Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987
"akkor lehet h én is félreértettem 😊"

Légyszi ha forumozol ne szijjá füvet😊 (csak vicc volt ne sértõdj meg)

" felvételiztetni mondjuk "felsõ" osztályba?? meg iskola/jövõválasztás 10-12 évesen?!"

Nekem általánosban nem kellett felvételizni az igaz hogy 3.6.8. osztályba voltak vizsgák de nem vészes.

A közép iskolába pedig 13-14 év felé kell jelentkezni. Nekem középbe felvételi vizsga nem is volt.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Ha maszekban nyomja akkor biztos lehet keresni vele.

De itt az a gond hogy nem igen jelentkeznek ilyen pályákra hogy hegesztõ kõmûves stb.

Én pl most néztem cnc tanfolyamot 180+20 vizsgadíj õszre meglesz a pénzem rá már megyek is.

5c0rp330n
fasza.. mondjuk szerintem 20 ember is sok lenne oda, dehat sok a tehetsegtelen politikus akit valamilyen urugy folytan meg kell fizetni :S

arty
majdnem az én izlésem szerint való 😊

a blogbeli fõ kritika, mi szerint az egyéni jelöltek kevésbé lesznek "egyéniek" eddig sem volt gond: tegye a szívére a kezét mindenki: tudtad, kik azok a nevek a papírodon? ha nincs mellette a párt neve, tudod hova kell tenni az X-et?

én csak az mszp-s tolvajt ismertem meg 😄

Forza.

Sadist
Ezeknek a szakmáknak jó a fizetésük, ha minõséggel, szakértelemmel csinálják. Az emberek csak azt hiszik, hogy diplomával lehet sokat keresni, és inkább mennek szakközépbe, gimnáziumba, hogy jobban felkészítse õket a fõiskolára/egyetemre.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

arty
akkor lehet h én is félreértettem 😊 buktatni kell, ez nem kérdés! de felvételiztetni mondjuk "felsõ" osztályba?? meg iskola/jövõválasztás 10-12 évesen?!

Forza.

Danny1987

jhetedikj
Aki jól ért a szakmájához az jól is keres ezekben az ágazatokban.

anno 1987

Danny1987

Danny1987
Régebben a diákoknak nagyon jó kellett teljesíteni ahhoz hogy bekerüljenek a szakmunkásképzõbe. (autószerelõ, hegesztõ, kõmûves stb)

Most meg alig akarnak menni.

Valamit itt is kéne tenni ösztöndíj/jobb fizetés.

Danny1987
"A nyolcadik osztály végéig teljesen meg kell tiltani teljesítmény alapján történõ szelekciót."

Ez nem azt jelenti hogy nem lehet buktatni???

"Ergo ne lehessen kikötni, hogy bizonyos iskolába mondjuk a gyermek felvételivel juthasson csak be. Hangsúly a GYERMEKEN! Az a gond, hogy ezzel olyan kényszerbe sodorsz egy GYERMEKET, ami baromira nem célszerû ebben a korban. ld. öngyilkos kisiskolások ... túl vannak terhelve így is! Jóhogynem vizsgarendet akarunk a GYERMEKEINKNEK 😊"

Azt ugye tudod ha egy ilyen gyerek bekerül a középiskolába frusztrált lesz. Eddig nem voltak korlátok most meg teljesíteni kell.

Azt hiszem te létre tudnád hozni a legagresszívebb generációt a világon.

89
akkor és ott nem einsteinekre volt szükség 😄

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Sadist
Aztán nem sírni ám, ha a természetes kiválasztódás csak a szakmunkásképzõbe sorolja a kölyköd.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

arty
bocs, elfelejtettem, hogy személyedben egy elismert gyermekpszichologust tisztelhetek <#worship>

"Amúgy meg magyarázd már el nekem, hogy ennek mi köze van a liberalizmushoz? Egy erõsen baloldali érzelmû agymenésrõl van szó."

minek??

Forza.

A szegény gyereknek nem marad ideje a Máúnika sóra és Pléjsztéjsönözni sem tud eleget.

A saját kölködet úgy terelgeted az életben ahogy akarod, de az átlagot ne próbáld hozzá rontani. Amúgy meg magyarázd már el nekem, hogy ennek mi köze van a liberalizmushoz? Egy erõsen baloldali érzelmû agymenésrõl van szó.

arty
hatékony?! honnan tudod, hogy nem dobtak le vagy 200 einsteint?

spárta (fõleg) másnak köszönhette a hatékonyságát szerintem 😊

Forza.

89
nem volt jó, de el kell ismerni, hogy hatékony volt

arty
Igazad van, a teigetoszos megoldás volt a jó, 0 órásan döntsünk a kölkök sorsáról!

