Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987
Az öreg nem bírta tovább a cigány terrort és önkényeskedett.
Valahol érthetõ is.
De jobb módszer lett volna ha egyenként levadássza õket.

Live for nothing or die for something.

5c0rp330n
ofkorsz

akkor most igen vagy nem?<#idiota>

David2
túl gyenge volt a sav:/

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

5c0rp330n
ha azert mert nincs mentelmi jog, meg tudod semmisiteni az ellenzeket, akkor meg is kell semmisiteni, mert ha ezt meg lehet tenni, akkor vagy ra is szolgalnak, vagy az egesz birosagi rendszer egy fos, amit szinten alapjaitol kene ujrakezdeni.

Atomreaktor
Senki sem bûntelen ott fent,csak nagyon kevesek képesek megállni.Szóval bárkit meglehetne büntetni igazság szerint....

Komolyan alapítok egy pártot hatalomra kerülök megszüntettem a mentelmi jogot,a bünözõk már nem bújhatnak majd alá 😄
Megsemmisitem az ellenzéket,illetve a párton belüli ellenségeimet.Te meg megkapod az igazságot.
Mindenkinek jó így, akkor majd rám szavazol?😛

Tikal
A mentelmiseknél ha bebizonyosodik a bûnösségük kétszer akkor büntit kéne kiszabni, így lenne igazságos szerintem... ugyanis õk nem azért kapták ezt hogy aztán jól kihasználják, aki viszont így tesz, az bûnhõdjön is rendesen érte.... nagyon kíváncsi vagyok pl hagyó mit fog kapni ezért...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

5c0rp330n
jah, ilyen koholt vadak ertek szegeny hagyot is, mi? ez egy kibaszott vicc. az ilyen eseteknel latszik hogy mennyire szarul mukodik ez az egesz. mondjuk inkabb ugy hogy erre hivatkozva vezethettek be (ez csak azt bizonyitja hogy az igazsagszolgaltatas is egy szanalmas fos), es valojaban mindenki jol tudja, hogy elsosorban mire van kitalalva: hogy az ilyen fergek megusszak szarozon, barmit is csinalnak.

Ismered a mondást?
"Find Me The Man, I'll Find The Crime"-by Berija....

Én és szerintem többen is tudnának olyan "vizsgálodásokat" hogy garantáltan találnánk vmit ami miatt lehet büntetni...<#ravasz1>

Ezért van kizárva a büntetés lehetõsége

Tikal
Értem...és amíg mentelmi joga van valakinek addig miért is nem lehet vizsgálódni? Oké hogy nem zárják be azonnal, de hogy semmi nem történik, elég szomorú...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A mentelmi jog a demokrácia egyik alaptartó pillére.Nélküle ugyanis koholt vádakkal meglehetne szabadulni az ellenzéki képviselõktõl.

Pl egy kis drogot becsempészni a zsebébe aztán "véletlenül" pont arra járó rendõrök megtalálják nála,visszik is el....De ez csak egy szitu

Lehet hogy egyesek vissza élnek vele,de akkor is a demokrácia védelmében van

Tikal
Valaki elmondaná mi az a mentelmi jog és mi célt szolgál azon kívül hogy nem lehetett letartoztatni pl hagyót addig amíg a mentelmi joga élt... ez mégis hogy van, mert számomra elfogadhatatlan és értelmetlen ez az intézmény...

akkor mégis mi?vmi utópiát vársz?

5c0rp330n
ott voros kommunizmus van, az nem az en almom hanem a tied.

0Fritz0
Dehogyis, hiszen az alábbi videóban is pont az emberi értékeket védi egy "jogvédõ" a nácigyanús magyarokkal szemben. (6:20-tól van a zaftos rész)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Atomreaktor
nem ok. az aztán nagyon nag megkeserítés, hogy lezárnak egy hidat... megkerülöd, késel fél órát és kész. kit zavar, ha az ár valaki életének megmentése?

arty
Egyetértünk. De akkor miért kell állandóan általánosítani? 😉

Forza.

arty
Neked észak koreába kellett vollna születned, biztosan élveznéd.

