Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
lol

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
lol

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Danny1987
Bár én már kaptam a liberális oktatásból de 3*0 =0

Live for nothing or die for something.

Tikal
Ja, hogy már vége a válságnak? Nem tudtam...

Rage47
én is az utóbbira tippelnék😄
Danny1987
Mikor telik le a két hét amit Orbán mondott??

A kommentek nagyon jók:

-"Még hogy ezek nem állatok...

"A három, garázdasággal gyanúsított elkövetõ közül kettõt õrizetbe vettek, és kezdeményezték elõzetes letartóztatásukat. Az õrizetbe vett 17 éves fiú ellen erõszakos bûncselekmény miatt több eljárás is folyamatban van"

Kettõt vettek õrizetbe? És a harmadik?! Ja, hogy igy kell javítani a statisztikákat!
"

-""Azért ne magyarázza be senki, hogy ennyire sz@rul megy egyeseknek, hogy már rendörre is fanyalodnak... Micsoda gusztusuk van.."

Azért lenne gusztusod hozzájuk, ha éppen körbevenne téged mondjuk 25 részeg idióta, csak mert éppen te jártál arra és megkérdeznék, hogy "az anyád vízzel fõz"?

Amerikában mondjuk egy ilyenért legalábbis lábonlövik az embert, bár a rendõrök ott nem élnek vissza a hatalmukkal (tömegesen). Nem csak amerikában, de értelmesebb országokban sokkal nagyobb tekintélye van a rendõrségnek. Hogy itt miért nem, arról szerintem rendõ és nem-rendõr ugyanúgy felelõs."

_"Nem három csapás kell ide, hanem egy! Rögtön a delikvens fejére a gumibottal, aztán ha esetleg még a társaságból kér vki, akkor õt is meg kell kínálni. A végén pedig elõállítani, hiv.személy elleni erõszak, súlyostesti sérté --> bevarrni vagy 10 évre. No de nem a padlófûtéses modern welless börtönök, hanem Tent City mintájára felhúzni ízibe vagy nyolcat és oda. Természetesen ne az adófizetõk pénzén hízzanak és verjék a makkost, most például kivinném õket a gátakra és nézzük meg ki a legény a gáton. Kenyeret adnék, vízbõl pedik még több is van a kelleténél.Dolgozzanak meg a lakbérért és a rezsiért, mert már nagyon unja a társadalom nagy része, h a bûnözõk mennyi pénzbe kerülnek az adófizetõknek."

Tikal
"a jövõben a kormánytagok kettõ, egyes esetekben három korábbi miniszter munkáját végzik el egyedül""

ez most azt jelenti hogy kurva sok dolguk lesz, ugyanis két három ember munkáját kell végezni, vagy azt jelenti hogy eddig csak faszverés volt egész nap és most jöttek rá hogy erre egy ember is képes egyedül.. én az utóbbira tippelek ( persze az egyedüli faszverés azt is jelenti hogy a másik kettõ pénzét kapja már meg hiszen több ember helyett végzi, még szép! )

laca133
Olyan "Deja Vu" érzésem van <#hehe>
0Fritz0
A "remcsi" csak egy idõ után escsizett le, de akkor szupcsy ércsi volt.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist
Végre eltûnsz 😊 Remcsi tényleg jó soká jössz vissza.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Amit Bajnai elvett a miniszteri fizetésbõl (talán 15%, nem emlékszem pontosan) a válság miatt, azt most Orbán visszaadta, mert szerinte az jár nekik. Persze mentegetõztek, hogy de hát kevesebb miniszter lesz, és végeredményben olcsóbban jön ki.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

arty
de ez most jobb lesz! meg akkor már a mostani parlament is kicsi lett volna, az meg nem lett volna jó ...

Forza.

joebacsi
Bent már biztos sokan fenik a fogukat arra a kis helyes, izmos popsira 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

DeerHunter01
remélem leültetik.

