Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
fojtották volna egybõl vízbe...
a.carkey
Nem akarok én semmit belemagyarázni semmibe, de tök megnyugtató, hogy a kommancs tolvaj banda legalább négy évre elkotródott a gecibe, és akkora jobbost kapott egy életre, amibõl vsz a büdös életben nem áll fel. Hasonló szép emlékeim vannak az SZDSZ és az MDF nevü szarkupac parlamenten kivüliségérõl is. 😊 Már csak a jó idõ jöhetne ...

A medve nem játék.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Én speciel nem vagyok cseppet sem meglepõdve, mert eddig is tudtam, hogy az egyik 19, a másik egy híján húsz. Csak te akarod itt bemagyarázni az egyikrõl, hogy az maga a megváltás, és ezentúl minden másképp, szebb és jobb lesz.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

a.carkey
Majdnem fél méter magas víz öntötte el Baranya megye egyik alsóbbrendû útját, mikor ismeretlenek ellopták a helyi patakot szabályozó zsilipet. A helyzetet hatezer homokzsákkal tudták csak orvosolni.

Ezek az ismeretlenek! Milyen szemét emberek már. És még csodálkoznak egyesek, hogy nem szeretik az ismeretleneket a sok ismeretlen által lakott megyékben. Egy "sokismeretlenes" három csapás kéne már ide ...

A medve nem játék.

"Mária Teréziának 1761. nov. 13-án kibocsátott rendelete értelmében a C.-kat a leghumánusabb módon kezdték a Bánságban letelepíteni. De úgy jártak velök, mint annak idején a persa király a lurikkal. 1767 nov. 27. Mária Terézia egy újabb, szigorúbb rendeletben elrendeli, hogy a C.-k gyermekei szülõiktõl elvétessenek és nevelés végett más nemzetbeli embereknek adassanak át fizetés mellett, cigány férfinak pedig ne legyen szabad cigány nõvel házasságra lépni."

a.carkey
Nem unjátok gyerekek! Négy - és még ki tudja hány - éven át linkelni, és linkelni, és linkelni a sok semmit? Hajrá! 😊

)2005-2006-ban mellesleg szépen politikai alapon kibasztak többezer köztisztviselõt. A 67 éves nyugger blosevik maradt, a több nyelven beszélõ, huszonéves csaj meg mehetett munkát keresni. Most ugyanez lesz. Miért is vagytok meglepõdve?)

A medve nem játék.

"Fónagy és Matolcsy törvényjavaslatának fõ iránya az átláthatóság, mert világossá és egyértelmûvé teszi, hogy ki a felelõs az állami vagyon kezeléséért"
Szakad a plafon.

Orbán már megint nagyon okos.

Bürokrácia csökkentése - néhány tízezer ember elbocsátása. elbocsátása. "cserébe elvárja, hogy a gazdaság felszívja a feleslegessé vált közalkalmazottakat".
Nagy szavak, nulla tartalommal.
Ha a gazdaság fel tudna szívni plusz embereket, nem lenne ekkora a munkánélküliség.
Ha lenne is, az eddig átlagban 120-140 ezer forintot keresõ közalkalmazottak nehezen mennének el minimálbérért hegeszteni vagy falat vakolni...
Egymillió új munkahely? Kezdjük mínusz százezerrel. Köszönjük, Tokaj hímvesszeje!

arty
Inkább csak külföldiek - állítólag 😊

Forza.

jhetedikj
A gyivi teli van kis cigány gyerekekkel, biztos van olyan is akit onnan magyarok fogadnak örökbe.

anno 1987

Tikal
Nem véletlenül az alja kaszt voltak indiában, el is zavarták õket még onnan is 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

David2
még milyen jó, h ezek szaporodnak exponenciálisan:/

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

arty
Érdekes téma (lenne) egy kísérlethez. Csak megvalósíthatatlan a mai viszonyok közt... legalábbis olyan szinten, amit mindenki elfogadna, menetét és eredményeit egyaránt.

Forza.

Zerénd
Azt nem tudom Jocó tette ezt meg, de tényleg volt ilyen "kísérlet" anno. Tényleg elvettek cigó kisgyerekeket, és parasztoknak adták. Parasztot, érsd: földmívest, akartak nevelni a cigány gyerekekbõl, nem sok sikerrel. Azóta neveznek bennünket a cigányok parasztoknak.
Valahol van errõl egy nagyon jó cikk.

