Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Könnyebb lesz, mint gondolnád. ;-)

Láma!
A nemzetbiztonsági hivatalt átnevezik?
és ha igen, a neve Alkotmányvédelmi Hivatal

az igazoló link: nbh.hu

predator1982
deritenek, vagy deritettek ki? te nem fizetsz adót, meg nincs bejelentett munkahelyed bankkártyád stb.?

pred

L Viper
Ja, nem a pártod tehet, róla, hanem az ellenzék. Na akkor pofázzatok bele mindenbe, sok sikert :-)))) Nehéz lesz.
hírcsárda ez kamu oldal.....

Bandee1987
A tandíj és a hitel sokakat elrettent. Olyanokat is, akik esetleg tehetségesek. Egy várhatóan könnyen elhelyezkedõ mérnök adó formájában simán visszafizeti az államnak a taníttatása költségeit. Ráadásul ha még a szülei is rendes adófizetõk, akkor szerintem elmondható, hogy a szülõk bõven befizetnek adó formájában annyit, hogy az állam állja már a gyerekük taníttatását.

Ebben az országban épp elég, ha az ember megpróbál 35-40 éves korában egy saját lakást összehozni, amit törleszthet évekig (és itt most nem csodapalotákról beszélek, hanem egy egyszerû 70-80 nm-esrõl).

A tb járuléknál is hasonló a véleményem. Az miért fizessen vizitdíjat, aki befizeti rendesen a tb-t?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Brolly

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Rosszul fogalmaztam, ez csak a kötelezõ törelsztés, de az átlagrészlet sem vészes, még a jelenlegi pocsék konstrukcióban sem.

Most ugyanaz a helyzet...

Miért csak a nagyon laza szakok? Egy várhatóan könnyen elhelyezkedõ mérnök nem tudja kifizetni a minimálbér 6%-át diákhitel törlesztésre?

Totti5
Talán mert a tisztelt kormány teljesen ellentétját akarta, és csinálta is mint amit a választásban mondott, és amivel megnyerte, persze Orbán tehet róla, mint ahogy az elmúlt 8 év fail kormányzásáról is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bandee1987
Ezzel igy azért nem értek egyet, mert ha jól tudom a tandíj nem igazán tett volna különbséget egyetem és egyetem között. A kérdés ennél jóval bonyolultabb. Nem ugyanaz egy bme villamosmérnökin a 2-es és egy bölcsész karon a 2-es. A szint más. Diploma és diploma között illetve végzettség és végzettség között nagy a különbség. Nagyon sok szempontot figyelembe kéne venni, mielõtt bevezetünk bármilyen tandíjat.
Ha ezeket a lépéseket megtennénk, akkor a léhûtõk nem mennének egyetemre, mert a nagyon laza szakok fizetõsek lennének, a keményeken meg fél év alatt kibuknának...

Egyrõl beszélünk, csak ezt jópár éve nem úgy kellett volna elõvezetni, hogy "népszavazzuk meg, hogy ingyen legyen-e minden"... Tehát megvan a megoldás, de ehhez Orbán apánknak szép nagy feneket kell csinálnia a szájából - attól tartok, elõbb fog Észak felé folyni a Duna...

Bandee1987
Én a támogatások ésszerû elosztásáról beszélek. Meg kell nézni, hogy mik a hiányszakmák, és milyen végzettségû emberekre van inkább szükség, és azt kell jobban támogatni. Amibõl jelentõs többlet van, azt pedig sokkal kevésbé. Ettõl még a választás szabadsága mindenkinél megmarad, csak kétszer is meggondolja az illetõ, hogy büfészakra megy -e. A keményebb képzéseken meg úgyse fog évekig ott lenni, mert fél év után rájön, hogy tanulni kell...ezáltal csökkenhetne a passzióból fõsulira/egyetemre járók száma.

Négy évig nem kellett volna belepofázniuk a kormányzás legapróbb részleteibe is, most nem itt tartanánk.

