
Ilyen nincs. Szerintem még itt a forumon is sokan örülnének ha ilyen házakat csapnának hozzá ingyen.
de te nem tudod elképzelni, h létezhet cigányverõ kopasz? aki esetleg azért kamzik, h védje magát, mert bebukott?
mi alapján mûködik tökéletesen a radarod? hogy vagy ennyire perfekt emberismerõ? csak elolvasod a cikket és már ismered az abszolut igazságot?
(vertek már át és meg is cigányok - hogy jön ez ide?)
Forza.
Forza.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Ez a video kész 😄D 8 évet ültem ártatlanul!!
"szvsz remény sincs integrációra - ahoz jóléti állam kellene, az meg itt, a tolvajok országában sose lesz 😞"
Kaptak házat munkát nem éltek vele "most" a rendszer váltás óta mindig kapnak házat de lelakják.
Integráció akkor lenne lehetséges ha a társadalom 0,5-1%-át tennék ki és szét lennének szórva.
http://www.youtube.com/watch?v=K_9f7mb3fRQ&feature=player_embedded
Szerinted??
Ártatlanul ült 8 évet meg ki nem lopott már??
"Tökéletesen el tudom képzelni a rasszista barmot is"
Kopasz = rasszista
Tényleg semmi tapasztalatod a cigány kultúrával kapcsolatban.
Egy tanács cigány árusokkal ne állj szóba soha mert le fognak húzni méghozzá elég könnyedén ha pedig nagyon rád másznak kérj tõlük számlát akkor már nem lesz olyan nagy kedvük😊)
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,