Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live for nothing or die for something.
Mint ha ez nem lett volna egyértelmû, ezt ugatjuk itt páran már tavaly õsz óta, de csak annyi reakciót kaptunk, hogy "mocskos komcsik", meg "maszoposok" vagyunk 😄
Valamibõl finanszíroznunk kell a képviselõ elvtársak bérplafonmentes fizetését.
2. Attól, hogy felveszem wav-ra, hogy a Föld a lapos, attól még nem lesz igaz. 20 évvel ezelõtt általános iskolában nem tanultak kombinatorikát, genetikát, atomfizikát, vagy akár csak hullámfüggvényeket.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

De ahhoz dolgozni kell ám...
Erre a trailer videóra akadtam, ma lesz a spektrumon!
Szerintem elé jónak ígérkezik, ajánlom mindenkinek hogy nézze meg!
Frei nyomdokaiba lépett a srác!
De az ocö ,aki ugye mindenáron a cigányok "felemelkedésért" küzd ezt nem engedheti meg..
Az, hogx a kampányplakátokon szereplõ "Védjük meg a családokat - Csak a Fidesz!" lufi kipukkan, az mellékes. Most már mevan a kétharmad...
Nagyon nem tetszik a tezsvíreknek , hogy a fidesz a csp-vel mahinál😊
ebbõl a cikkbõl meg az derül ki számomra, hogy nem lesz itt semmiféle kánaán, csak a nadrágszíj továbbszorítása.
"szûk esélyünk van arra, hogy elkerüljük Görögország helyzetét, a helyzet ugyanis sokkal rosszabb, mint hittük - mondta Kósa Lajos"
"Ezzel a kijelentésével egyébként nem áll összhangban az MNB tegnap nyilvánosságra hozott átfogó tanulmánya, amely szerint az alapfolyamatokból legfeljebb 4,5 százalékos költségvetési hiány jön össze, nem pedig a Fidesz-vezetõk által elõszeretettel hangoztatott 6-7 százalékos deficit"
"kényszerhelyzet miatt bizonyos gazdasági alkotmányossági szabályok felfüggesztésére is sor kerülhet átmenetileg. (Hogy mire gondolhatott Kósa, nem tudni, mert az alkotmány nem tartalmaz gazdasági szabályokat, ilyeneket 2007 végén, 2008 elején akarta beletenni a pénzügyi apparátus az alaptörvénybe, de a terv elbukott éppen a Fidesz ellenállásán " - ez mi szép...😄DD
másfelõl pedig: "Eddig Magyarország szembe ment a trendekkel - mondta a polgármester, aki szerint ugyanakkor azok az országok voltak sikeresek a válságmenedzselésben, akik nem fogadták el a Világbank és az IMF elõírásait." - érdekes május 25.-ei portfólios elemzés szerint meg az egyik legjobb költségvetési politikát alkalmaztuk a válságkezelésre...
miért nem egyszerûbb azt mondani fiúk, hogy "hazudtunk, mert ilyen egy kampány"?
"Van olyan igazgatási ágazat, ahol júniusra már nem tudunk bért fizetni, mert elfogyott az erre elkülönített keret - hozott egy példát Kósa. Most nem lehet semmi konkrétumot mondani"
Elmehetnek a pcsába már... A hideg ráz ettõl, miért kell Pinocchiót játszani? Hetente újat mondanak mert fény derül valami "sötét titokra"? <#boxer>#boxer>
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Fákjúal!
Pár évtizeddel ezelõtt pl a kémiában a kovalens kötés tudtommal még legalább középiskolai tananyag volt,mostmár általános iskola elsõ kémia félévben benne van tudtommal.
Szóval egyre több tudást kell elsajátítani egyre korábban
Azt azért megnézném...
Lásd értelmezõ olvasás.
Aki kialakította a mostani rendszert az ismerte be, hogy rossz. Nincsenek leterhelve csak a liberalizmus jegyében ezt kell mondani.
http://www.hangtar.radio.hu/hangtar/
2010.05.29
Idõt kérek 16:20-tól kezdõdik
#27019 Jogos😊
"ÉNYLEG ráfér minden gyerek egy ötös osztású skálára?!?!?!?!?!?! ennyik vagyunk?!?"
Van egy rossz hírem. Nem a gyereket osztályozzák , hanem a tudását.
Az olvasás/értõ olvasás valóban alapvetõ képesség, teljesen egyetértünk. Sokan szvsz nem is tudják, hogy mért nem képesek a késõbbiek folyamán rendesen tanulni... ráadásul, brutális, mennyi embert érint!
Lásd feliratos filmek problémája... a nép nagyrészének ott a vége, képtelen olvasni/érteni egy filmet.
Forza.
2. ? mindegy...