\"Erről van szó!\"

Tényleg.
Igazad van. Akkor még Vica is "készen állt a kormányzásra", msot meg nagyon nem úgy tûnik.

Érdekes, most azok nem akarnak politizálni, akik eddig verték a nagydobot.
Támadni könnyû, magyarázkodni nehéz...

Mert leszavazták...
azok, akik most saját ötletként, "a nép érdekében" bevezetik ugyanazokat.

arty
nekem az tetszik, hogy hirtelen mindenre van ötletük a bukott uraknak. az elmult 8 évben hol voltak? mért nem akkor ötleteltek?

hjaaaa.....

Forza.

Danny1987
http://mandiner.hu/cikk/20100516_mszp_nem_a_miniszteri_fizetesemelesre

". Amennyiben a törvény feltételei közül kikerül a hazai lakóhely, úgy Lendvai szerint ügyelni kell arra, hogy a választójog ne terjedjen ki azokra, akik nem itt élnek és dolgoznak. Szociális juttatásra pedig csak az lehessen jogosult, aki részt vesz a közteherviselésben"
Ez gondolom csak a külföldiekre vonatkozik itthon továbbra is menne az alanyi jogon.

Vlala Lendvaitól hallotta az nem elég hiteles?😄

Amúgy nem emelték sehol sem olvasni

Totti5
Megvan, viszont sehol nem írják hogy emelkedett volna, csak Lendvai pampogott valamit, most akkor emelkedett avagy nem? hol van egy hiteles forrás ahol nem politikus mondja hanem egy elemzõ, számokkal?

"Szíjjártó Péterközleménye szerint a miniszteri fizetések változatlanok maradnak, és mivel az eddigi 16 helyett mindössze 8 miniszter lesz, a jövõben a kormánytagok kettõ, egyes esetekben három korábbi miniszter munkáját végzik el egyedül"

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Mostanra emelték, vagy majd a következõ választásnál lép érvénybe, ahol már kevesebben lesznek?

arty
a miniszterek fizetését emelték, bár a számukat csökkentették

szvsz elég lett volna ez utóbbi...

Forza.

Tikal
Én is lemaradtam, kérdeztem csak.... maga az ötlet is abszurd egyébként, hogy az elsõ lépések közé bekerüljön egy fizetés emelés...

Ha végül belejössz, akkor ajánlanám inkább a sportfogadásokat😊

Totti5
"Szerinted szükség volt fizu emelésre?"

Errõl lemaradtam, valami biztos forrást hogy hol van leírva ez, mikor szavazták meg stb stb.

Az a probléma, hogy a mi esetünkben egy albérletbõl viszik a vakolatot. Az úgy már nem olyan fasza dolog...

bazza
" © Vlala 2008. márc. 10. 13:11
Haggyuk mán a poilitizét."

Két éve még nem nagyon akartál politizálni. 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Legalább nem magyarázták bele Kaya Ibrahimot és Josip Totot...
Vagy ennyire megszépültek az emlékek, tessék mondani? 😊

Ha nekem azt mondanák, hogy mától Orbán fog lakni a lakásomban, én is vinném még a vakolatot is...

Tikal
Ezt is felakaszthatnák a parlament elé....

Tikal
Megélhetési bûnözés...

Danny1987

Danny1987
A pofátlanságnak nincs határa: árvíz idején zsilipet lopni?!

"Ha "terrorizmus" az, ha a szántóföldön "kémiáznak" a gyerekek suli után, ha "terrorizmus" az, ha meggyullad pár lábtörlõ, akkor vajon ha embereket, állatokat, ingatlanokat veszélyeztetnek a kibaszott ellopott vas miatt, akkor az mi?
"

Jogos!!!
A fidesz v. jobbik remélem lépni fog és ezeket kõkeményen büntetik.

Tikal
Szerinted szükség volt fizu emelésre? Pont most, mikor a seggünk kilóg a gatyából? Elég szar ennek a kommunikácioja a nép felé....