Forza.

Danny1987
Aki a bûnözõket védi az rossz.

5c0rp330n
kezded kapizsgalni

5c0rp330n
ahhoz kepest ahogy a vorosok/szadesz otthagyta, ennel csak sokkal jobb vege lehet, barmit csinalnak.

arty
otthon kötél, méreg, érfelvágás = ok
ezrek életének megkeserítése = nem ok

ok? 😉

Forza.

arty
tehát akkor minden liberális/jogvédõ rossz?

Forza.

Danny1987
Nézz utána galgagyörknek.
Illegális lakásfoglalás és a jogvédõk a cigány családot védték.

De valaki rakott ide videot "liberális" aktivistákról akik szintén lakásfoglalókat védtek.

Atomreaktor
ez még viccnek is rossz

Danny1987
Kár hogy a 10 milliós adótartozását b.szik befizetni.

arty
nem gumiszõnyeg kellene, hanem bot, amivel a tûzoltó meglöki a bizonytalankodókat és hamarabb megindulhat forgalom, miután összelapátolták a beleket az úttestrõl

---

Lakatos Attila <#eljen><#eljen><#eljen>
(kommenteket olvasátok el alul, szokásos. "hádde nincs pénzem kötelezõre, jóhogy nem kötök biztositást" - megint az uborkalopós mentalitás. "NEKEM AZ JÁR" !

Forza.

Atomreaktor
nagyon durva 😞 nálunk nincsenek ilyen "gumiszõnyegek" amit ilyenkor alá tesznek?

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ez meg?<#idiota>

Nem verem magam, csak elõrevetítem, hogy ennek nem lesz jó vége.

0Fritz0
Hiába vered itt magad, hiszen pont a pártod terítette le Viki elõ a vörös szõnyeget a kétharmadhoz.

Hogy ne csak károgás legyen:
Bangkok másképp.

2014-ben meglátjuk, mennyi volt igaz mindebbõl. Viktorka még mindig kampányol, ahelyet, hogy tenne valamit. Kellenek neki a helyi önkormányzatok is a mennybemeneetelhez.

birdo
<#nemtudom> azt írták, hogy nem a Blahán készült a kép....pedig szerintem a blahán készült..
jah az igazi link

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Fideszes lettem.

a.carkey
Ha csak a jobboldalit nyújtották be a közösbe, már többet tettek a jólétért és a Pannon Pináért, mint az MSZP az elmúlt húsz évben. Tõlük csak Lendvait, Kósánét, Vadait, Ájemmónikát és Katót kaptuk. 😄

A medve nem játék.

GregSB
Beragadt a vágólapodra egy link a kedvenc pedofil oldaladról <#hehe>

birdo

Melyik hülye is mondta, hogy "merjünk nagyok lenni?"

arty
Nincs másik véglet, az szdsz2 bejutott, õk meg folyamatosan biztatják majd a deviánsokat ( 😄 ) hogy verjenek buszsofõrt, mentõst, tanárt.

Egyébként is a deviancia kizárólag rossz lehet, mondtam már? Halál az egyénre, legyünk fegelmezett katonai állam, ahol egyneruha és egyenviselkedés kötelezõ! Akkor bezzeg nem lesz ilyen! Nézzetek meg Észak Koreát, egy deviánst nem látni!

Forza.

Atomreaktor
már csak két hét és nem lesz több ilyen (vagy inkább már csak egy?)😊

De majd a másik véglet nyilván megoldja.
arty
Jah, az vezetett ide.

Forza.

Danny1987

birdo
Nem én vettem meg a jegyeket...eddig se voltam kíváncsi rá

Nem, rasszizmus az, amibõl kihagyják Orbánt.

Danny1987