3. részemrõl a szerencse 😉
4. mindíg voltak jó és rossz iskolák. általánosságban ez nem igaz.
Minden gyerek imád tanulni - csak aztán bekerül az iskolába és a gépezet kiirtja belõle a tudás iránti vágyat. Lehet rajta vitatkozni, hogy mi teszi ezt - szerintem minden rossz 😊
Az alsós tananyag nehézségét Te már nem tudod megítélni 😊 Amikor fõiskolára jártam, a középiskolás matematika viccnek tûnt, nem értettem hogy a francba nem voltam végig színötös.
Kína.
Forza.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez is baromság meg az egész.
Senki nem fogja kitenni a gyerekét bántalmazásnak , megaláztatásnak. Dési János sem olyan osztályban taníttatja a gyerekeit ahol 30-40% roma van😊
2, Igen de ha már cigány se megy a cigányok közé akkor gabesz van😊
3, Szerencsére
4,"az átlag ráadásul manapság jobban leterhelt, mint régen" Pont nem igaz raktam be egy kossuth rádiós hanganyagot , ahol most kapaszkodj meg a mostani gimnáziumokkal akkora tudást biztosítanak a gyerekeknek , mint régen a 8 elemivel.
"Hogy az átlagos gyerek hogy éli meg az elsõ évet az ismert: meggyûlöli az egész iskolát, a tanulást. Biztos azért, mert jól kitalált a rendszer és nem szabad hozzányúlni!"
Mindenki gyülõli az iskolát gyerekként szerintem , ezt hülyeség a tudásbeli követelményekre visszavezetni. Másrészt megtapasztalja , hogy vannak kötelezetségek is az életben.
Amúgy az alsós tananyag annyira egyszerû , hogy az nem lehet probléma. Írás, olvasás, számolás, néhány memoriter , kis környezetvédelem , kis történelem , kis irodalom. Erre van négy éved.
"A jogvédõk csinálnak jót és rosszat is. Ha nem lennének, mi sem beszélgetnénk itt... de ezt már egyszer megvitattuk 😉"
Ha azzal jössz , hogy a jogvédõk találták fel a számítógépet akkor a te pártod tényleg az lmp😊
Nyugodj meg , forumozhatnánk jogvédõk nélkül is.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
2. valakinek az õ munkáját is meg kell csinálni - nem maradhat mindenki tanár
3. nekem meg gondot okozott kiállni az osztály elé. nem vagyunk egyformák 😊
4. mért kell komoly követelmények elé állitani egy 6-9 évest? az átlag ráadásul manapság jobban leterhelt, mint régen. bõõõven lesz ideje az érettségiig kudarcokat és követelményeket "megélni". arról van itt szó, hogy az ostoba felnõttek egyre korábban várnak egyre többet a gyermekeiktõl. nagyon rossz irány/folyamat... (volt)
Hogy az átlagos gyerek hogy éli meg az elsõ évet az ismert: meggyûlöli az egész iskolát, a tanulást. Biztos azért, mert jól kitalált a rendszer és nem szabad hozzányúlni!
A jogvédõk csinálnak jót és rosszat is. Ha nem lennének, mi sem beszélgetnénk itt... de ezt már egyszer megvitattuk 😉
Forza.
De yózan paraszti ésszel is látom, hogy ha a cigány nem kap elegendõ támogatás az "élethez" akkor tengõdik és segélybõl él. A segély meg honnan van? Rátok bízom a válasz 😊
Fákjúal!
"Az ilyenek miatt lehet rájuk mondani , hogy szdsz klónok.
Csak cigányok , buzik , zsidó védelme. "
2,Ezt meg tudom érteni senki sem szereti ha terrorizálják , de akkor mástól se várja el azt a munkát amitõl õ is menekül.
3,Általános iskola alsó osztálya meg a követelmények😊 Én átlagos képességû vagyok mégsem jelentet gondot pedig engem a tanárom kiállított 500 fõs tömeg elé okt 23.-án szavalni. Ráadásul utáltam szerepelni. Tudom mi volt a reakcióm?K.rva anyáztam magamban meg izzadt a tenyerem. Másnapra már nem is érdekelt. Aki attól stresszel hogy jaj az abc-t meg kell tanulni meg 1+1 az 2 háááát.
4, Ha nem éri kudarc nincs követelmény akkor mi lesz vele? 18 évesen érettségin lesz elõször vizsgahelyzetben és ha nem sikerül akkor mi lesz?
Az ált. iskola alsó osztálya átlagos képességû gyereknek nem probléma. Akinek igen ott gondok vannak.
Mi ebben a zsidózás?
Elég érdekes mondatom lett😊 A jogvédõk gonoszak? Nem tudom de amit csinálnak az rossz. A pokolba vezetõ út is jó szándékkal van kikövezve.