Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zerénd
Mert nem mersz rá válaszolni.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Leszarom, mit kérdeztél. 😊

Zerénd
Ezt kérdeztem?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Azért tényleg röhejes, hogy az izraeli zászló nem veri ki a biztosítékot, viszont a Székely himnusz magától ördögtõl való.

Beteg egy nemzet vagyunk...

0Fritz0
Ennyi a különbség: Te bevezetnéd a melegítõt, de én inkább kitiltanám a zsidó zászlót.
Azért jó "látni", ahogy vergõdsz az ostobaságaiddal.
Máris jobb lett a napom. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Igazad van. Írok nekik levelet, hogy énekeljék el a Vuk zenéjét is, és ha még belefér, egy-két szalonképes dalt is eltátoghatnának plabackkel a Kárpátiától, hátha Dóri baba erre is ráizgul.

Ja, és bevezetném a susogós melegítõ és a láthatósági mellény viseletét is, mert attól vagyunk magyarabbak, mint az öltönyös képviselõk.

Tikal
Vajda a cigányokról..

lehet volt már...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Zerénd
Szerinted a Székely Himnusz nem magyar? Szerinted a Székely Himnusz csak egy mókusõrsi induló?

Nem én vagyok a parlamentben, talán õ az, akinek normális dolgokon kellene fennakadnia, nem azon, hogy ki énekel velük és ki nem...

Nem tudom, mióta van gyermekmegõrzõ a Parlamentben, de ha megsértõdik azon, hogy van, aki nem énekel együtt vele, akkor talán próbálkozzon a magyar himnusszal saját mókusõrsének indulója helyett.

Nem megfelelõ öltözetért mi jár?

Vagy még rosszabb, "a szerszám azé, aki megmûveli" õsi joggal élve tõbõl leharapná.

berlinboy6329
Miafaszom?nem lehet véleménye?nem mondhatja el?majd pont te döntöd már el,h mit mondhat meg mit nem..Normális dolgokon akadjál már fel ne ilyen szarságokon...Van ennek vmi hatása a gazdaságra?az emberekre?nincs..akkor mi a faszé kell rajta fent akadni?Inkább foglakozzál már a szlotákokkal,meg a Martonyi zsidózászlajával,hamár annyira bele akarsz kötni vmibe..És ezeknek még értelme is van!!!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ffxi
Mint a sportban. Sztem be kell vezetni a Parlamentbe sárga- piroslap szabályt 😄

Fákjúal!

Sadist
Gyóntatnám. Legalább addig csöndben maradna 😊 Bár lehet, hogy teli szájjal is nyomná a sódert.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Jobbik a Parlamentben
Megvan Kriszti néni utódja Dórika személyében, bár õ még nem igazán tudja, mirõl is beszél - ellentétben Kriszti nénivel, õ még nem élt 1920-ban, amikor lecsatolták Magyarországról a területeket.

És mi a legnagyobb probléma? Az, bmeg, hogy a gonosz MSZP nem énekelte velük a székely himnuszt...
Dórika, szerintem menj haza, fésüd a szemedbe a hajad, és sírd tele a párnádat.

Látom, valaki figyel. 😊

Diófaerdõ, amit tönkretett a SZU...

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Állítja: romák akarták kirabolni.

"Vasárnap a családdal együtt elmentek a rendõségre, ahonnan – állítása szerint –, az ügyeletes hazaküldte: a nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel járó bántalmazást nem a rendõség "kezeli"."

????

Abszurdisztán

<#eljen>

arty
aki nem ment el, az "arra szavazott" h neki jó, amit a többiek döntenek

Forza.

bazza
" Nekem úgy rémlik, hogy volt róla népszavazás, aminek egyértelmû eredménye lett." Volt róla, akik elmentek, azok megszavazták. De hogy 37,5% részvétel mellett ez egyértelmû-e? false és false = false

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
gondolom avarokat akartál mondani, a besenyõk minket sarcoltak 1000 éve 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

joebacsi
"Parlamenttel szaroznak, azt nem tudom megvenni."

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

arty
ráadásul mit ér egy tisztás ma, hol '89-ben még diófaerdõ volt?

