Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
"a turulramászó senkit nem akart bántani. valami elpattant benne és ezt kezelni, gyógyítani lehet. ha te a tûzoltók kezébe botot adnál, hogy lökjék csak le, akkor te is gyilkos lennél. mi lenne ha egy jóbarátod mászott volna fel? megpróbáltad volna lebeszélni, vagy lelökted volna?"

most, hogy így kisarkítottad, belátom primitíven álltam a témához 😊

(úgy néz ki, nálam ez a vörös posztó...)

Forza.

Hiába magyarázod, ezek a problémák ugyanis nem mérhetõk objektíve, nem kezelhetõk egyetlen tollvonással.

Azt hisszük, hogy az iskolalátogatásra az lesz a megoldás, hogy a hiányzó gyerekek szülei a családi pótlékot természetben kapják meg? Rendben, bejár a gyerek, de nem tanul, nem készül fel az órákra. A családi pótlékot továbbra is pénzben kapják a szülõk. Megoldódott bármi is? Nem, csak generált egy újabb, megoldásra váró problémát ahelyett, hogy azt a tényleges problémát kezelték volna, aminek csak egy tünete az iskolakerülés, illetve a tanulás mellõzése. De hát aki az ehhez hasonlóan felszínes struccpolitika világában lavírozik, azt már nem érdeklik az ilyen apróságok.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

arty
az szdsz nagyon messzire sodródott a liberalizmustól, maradjunk ennyiben 😊 amiket leírtál, azok szakmai hibák voltak, nem pedig liberális intézkedések.

Forza.

Ne csináljunk már közösségi programot egyesek lelki instabilitásának kezelésébõl, jó?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Danny1987
"emmint utánaolvasni, hogyan is élnek/gondolkodnak akikrõl véleményt nyilvánítasz."

Az a gond hogy valakinek nem kell utánaolvasni mert mellettük él.

Addig örülj amíg a tapasztalatod a googleról van.

Live for nothing or die for something.

arty
Van fogalmad róla, mennyibe kerül a fogamzásgátló? (nincs)
Van fogalmad róla, mennyibe kerül nekik elutazni ujra és ujra gyógyszert feliratni? (nincs)
Van fogalmad róla, mit gondolnak a fogamzásgátlásról? (meghizol, kiszõrösödsz, stb téveszmék mondanak számodra valamit?)

Tudom, egyszerübb homokbadugni a fejed, semmint utánaolvasni, hogyan is élnek/gondolkodnak akikrõl véleményt nyilvánítasz.

Forza.

Ez így nem pontos.

Néhány helyes változat:

Gyilkossági kísérlet és gyilkosság Ercsiben.
Jogos védelem Ercsiben.

Danny1987
Az nem igénytelenség az sznobság szerintem.
Az igénytelenség az amikor már úszik a szar az udvaron és még ideszülnek két három gyereket.
Igénytelenség az amikor a cigány gyerekszeretetrõl beszélnek a jogvédõk közben meg a gyerek szaladgál az utcán mezítláb és nem figyelnek rá a kerítést basznak megigazítani talán majd egyszer rádõl arról nem is beszélve hogy a csp-t vagy elisszák v. eljátsszák a gyereknek meg jut a tápláló minõségû és mennyiségû cukros víz.

Igénytelenség az amikor nem vágják le a füvet pedig már 30 cm-es. (nem kell hozzá diploma) Igénytelenség amikor az árkokat nem ássák ki pedig már többszöri felszólítás érkezett a polg. hivataltól.

A cigánygyerek büdösen megy iskolába körme alatt kosz van.
Ezek alap dolgok. Az állatokat meg lehet tanítani arra hogy ne szarjon a házba a cigányok pedig emberek.

Érdekes, amikor leérünk egyéni szintre, akkor elfogy a tolerancia és "dögöjjé meg", egyébként meg társadalmi igazságosság.

Atomreaktor
a turulramászó senkit nem akart bántani. valami elpattant benne és ezt kezelni, gyógyítani lehet. ha te a tûzoltók kezébe botot adnál, hogy lökjék csak le, akkor te is gyilkos lennél. mi lenne ha egy jóbarátod mászott volna fel? megpróbáltad volna lebeszélni, vagy lelökted volna?

