Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
Sõt, kitépted volna a szívét, a rohadéknak, mi?

A jobbik a te pártod!

Forza.

berlinboy6329
Én a folyosón szájba is rugdostam volna...Nekem ne szólogasson be,meg ne röhögjön ki,mikor beszélek,fogja be a mocskos pofáját,mit képzel magáról,kicsoda õ?....Szerintem jól tette!!!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987

nem mondom, hogy nincs igazad...
de az egészre lehet úgy válaszolni, ahogy a több millió magyar által megválasztott Horn Gyula egykor.

"NA ÉS?"

ennyi

Totti5
Ezeket a tanulatlan parasztokat nem szabadott volna beengedni oda... ok, mondja el a véleményét, de ne úgy mint aki beesett az utcáról és azt hiszi hogy õ az egyetlen nagy magyar a teremben, de hát mit is vár az ember azoktól akik az idióta morvai, meg vona kezei alatt tevékenykednek, csak az õ stílusukat követik, ami pedig no comment.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
fantasztikus 4 év elé nézünk ...

Forza.

Sadist
Vagy inkább egy 9 mm-es.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

0Fritz0
Kés ellen lõfegyver kell. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bandee1987
Nekem errõl a Kincs ami nincs egyik híres párbeszéde jutott eszembe:
"-Egyre keményebb vagy, Frisco.
-Egyre."

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

89
elriasztásnak jó a kigyúrt test...de egy kés ellen már inkább önvédelmi sport kéne :S

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

<#eljen><#eplus2><#worship><#ravasz1><#idiota>

Ott legalább a vesztes aligha rohanhatott az ügyvédjéhez.

Párbeszéd kis falumból:
"Gyere g..i, két éve gyúrok"
"Én meg tíz éve kocsmázok..."

Willenbrock
Már elkezdõdött a verbális párbaj kormányoldal és ellenzék között:Zagyva vs. Harrach
Majd a folyosón megbeszéljük 😄

Willenbrock
Amúgy nem asztalom a verekedés de néha jó lenne helyre rakni a bunkó arrogáns kötekedõket.

Willenbrock
Miért 30 évesen még nincs késõ,úgy tudom 35-ig fejlõdni tudnak az izmok.

Danny1987
Életkor 30-35 között

Most még bevallhatod , hogy kamuztál😊

A legjobb önvédelmi sport a futás😊

Danny1987
Németországban hitler óta szerintem a cserkész csapatnak sem lehet egyenruhája 😊

bazza
És verekedni se fogsz tudni.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Kigyúrhatod magad akármekkorára, attól golyóálló nem leszel.
Willenbrock
Sosem szabad meghúzódni az agresszió láttán,én éppen azért akarom kigyúrni magam hogy ha kell meg tudjak nevelni 1-2 agresszív modortalan mocsadékot.

Prince23
Németországban még szigorúbbak a törvények, pl egy vadász kés birtoklása esetében több engedélyt kell kérni...

arty
Ez is igaz. Legyen hát vadnyugat, gyõzzön a gyorsabb káboj 😄

Forza.

Itt még csak nem is a huligán vs rendõr kontextus az érdekes, hanem mondjuk az, hogy a választás elsõ fordulója elõtt pár nappal egyszercsak megjelenik a Kubatov-beszéd a kurucon, az olyan magas labdákat meg már ne emlegessük, mint amikor a kuruc lemegy telefonkönyvbe a nekik nem szimpatikus személyek kapcsán. Szóval azok nem voltak aggályosak?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Danny1987
Fojtogatás az ártéren

Cigány kultúra

Ártatlan járókelõ volt tudod, mint a többség. Az az üveg (meg a kresz tábla betontalpastul) magától repült a rendõrök felé. Gravitációs anomália.
A rendõröknek persze nincs személyiségi joguk, nekik azonosíthatónak kellett lenniük. De a faszparaszt huligánnak van.
Danny1987
Igen de a fegyver lobbi sem utolsó.
Arról nem beszélve hogy amerika évi 400 milliárd dollárt költ hadseregre.

Tikal
Csupa hiteles ember került megint a parlamentbe...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Azt se felejtsük el, hogy ez náluk egy alkotmányos jog.

Danny1987
Amerikában pont fordítva van. Ott a fegyver lobbi sokkal de sokkal erõsebb mint európában.

Igaz, az ember csak igen nagy jóindulattal nevezhetõ racionális lénynek. A vadparaszt viselkedése legalább bizonyos fokig kiszámítható😊

A kifogásolt helyzetet ki lehet védeni, ha nem engedélyezik az utcai viselést(lásd Kanada).