Talán 15 éve jelent meg egy cikk, az egyik orvosi szaklapban a cigányok tanulási képességeikrõl. Ott lemerték írni, cigányoknál van egy küszöb, amin túl nem tudnak több okosságot magukba gyömöszölni. Sem így, sem úgy. Persze a cikk kitért arra is, miért. Anno ezek kisebb, zárt közösségû karavánokban járták a világot. Sokszor a rokonok, közeli rokonok akár testvérek is egymással házasodtak. Mint az akkori arisztokrácia 😄. Vérfertõzés a mai napig kimutatja hatását. Csak a karavánok, magyarul a vándorlás betiltása után jöttek össze más cigányokkal, más nációval, ami vérfrissítésél járt. De a rossz géneket magukba hordozzák.
Cikk arra is kitért, azért a cigányság 2-3%-a nem hordozza ezeket a géneket. Na ezek a cigányok azok, akik akár felsõbb iskolát is elvégezhetnének.
Tehát nem lenne jó kísérlet az, hogy befogadnál egy cigány csecsemõt.

Orvosi szaklapot olvastam, mert az akkori szemész fõorvos, direkt félretette nekem. Sajnos azóta a doki meghalt. 😞

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

arty
"Szerintem mindkettõbõl bûnözõ lesz.

Amúgy II. József próbálkozott ezzel hogy minden cigány családtól elvette a gyerekét és magyarokhoz adta. A vér nem válik vízzé."

Ezt hívják rasszizmusnak. Gratulálok.

Forza.

0Fritz0
Jah, ha az a tízezer nem zavaró, akkor megnyugodtam. 😊
Egyébként a hülyéje még azt sem fogja fel, hogy ezzel a lépéssel õ legitimizálja a Magyar "megszállást".
Hiszen egyik napról a másikra nem Szlovákok, hanem Magyar állampolgárok élnek majd a felvidéken.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

De elõtte dugjanak fel neki egy villanyoszlopot.

Tikal
Reméljük elkapják és lesznek valakik olyan tökösek hogy agyonverik egy bottal...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

desigo
ilyen könnyû ezt eladni?
Danny1987

Live for nothing or die for something.

a.carkey
Ha csak a magyarokra írják ezt így ki, akkor meg sima diszkrimináció, ami nem egyezik az EUs alapelvekkel, így meg tényleg baszhatja slotákia..

A medve nem játék.

a.carkey
Szegény slotákiában élõ csehek. Azok is megszopják. 😊

A medve nem játék.

banok
utána ment... 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Azt, hogy övék az ország, a hatalom és a dicsõség mindörökké, Ámen.

Mekkorát tévednek...

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

89
-1 remélem

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Tikal

a hirtelen több százezres "illegális bevándorlóval".

élénk a fantáziád jó ha 10 ezer igényelni fogja így 😄

0Fritz0
Vicces lesz nézni, ahogy nem tudnak majd mit kezdeni a hirtelen több százezres "illegális bevándorlóval".

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Ez a verzió már hihetõ, nem úgy mint a "Egy sportlövõ permetezõvel az életükre tõr, de egyetlen cigány nõ agyonveri egy bottal" verzió.

Nos, Te biztos marslakó vagy.
"Ezek után hogy a viharba' tud egy roma család rettegésben tartani egy falut?"
Errõl beszéltek két napja, szerintem pár feljelentés megelõzte az önbíráskodást. Érdemesebb lett volna rettegni, idegeskedni a mindennapos kis veszteség miatt, amit elloptak. Õ a halált kapta, a másik lehetõség, ha túléli, a börtön.
1. rettegsz
2. börtön
3. meghalsz
ezekbõl tudsz választani, persze olyat ami a családodnak is a legjobb.
Ja, gondolom a becsületes adófizetõ, portáját (videó alapján) szépen rendben tartó, kertjét mûvelõ, elnyomott, durva támadásoknak kitett szerencsétlen családot, álmatlan éjszakákon át gyötri a bûntudat, mert egy élet véget ért, a õ kezük által. hátbizonyigenbiztos

89
ezek mit keresnek az Európai Unióban???

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Kettõs állampolgárság rendkivüli üllés Szlovákiában,kemény válaszlépések várhatók szlovák részrõl

"Ha a Szlovák Köztársaság állampolgára lépést tesz más ország állampolgárságának önkéntes megszerzésére, akkor az idegen ország állampolgárságának megszerzésével elveszíti a szlovák állampolgárságot" - fogalmazott Fico.

Közölte: hasonló módon szabályozzák a szlovák állampolgársággal összefüggõ közéleti tisztségek betöltését is. Fico szerint "ebben a módosításban benne lesz az a szabály, amely szerint az a személy, aki felveszi a Magyar Köztársaság állampolgárságát, automatikusan elveszíti annak lehetõségét, hogy a Szlovák Köztársaság állampolgárságához kötõdõ közéleti tisztséget töltsön be".