Danny1987
Érdekes nem ismered a magyar liberalizmus és legnagyobb képviselõjét az szdsz.

Szdsz liberalizmus:
-nincs buktatás
-enyhe büntetés
-luxus börtön
-ingyenlakás a szegény romáknak

Arty féle liberalizmus:
-Buktatás
-Kézlevágás
-Nincs ingyenlakás

A helyzet az, hogy lehetõség megvan rá, és nem élnek vele. Minden további eszmefuttatás a valóságtól elrugaszkodott álomvilágba vezet(pénzfával és mennyei mannával).

arty
Igénytelenség? Mekkora tévéd van otthon? Nem százcolos? Mekkora egy igénytelen ember vagy!

Bûnözés - ezt csak sarkítani tudnám, szal inkább egyetértek. Csak elõtte adjunk nekik uborkamagot, hogy késõbb ne hivatkozhassanak megélhetési bûnözésre. Sajnos az elbarmolt hongyagyáink állandoan uborkát adnak nekik 😞

Forza.

Ahha, és mikor engedtek ki Benneteket a zárdából?

Danny1987
Vlala tedd túl magad azon , hogy a fidesz nyert. Tessék egy kis segítség.

arty
Kicsit úgy vagy ezekkel a jogvédõkkel, mint a liberalizmussal. Vörös posztó és filmszakadás ... :/

Forza.

arty
"akiknek nem csak saját maga számít. "

pl a turulramászó? vagy a metróeléugró?

Forza.

Danny1987
Értsd meg a szegénység nem mentség az igénytelenségre és a bûnõzésre.

Aki igazi igazmagyar, nem olyan papírkutya, mint Buda(senki)házy és a Magyarok Nyulai, az utánacsinálja! Árpád vére ezt lazán túlélné!

Danny1987
"És a törvényt és alkotmányt ki "harcolta" ki?"

Akik írták. A jogvédõknek köze sincs ehhez.

arty
És a törvényt és alkotmányt ki "harcolta" ki?

Rundsted17: rózsaszín habfürdõben szocializálódtunk, honnan tudnánk mi ilyesmit? 😊

Forza.

[i[esetleg az nem megoldás, ha ugy nõ fel egy roma-nemzedék, hogy tudja mit jelent a védekezés?[/i]

Ez a szöveg Közép-Afrikával kapcsolatban még csak-csak megállja a helyét, de nem gondolod, hogy európai viszonylatban alkalmazva egy kicsit már erõltett? Ingyenes az oktatás - csak be kell járni az iskolába -, van televízió és segély is kapnak. Minden lehetõség adott arra, hogy ne állatok módjára éljenek.

Ha a magukat tévesen liberálisként definiáló, valójában echte baloldali gondolkodású szavazók úgy gondolják, hogy támogatni akarják ezt a félresikerült társadalmi kísérletet , akkor azt tegyék saját zsebbõl, a szabadidejükben.

SötétBarom
😄DD

És miért ne lehetne beleírni, hogy a Te lakásodba bizony kamera kell? 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

arty
"Sosem fogom hallani hogy a többségi társadalomnak is joga van..."

vannak ilyen mondatok, csak azok utána mindig valahogy cigányozásra, zsidózásra, buzizásra végzõdnek. na, én meg ezt érzem 😊

Forza.

Danny1987
"Gondolom, azt észre sem veszed, hogy pl a jogvédõk nem egedik, hogy kamerát szereltessen az állam a lakásodba, hogy bármiért bevihessenek, hogy nem kell heti 80-100 órát melóznod."

Ezt a törvény meg az alkotmány biztosítja.

"Hogy nem hálhatja el Hagyó az elsõ éjszakát a hugoddal."

Bizony 1848-ig törvénybe volt ha jobbágy nem fizet egy jelentõs mennyiségû pénzt urának akkor felesége szüzesegé az úrt illeti meg

Aki meg azt hiszi utána javult a helyzet téved,a cseléd világban ami egészen 1945 ig tartott a Horthy rendszer végéig,nem volt ritka hogy az úr és fiacskája végig ment a cseléd összes lányán....