Forza.

arty
"Lmp=SZDSZ 2"

mert liberális nézeteket vallanak?

"Ennyi nézd elvárják hogy integrált oktatás legyen de a lauderbe nem igen mehetnek a cigányok de még a magyarok sem."

végignézted az lmp képviselõk életrajzait és mind ott végeztek? netán az lmp gondolkodás = lauder alapelvek?

"Amúgy változni fog a véleményem amint Schiffer András 2 hónapot lehúz egy cigánysor mellett.
Elárulom soha nem fog melléjük menni ahogy a cigány jogvédõk se nagyon mennek a putrisok közelébe."

vmelyik nap láttam a tévében, hogy az egyik lmp-s pont valami lepusztult lakásban lakik, hogy ismerje a helyi gondokat - miután valami bulvárfaxságban szerepelt, kapcsoltam is tovább. LEHET, h ez csak kifelé szól, lehet, hogy a többségük ha eddig nem, majd most jó környékre költözik (összelopják, no para). viszont ez nem csak LMP sajátosság, a képviselõk szinte kivétel nélkül teljesen más világban élnek, mint a(z igazán) szegény emberek, ergo fogalmuk sincs semmirõl - nem is lehet 😞

Forza.

Nem kérnek többet ezektõl a gyerekektõl, mint amit teljesíteni tudnak. Már ezen a téren is mesterséges eszközökkel akarják befolyásolni a természetes kiválasztódást.

arty
Félreértetted, amirõl itt szó van! Az idézet még1x:

"Szigorúan érvényt kell szerezni az általános iskolai felvételi tilalmának. A nyolcadik osztály végéig teljesen meg kell tiltani teljesítmény alapján történõ szelekciót."

Ergo ne lehessen kikötni, hogy bizonyos iskolába mondjuk a gyermek felvételivel juthasson csak be. Hangsúly a GYERMEKEN! Az a gond, hogy ezzel olyan kényszerbe sodorsz egy GYERMEKET, ami baromira nem célszerû ebben a korban. ld. öngyilkos kisiskolások ... túl vannak terhelve így is! Jóhogynem vizsgarendet akarunk a GYERMEKEINKNEK 😊

Forza.

jhetedikj
Ez azért durva, ha jól tudom 1 méter építése autópálya több millió forintba kerül. Az M1 pedig kifejezetten drága volt. Még jó hogy fizetjük a sztrádadíjat.:\

anno 1987

Danny1987
Nem azért írtam hanem mert kigyúrod magad aztán mindenkibe belekötsz.

A legjobb önvédelmi sport a futás.

Danny1987
Lmp=SZDSZ 2

Ennyi nézd elvárják hogy integrált oktatás legyen de a lauderbe nem igen mehetnek a cigányok de még a magyarok sem.

Nekik lehet kirekeszteni a többi meg járassa olyan iskolába a gyerekét ahol terrorizálni fogják.

Amúgy változni fog a véleményem amint Schiffer András 2 hónapot lehúz egy cigánysor mellett.
Elárulom soha nem fog melléjük menni ahogy a cigány jogvédõk se nagyon mennek a putrisok közelébe.

Gondolkozz el miért van ez?

Danny1987
Ne haragudj de akinek nehezére esik egy általános iskola elvégzése az agyilag zokni.
Nekem még volt alsóban buktatás sõt kötelezõ szereplés iskolai elõadásokon pedig rüheltem tömeg elõtt szerepelni mégsem vágtam fel az ereim.

Legközelebb mi lesz a mondandód hogy ne is dolgozzanak a jövõ generáció hanem mindenkinek járjon ugyanannyi pénz??

arty
Ezt fejtsd ki lécc 😊

Forza.

arty
Szerintem már 10 éve is el voltunk butulva 😊 Legyen 30 év, és akkor boritékolom, hogy egy BME-n értelmesebb volt az _átlag_. De persze ez csak tipp azok alapján, akikkel ezelõtt 20 éve találkoztam és tudtam, hogy egyetemet végzett emberek.

Ez van, többet vesznek fel, nagyobb a szórás.

Forza.

arty
Szerintem se kényszerítsünk tízéveseket teljesítményhajhászásba. Õk még majdnem gyerekek basszus! Vagy ha valaki nem elég érett 8 évesen, az vágja el magát már akkor?! Jéézusom. Mesélhetném a saját példámat, gyakorlatilag 5. osztályosan az osztály legaljához tartoztam ...

és most ne gyertek azzal, hogy úgy is maradtam 😄

Forza.

Sadist
Ja, azok csak odamennek, szúrnak, aztán kizsebelik az áldozatot. Náluk a rablógyilkosság a jellemzõ, nem a "tesókám, adjál már egy cigit, muti már a mobilod, hadd nézzük már meg mennyi az idõ"...