Most igenis bele kell kötni mindenbe.

arty
1. csak érthetõen próbál beszélni
2. nincs kedve
3. és mit ér el egy irástudatlan 5.-ben? neki ott vége - akkor? viszont van olyan is, akinek az életkedve megy el (szó szerint) a stressz és a követelmények okán - és ettõl õ még nem lesz írástudatlan, h nem basszák meg mondjuk 2.-ban matematikából
4. köszönjük, kedves gyermekpszichologus úr 😄 (egyébként igen nekem pl az ének osztályzatom megszerzése kõkemény trauma volt - vicc nélkül)

"Csak cigányok , buzik , zsidó védelme." - Hogy a picsába jutottál megint el a zsidózássig?

"Ha beleszólnának a társadalomba akkor 10 év múlva szarabb országunk lenne mintha hadat megtámadnánk egyszerre az USA-t és kínát." - A jogvédõk gonoszak. Tudjuk, ezt itt már elmagyaráztátok.

Forza.

L Viper
Most komolyan, annyira nem is kellene ezen lovagolni. Erõszakkal nem megy be a számláló és nem válaszol aki nem akar. Nem kellene ennyire majrézni mindentõl.
Benne van a borítékban az a rész, hogy "Laci, ha belekötsz, repülsz".

Én akartam.

Nem, ez csak a személyes adatok védelme.

Láma!
szépTÉK, és kicsit feltûnõ... kivizsgáljuk. <#hehe>

L Viper
Meg vagy zavarodva? Miért küldené most vissza, amikor benne van az a rész, amit akkor kifogásolt?
arty
A népszámlálás név nélküli?

IWIWEN és FACEBOOKON sincsenek meg az adatok rólam, az államnál is csak annyi, amennyit õk derítettek/deríítenek ki rólam. Az is már sok.

Forza.

L Viper
Ez már üldözési mánia.
Köszi, én és a emóriám jól megvagyunk.
Épp ezért kérdeztem, kíváncsi voltam, hogy a madár most is vissza merészeli-e küldeni. Van egy tippem, hogy nem, kell neki az a Sándor-palota...

arty
"Mit árthat neked? Röhejes vagy."

Mit ártott annak, aki mondjuk 1935-ben németországban bevallotta, hogy zsidó?

Nyilván elméleti a problémám, mivel kicsi az esély, hogy egy nácipárt jutna itt hatalomra - meg épp zsidó sem vagyok.

Forza.

Danny1987
"aki gyûlöl, azt gyûlöljük."

Ez mindenre vonatkozik nem csak vallásra.

"Aki a magyarokat gyûlöli, az tehet egy szívességet, ez evidens."

<#eljen>

Live for nothing or die for something.

L Viper
Ez a kérdés mindig benne volt a kérdések közt, de Gyurcsányék ki akarták veni, sõt ki is vették.
Tehát okfejtésed aról, hogy "Ha Gyurcsány vezette volna be, hogy reagálnátok rá?" eleve téves.
Ha rövid a memóriád, Sólyom László vissza is utalta ( magyarul nem írta alá ) a kormánynak átgondolásra az akkori törvényjavaslatot.
Várj, keresztényrõl van szó, nem magyarról.
Ne mosd össze a kettõt.

Aki a magyarokat gyûlöli, az tehet egy szívességet, ez evidens.

Danny1987
"aki gyûlöl, azt gyûlöljük."
a cigányok nagy része gyûlöli a magyart => megveri meglopja megrövidíti => A magyar szintén utálni fogja a cigányt => RASSZIZMUS!!!!

Sajnos a cigányok magyarokkal szembeni gyûlölet után nem írhatom hogy rasszizmus mert akkor megint rasszista lennék.

Oké. Vallásszabadság van, aki gyûlöl, azt gyûlöljük.

Nem hiszem.
A kurucon egybõl beindult volna a "zsidó takeover", amely ellen fel kell lépni, különben úgy el leszünk nyomva, mint a cigi a szomszéd kutyájában, Orbán beszédet mondott volna a Kossuthon, hogy ezeréves keresztény állam ésatöbbi, harcojatok érte, elõ a kereszt alakú vekkerekkel, Semjént pedig infarktussal vitték volna kórházba...