Danny1987
Látod én a liberalizmusról ezt tapasztaltam. Ezért már rosszul vagyok ha megjelenik egy párt ami liberálisnak mondja magát.

Sosem fogom hallani hogy a többségi társadalomnak is joga van...
Ehelyett az megy légy toleránsabb ....

Atomreaktor
normális, érzõ lelkû emberek, akiknek nem csak saját maga számít.

arty
Gondolom, azt észre sem veszed, hogy pl a jogvédõk nem egedik, hogy kamerát szereltessen az állam a lakásodba, hogy bármiért bevihessenek, hogy nem kell heti 80-100 órát melóznod.

Hogy nem hálhatja el Hagyó az elsõ éjszakát a hugoddal.

Te csak a pár ripacsot látod, akiknek sokszor én is szivesen a környékére engednék egy... egy gonosz embert 😉 😞

Forza.

"Te pedig azt felejted el, hogy jogvédõk nélkül nincsen jog/jogrend se."

Kezdek örülni ha ez a gondolkodás tovább terjed fényes jövõ állhat az értelmeseb emberek elõtt,adjuk meg amit akar a nép,mondom mindenki boldog lenne 😄

Rend lenne garantálom,ugyan csak rám lehetne szavazni egy idõ után de végülis ki szavazna ellenem ha rend biztosítva lenne?
Gyors bírósági döntések,rendõrök biztosítása mindehová,rend mindenhol,a volt leszerepelt politikai elit megbüntetése minden hónapra jutna egy csemege hogy örülnének itt sokan 😄

Danny1987
"Esetleg az nem megoldás, ha ugy nõ fel egy roma-nemzedék, hogy tudja mit jelent a védekezés? Hogy juttatunk nekik fogamzásgátlót? Hogy felvilágostjuk õket, mit jelent az, hogy "elköttetés"?"

Ezzel a roma kultúrát akarod megsemmisíteni mert nekik 13 évesen gyerek kell mert abból jön a faszpénz bocsánat családi pótlékot akartam mondani.

Amúgy ez az ördögi kör mert aki 12-15 évesen szül nem lesz iskolázott nem lesz esélye semmilyen munkára és valószínû a szülés elõtt is gyenge volt a tanulmánya.

Szóval a cigány integráció esélytelen max. asszimiláció de a munka sosem volt az erõsségük.

A

arty
Nem, ez sehol nem liberalizmus, ez amolyan anarchia féle - ez van itthon 😊

Forza.

SötétBarom
Én nem vitatkoznék vele, nagyon komoly érve vannak.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

arty
Látom neked sincs fogalmad róla, mit jelent a polgárháború - pláne etnikai alapokon 😊 (nekem sincs, csak tudom hogy az rossz 😉 )

Esetleg az nem megoldás, ha ugy nõ fel egy roma-nemzedék, hogy tudja mit jelent a védekezés? Hogy juttatunk nekik fogamzásgátlót? Hogy felvilágostjuk õket, mit jelent az, hogy "elköttetés"?

Forza.

Danny1987
"Az a gond, hogy te olyan egyszerûen vagy csak képes gondolkozni, hogy számodra a liberalizmus annyit jelent: beleszarhatok a szomszéd tányérjába."
Tetszik vagy sem ma mo-on ez a liberalizmus. Lophatok mert szegény vagyok és megélhetésbõl teszem és az arany nyaklánc meg a UPC az kell mert anélkül nem vagyok raj.

Danny1987
Akkor egyszerûsítsünk. A mostani jogvédõk többsége nem jogvédõ hanem megélhetési jogvédõ és simán védelembe veszi a bûnõzést.

Szóval ebbõl inkább nem kérek.

"segítek: nem (csak) az a jogvédõ, aki kiáll egy gyilkos romáért. sõt, õk vannak kevesebben 😊"

Kevesebben? Na ne röhögtess.

arty
ti kikvagytok?

Forza.

Danny1987
"Szoktál a WC mellé szarni? Miért nem? Netán mert így szocializálódtál?"

