Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol érthetõ is.
De jobb módszer lett volna ha egyenként levadássza õket.
Live for nothing or die for something.
Megsemmisitem az ellenzéket,illetve a párton belüli ellenségeimet.Te meg megkapod az igazságot.
Mindenkinek jó így, akkor majd rám szavazol?😛
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Find Me The Man, I'll Find The Crime"-by Berija....
Én és szerintem többen is tudnának olyan "vizsgálodásokat" hogy garantáltan találnánk vmit ami miatt lehet büntetni...<#ravasz1>#ravasz1>
Ezért van kizárva a büntetés lehetõsége
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Pl egy kis drogot becsempészni a zsebébe aztán "véletlenül" pont arra járó rendõrök megtalálják nála,visszik is el....De ez csak egy szitu
Lehet hogy egyesek vissza élnek vele,de akkor is a demokrácia védelmében van
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Illegális lakásfoglalás és a jogvédõk a cigány családot védték.
De valaki rakott ide videot "liberális" aktivistákról akik szintén lakásfoglalókat védtek.
---
Lakatos Attila <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
(kommenteket olvasátok el alul, szokásos. "hádde nincs pénzem kötelezõre, jóhogy nem kötök biztositást" - megint az uborkalopós mentalitás. "NEKEM AZ JÁR" !
Forza.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Hogy ne csak károgás legyen:
Bangkok másképp.
jah az igazi link
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
A medve nem játék.
Egyébként is a deviancia kizárólag rossz lehet, mondtam már? Halál az egyénre, legyünk fegelmezett katonai állam, ahol egyneruha és egyenviselkedés kötelezõ! Akkor bezzeg nem lesz ilyen! Nézzetek meg Észak Koreát, egy deviánst nem látni!
Forza.