Forza.

joebacsi
Én adnék neki egy esélyt. Hátha a nagy böszmeségben meg papírtologatásban elfelejtették mindet elégetni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist
Aha. Aztán becsukjuk a mesekönyvet. Szerinted a 20 év alatt úgy passzolták el az állami vagyont, hogy elõtte minden nyilvántartásban volt? És úgy is maradt? Ne legyünk már ennyire naivak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

arty
Én a tanácsköztársaságra szavazok, pesti proli vagyok 😊)

Forza.

Csináljunk 1000 évvel ezelõttit, és adjunk vissza mindent a besenyõknek...

joebacsi
mondjuk nyilvántartásokból?

Sadist
Akkor miért nem egybõl 500 évvel ezelõtti leltárt csinálunk, aztán visszaköveteljük a törököktõl, ami a miénk.

Szép, csak nem tudom, mit jelent. 😊

Azon gondolkodom, ha bevezetik a kettõs állampolgárságot, jelöltetem magam szlováknak. 😊 Kevesebb adó, több sör és õk már Euroban számolnak.

Sadist
Szép dolog a kognitív disszonancia.

Sadist
Õk nem lesznek értelmiségiek. Ezek csak hallgatók, akik felvételt nyertek a felsõoktatásba.

Sadist
Dehogy, azt itt hagyta az a szemét komenyista Gyurcsány.

Jaj dehogyis, mert a választók már 21005-ben is ezt akarták, csak még nem tudtak róla. Van egy olyan törvény, hogy a választók csakis azt akarhatják, amit Orbán.
Vagy még nincs? Na, majd lesz. Nagyobb szar is le lesz nyomva a torkunkon ennél.

Szerintetek legalább õ érti, amit mond?

Ja, meg hogy reméli hogy az új kormány nem az emberek háta mögött hoz meg döntéseket... kérdem én akkor mi is a helyzet a kettõs állampolgársággal? Nekem úgy rémlik, hogy volt róla népszavazás, aminek egyértelmû eredménye lett. Akkor most nem a választók szembeköpése mégis bevezetni? Függetlenül attól, hogy mi értelme van.
GregSB
Morvai megint alakított:

"Második kérése az volt, hogy a kormány szerezze vissza "az elherdált nemzeti vagyont". Nemzeti vagyonleltárt készítene, de nem csak a mostani, hanem a húsz évvel ezelõtti állapotokról is, és a kettõt összevetve kezdene neki a vagyon visszaszerzésének. Sajnos nem fejtette ki, hogy ezt hogy képzeli, pedig jó kérdés, hogy hogyan lehet a húsz évvel ezelõtti vagyont leltározni."

+ ez csak egy szalagcím "Elhallgattatták Morvai Krisztinát". Ezt nemcsodálom. Ha nem hallgattatnák el 3 napig folyamatosan dõlne a hülyeség belõle.

a.carkey
Nálunk a szomszédban már abból van. Mondjuk õ hentes, a felesége meg mézeskalácsárus. 😊

A medve nem játék.

hát én pedig minden reggel megnézem de csak nem változik a kerítés kolbásszá 😞( akkor ezekszerint még várni kell egy kicsit

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

a.carkey
Nézz már körül! Még nincs is meg a kormány. Libás levezet, ennyi a helyzet. Mit akarsz itt reformokat, amikor még tolvajbandáék vannak hatalmon? 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Ötleteltek, csak a sok bunkó leszavazta õket. Ezért tartunk most a csõd szélén. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Nem emelkedett. Kevesebb miniszter lesz, hasonló fizetésért.

A medve nem játék.

a.carkey
Egy nõi nevû férfi ír róla, aki korábban bejáratos volt az SZDSZhez. .)

A medve nem játék.

Danny1987
"nem tud kettõvel osztani"

Ez is reális lehet😊

Tomcatoldalt inkább ne, ez a szerencsétlen maga sem tudja, melyik oldalon áll a kicsi kamerácskájával...

A lónak a nagy fülét. Orbán szerint az a 15% édeskevés volt, a miniszterek fizetését meg kell felezni...
Ezzel volt tele a jobboldali média.

Most vagy az van, hogy nem tud kettõvel osztani, vagy hazudott.

Danny1987