Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ha igen, a neve Alkotmányvédelmi Hivatal
az igazoló link: nbh.hu
pred
Ebben az országban épp elég, ha az ember megpróbál 35-40 éves korában egy saját lakást összehozni, amit törleszthet évekig (és itt most nem csodapalotákról beszélek, hanem egy egyszerû 70-80 nm-esrõl).
A tb járuléknál is hasonló a véleményem. Az miért fizessen vizitdíjat, aki befizeti rendesen a tb-t?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha ezeket a lépéseket megtennénk, akkor a léhûtõk nem mennének egyetemre, mert a nagyon laza szakok fizetõsek lennének, a keményeken meg fél év alatt kibuknának...
Most igenis bele kell kötni mindenbe.
2. nincs kedve
3. és mit ér el egy irástudatlan 5.-ben? neki ott vége - akkor? viszont van olyan is, akinek az életkedve megy el (szó szerint) a stressz és a követelmények okán - és ettõl õ még nem lesz írástudatlan, h nem basszák meg mondjuk 2.-ban matematikából
4. köszönjük, kedves gyermekpszichologus úr 😄 (egyébként igen nekem pl az ének osztályzatom megszerzése kõkemény trauma volt - vicc nélkül)
"Csak cigányok , buzik , zsidó védelme." - Hogy a picsába jutottál megint el a zsidózássig?
"Ha beleszólnának a társadalomba akkor 10 év múlva szarabb országunk lenne mintha hadat megtámadnánk egyszerre az USA-t és kínát." - A jogvédõk gonoszak. Tudjuk, ezt itt már elmagyaráztátok.
Forza.
IWIWEN és FACEBOOKON sincsenek meg az adatok rólam, az államnál is csak annyi, amennyit õk derítettek/deríítenek ki rólam. Az is már sok.
Forza.
Épp ezért kérdeztem, kíváncsi voltam, hogy a madár most is vissza merészeli-e küldeni. Van egy tippem, hogy nem, kell neki az a Sándor-palota...
Mit ártott annak, aki mondjuk 1935-ben németországban bevallotta, hogy zsidó?
Nyilván elméleti a problémám, mivel kicsi az esély, hogy egy nácipárt jutna itt hatalomra - meg épp zsidó sem vagyok.
Forza.
Ez mindenre vonatkozik nem csak vallásra.
"Aki a magyarokat gyûlöli, az tehet egy szívességet, ez evidens."
<#eljen>#eljen>
Live for nothing or die for something.
Tehát okfejtésed aról, hogy "Ha Gyurcsány vezette volna be, hogy reagálnátok rá?" eleve téves.
Ha rövid a memóriád, Sólyom László vissza is utalta ( magyarul nem írta alá ) a kormánynak átgondolásra az akkori törvényjavaslatot.
Ne mosd össze a kettõt.
Aki a magyarokat gyûlöli, az tehet egy szívességet, ez evidens.
a cigányok nagy része gyûlöli a magyart => megveri meglopja megrövidíti => A magyar szintén utálni fogja a cigányt => RASSZIZMUS!!!!
Sajnos a cigányok magyarokkal szembeni gyûlölet után nem írhatom hogy rasszizmus mert akkor megint rasszista lennék.
A kurucon egybõl beindult volna a "zsidó takeover", amely ellen fel kell lépni, különben úgy el leszünk nyomva, mint a cigi a szomszéd kutyájában, Orbán beszédet mondott volna a Kossuthon, hogy ezeréves keresztény állam ésatöbbi, harcojatok érte, elõ a kereszt alakú vekkerekkel, Semjént pedig infarktussal vitték volna kórházba...
Max azt mondod , hogy nem vagy hívõ.
Amúgy ha kapok egy apeh ellenõrzést akkor én is elküldhetem a faszba , hogy mi köze van hozzá? Adózok amennyit kell és nem kell ellenõrizgetni.
Semmit, mer olyan téma amirõl semmit sem lehet elmondani, oké lesz és ennyi.
1,szerintem mi blabla bla valami 20* ismétel
2, Ha tanár miért nem húz borsodba tanítani cigány gyerekeket??
Ja hogy a sajátjai közé nem megy? Rafinált.
3, Felsõbe el lehet jutni úgy , hogy gyakorlatilag olvasni se kell tudnod.
4, A gyerek ici pici lelkével kell foglalkozni hogy ne sérüljön meg amikor meghúzzák. Istenem nem hal bele aki komolyan veszi ezt a nõt annak magának is komoly nehézséget okozott az általános iskola.
Az ilyenek miatt lehet rájuk mondani , hogy szdsz klónok.
Csak cigányok , buzik , zsidó védelme.
Ha beleszólnának a társadalomba akkor 10 év múlva szarabb országunk lenne mintha hadat megtámadnánk egyszerre az USA-t és kínát.
Ha Gyurcsány vezette volna be, hogy reagálnátok rá?
Hagyjuk a népszavazást. IUnkább a Tanító mondatára koncentráljunk, miszerint ha a vallás magánügy, az nácizmus.
Semjén Úr lenácizhatja a kedves édesanyját, ha ehhez tartja kedve, de engem nem.
De ha jönnek a vallási kérdezõsködéseikkel, mert Zsótikának ez a hepje, akkor én sem fogom beengedni, mert a magát a nészámlálást teszik röhejessé.
Ma pont , hogy a zsidóknak és a cigányoknak nem kell félnie senkitõl.
Szerintem jó dolog, hogy van népszámlálás. Minden normális társadalomban elfogadott dolog, nálunk sem volt semmi probéma, problémázás vele eddig.