"Egy rablónak nem az a célja, hogy az áldozatát megölje"

ez azért sok cigány bûnelkövetõre nem jellemzõ...

Sadist
Legalább kicsit gondold már át, hogy mennyire ostoba a példád. Fényes nappal az emberke odajön hozzám, hogy elhagyott valamit/kéne egy szál cigi/apró/stb., majd amíg keresem, leszúr? Vagy ha megvan amit akart, akkor utólag szúr le? Minek? Egy rablónak nem az a célja, hogy az áldozatát megölje. Elõbb fogja elõvenni a kést és fog fenyegetni, hogy mutassa az erõfölényét, és az áldozat átadja az értékeit. Mondom, ez csak a te képzeletedben él, hogy elõbb szúrnak, aztán kifosztják a hullát. Csak kicsit gondolkodj már el a hülyeségeiden.

joebacsi
Ha te mondod, akkor tuti 😊
Lõjük fejbe az összeset a g*cibe...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

berlinboy6329
Jaja..Tegyük fel,egy fehér,normálisnak kinézõ ember odamegy hozzád,h Bocsi,figylej már nincs nálad véletlenül xy,elhagytam/otthonagytam és kéne:C?Aztán meg leszúr a retekbe,mig keresed,v épp továbbállsz és hátulról.Csak nem gyanakodhatsz minden emberre állandóan.Majd szerinted messzirõl fogja kiabálni,h agyon fog szurkálni közben meg a machetét lóbálja,h majd azzal?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

89
Brassaiék sírnának

Danny1987
Valójában a mostani értelmiség sokkal rosszabb lehet mint bármikor.

Volt itt egy videó amikor támogatták a lakásfoglalokat.

Danny1987
Ott tudnak viselkedni de valójában kétszínûbb mint bármelyik párt a parlamentben.

joebacsi
Ebbõl úgy lehetne valami következtetést levonni, ha ugyanezt megcsinálták volna mondjuk 10 évvel ezelõtt és összehasonlítod.
Sok ember elé ha spontán odatolnak egy kamerát, akkor a szív felmegy a torokba és hirtelen azt se tudja, hogy fiú e vagy lány.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist
"Ja,fõleg,hogy lelõsz ártatlan embereket"

Célpont azonosítás?

"Mindnekire rá aarsz lõni,akinek nem tetszik a feje?"

Csak arra, aki támadólag, az életemet veszélyeztetve lép fel. Ha pl. jön felém úgy, hogy valamilyen fegyver van nála.

"Ha akarnak vmit,megvárják mig arra jársz,v ha közel vannak odamennek."

Mint fentebb is írtam, célpont azonosítás. Nem kell megvárni, hogy a közeledbe érjenek, sötét kapualjakba meg épeszû ember alapból be se megy.

"Azt a fegyver ki is kell biztositani,mer célra tartani,õk meg már elre kikészitették a kést,csak szurni kell.."

A fegyvert elõvétel közben szokás kibiztosítani, az a 1.5-2 sec már kibiztosított, célratartott fegyver. Ez csak a te képzeletedben él, hogy a támadók úgy mennek oda az áldozathoz, hogy egybõl szúrnak.

berlinboy6329
Ja,fõleg,hogy lelõsz ártatlan embereket...Mindnekire rá aarsz lõni,akinek nem tetszik a feje?Te se gondolod komolyan..Ha akarnak vmit,megvárják mig arra jársz,v ha közel vannak odamennek..Onnantól aztán menõzhetsz még ha Desert Eagled is van,látják,h elõakarsz kapni vmit eltörik a kezed mint egy gallyat,aztán késelnek le...Azt a fegyver ki is kell biztositani,mer célra tartani,õk meg már elre kikészitették a kést,csak szurni kell..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Atomreaktor
"Szigorúan érvényt kell szerezni az általános iskolai felvételi tilalmának. A nyolcadik osztály végéig teljesen meg kell tiltani teljesítmény alapján történõ szelekciót."

Sadist
Átlagos lövõnél az elsõ célzott lövés leadása kb. 2-2.5 sec, jobb lövõnél kb. 1.5 sec. Képességtõl függõen 7-8 másodperc alatt 5 célpont simán leküzdhetõ, értsd mindnek ott lesz két lyuk a mellkasában.

arty
az máshogy sz*r

Forza.

arty
Mutatnál példákat, miért is lenne rosszabb az LMP a Jobbiknál vagy csak megint a szokásos, ostoba címkézés (szdsz2) megy?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Willenbrock
A KDNP-s intellektuális fölénye azért látványos volt.

89
mire azt elõveszed, kibiztosítod, már rég megkéseltek

5c0rp330n
tied meg az lmp aka szdsz2, az jobb-e? <#wilting>