Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live for nothing or die for something.
Légyszi ha forumozol ne szijjá füvet😊 (csak vicc volt ne sértõdj meg)
" felvételiztetni mondjuk "felsõ" osztályba?? meg iskola/jövõválasztás 10-12 évesen?!"
Nekem általánosban nem kellett felvételizni az igaz hogy 3.6.8. osztályba voltak vizsgák de nem vészes.
A közép iskolába pedig 13-14 év felé kell jelentkezni. Nekem középbe felvételi vizsga nem is volt.
De itt az a gond hogy nem igen jelentkeznek ilyen pályákra hogy hegesztõ kõmûves stb.
Én pl most néztem cnc tanfolyamot 180+20 vizsgadíj õszre meglesz a pénzem rá már megyek is.
a blogbeli fõ kritika, mi szerint az egyéni jelöltek kevésbé lesznek "egyéniek" eddig sem volt gond: tegye a szívére a kezét mindenki: tudtad, kik azok a nevek a papírodon? ha nincs mellette a párt neve, tudod hova kell tenni az X-et?
én csak az mszp-s tolvajt ismertem meg 😄
Forza.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Forza.
Most meg alig akarnak menni.
Valamit itt is kéne tenni ösztöndíj/jobb fizetés.
Ez nem azt jelenti hogy nem lehet buktatni???
"Ergo ne lehessen kikötni, hogy bizonyos iskolába mondjuk a gyermek felvételivel juthasson csak be. Hangsúly a GYERMEKEN! Az a gond, hogy ezzel olyan kényszerbe sodorsz egy GYERMEKET, ami baromira nem célszerû ebben a korban. ld. öngyilkos kisiskolások ... túl vannak terhelve így is! Jóhogynem vizsgarendet akarunk a GYERMEKEINKNEK 😊"
Azt ugye tudod ha egy ilyen gyerek bekerül a középiskolába frusztrált lesz. Eddig nem voltak korlátok most meg teljesíteni kell.
Azt hiszem te létre tudnád hozni a legagresszívebb generációt a világon.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"Amúgy meg magyarázd már el nekem, hogy ennek mi köze van a liberalizmushoz? Egy erõsen baloldali érzelmû agymenésrõl van szó."
minek??
Forza.
A saját kölködet úgy terelgeted az életben ahogy akarod, de az átlagot ne próbáld hozzá rontani. Amúgy meg magyarázd már el nekem, hogy ennek mi köze van a liberalizmushoz? Egy erõsen baloldali érzelmû agymenésrõl van szó.
spárta (fõleg) másnak köszönhette a hatékonyságát szerintem 😊
Forza.
mert liberális nézeteket vallanak?
"Ennyi nézd elvárják hogy integrált oktatás legyen de a lauderbe nem igen mehetnek a cigányok de még a magyarok sem."
végignézted az lmp képviselõk életrajzait és mind ott végeztek? netán az lmp gondolkodás = lauder alapelvek?
"Amúgy változni fog a véleményem amint Schiffer András 2 hónapot lehúz egy cigánysor mellett.
Elárulom soha nem fog melléjük menni ahogy a cigány jogvédõk se nagyon mennek a putrisok közelébe."
vmelyik nap láttam a tévében, hogy az egyik lmp-s pont valami lepusztult lakásban lakik, hogy ismerje a helyi gondokat - miután valami bulvárfaxságban szerepelt, kapcsoltam is tovább. LEHET, h ez csak kifelé szól, lehet, hogy a többségük ha eddig nem, majd most jó környékre költözik (összelopják, no para). viszont ez nem csak LMP sajátosság, a képviselõk szinte kivétel nélkül teljesen más világban élnek, mint a(z igazán) szegény emberek, ergo fogalmuk sincs semmirõl - nem is lehet 😞
Forza.
"Szigorúan érvényt kell szerezni az általános iskolai felvételi tilalmának. A nyolcadik osztály végéig teljesen meg kell tiltani teljesítmény alapján történõ szelekciót."
Ergo ne lehessen kikötni, hogy bizonyos iskolába mondjuk a gyermek felvételivel juthasson csak be. Hangsúly a GYERMEKEN! Az a gond, hogy ezzel olyan kényszerbe sodorsz egy GYERMEKET, ami baromira nem célszerû ebben a korban. ld. öngyilkos kisiskolások ... túl vannak terhelve így is! Jóhogynem vizsgarendet akarunk a GYERMEKEINKNEK 😊
Forza.
anno 1987
A legjobb önvédelmi sport a futás.
Ennyi nézd elvárják hogy integrált oktatás legyen de a lauderbe nem igen mehetnek a cigányok de még a magyarok sem.
Nekik lehet kirekeszteni a többi meg járassa olyan iskolába a gyerekét ahol terrorizálni fogják.
Amúgy változni fog a véleményem amint Schiffer András 2 hónapot lehúz egy cigánysor mellett.
Elárulom soha nem fog melléjük menni ahogy a cigány jogvédõk se nagyon mennek a putrisok közelébe.
Gondolkozz el miért van ez?
Nekem még volt alsóban buktatás sõt kötelezõ szereplés iskolai elõadásokon pedig rüheltem tömeg elõtt szerepelni mégsem vágtam fel az ereim.
Legközelebb mi lesz a mondandód hogy ne is dolgozzanak a jövõ generáció hanem mindenkinek járjon ugyanannyi pénz??
Ez van, többet vesznek fel, nagyobb a szórás.
Forza.
és most ne gyertek azzal, hogy úgy is maradtam 😄
Forza.
ez azért sok cigány bûnelkövetõre nem jellemzõ...
Lõjük fejbe az összeset a g*cibe...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Volt itt egy videó amikor támogatták a lakásfoglalokat.
Sok ember elé ha spontán odatolnak egy kamerát, akkor a szív felmegy a torokba és hirtelen azt se tudja, hogy fiú e vagy lány.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Célpont azonosítás?
"Mindnekire rá aarsz lõni,akinek nem tetszik a feje?"
Csak arra, aki támadólag, az életemet veszélyeztetve lép fel. Ha pl. jön felém úgy, hogy valamilyen fegyver van nála.
"Ha akarnak vmit,megvárják mig arra jársz,v ha közel vannak odamennek."
Mint fentebb is írtam, célpont azonosítás. Nem kell megvárni, hogy a közeledbe érjenek, sötét kapualjakba meg épeszû ember alapból be se megy.
"Azt a fegyver ki is kell biztositani,mer célra tartani,õk meg már elre kikészitették a kést,csak szurni kell.."
A fegyvert elõvétel közben szokás kibiztosítani, az a 1.5-2 sec már kibiztosított, célratartott fegyver. Ez csak a te képzeletedben él, hogy a támadók úgy mennek oda az áldozathoz, hogy egybõl szúrnak.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Forza.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."