Danny1987
De akkor a keresztény gyûlõlöket is.
oké?

Ha így látod, üssük pofán a zsidózókat együtt.

Danny1987
Az USA-ban simán rassz alapján csinálják. Van olyan adat is melyik országban mekkora az antiszemitizmus.
Max azt mondod , hogy nem vagy hívõ.
Amúgy ha kapok egy apeh ellenõrzést akkor én is elküldhetem a faszba , hogy mi köze van hozzá? Adózok amennyit kell és nem kell ellenõrizgetni.

Totti5
"Ha Gyurcsány vezette volna be, hogy reagálnátok rá?"

Semmit, mer olyan téma amirõl semmit sem lehet elmondani, oké lesz és ennyi.

Danny1987
Azért mert baromságokat mond.
1,szerintem mi blabla bla valami 20* ismétel
2, Ha tanár miért nem húz borsodba tanítani cigány gyerekeket??
Ja hogy a sajátjai közé nem megy? Rafinált.
3, Felsõbe el lehet jutni úgy , hogy gyakorlatilag olvasni se kell tudnod.
4, A gyerek ici pici lelkével kell foglalkozni hogy ne sérüljön meg amikor meghúzzák. Istenem nem hal bele aki komolyan veszi ezt a nõt annak magának is komoly nehézséget okozott az általános iskola.

Az ilyenek miatt lehet rájuk mondani , hogy szdsz klónok.
Csak cigányok , buzik , zsidó védelme.

Ha beleszólnának a társadalomba akkor 10 év múlva szarabb országunk lenne mintha hadat megtámadnánk egyszerre az USA-t és kínát.

Totti5
Ugyan olyan ember aki keresztény avagy nem, vagy más vallást gyakorol. Persze bele lehet képzelni sok midnent, amit ti meg is tesztek, de te csak maga a gonosz Viktor elleni hadjáratodat látod ebben is, ami elvakultá tesz.

Ja, ez csak egy ártatlan statisztikai adat, mint a Fidesz többi adatbázisa, nyugodtan el is bagatellizálhatjuk, ez semmiség.
Ha Gyurcsány vezette volna be, hogy reagálnátok rá?

Hagyjuk a népszavazást. IUnkább a Tanító mondatára koncentráljunk, miszerint ha a vallás magánügy, az nácizmus.
Semjén Úr lenácizhatja a kedves édesanyját, ha ehhez tartja kedve, de engem nem.

Amíg normális dologkat kérdeznek, addig jó is.
De ha jönnek a vallási kérdezõsködéseikkel, mert Zsótikának ez a hepje, akkor én sem fogom beengedni, mert a magát a nészámlálást teszik röhejessé.

Danny1987
Nem bujkálnak baszki , a metrón is nyíltan vállalják , hogy kik is õk.
Ma pont , hogy a zsidóknak és a cigányoknak nem kell félnie senkitõl.

Totti5
Hülyeség. Statisztikai adat lesz, amivel semmi gond nincs, gondolom az egyházat is érdekli egy pontos adat, hogy mekkora a hívõk tömege, milyen arányban oszlanak el az ország egyes részein stb stb...

L Viper
Ez a be sem engedem mentalitás, ez a röhejes számomra.
Szerintem jó dolog, hogy van népszámlálás. Minden normális társadalomban elfogadott dolog, nálunk sem volt semmi probéma, problémázás vele eddig.
Miért lenne röhejes?

L Viper
Mit árthat neked? Röhejes vagy.
Hámer' a kétharmad aszonta.

arty
Miért?

Forza.

Majd vissza fogja még, ha Viktor menteni akarja a presztízsét az ország érdekeivel szemben...

arty
Felsõben lehet(ett) buktatni. Reális, hogy az analfabéta elvégzi a 8 általánost? Mirõl beszélsz?!?!!

jaaa, csak demagóg voltál...

Forza.