<#eljen>

Eggyel kevesebb.

5c0rp330n
most majdnem valaszoltam, de mivel teljesen felesleges mert esz ervek nem fognak a demagogiadon, inkabb
-fav
ilyen agymosott seggekkel baromsagait nem vagyok hajlando olvasgatni tobbet.

4 ev mulva talalkozunk, addig is jo tombolast es tovabbi hasznos idotoltest. csak nehogy olyan idegi/fizikai allapotban legyel a vegen a bekepzelt hulyesegeiddel, mint lendvai <#rolleyes>

Mégis, mi tartja vissza õket, hogy meglépjék? Az ellenzék? Szerintük ez teljese természetes lépés, mert bele lehet magyarázni, hogy eddig sok volt a miniszter, most meg kevés...

És az milyen már, hogy a Magyarság lelkiismerete és Minden Hagyományok Õrzõje lemarad a kettõs állampolgárság szavazásáról egy rádióbeszélgetés miatt? Addig volt fontos a nagymagyarkodás, amíg a kampány ment?

Tikal
Most ezt a fizu emelést tényleg meglépték? lemaradtam...

"nincs meg az együttmûködés alapja a Magyar Nemzeti Bank és a kormány között, de ezen hamarosan változtat majd."

Saját emberét ülteti a MNB élére, azt' jónapot.
Azt nem értem, hogy ha a "Nép barátja" a tervezettnél magasabb hiánnyal számol, hogy jött ki nekik az eddiginél magasabb fizetés?

Nem, egyelõre csak jóskát, mert még kezdõ vagyok. 😊

Csak Démosztenész gondolataiból indultam ki. ;-)

De hogy valami jót is írjak, csütörtöktõl hat forinttal olcsóbb lesz a benzin, HÁLA ÉRTE ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÚRNAK.

"Nem lesz az négy év. A csõgörény és bandája két év alatt hazavágja az ország maradékát..."

Csak nem egy jóst tisztelhetünk személyedben?

A jó idõ?
Bocs, de mióta Orbán itt az úr, azóta nem volt jó idõ... Az égiek is siratják az országot.

Saját fizetés felemelése, közalkalmazottak "nép nevében" történõ kirugdalása, állami tulajdonok verseny nélküli eladása annak, akinek a Hímvesszõ úri kedve tartja... és ez még csak a kezdet.
Mit hoz még a történelmi pillanat, a sorsfordító döntés, a Szent Kétharmad uralkodása?

Nem lesz az négy év. A csõgörény és bandája két év alatt hazavágja az ország maradékát...

a.carkey
Szanyi 😊

"„Lássuk be, szinte senki nem sír utánunk. Azon megy a szörnyülködés, hogy kétharmada lett a Fidesznek - a Jobbikkal tovább spékelve, ám azt még nem hallottam, hogy de jó lett volna folytatni azokat a politikákat, amelyekkel 8 éven át kísérletezgettünk. Nem halljuk, hogy de jó lenne a privatizált egészségügy, de jó lenne egy új tulajdonosi program, de jó lenne egy kis megszorítás, de jó lenne a hatósági kukacoskodás, de jó lenne megint a liberálisokkal alkudozni, avagy de jó lenne nélkülük válságot kezelgetni. A még státuszban lévõ lakájmédiánk is egyre kevésbé foglalkozik velünk, ám miért is tenné, hiszen fizetni nem nagyon fogunk tudni, médiaképes mondanivalónk pedig nincs, s ami van, az legfeljebb belterjesen magunkról szól. Az meg rajtunk kívül nem sokakat érdekel."

😄

A medve nem játék.

a.carkey
Na látod. Végre neked is jó valami.

A medve nem játék.

arty
Én is alig vártam, hogy végre Isten nevében lopják el a pénzem a parlamenti férgek. Végre megadatik!

Forza.