Danny1987
Fegyvertartási engedély:
-Csak otthon tarthatod
-Nem lehet megtöltve

Fegyverhordási engedély:
Magaddal viheted bárhová de különben mégsem. Elég szigorú pl nem lehet töltve buszon áruházban villamoson bank stb. Nem viselheted látható helyen.

De mindkettõhöz kell a 21. év büntetlen elõélet sikeres vizsga.

Elég szigorúak a feltételek.

Tikal
<#vigyor1><#gun>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SötétBarom
Máshogy állna mindenki a dolgokhoz, ha tudnák, hogy bárki kezében ott simulHAT a beretta. Hiába vagy feketedzsippes kopasz kigyúrt vaddisznó, lehet hogy annál a csoffadt informatikusképû hülyegyereknél stukker van 😄D

Szerintem sokkal udvariasabb lenne mindenki.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

arty
te pedig túlbecsülöd az átlagos, kedd reggeli vadparasztot. azt hiszed, õ is tudatosan él, gondolkozik, cselekszik - pedig csak egy fél-ösztönlény 😊

Forza.

Amit Te most felvázoltál az egy életszerûnek tûnõ, ám mégis ritka eset. Amúgy is túl sok a "mi lenne ha" jellegû érvelés. Nagyon jól tudjuk, hogy az aktuális államhatalom az irreálisan gerjesztett félelmeinket kihasználva tudja korlátozni a szabadságunkat.

Tikal
Teljesen felesleges más országokkal példálózni, itthon nincs ennek kultúrája...

arty
kifejtenéd?

danny: "Akkor a fegyvert sem szabad engedni hordani csak otthon." és akkor hogy véde meg magad? szlovákiában nem viheted magaddal? mi a gyakorlat?

Forza.

Tikal
Ja, most a késekrõl beszélgetünk? ... Azt hittem az alanyi jogon járó fegyvertartásról van szó, amikor bárki hozzájuthat egy revolverhez, mert az jár...

Danny1987
Liberalizálta a zöldet magának.

Danny1987
Akkor a fegyvert sem szabad engedni hordani csak otthon.

ez most vicc vagy a nem ebben az országban élsz?

Danny1987
"Talán húzzam meg magam, mert ESETLEG"

Jól leírtad azokat a környékeket ahol túl sok cigány van persze nem ezt volt a célod😊

arty
nincs nála kés - mert mivel nem vihetsz magaddal nagyobb kést, fel se merül szinte senkiben, hogy hordjon magánál 😊

Forza.

Danny1987
szlovákia fegyvertartás:

-21 éves kor
-büntetlen elõélet
-sikeres vizsga

még ki lehetne ezt egészíteni azzal hogy munkahely/nyugdij (persze a rokkantsági nyugdíjt felülvizsgálni)
8 általános

Így már a debilek ki vannak szûrve persze illegálisan így is hozzájuthat de legalább az ártatlannak is lenne esélye.

Amúgy meg ne legyünk naivak a politikusok nem azért nem szeretnék ezt bevezetni mert itt lelõjük egymást 😊

arty
Mire alapozod ezt? Statisztikára?

Szerinted aki kiszáll a kocsijából és pofánver (volt rá példa) vagy kiszáll és leköpi a kocsimat (volt rá példa) vagy csak vörös fejjel ordit és kurvaanyázik a lehuzott ablakon (számtalan példa volt rá) az BIZTOS minden esetben csak ennyit tenne, ha lenne egy hatlövetû a kesztyütartóban? Ha fegyver lenne náluk, képesek lennének önmérsékletre, hogy ezt azért már mégse? Nekem nem úgy tünik ilyen helyzetekben, hogy képesek vagyunk gondolkozni. Utólag, esetleg megbánja/megbánom - azzal aztán már sokar ér/érek.

Oké, nem mindenki kerül ilyen helyzetbe, de spec én nem engedem be a sorelõzõ BMW-st, Jeepest, (skodást se) stb - ez konkliktushoz vezet. Talán húzzam meg magam, mert ESETLEG lelõhetnek?

Forza.

most mi tartja vissza attól, hogy megkéseljen?

Tikal
Nem rég volt itt linkelve egy video egy srácrol aki véletlenül neki ment egy cigány nõnek vagy a gyerekének a gördeszkájával... na abban a szituban simán el tudtam volna képzelni hogy az IQ harcos "én még soha nem loptam testvérem" férje fegyvert ránt és lelövi a kölyköt.... persze, adjunk fegyvert ezeknek a bunkóknak meg még sok másiknak hogy a körúton lõjenek fejbe mikor bevágok valaki elé vagy épp nem adok neki aprót cigire vagy telefonálni...