Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
Remélem nem ússza meg a büntetést.

\"Erről van szó!\"

Hagyó úgy intézte, hogy ne õ nyerje a legtöbbet. Tiszta sor.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Miovel õk romák, és ezáltal a magyar törvények nem vonatkoznak rájuk (!), legjobb lenne, ha maguk között oldanák meg. Addig sajnos marad a kollektív bûnösség...

5c0rp330n
ezt is irhattam volna, ugyanazt jelentette volna.

arty
hajrá demagógia! 😊

Forza.

5c0rp330n
<#ejnye1> nemnem, szegenyek csak azert ilyenek mert a rasszistak elnyomjak oket es nem kapnak rendes munkat, pedig mindenhol keresnek, es a segelybol is alig tudnak megelni.. inkabb tobb tamogatas kell nekik, attol majd megvaltoznak. hajra lmp/szdsz2. <#szomoru1>

Danny1987

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tudom 😊

a.carkey
Hírcsárda ... 😄

A medve nem játék.

Dehát bemondta ja tévé, hogy azt utólag írták ki, hogy lejárassák a csatornát. 😊😊😊

Rasszisták vagyunk, mert idegenben élõ hazánkfiait nem közösítjük ki, és nem nevezzük szlováknak? Érdekes gondolat, de szlovákéknál ezzel lehet szavazatot szerezni - ugyanúgy, mint nálunk az adócsökkentés, egymillió új munkahely ígéretével, ami sajnos sokáig csak ígéret marad.

A fazon le-kertitörpézte Orbánt, ez enyhítõ körülmény. 😊

arty
a megrendezettségen TÉNYLEG még manapság is meglepõdik valaki? miután a realitiknek betûre koreografált forgatókönyvei kikerültek a netre???

Forza.

arty
ezt valami magyar slota írhatta

Forza.

Pista bácsit ismerem, már akkor neve volt, amikor a TV2-s faszagyerekek még gondolatban sem születtek meg.

A szóvivõ elszólta magát:
"Attól, hogy valaki nem maga adja be a jelentkezését, hanem felkérésre csatlakozik, nem esik csorba a mûsor tehetségkutató jellegén"
Tehát megrendezett ez is...

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

csávó riport elõtt elszipákolt egy mariskát? 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Vagy épp nem élni.

Stencil atya for prezidcent. 😊

arty
- senki nem kapott semmit - felujitotta a lakásokat a "fõbérlõ"
- bérlakáshoz az albérlõ nem nyúl(hat)
- az egész felújítási mizéria a pénz lenyúlására létezik 😞(((((((( amit mélymagyarok lopnak el 😊

Forza.

joebacsi
Ha összehoznak egy olyan frankeinsteint, ami fotoszintézissel extra hatékonyan állít elõ hidrogént és az elõállításához nem kell egy fél utcányi gyárat felhúzni, hanem önmagát pakolja össze, akkor kettõt kérek! 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

GregSB
Bele sem merek gondolni ennek kiaknázása mi mindent fog hozni. Az biztos, hogy 20-30 éven belül egy teljesen más világban fogunk élni.

GregSB
"Ez az elsõ önreprodukáló faj ezen a bolygón, amelynek a szülõje egy számítógép - jelentette ki Craig Venter, a genomkutatás úttörõje, a kutatás vezetõje."

Elég bizarrul hangzik.

GregSB
Létrehozták a szintetikus DNS-t.

A mesterséges élet elõállításán fáradozó amerikai tudósok egy baktérium felhasználásával létrehozták az elsõ olyan élõ sejtet, amely ember alkotta DNS-sel rendelkezik - jelentették be csütörtökön Washingtonban.

Igen.

joebacsi
Mi a baj vele?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

berlinboy6329
Na itt,eg ypélda,nem tom má' ki mondta/kérdezte,h a cigányok kapnak uj házat,a magyar meg miért ne kapna,meg ilyesmi fasság volt,nem tom má' kitõl..Na akkor itt egy jó példa a cigányokra,meg az uj házra..Én lennék,nemadnék én nekik uj házat..minek lakják le?....Takaritsék ki,ujitsák fel...Amilyen a mosdó...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

birdo

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Willenbrock
De van valami szerzõdés azt hiszem amiben ki szokták kötni hogy átadáskor mindennek az eredeti állapotban kell lennie.Mondjuk egy kerítésen módosítani nem egy nagy maradandó átalakítás az igaz.

Tudnak élni...

Nekem egy garázs bérlete is többen van, mint nekik a lakás... és elégedetlenek.
Tényleg, miért nem lehet normális kerítést építeni hat-hétmillióból? Hol a pénz, Paksi Polgármester Úr?

Desigo: Szülnél nekik gyereket? 😊

desigo
"a kerítéssel nem vagyok megelégedve, mert nagyon magasan van az alja, kimennek a kutyák – mondta. A kérdésre, hogy ezt miért nem csinálják meg õk maguk, azt felelte, azért, mert nem az övék"

pont annyi segítséget adnék ezeknek mint amit õk önerõbõl fel tudnak mutatni...
Danny1987

Danny1987

"az ügyet gyorsított eljárásban, bíróság elé állítással tervezi befejezni."

Nem lopott túl sokat, de q-ra gusztustalan, hogy a segítõ kézbe harap bele... mi lenne, ha a vízügyi szakemberek és segítõk kijelentenék, hogy "kérem, ha itt minket meglopnak, akkor mi innen elmegyünk, tessenek megoldani az árvízvédelmet, ahogy tudják!"?

Gondolom, helybéli a srác, tehát ismerik. Lenne egy-két kellemetlen veszélgetés vele...

Danny1987

desigo
nem kis verést érdemelt volna...
arty
Detto. Szóltam volna a "népnek" h vigyázzanak a gerendatolvajra, amig bemegyünk az õrsre bilincsért...

Forza.

A rendõrök helyében hagytam volna egy kis idõt a lincselésre. Csak öt percet.

Atomreaktor
akkor õ szerintük ne szigorítsunk, mert nincs hely a börtönökben. ennél rosszabb kifogást nem is találhattak volna ki.

arty
"Légyszi ha forumozol ne szijjá füvet😊"

Alkalom és törvényi lehetõség híján ez természetesen nem szokott elõfordulni 😊

Forza.

arty
asszem megkerülhetetlen az alkotmánymódosítás 😉

Ronny,

" Akinek nem tetszik, hogy ilyen a rendszer az most is talál alternatívát."

Ingyenest? 😉 De még1x: nem a buktatás mellõzését támogatom, csak a vizsgákét. Az korai egy "tízévesnek".

Forza.

Csak azért hoztam fel, mert lentebb említetted, hogy az LMP-s képviselõk liberális nézeteket vallanak. Liberális az az állam akarja megszabni, hogy a gyerekemet egyáltalán járathatom-e olyan iskolába, ahol teljesítmény alapúak az elvárások? Akinek nem tetszik, hogy ilyen a rendszer az most is talál alternatívát.

Ebben egyetértünk. Úgyis az van, hogy aki nem úgy szavaz, mint a Viktor, annak ugrik a fizetése... akkor minek fizetünk ennyi bérgombnyomogatót?