Zerénd
Egy halott ember szavai egy egész ork családéval szembe.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Tikal
Ez mekkora gááz... mit képzelnek ezek? ...

Sadist
Eleve ki a fene az a Brittany Murphy?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a.carkey

A medve nem játék.

GregSB
Dél-Korea megszakítja kapcsolatait Észak-Koreával

"Az államfõ katonai támadásnak nevezte a Cshonan korvett március végi elsüllyesztését, amelyet a nemzetközi vizsgálatok szerint egy észak-koreai torpedó okozott. Hozzátette: Szöul ezentúl csak a keszongi projektet és az észak-koreai gyerekeket segítõ humanitárius programjának minimális szintjét tartja fenn, egyébként leállít mindenféle együttmûködést északi szomszédjával. Ezenkívül nem engedélyezik, hogy észak-koreai hajók dél-koreai felségvizeken közlekedjenek.

...

Észak-Korea azt állítja, hogy meghamisították az ellene szóló bizonyítékokat, és háborúval fenyegetõzik."

berlinboy6329
Én csak azt nrm értem,h..

-Minek emgy oda egyedül?
-Miért nem emsszirõl nyilazta le õket,ha íjászkodott?
-permetezõvel?lol

Polidilin olvastam egy állat kommentet,szerintem sook ráció van benne...

Csávó permetezik,mennek a cigányok,emglátja õket rájuk szól neki mennek,védekezésbõl lefujja õket,õk emg agyonverik+elvágják a torkát,amjd odavonszolják a ház elé,és a dagadt bdöscigány a kiló arannyal elrinyálja,h hát szeginy csálággyát báncsák a büdös párásztok...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

GregSB
Egyébként remélem a cigót aki halára verte lecsukják. Mert ez túlkapás volt, többen voltak, le lehetett volna könnyen fogni / szerelni a támadót, ha jól olvasom ezt is tették, csak utánna addig püfölték egy bottal amíg meg nem halt.

Ez viszont nem változtat semmit azon, hogy a támadó hülye volt. Nem érdekel mit tettek vele elõtte, egyáltalán nem tudok együttérezni vele.

Nem, a gázálarcot az úton találta, véletlenül, miközben békésen sétált hazafelé, és azért vette fel, mert fázott az orra.

Aki mást mond, az hazaáruló, nem igaz magyar és az anyja is egy ribi.

GregSB
Kommandós ruhában és maszkban volt permetezni... aha. Elképzelem hogy minden egyes permetezés elõtt felkötötte a piros fejkendõt, és elmorogta maga elõtt, hogy "ez az én háborúm!", majd nekilendült a veteményesnek.

Fingom sincs mennyit tûrt a cigók miatt, én nem hiszek el minden szart, amit a kurucinfón leírnak.

Épp ez történt, gyilkossági kísérletért halált okozó testi sértés.
Ha a támadó lett volna roma, és az áldzat nem, teljesen más lenne a közvélemény.

Zerénd
Szemet szemért? Szerintem pont ez kéne ide. Gyilkosságért halál. Egyes országokban elég szépen mûködik ez, nincs is olyan nagy bûnözés ott.

Gondolj bele, az az ember mennyit is tûrt a cigók miatt? Valahol szét kell pukkadnia annak a lufinak amit csak fújnak. Lehet pont permetezni ment a saját földjére, mikor meglátta az újabb lopást. Na akkor pukkadt ki neki a lufi, vagy szakadt el a cérna.

GregSB
Ok, túlzás a kiírtás szót használni, vegyszerrel rátámadt egy családra a saját házukban.

Ugyanúgy elítélendõ, akármit is csináltak vele elõtte. Vagy akkor holnaptól legalizáljuk a "szemet szemért" elvet megint? Jó lenne egy kis polgárháború, jót tenne az ország amúgy is béka segge alatt lévõ gazdasági helyzetének.

Tudom hogy gáz van a cigók miatt egyes vidéki településeken, és ezen valahogy változtatni kell, de nem úgy hogy helyi idióták önkényesen megtámadják õket, mert ebbõl hosszú távon semmi jó nem fog kisülni.

Megölték? Megvédték magukat. Nyilván nem volt ÁNTSZ tanúsítvány a permetezõn, hogy a sav emberi élet kioltására nem alkalmas... na meg azt is kétlem, hogy ha lett volna, azt el tudják olvasni.

De ha Hozzám jönne be egy idegen (vagy akár az egyik hülye haverom, vannak páran, akik szerint ez jó vicc) gázálarcban, terepruhában, és lepermetezne pl. csapvízzel, "megdöglesz geci" felkiáltással, nyilván én is fejbekólintanám az elsõ tárggyal, ami a kezembe kerül.
Na jó, a máodikkal, mert az elsõ a telefonom.