Ezért kell megtörni a szaporodásukat. Amúgy az mszps szóvivõ apja se szar a maga alá mégis amikor megtudta a fia halálát egybõl vérbosszúban gondolkodott meg a többségi társadalom tette tönkre stb.

Az elsõ két verzió a legbékésebb megoldás pedig.

arty
Az a gond, hogy te olyan egyszerûen vagy csak képes gondolkozni, hogy számodra a liberalizmus annyit jelent: beleszarhatok a szomszéd tányérjába.

Nem. Annyit jelent, hogy ha akarok, beleszarhatok a saját tányéromba.

Forza.

arty
Te pedig azt felejted el, hogy jogvédõk nélkül nincsen jog/jogrend se.

segítek: nem (csak) az a jogvédõ, aki kiáll egy gyilkos romáért. sõt, õk vannak kevesebben 😊

Forza.

arty
Szoktál a WC mellé szarni? Miért nem? Netán mert így szocializálódtál?
Képzeld, õ meg nem. A gyereke se így fog. Sõt, az ükükükunoka sem. Szerintem is felesleges házat adni, ez a korábbi/jelengegi rendszer torzszüleménye: odabaszunk nekik egy házat, várunk két évet, aztán lehet mondani, h mi megpróbáltuk, lám nemmegy.

1. ebbõl a pontból azonnal következne a 4. (szal, inkább ne)
2. dél-afrika-i köztársaság (szal, inkább ne)
3. szvsz ez következik...
4. vagy ez... 😞

Forza.

Danny1987
Ez a várakozás/emberélet hasonlata durva fõleg hogy a nagy hippi lmp pártra szavazott .

Azonban aki öngyilkos akar lenni legyen , de más életét ne veszélyeztesse (pl.: ne rántsa át a szemközti sávba a kocsit mert lehet hogy ott egy 2 gyerekes anya utazik). Hírtõl függetlenül.

Atomreaktor
szerintem meg neked nincs helyed "köztünk"...

Danny1987
A jog mellé nem jár kötelezettség?
Na ezt felejtik el mindig a jogvédõk ezért utálja õket mindenki kivéve az élõsködõk és a szellemi toprongyok.

Danny1987
"Mit akarsz ezzel mondani? Hogy kár házat adni nekik? Hogy kár az egészért?"

IGEn. Milyen jogon kap házat csak mert az elözõt lelakta? A szegénység nem mentség a trehányságra az igánytelenségre.

"Szerinted van erre egyáltalán megoldás?"

Ha a cigány integrációra gondolsz akkor soha nem lesz megoldás viszont a következõ jövõképekben kell gondolkodnod:

1, Sterilizáljuk a cigányok 90%-át ez esetben a gyerekeinknek lesz valamilyen jövõje.

2, Elvesszük a segélyeket és rezervátumokat kapnak. Segélyt csak az kap aki adott a közösbe. Az esetben az evolúció végez olyan munkát amilyenrõl még a kis szobafestõ sem álmodhatott.

3, Marad minden a régiben és a most született magyar gyerekek tökéletes csicskák lesznek

4, Etnikai alapú polgárháború.

arty
Naivság^3.

Forza.

arty
Vörösek és? Ha kékek vagy zöldek lennének az miben lenne más? A lényeg (számodra) h rend és fegyelem van, nincsenek jogvédõk (és persze jogaid) se. Idilli állapot, nem?

Forza.

arty
Itt mit kell nézni? Hogy nem képesek a romák szocializálódni? Hogy az új házban is csak visszasüllyednek a putriba, csak idõ kérdése?

Mit akarsz ezzel mondani? Hogy kár házat adni nekik? Hogy kár az egészért?

Szerinted van erre egyáltalán megoldás?

( ezt a blogot olvasgatva én rájöttem, hogy a mai módszerekkel soha az életbe nem fogunk célt érni és arról nem a cigány tehet róla, mert "nem tud alkalmazkodni" )

Forza.

arty
az életével mindenki maga rendelkezik - ha valaki el akarja dobni, hajrá, az ÖVÉ.

csak nekem ne okozzon fél perc késést se, mert nem érdekel: aki ennyire ostoba, semmi helye "köztünk"

Forza.